Balträning i 5 timmar - Check

Ohherregud. Jag har så sjukt ont i fötterna.
Jag har nu precis kommit hem från en 5 timmars balträning. Det var den första. På fredag har vi våran andra men även sista 5 timmars träning.
Jag längtar så in i norden tills på lördag. Ska bli så kul och alla kommer vara så fina!

Nu ska jag äta lite mat, kolla BB, slappa och peppa inför imorgon då det vankas studentskiva. Alla ska vara utklädda till något på F. Gissa vad jag ska vara?
Det får ni se ;)

Puss så länge

Tisdag

Idag vid nio befann jag mig i Ekängen för att agera barnvakt åt Alex. Gick så bra så som det alltid gör. Nu har jag precis ätit lite lunch och ska nu bege mig mot stan för att leta efter balskor och lämna tillbaka lite grejer.

Efter det hade jag tänkt att gå och lägga mig i solen och schteeka lite för att få lite färg. Och sen vid fyra börjar balträningen och den håller på till nio.

See you later!


Konfirmation

Som ni märkte igår kom det aldrig upp några bilder från helgen, men istället kommer de nu!






Signe och Jossa














Glaaad tjej








Gulle M&M




Baksmällan 2



Tur att jag fick tag i Lisa idag så att hon och jag kunde gå och se baksmällan 2. Annars hade jag bara suttit hemma och haft det tråkigt.
Filmen var riktigt bra och den måste man se tycker jag. Rolig och bra helt enkelt!

Helgen som var

Förlåt för den himla dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp med släkt, vänner och pojkvän här hemma.

I fredags vart det lite fest med fina vänner + pojkvän.
Lördagen kom släkten, vi gick på stan och på kvällen gick vi till min systers redovisning i konfirmation. Senare på kvällen var jag även barnvakt. Vi hade himla kul med bad i pool, film tittande och bakande.
Söndagen började med konfirmation och sedan lunch med släkt och vänner.
På kvällen orkade jag inte göra någonting så jag tvingade Felix att stanna hemma med mig och kolla på BB.

Imorse åkte Felix hem. Vid 10 ringde mobilen och då ville Alexs mamma att jag skulle vara barnvakt. Så fort på med kläderna för 3 timmars barnvaktssittande. Nu är jag hemma och jag inser att det här inlägget blev lite halv flummigt, men som sagt jag har inte uppdaterat på ett tag så nu vet ni vad som har skett i mitt liv.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, lägga upp lite bilder här och försöka få tag på någon vän för att leka lite ute i solen.

Puss så länge folk!

you are the shining light

Igår hade jag en himla bra dag. Jag lämnade in min nyckel till skåpet i skolan, åt jordgubbar vid ån, hade balträning och slappade hemma.

Idag vaknade jag och vet ni vad? Jag satte på mig träningskläder för att egentligen gå ut på en power-walk men det slutade med att jag sprang i en halvtimme i stället. Himla duktig var jag får jag lov att säga.
Nu har jag städat rummet, duschat, ätit frukost och kollat på Ellen show. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske spela spel eller något sådant roligt.  
Bilder från igår kan ni få senare idag när jag har en sladd till mobilen.

Ikväll är det iallafall party för att fira att skolan är slut!
Sen får vi inte glömma att min fina pojkvän kommer också.
Hörs!


Dig tycker jag om!

once a upon a time there was a boat


Söt tjej!

Just i detta nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och fikar med Elsa, Filip, Anette, jossa och mamma. Vi firar Elsa och Filips födelsedag som var förra veckan. Vi försöker knäcka en kod och har det bara allmänt trevligt!


Onsdag

Idag tog jag och Carro tag i oss själva och gick ut och sprang runt ån. Duktiga tycker jag allt vi var! Men bra kondis, nja kanske inte.

Vi har ätit jordgubbar till lunch och bänkat oss framför ett x antal grey's anatomy avsnitt.
Nu har hon dock åkt hem och då känns det som om jag ska fixa till mig lite. Ser ut som en fisk.

Puss så länge!

HEJDÅ HEMLÄXOR, PROV OCH UPPSATSER

Ohhhhh herregud. Jag är klar med skolan. Det är helt offattbart. Jag har inga rester, jag har gjort alla prov och alla uppsater.

