Train - Drive By

Den här låten gör mig på så bra humör!


a hard work work

Bokat in en PT nu, och imorgon ska jag ta tag i att gå på en class. Inte riktigt vågat det ännu då jag inte förstått mig på deras system, men tydligen var det enklare än vad jag trodde. Så imorgon ska jag gå på Zumba för första gången i hela mitt liv. Antagligen kommer jag dö lite halvt. Men kul ska det bli.

Nu blir det BB, Smash och sen krypa ner i sängen!
Natti!


Purfärsk

Vadå purfärsk? Purfärsk bild? Vad är det ens?
Låter som puder och fläsk och det låter inte alls mysigt!

Ville bara säga det.


Glass före träning?

Story time, basketball, kids u, pussel och lekar har dagen bestått av!
Efter middagen gick jag in i mitt rum, städade och satte på mig träningskläder. När jag kom ut i köket igen fick jag världens sug efter glass så där satt jag i köket med mina träningskläder och åt glass! Både Jonna och Ryan skrattade åt mig!
Men nu jäklar ska de köttas på gymmet, har inte tränat på flera dagar så nu är det bara påt igen!

Talk to you later!


Au pair meeting

Precis hem kommen från det där mötet. Tror jag ska kalla det au pair möte istället för LCC möte. Hur som, det var trevligt. Massor av andra au pairer och alla (dom jag pratade med) verkade trevliga!
Det vi gjorde var att vi åkte hem till våran LCC och "fikade". Det fanns någon tårta/bakelser som man fick ta. Men de såg inte så goda ut så jag valde att skippa det, haha!
Annars var det mest prat om resor, studier, andra au pairer och sådant basic stuff. Inte jätte kul och inte jätte tråkigt heller. Det dög helt enkelt!

Nu blir det ett BB avsnitt innan sängen kallar!
Puss godnatt!

27 februari

<3


Måndag

Goddagens!

Känner mig inte helt frisk ännu, men det är på bättringsvägen!
Igår var det Oscars galan! Har aldrig orkat sett på det förut så nu passade jag på när det var helt okej tid på kvällen! Riktigt bra och jag älskar verkligen när alla hade klätt upp sig och bar fina klänningar!

Idag är lovet slut, så Maddox är tillbaka till skolan! Jag och Liam har inte gjort mycket utan mer lekt här hemma!

Ikväll ska jag på mitt första LCC möte! Har ingenaning om vad som händer där men de är sånt som märks.

Vi hörs senare!


söndag

Jag mår bättre idag, inte helt frisk dock, men bättre.

Dagen har iallafall spenderats i min säng framför datorn mesta dels. Men tog tag i mig själv och tog mig iallafall till duschen nyss. Så nu känner jag mig fräsh.
Tänkte kolla lite BB nu innan jag ska ta hand om Maddox och Liam ikväll.
Så vi hörs senare helt enkelt! PUSSEN

Lördag

Idag har jag i princip levt i sängen! Har mått jätte dåligt!
Och inte har de blivit bättre, utan sämre. Känner den där jobbiga känslan i halsen man har innan man ska spy, Ush det är inte kul. Och jobbigast är nog att jag inte är hemma så mamma kan ta hand om mig.
Även fast jag känner mig hemma här och dom bryr sig om mig massor så finns det ändå en liten hemlängtan!

Hoppas ni mår bra iallafall! Puss


Sjuk

Så har jag blivit sjuk igen! Skulle ha jobbat idag men vi skippade de då jag inte alls känner mig bra! Ska ligga i sängen hela dagen och sova istället! Sånna dagar kan vara sköna också. Men iallafall, sjuk är jag och kan inte gymma idag :( blev faktiskt ledsen för det, men vad ska man göra.

Vi hörs!


Oh man

 


.

