helgen som var

Helgen som var bjöds på trevligheter.

I lördags hämtade jag hem Patrik från sjukhuset. Han opererade sig i fredags så han fick sova över en natt för observering.
Träffade sedan Lisa, som jag inte har sett på nästan ett år. Fikade och tog igen massor med prat! Mycket trevligt!

På eftermiddagen åkte jag och Patrik till Boxholm för att hämta hem Molly och för att äta lite våfflor.
Senare på kvällen svängde vi förbi Bishop Arms för att prata lite med Patriks kollegor och sen blev det hemgång.
I söndags träffade jag en kompis från jobbet, Kitija, för en fika och sedan blev det chill i soffan med Patrik hela dagen!

Inte så mycket blev gjort, men en skön helg var det!
 
 

Sis 18 år

I måndags fyllde min lillasyster 18 år! Tänk att nu får hon gå ut på krogen, skaffa körkort, flytta hemifrån osv. Ush sluta väx!

Vi hade i alla fall en jätte bra dag som innebar, bullar, barngympa, middag på Yellow Fellow (en thailändsk restaurang) och till sista tårta. Tror hon tyckte att hennes födelsedag blev väldigt lyckad i alla fall!


 






 

Utmaningen är att hitta din rytm

Jag har jobbat stjärten av mig hela veckan! Jobbat hårt både på jobbet och (kors i taket) på gymet! Min träningsvärk är inte att leka med. Det är det absolut värsta jag någonsin känt. Inte okej alls. Meeen det gör mig mer motiverad till att fortsätta så jag inte kan känna mig så här ynklig igen. 

Hur som så ligger min kära pojkvän just nu på sjukhus. Han har opererat sig så han blir kvar till imorgon. Istället har jag min syster till sällskap som föresten var riktigt duktig på catwalken idag! 

Nu är det sängen för imorgon står fika med Lisa, åka till Patriks föräldrar och något glas alkohol på kvällen på schemat. En bra dag helt enkelt! 

Puss hej! 





LHC matchen

Igår var det en av LHC:s viktigaste matcher! Självklart var vi på plats på New York Legends och satt bänkade framför matchen. En riktigt spännande match som efter mycket om och men vanns av LHC! 

Killarna beställde in en sådan här sak. 4 liter öl på rör. Ganska coolt ändå! 





Så mycket man ger, men så lite man får

Imorse när jag gick ut såg vädret ut som nedan på bilden. Resten av dagen regnade det! Typiskt..

Fick hur som helst besök av josse och hennes hund under dagen. Blev mycket prat och lek med hundarna. Dock är molly för på och jobbig som vanligt så tror lille Boris blev rädd för henne haha. 

Ikväll var det dags för gympa igen. Idag flöt de på super bra och alla var så glada och söta! Lekte några nya lekar som de verkade gilla! 

Nu är de soffläge innan jag hoppar in i duschen! 

Puss och Kram! 





skön vårdag

Det var riktig vår i luften idag. Så himla härligt!

Började dagen klockan 9 på jobbet. Fanns inte så mycket att göra för min del förutom att fixa fika för några av gästerna och sedan plocka bort. Hade lite kontorsjobb (låter super vuxen) att göra innan jag fick gå hem vid 12:30.

Gick och mötte Patrik och Victor på Espresso House där vi satt en bra stund. Efter en stund kom även Louise som gjorde oss sällskap. Vi fyra gick sen en snabbis på stan. Fick med mig ett par super snygga (läs billiga) solbrillor hem. Patrik fick med sig både en vår jacka och en keps.

Senare under eftermiddagen så möttes vi fyra åter igen och vi tog ett långt varv runt ån tillsammans med Molly. Tog med mig kameran på promenade och det var verkligen kul. Kanske inte bästa bilderna, men how cares? Jag har inte sagt att jag är proffs men det är kul.

Ikväll har vi ätit tacos, skrattat och kollat tv tillsammans. En himla bra dag för att sammanfatta det!
Nu har de gått hem och jag och Patrik ligger som döda sälar i varsin del av soffan. Gött!