Jag är klar, fattar ni det? Helt sjukt. Jag ska då aldrig mer göra en uppsats om saker jag inte förstår mig på eller bryr mig om. Aldrig mer göra ett prov på konstiga svenska ord som jag aldrig kommer använda. Aldrig aldrig aldrig göra läxor. Nej, jag har slitit i skolan sen 6års och haft det himla jobbigt och nu är jag äntligen klar. Jag tänker inte sätta mig i en skolbänk en gång till och lyssna på ämnen som inte intresserar mig.
(Det tänker jag bara göra när/om jag hittar något jag vill jobba med som jag MÅSTE läsa på universitet eller extra kurser för, annars inte)



PUSSSSS på allting just nu!

Last thing to do

Idag är dagen med ett stort D.
Jag ska äntligen lämna in mitt sista arbete ever i hela världshistorien. Jag tänker inte sätta mig i skolan och plugga något mer, iallafall inte vad jag tror. Om jag inte kommer på att jag verkligen vill plugga, fast det tror jag inte kommer hända.
Nu har jag bara 600 ord kvar att skriva och jag har 4 och 1/2 timmar kvar. Det här klarar jag!

Puss på er så länge finisar!

23:31

Trots att jag inte har gjort så mycket idag, är jag helt slut. Tänkte faktiskt krypa ner i sängen och sova och vakna upp utvilad.

Imorgon ska jag sy upp balklänningen och skriva klart min uppsats.
VI HÖRS!


Måndag

Har äntligen fått tillbaka min mobil som har varit på lagning. Så nu håller jag på att ladda in låtar och fixa med kontakter. Har inga nummer kvar och inga bilder. Så den som har mitt nummer kan ju skicka sms till mig. ;)

Nu ska jag städa på mitt rum och sedan plugga. Sen åker jag hem till pappa!
Puss och Kram


bad news

När jag vaknade i morse, kollade jag mailen (sånt jag gör varje morgon)
Hade då fått ett mail av värdmamman från CA. Hon sa att det var jätte trevligt att prata med mig, men hon sökte efter någon som hade jobbat på dagis. Så jag var helt fel person för dom.
Jaja, jag ger inte upp! Jag ska iväg vid augusti eller senare, så enkelt är det!

Today


Så här blev dagens outfit idag.

Efter att ha åkt till ljunkan för att ha det sista IV valet någonsin och vi hade fått våra betyg (som förövrigt bara tog 20 minuter) fick vi åka hem igen. Elingulle skjutsade hem mig och nu sitter jag här och rensar datorn på bilder. Har inte så mycket att göra tills klockan 12 då jag börjar igen. Men jag kan ju alltid försöka mig på lite samhäll!

 


Sista plugg söndagen ever, typ

Balträning började min dag med. Kanske inte det roligaste, men absolut inte det tråkigaste. Där efter bar det av hem för att skriva klar IV arbete.
Där efter började mitt skrivande på Samhälls uppsatsen, det tog inte lång tid innan jag tröttnade. Jag bestämde mig då för att åka till Norrköping för lite solande och jordgubbs ätande. Där efter satte jag igång ännu en gång med Samhälls uppsatsen, gick mycket bättre den här gången. Nu har jag kommit en bit, men är långt ifrån färdig. Men jag har två dagar till på mig så det löser sig! Får skriva lite ikväll också.

Men nu väntar duschen och BB.
PUSS


Lördag

Idag har varit en skön dag, jag har tagit det som det kommit helt enkelt.
Jag bestämde med Carro att vi skulle gå på stan, det gjorde vi minsan. Efter några timmar blev vi trötta så vi satte oss hemma hos mig för lite jordgubbs ätande.

Senare gick vi mot stångebro ishall för att se när alla fina balpersoner kom gående.
Resten av kvällen spenderades lite på chicolata (vet inte hur det stavas, och tänker inte leta upp heller hur det stavas ) och lite nere vid stångån med en hel drös fina människor. Helt enkelt en himla bra dag!

Bilder från dagen bjuder jag givetvis på:


Carros och min "lunch"


Fiina du!


Matilda var riktigt gullig idag i sin fina balklänning











Göölligt värre..



Sötis Elin


Jag själv fastnade inte så bra på bild idag.