Ja jag är uttråkad.


lilla prinsessan

Måste ju bara kommentera hela den här "oh-hej-och-hå-vi-har-fått-en-prinssesa-i-sverige" grejen!
Jätte kul att dom har fått barn, ja, men snälla söta rara tidningar/tv, ni behöver inte stå utanför sjukhuset och filma efter att de redan har åkt och ha världens på drag om det. Bara drygt. Då kan ni lika gärna göra så på mig när jag får barn! Deal?

Och namnet, Estelle, låter som en chips påse. Men det är bara min åsikt. Men grattis iallafall om det nu skulle va så att ni läste det här. HA!

Den första bilden på den nyblivna familjen.

Mums

Fin va?


Blondis

Blond tjej


24 februari

Efter jag hade skrivit inlägget somnade jag, så något gym blev det inte!

Idag är det kort dag! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på då det har snöat ute. (igen!?)
Ska väl hitta på lite mer inomhus lekar idag! Vi får se helt enkelt vad som händer!

Puss


torsdag

Har haft en riktigt bra dag idag!
Började dagen med 15 grader och sol. Vi åkte till deras beach house för att kolla hur det såg ut och ja det är ju dumt att klaga när det ligger så nära stranden!
På förmiddagen lämnade vi av barnen hos deras farmor och farfar medans jag och Jonna åkte och fixade vårat hår samt shoppade.
På eftermiddagen åkte vi till IKEA (kände mig som hemma) och nu har vi precis kommit hem. Ska väl försöka få mig själv till gymmet nu så vi lära höras efter!
PUSS










Onsdag

Idag på morgonen tog vi det lugnt genom att pussla och spela spel! Sedan åkte vi till the y där jag lämnade av dom på "lekhörnan" medans jag gick och gymmade!

På eftermiddagen har vi varit på kids u (om man inte har huvudvärk innan man kom dit har man det garanterat när man åker hem!) och nu är vi hemma igen!

Ikväll ska jag åka till Sara så får vi se vad vi hittar på!
Hörs sen!




turn up the music

Dagen har rullat på super bra.
Vi har lekt massor både ute och inne.

Nu ikväll var det tänkt att jag skulle till gymmet, men det slutade med att jag pratade i telefon, kollade glee och Big Brother istället. För er som känner mig vet ju hur besatt jag var av BB förra säsongen. Nu är det påt igen. Kan ju säga att jag kommer vara lika besatt denna säsong! Och ja jag är tönt så helt plötsligt så hade jag 24-7! Haha!

Föresten har jag och Louise äntligen bokat flyg till Vermont! Där blir vi upp hämtade av min bästa kompis Elin och sedan åker vi plus en eller två tjejer till, till Canada för en weekend! Awesome!

PUSS och GODNATT


Happy?

Idag när vi satt vi matbordet och åt säger Liam plötsligt:
- Happy?
Jag: What?
Liam: Bea happy? (lägger huvudet på sne)
Jag: Yes I'm very happy!
Liam: Good!

Haha sötis!


Tisdag

Leka utomhus står på schemat idag! Eftersom det är lov är Maddox också hemma så nu leker vi alla tre!
Myspys med mina små gullungar!


Fia med knuff

Istället för att spela Fia med knuff sätter vi knopparna på fingrarna!


Bra helg, bra avslut

Kunde inte avsluta denna bra helg på ett bättre sätt!
Jordgubbar, dipp och big brother!

Godnatt!


NYC by night

Kvällen igår var himla bra faktiskt!

Vi började med att ta tåget till New York för att sedan virra runt där samtidigt som vi letade efter Louise kompis!
Till slut hitta vi honom och massor av hans kompisar. Vi gick till en bar och drack drinkar för att sedan försöka komma in på ett ställe som hette Skyroom. Gick inte så bra! Dom hade flera stränga vakter, sådan där detektor som man har när man går igenom på flygplatsen, stängsel och hej och hå! Så vi kände redan där att det var kört!

Vi drog vidare till ett annat ställe och det gick inte heller bra!

Trots allt så hade vi så sjukt kul! Iallafall jag och Louise! Vi gjorde något bra av det dåliga och surade inte ihop!
Efter kvällen och allt gående var våra fötter helt förstörda! Jag bestämde mig då för att gå barfota på Grand central.(för dom kommer aldrig träffa mig igen) och de kan nog varit det bästa beslutet jag tog igår!

Nu försöker vi båda vakna till liv och sen ska jag dra mig hemåt!
Puss, hörs sen!


More birthday party

Eftersom vi inte kunde komma iväg då Maddox mådde dåligt så kom alla hit istället!


dream of paradise

Godmorgon på er!

Jag gick upp klockan åtta idag (trots att jag är ledig) för att gå på en power walk som egentligen blev en springtur på 40 minuter. Upp och nerförs backar överallt och nu skakar benen ganska mycket kan jag säga! Men helt klart värt det!

Har tagit en dusch och fått i mig en macka. Idag skulle vi egentligen ha åkt till Ryans föräldrar men vi vet inte riktigt hur det blir för Maddox mår lite dåligt idag. Men vi får se. Annars ska jag hitta någon bra frisör här i närheten och göra en förändring. Ville egentligen färga håret brunt men alla säger att dom inte tycker det. Så jag får väl vänta till hösten eller något!

Ha en bra dag! PUSS
 
 

bra kväll med bra sällskap

Kom precis hem från en jätte bra kväll med Louise!
Jag åkte hem till henne i Greenwich och hämtade upp henne och sedan åkte vi till en jätte mysig resturang. Allting var riktigt gott. Bra kväll med bra sällskap helt enkelt!

Annars idag har jag hunnit med att prata med Jennifer på Skype (komsi komsi snart!!) och Carro och Patrik i telefon. (Förlåt mamma jag kan ringa dig imorgon) 
Hann även med en power walk innan jag begav mig till Louise!

Nu är det sängen som gäller!
Godnatt!




Fotboll

Blev erbjuden att börja i ett fotbolls lag här borta! Dom är inte något lag som satsar på att spela massor med matcher utan mer för skojs skull!
Funderar på att börja, alltid kul att ta upp fotbollen igen, sen får man ju träning också! Ska fundera lite till, sen får vi se. :)


Here we go

Idag blir det kort dag. När Jonna kommer hem har jag Skype-dejt med Jennifer, prata i telefon med Carro, mamma och Patrik!
Sen ikväll ska jag på middag med Louise. Lär bli mysigt!

Köpte en jätte fin keps igår! I like it iallafall, det som är huvudsaken!

Ha en bra dag!
Puss


snurra min jord

På kvällen här kom Sara och hämtade upp mig och vi åkte till Trumboll (tror jag det hette?) och gick i mallet där. Såklart kliade det i fingrarna och Sara peppade mig att köpa grejer. Så det slutade med att jag kom hem med ett par jeans, en kofta och en keps! Men nu får jag nog låta bli shopping på ett tag. Ska spendera dom pengarna på Canada, färga håret och annat kul!

Nu tror jag nog att jag ska göra min säng sällskap.
Godnatt/godmorgon!


A bea pose

Idag har varit lite upp och ner. Ena stunden var dom jätte gulliga och glad och sedan blev dom ledsna. Men sådana är barn så det är bara att vänja sig då jag själv ska ha barn sen när jag blir äldre. ;)

När vi satt och fikade idag på Stepping Stones så skulle jag ta kort på Maddox.
Jag: Strike a pose!
Maddox: A Bea pose?

Och detta var vad jag fick då. HAHA sötis!





Inte min bästa dag

Hallå hej!

Stressig morgon idag så självklart glömde jag att ta med Maddox lunch bag till skolan. Bra gjort Bea! Men som tur var löste det sig.
Jag och Liam åkte iväg på playgroup och lekte lite med de andra barnen och sedan åkte vi hem. På vägen stannade jag i en affär för att köpa lite nödvändigheter som maskara (självklart köpte jag en brun istället för svart), toffsar och hårnålar.