Puss och Kram


CA

När jag satt och kollade på talang ringde helt plötsligt telefonen. Självklart trodde jag att det var Felix eftersom att han skulle ringa senare ikväll. Men med ett himla engelskat uttal kommer det: Beatrice, is that you? Då förstod jag att det var min match som ringde och ville prata med mig.
Vi pratade det ett bra tag och det kändes himla bra om jag ska vara ärlig. Vi ska prata mera i helgen. De verkar som en himla gullig och söt familj, så man kan ju alltid hoppas att det är familjen med stort F.


Nära San Francisco bor de. Fett med najs

bapabapbapbap

En fredagkväll som denna sitter jag uppkrupen i soffan och kollar på Talang. Jag har sjukt tråkigt och vill egentligen göra något, gå runt ån eller vad som helst. Men jag har inte orken och det finns inga folk som vill leka med mig ikväll. Jaja, får stå ut helt enkelt!

Idag har vi gjort klart vårat första studentlakan! Känns himla skönt att allt peppande till studenten har börjat nu. Inte mycket kvar i skolan direkt. Har två inlämningar kvar, ska försöka göra klart en idag. Men vem försöker jag lura, tror jag verkligen själv att jag skriver en inläming ikväll. Njaa, hoppas jag överträffar mig själv iallafall ;)

Nu ska jag kolla vidare på talang.
Puss så länge, vi lär höras under kvällen!


Happy news

Jag har fått en match i California! Happy girl, och familjen verkar great!

Uppdaterar mer om det senare.
Nu, fix till skolan.


2011-05-19

Idag har jag äntligen köpt min förköps biljett till Platå på studenten. Så nu är det fixat.
Har även hunnit med att posta mina inbjudningskort till studenten, vart med Carro och handlat lakan och spray burkar till vårat studentlakan! Imorgon ska vi minnsan måla!

Nu ska jag skriva klar IV grej och plugga till provet som är imorgon! Tror minsann det går bra!


Söööööta tjejer

Onsdag

Idag har jag äntligen prövat min balfrisyr. Det blev dock inga kort men det blev himla fint ska ni veta! Nöjd var jag, och kommer jag vara!


(Tagen från google)
Något i denna stil blir det nog. :)

Nu BB!

/ Bea

.



The best thing you can do is just to smile

party rock

Idag har varit en bra dag.

Jag har varit barnvakt i tre timmar i Ekängen åt himla gulliga barn och en hund. Efter åkte jag hem och skrev inbjudningskort till studenten och prövade min balklänning med underkjol, smycken, handskar och skor till. Jag tror minsann att jag blir lite fin! Imorgon ska jag pröva frisyr. Allt är så himla bra just nu.

Och felix, du vet att jag älskar dig sötis <3


you go, you go

Idag har kännts som en riktigt onödig dag.
Har bara lyssnat på presenationer hela dagen i skolan.

Dock har jag hunnit med en himla massor. Bokat nagel tid, bokat tid för uppläggning av balklänning, köpt inbjudningskort till studenten och kollat skor till balen.

Imorgon går jag i skolan och sen åker jag hem till pappsen och hämtar grejer för att sedan gå och vara barnvakt. Känns som det var ett tag sen jag var det sist. Så det var på tiden.

Vi hörs mina vänner!

Om en månad....

x Har jag dansat bal i min fina klänning
x Tagit studenten
x Varit på vattenkrigsfestival
x Gått på studentskivor
x Åkt till Alanya med mina tre fina
x Gjort klart ALLT skolarbete
x Varit på Jossas konfirmation
x Fått tillbaka min studentmössa
x Fått min bikini från Style By Tyra

Detta och lite till ska hinnas med inom en månad. Jag har en liten ångest i min hals känner jag. Men det gåt. Nu kör vi så det rycker!


Söndag

Efter en ganska så händelserik helg med allt från utgång i storstaden till häng hemma hos en kändis så är jag ganska så himla slut.
Balträningen gick inget vidare idag och jag börjar bli mer och mer nervös inför balen som är om bara några få veckor. Men det ska såklart gå kanoners!

Nu måste jag sätta mig i mitt rum och plugga arslet av mig.
Hörs och ses!

en trea








Tre mobilbilder från Göteborg. Fina flickor det där kan jag säga!