Liam somnade i bilen så nu har jag ätit lite lunch och städat. Ska väl städa lite mera och plocka undan disken sen får vi se när lill pojken vaknar.

Ha en bra dag/kväll folk!

Onsdag

Idag har de inte funnits tid till att blogga. Vi har lekt massor hela dagen.
På eftermiddagen åkte vi till ett mall och i gångarna finns det alltid sådan där jobbiga försäljare. En kille som alltid står där vid sin "station" eller vad de heter, är så sjukt jobbig. Idag frågade han om Maddox och Liam var tvillingar. Asså herregud. Han har frågat sjuttioelva gånger om jag vill att "mina" barn ska bli modeller eller tv stjärna. Jobbiga människa!

Hur som har dagen rullat på snabbt!
Ska dra mig iväg till gymmet strax. Känner att det behövs.

PUSS


Sockerbit

Kvällen har spenderats här hemma med familjen! Vi åt god mat med mera!

Fick även en present! (Svenskt godis, YEJ)

Rolig sak som hände förut. Jag och Ryan kollar på Tosh.0 och det är en kille som har blödit (säger man så?) näsblod och har två tamponger i näsan. Man får även se när han drar ut dom (sjukt äckligt) och då säger Ryan:
Is that bacon?

Hahhaha! Gjorde min dag!


<3

Eftersom det är alla hjärtans dag tänkte jag faktiskt tillägna ett inlägg åt min kära pojkvän!

Dig har jag känt sen jag var liten. Kan erkänna att jag redan då var kär i dig! Men de varade bara när jag var på rally tävlingar och fick träffa dig!
I flera år har vi inte haft någon kontakt men sen från ingenstans poppade den upp igen! Och hur skulle jag kunna motstå din ocharmiga östgötska, ditt leende och ditt gulliga sätt att vara dig själv utan att någon bryr sig!
Som tur föll du för mig med, men fråga mig inte varför. Haha!

Du är riktigt speciell för mig ska du veta, och det bästa, du är min!
Jag älskar dig sjukt mycket älskling! Du bara du!


Puss

Oh vad glad jag blev nyss!
Såg en bil köra in här och tänkte, vem är det och varför kommer den hit?

Sen ser jag att det är Sara som kommer ut ur bilen! Hon körde hit för att ge mig en alla hjärtans dag present! Så himla söt! Taaaaack så jätte mycket Sara! Du är söt du!!



Happy Valentines Day

Får väl börja med att säga glad alla hjärtans dag allihopa!

Nu när Liam sover tänkte jag städa lite så att Ryan och Jonna kommer hem till ett nystädat hus!
Sen idag får vi se vad som händer. Ingenting speciellt planerat. Men det blir nog bra ändå!

Hörs och ses!

THE VOW



Oh herregud! Mycket bra film!!
Såklart föll jag ganska många tårar lite här och var i filmen. Den var riktigt bra helt enkelt!
Det är förstås jätte tråkigt att inte ha sin familj/pojkvän/vänner här nu när det är valentines. Och speciellt efter att ha sett den här fina filmen blev det lite extra jobbigt! Men det är bara en dag! En dag är ingen dag på ett år! Jag klarar mig och jag mår bra. Det är huvudsaken!

Nu sängen. Night!

Måndag

Dagen har gått åt till att tvätta, städa och annat sånt plock.
Liam och Maddox har varit gulliga idag, inget gnäll och jätte gulliga mot varandra! Så vi har haft en riktigt bra eftermiddag med basket spelande, fotboll, bil åkande (ni vet liknande bobby cars, fast med lastbil och andra saker, och jag, jag körde en skolbuss), pussel, angry birds och sånt.
En bra eftermiddag hemma helt enkelt.

Nu ska jag väl fräsha till mig lite, så jag inte ser helt förskräcklig ut, och sedan ska jag ner till "centrum" för att möta upp Sara och se på bio. Och såklart ska vi se en sorlig romantisk film, jo tack, jag kommer stor böla!
Berättar när jag kommer hem om den var så bra som den verkar!

Nu tacos!


Maddox Birthday Party


















Nannana



Inte normala någonstans! (älska killen som sover i bakgrunden) Och för er information var det låten nedan som vi lyssnade på!


13 februari

Godmorgon!

Idag är det tvätt dag. Har samlat på mig lite tvätt de senaste dagarna så kände att det var dags!
Liam ser just nu på Nicke Nyfiken så jag passar på att kolla mail och blogga lite.
Hur som kommer dagen gå fort då jag har en fullspäckad to do list.

Och ikväll ska jag på bio! Najs najs!

Hörs kanske när Liam har nap-time om jag har tid annars hörs vi sen!

PuSs


Söndag

Kom precis hem efter en trevlig eftermiddag/kväll hos Louise! Jordgubbar doppade i choklad, kladdkaka och grammy galan bjöd kvällen på! Himla bra kväll alltså!

Ska även ge er bilder från Maddox birthday party, men de får bli imorgon!
Godnatt.


*

Då kör vi!


birthday party and grammy awards

Idag är det birthday party för Maddox! Första amerikanska barnkalaset någonsin ska på. Och här, här i USA, är det så sjukt stort! Kommer säkert några bilder också! Tar med mig systemkameran så blir det nog bra.
Efter det åker jag hem till Louise för att kolla på Grammy galan tillsammans. Awesome!

Hörs ikväll när jag har kommit hem antar jag!

Ha en bra dag! Puss!


Jason Mraz



I'm dreaming of sleeping next to you
I'm feeling like a lost little boy in a brand new town
I'm counting my sheep and each one that passes
Is another dream to ashes and they all fall down

As I lay me down tonight
I close my eyes and what a beautiful sight

Sleeping to dream about you
I'm so damn tired of having to live without you
But I, I don't mind
I'm sleeping to dream about you and I'm so tired
Oh, yes I am

I found myself in the riches your eyes, your lips, your hair
Well, you were everywhere, out there
But I woke up in the ditches
I hit the light and I thought you might be here
But you were nowhere
Oh love, you were nowhere at home

As I lay me back to sleep
This love I pray that I can keep

Sleeping to dream about you
I'm so damn tired of having to live without you
But I, I don't mind
I'm sleeping to dream about you and I'm so tired

I'm so tired

Well, it's just a little a lullaby to keep myself
From crying myself, a little a lullaby to keep
Just a little a lullaby to keep myself from crying myself
A little a lullaby to keep myself
My eyes are always cryin', I said, just a little lullaby
Once I dry my eyes, I'll come on, now

Sleeping to dream about you
I'm so damn tired of having to live without you
But I, I don't mind
I'm Sleeping to dream about you and I'm so tired

I'm so tired

Myskväll

Chips, cola, godis, film, Justin Bieber och såklart Saras sällskap!
Mycket bra kväll helt enkelt!


Lördag

Idag vid tre mötte jag upp Louise på Stamford Mall för att fika och gå runt i affärerna. Riktigt skön tjej det där. Och vi kom även fram att vi har sommar stuga på samma ställe på västkusten. Hur udda är inte det? Hon var i vilket fall som helst sjukt trevlig!

Fick med mig tre kassar hem. En från Victoria's Secret, en från H&M och en från Forever 21! Me like allting!

Nu har jag precis fått i mig lite middag och snart kommer Sara och hämtar upp mig så åker vi till affären för att handla lite gott och sedan åker vi hem till mig igen och har en myskväll helt enkelt!

Puss och hej!

image description


Dance party

 


Slott

Vi har byggt ett slott! Vad tycks?


Snö, igen

Det har börjat snöat nu på morgonen! Inte något jag är jätte glad för, men what to do?