Fredag

Himla dålig uppdatering hörni.
Men i helgen var min pojkvän här så då la jag datorn åt sidan.
Och i måndags morse åkte jag och min klass till Göteborg. Vi har haft tre skit bra dagar och vi har haft himla kul!
Nu är vi tillbaka i Linköping men här stannar jag inte länge, jag drar mig till stockholm om ungefär tre timmar för att spendera min helg där!
Kommer blir kanoners!

Ha det så bra så länge så hörs vi när jag kommer hem! Jag kanske kan uppdatera lite bättre då. Så håll ut!

PUSS <3

Onsdag

Bredvid mig i detta nu har jag en ganska så övertrött Josse! Eller det är kanske inte bara hon som är, jag med för den delen. Vi försöker så himla bra vi kan att bli klara med våra författar presentationer som ska vara inlämnade imorgon. Jag tror minsann vi lyckas, iallafall innan vi somnar. När vi somnar är en annan fråga.

Idag har jag varit himla produktiv (inte för jag vet vad det ordet ens innebär, men lisa, som förövrigt är himla cool, brukar använda sådan där svåra ord som jag inte förstår mig på så kan jag lika gärna försöka och se ifall det kan bli bra ändå) ska ni veta. Jag har varit på LGS (barngympa) för att skriva på lite papper inför min lön med mera. Har också bokat om min tid för balfrisyr pröving, varit på vårdcentralen, skjutsats min syster på konfirmations läger i Rimforsa, lagat mat med Josse och nu sitter jag här.

Himla mycket babbel blev det nu hörni, men jag gör allt för att slippa plugga! Men nu ska jag ta tag i det här i en halvtimme, sen tar jag paus igen för att se BB!


Ibland är jag för himla cool

Puss fina ni!


are beautiful like a rainbow



Nu när jag tittar ut genom fönstret och ser att det regnar/haglar och är kallt vill jag bara tillbaka till värmen i Turkiet. Även fast det också regnade där så hade vi det himla bra.
Men som sagt, det är inte långt kvar min kompisar!


It is a happy day

Det blev ingen skola för mig idag heller.
Istället har jag legat hemma och kollat på Glee.

För någon timme sedan tvingade jag mig själv att gå ut för att gå till Apollo. Så nu har jag äntligen betalat klart Turkiet resan, nu är det inte långt kvar mina vänner!
Och när jag ändå var på stan så gick jag förbi en hårsalong för att avboka hårtiden för balen. Har hittat något mycket bättre där hon även ska prova hur det ser ut två veckor innan balen!

Så allt är himla bra med mig just nu, kanske inte magen och allt annat, men mitt liv är pretty good!

Hörs kompisar!

Helg på västkusten

Ungefära, riktigt smarta, citat från helgen!

"-Kan vi inte åka till Norge och se på bröllopet då, det tar ju bara en timme ungefär" (sagt av mig om det engelska bröllopet)

Hampus: "-Titta där är Smögen bryggan, jag kan mitt Smögen.
-Hampus, vi är inte ens i Smögen vi är i Hunnebostrand."

Caroline: "-Men du vet peace & love när den var i linköping." (Om Keep it Loud)

Jag: "-Titta det handlar om det där med Eiffeltornet!
Crille: "-Nej det där är ju Mount Everest! (Det ska egentligen vara World Trade Center!)

Natteravn spelas i bilen.
Hampus: "-Varför sjunger han på arabiska"

Nu får ni några bilder också så ni kan förstå hur bra vi hade det! 


Fina Josefine


Carrperr


Smögen


Chilledill grill på klipporna


Fina vänner i solen


Fina gullis


Gulle-paret


Karl


Criills


Lots of looove

Måndag 2 maj

Ohhej!

Min helg har ju som sagt spenderats på västkusten med fin fina vänner. Vi har haft ett riktigt bra väder, besökt Smögen, grillat på klipporna, chillat och haft det riktigt mysigt. Dock har jag mått dåligt i princip hela helgen och gör även det idag med. Så därför stannade jag hemma från skolan idag.

Jag mår riktigt riktigt illa så jag kan tyvärr inte sitta kvar här en längre tid, men jag kan försöka få in lite bilder från helgen ikväll!
Puss så länge.

RSS 2.0