Har precis vaknat och ligger och drar mig i min sköna säng! Ska ta upp datorn snart så jag kan Skypa med lite folk och sen ska jag leka med barnen!

Ha en bra dag folk!
Puss


fredag

Dagen har varit jätte bra. Vi har inte fått så mycket gjort men det har varit en bra dag.

Ikväll har jag lagat middag åt familjen. Det blev pesto pasta med lax. Går alltid hem! Och även fast det inte var likadant som i Sverige så var det nästan lika gott ändå! Och det verkade även som att dom gillade också! Tur det! 
Efter middagen åkte jag till Stop & Shop för att köpa glass och ananas (något jag brukar äta varje vecka jag är hemma hos pappa) så det slank ner fint i magen!

Nu sitter jag på övervåningen och kollar på Tosh.0. Riktigt roligt program som ibland kan vara lite för mycket men det är ändå ganska kul att kolla på.

Imorgon blir det jobba lite och sen möta upp en tjej i Stamford. Får se vad vi hittar på!

PUSS & KRAM


9 februari

Dagen har varit helt okej.
Vi var på SteppingStones och lekte under eftermiddagen. Sedan åkte vi hem och efter 30 minuter var min jobb dag slut. Jag bestämde mig för att åka till gymmet trots min träningsvärk. Gick sådär. Tog inte ut allt jag kunde men jag var ju ändå där och blev svettig. Duktigare än att inte gå alls!

Imorgon ska jag powerwalka här i området igen efter att min jobbdag är slut. Älskar att vi bor på "the hill" för det finns så mycket uppför och nerförs backar. Mycket bra träning!
Sedan ska även jag laga middag till familjen. JAG!?! Haha nej då det ska gå bra, för det är min favorit rätt! Yummy!

Ska sova nu, är helt slut!
Puss och Kram

image description

Torsdag

Har varit på playgroup idag med Liam! Det var valentine tema! Helt sjukt vad stort det är här, inte alls som i Sverige! Antar att alla hjärtans dag kommer va extra jobbigt att inte ha sina nära och kära här! Men jag lär överleva!

Eftermiddagen lär bjudas på steppingstones och lite soccer!

Puss


JB

Titta vad jag fick idag!
Feeeejnt!!


Men Working

I USA finns det bara män som jobbar tydligen.


PowerWalk

 


PW

Eftersom jag slutade klockan tolv så bestämde jag mig för att ta en PW i området, slutade med att jag kom hem 1 timme och 45 minuter senare! Bra gjort!

Lägger upp en videoblogg strax också! Kul för er att se mitt super vackra ansikte och min härligt förkylda röst! Haha.


Saknar

Idag saknar jag/vill ha saker. 

x Örtsalt (alltid bra att ha, speciellt till popcorn)
x Marabou choklad
x Mina pyjamas byxor
x Lösgodis
x Herrgård ost
x Ricion olja (vill ha längre hår)
x Min pojkvän
x Mina vänner
x Min famillj

Så om någon skulle va gullig att skicka de till mig blir jag glad haha ;)

PÖSS


skype är den bästa uppfiningen någonsin, typ.

Min kväll har spenderats framför tvn och framför datorn. (ja jag vet jag är lat)
Fick äntligen till en skype-dejt med Marina för att kolla hur läget var i Boston. Sjukt kul att bara prata med henne för våra munnar slutar verkligen inte gå. Lika trög/knäpp som mig är hon och det känns himla bra! Vi har redan planerat att vi ska hälsa på varandra inom en snar framtid, kanske åka till Kanada och sen även till MIAMI. Wooopa! Lär bli grymt vad vi än gör, för när man är med oss finns det inte en tråkig sekund. ;)

Jag: Men är det någon tidsskillnad mellan oss?
Marina: Amen ditt dumhuvud, jag åkte ju med bussen bara tre timmar till efter du hade gått av.
Jag: Jaa men jag kan väl inte alla tidzoner här.
Marina: Det är som att åka till Borås från Stockholm. Inte för att jag vet vart det ligger, men det är ju ingen tidsskilland, eller?


Benta-berit och jag!

Reklamer

Här i USA är det reklam var 5e minut känns det som. Det är helt sjukt! Och jag som tyckte det var jobbigt med reklamen i Sverige..Hur som är det faktiskt kul att se reklamerna här. Iallafall på Super Bowl. Då kan man inte missa någon reklam då alla har spenderat så sjukt mycket pengar på att just få visa sin reklam i 30 sekunder så de ska vara jätte bra.

Den första reklamen är dock en jag såg på tv idag och satt och garvade för mig själv.
Den andra är en liten del från det som var bäst under Super Bowl.
Enjoy









mysa

 Efter en sov stund i Liams säng ville han mysa! (Jag ser sjukt trött och sjuk ut haaha)


Måndag 6 februari

Hej hallå gott folk!

Dagen har gått bra trots att jag har haft det jätte svårt att andas. (förkyldning kallas det också)
På dagen när jag bara hade Liam åkte jag för att utforska områdena här omkring. Började med Ridgefield (OMG, vad sjukt stora hus) Sedan åkte jag vidare till Dunbary för att hitta mallet. Gjorde jag det? Nej. Vilsen som jag var parkerade jag i ett parkeringshus, tog med Liam i vagnen och gick på gatorna. Kändes som jag hade hamnat i ett gettoh. Så när jag efter en kvart bara sett en enda kvinna och bara gamla/läskiga/fula/gloende män bestämde jag mig för att gå tillbaka till bilen och åka hem. Vet ni vad smartskaftet gör då? Åker på enkelriktad väg åt helt fel håll. Ganska många som tuttade och skrek på mig kan jag säga. HAHAH ooh jag orkar inte med mig själv. Men det ordnade sig till slut.

På eftermiddagen när vi hade hämtat Maddox blev det en sväng till Kids U för lite lek i två timmar för att sedan komma hem och leka lite.

Ska ta och äta några tabletter, sätta på mig myskläder, poppa popcorn och sätta mig framför "The Voice" med Ryan nu. Tänkte gå till gymmet, men kände att de inte var någon idée när jag fortfarande har ont i benen, har huvudvärk och inte kan andas så bra.

Höres folket!

Lite dans så här på morgonen


 


New York Giants!

Oh herregud! Det var en helt sjukt spännande match! Men till slut vann Giants! Alla här är super glada förutom Maddox som blev jätte ledsen att inte hans lag vann. Stackarn!

Nu blir det sängen!


Super Bowl final

Vaknade upp av att jag hade världens huvudvärk och sjukt ont i halsen.
Som våran LCC sa, alla au pairer blir oftast sjuka 1-3 veckor efter de har kommit. Så varför ska jag inte va som alla andra och också passa på att bli sjuk.

Hur som så har jag legat i sängen hela dagen. Gick upp för att äta lite men gick sen direkt till sängen igen. Så här har jag nog kanske tänkt att ligga hela dagen då jag inte känner mig super pigg på något annat. Så ska väl se om någon vill skypa med mig eller nått, eller försöka sova.

Super Bowl finalen är ikväll, så den får jag ju inte missa. Kommer bli en riktigt spännande match tror jag nog!


GO GIANTS

en tvåa

Såhär på kvällen letade jag upp låtarna jag hörde på radion härom dagen. Jag gillar båda massor. Så varsågod och lyssna om ni vill!





Ohoho somtimes

Hej hallå!

Vi hade en riktigt rolig kväll igår!
Vi åt mat på resturang och slutade kvällen hemma hos Erica med mycket hög musik och mycket dans!





En helt awesome kväll helt enkelt!

PUSS


Min sötboll

Bästa sättet att sova middag på?
Söööötboll <3


3 februari

Idag när jag gick upp från sängen märkte jag att allt inte var så bra. Mina ben höll på att vika sig, och det gjorde sjukt ont att stå. Jag funderade på om jag kanske har fått nån inflammation eller om det bara är en helt sjukt grov träningsvärk. Får stå ut med det idag och försöka ta det lugnt så hoppas jag att de är borta imorgon! Annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Annars så har Liam varit super gullig idag och gett mig massor pussar och kramar. (det gör han i och för sig varje dag, men extra mycket idag)

Nu duschen.


Fredag

Det är fredag och min sista jobb dag denna vecka!
Liam och jag börjar som vanligt morgonen med lite tv så vi kan vakna till liv. (läs jag) Ryan ska jobba hemifrån idag så han kommer snart hem och sen får vi se vart dagen leder!
Vi ska iallafall på middag ikväll! Ska bli riktigt kul! Annars har vi inte så mycket planerat!

Hörs sen om jag har tid, annars så hörs vi när vi hörs!


Fötter

Dom flesta vet att jag har fobi för fötter!
Igår var jag tvungen att ta i Maddox fötter då han hade skadat sig på tån. Jag trodde jag skulle svimma för jag gillar verkligen inte fötter! Det kan vara det värsta som finns! Om någon nuddar sina fötter mot mina kan jag få kväljningar, Ush det är hemskt!

Men jag får väl lära mig att det är okej med barn fötter men inte annars!


<3

Det finns en kille i Sverige som jag tänker på, dag in och dag ut! Vad jag än gör finns han i mina tankar!
Det gör ont att vara ifrån någon sådan speciell så lång tid. Det gör ont att inte komma hem från jobbet och ha någon att krama om. Och det gör så otroligt ont att vara flera tusen mil ifrån denna underbara person!

Men om jag känner mig och honom rätt så vet jag att vi inte ger upp! Han är som mig, envis som en åsna när han väl har bestämt sig för något! Så det ska gå, för han är helt enkelt bäst!

Jag älskar dig Patrik, du är finast! <3


2 februari

Dagen har gått riktigt bra!
När jag slutat drog jag mig direkt till gymmet! Körde mest styrka men lite kondition också. (om ni ville veta)
När jag sprang sa såg jag i spegeln att en kille/man/gubbe satt på en maskin bakom mig och kollade in min rumpa medans jag sprang, och det var inte några sekunder utan i flera minuter. Till slut kändes det lite creepy så jag gick därifrån. Haha amerikanare asså!

En annan konstig sak som hände idag var att en kvinna kom fram till mig och sa vilka söta söner du har, dom liknar dig så mycket! Haha okej?

Nog babblat, nu ska jag äta middag!
Stor blöt puss till alla!


Torsdag

Idag så har jag och Liam varit på en playgroup. Det var typ i ett församlingshem med massor andra mammor och barn. De sjöng sånger (på engelska och jag kunde bara två), lekte med leksaker, pysslade och hade snack-time. Alltid kul att hitta på något att göra på dagarna så man inte bara går hemma!
Snart ska vi hämta M och så får vi se vad vi gör resten av eftermiddagen!

Puss


The daily show

Tog mig till gymmet för lite löppning på bandet. Gick kanoners, men mina benhinnor gör lite ont, men det gör ingenting, bara att köra på!

Kvällen har sedan spenderats på Dunkin donats (första gången någonsin jag var där och jag tog varm choklad haha) med en svensk tjej och en dansk. Trevliga båda två!

Nu är det "the daily show" på tv, får nog bli något jag kollar på och skrattar åt innan jag drar mig mot sängen lite sisådär ibland på kvällarna!
Puss och hej!


onsdag

Mot gymmet! Och sen till Starbucks för att fika!

PUSS


Jahaja


Puss

Medans Liam har nap-time kollar jag i mitt fina album och saknar mina vänner!

Idag på tal om något helt annat ska vi till mallet och leka lite och sen till Stepping Stones (ett barn museum typ).
Kanske hörs sen om jag har tid, ska hinna med gym och fika idag!


RSS 2.0