Nu bjussar jag på bilder från dagen.

HEEEJ svejs! 
 












 

Mello final

Blev till slut en mello kväll även för mig. Tyckte allt att det fanns väldigt många bra låtar. Mina topp tre var Linus, Ace och Sanna. Så mig gjorde de inte så mycket att Sanna vann faktiskt! 

Men var de bara jag som stor böla när Linus sjöng sin sång? Kanske beror på PMS i och för sig. Men så himla underbart fin sång! 


Cool kille!

Fredag

Jag och Patrik kom precis hem från Texas Long Horn. Vi blir aldrig besvikna när vi går dit, och inte den här gången heller. Så jäklans gott! 

Egentligen vill jag så gärna berätta vad jag har gjort idag men vill inte ha för höga förhoppningar så vi tar det en annan dag tycker jag. Men något roligt är det iallafall! 

Nu ska vi fortsätta se på Let's Dance. Ha en bra kväll! 






Onsdags mys

Igår hade jag, Patrik och molly lite kvällmys tillsammans. Ost, kex, vindruvor och Spider-Man var det som gjorde denna kväll! 
Passade helt perfekt mitt i veckan. 






Österrike del 2

Resterande veckan i Österrike gick åt till mycket skidåkning.
Dock blev de en mycket försiktig åkning de sista dagarna då jag hade lyckats att vrida till mitt knä i backen. Men försökte att åka så mycket jag kunde ändå, för vi var ju bara där en vecka!

2 dagar skippade vi skidåkningen och spenderade 1 dag på ett bad/spa hus. Alla hoppade, åkte kana och lekte. Kändes inte som vi var ett gäng på en ålder mellan 18-24 där, utan mer som 7 åringar. *

Sista dagen gick åt till att kolla hockeyn, packa och fixa lite. Sen bar de av igen med en 22 timmars resa hem. Den här gången blev de i alla fall 7 timmars sömn. Ganska skönt i alla fall.

Så summan av den här veckan är att den var så jäklans HÄRLIG och bra. Längtar redan tillbaka till pudret och den fina miljön!













Österrike del 1

Den 14/2 är som vi alla vet Alla Hjärtans Dag. I år, blev den inte så värst romantisk måste jag väll säga, och jag tror Patrik håller med. Vi började morgonen med att packa ihop oss i en bil som sedan körde oss till Leos Lekland. Där packade vi in våra saker i en buss och började våran resa på 22 timmar! Inte så romantiskt, nej, men riktigt kul.
Med på bussen fanns även min syster, pappa och många av våra gamla familjekompisar + mycket nytt folk.
 
Buss är faktiskt helt okej att åka om man har roligt sällskap, men 22 timmar kändes som en evighet. Och med 4 timmars sömn gick de inte snabbare. Men vi tog oss igenom det och kom fram lördag morgonen där efter till hotellet som just hade öppnat frukost buffén. Smakade riktigt gott!
1 och 1/2 timme senare var alla redo för backen. In i bussen igen och åkte runt 10 minuter innan vi kom fram. Underbar dag med mycket sol, bra skidåkning och trevliga människor!

Trotts att alla var helt slut efter den långa resan och en hel dag i backen, beslutade vi oss alla ändå för att åka till Zell am see för att se hur utelivet var där på kvällen. Och FY TUSAN, vad äckligt det var. Alltså inte själva klubbarna, men all rök. Hur kan de ens vara lagligt att stå mitt på dansgolvet med en cigarett i handen?? En fimpade till och med i mitt hår. (Tack för den mongo) Tyckte det var riktigt vidrigt faktiskt.
Efter att klockan hade slagit 3 tog vi närmsta taxin tillbaka hem till hotellet. En rejäl dusch och alla kläder på vädring fick de bli.

En bra början på en mycket bra vecka!
 













 
 

ett försök igen

Så va de det här med att vara aktiv här. Gjorde ett försök och åter igen misslyckades..
Tror inte de finns så mycket till inspiration när man inte har över 100 läsare om dagen längre och man inte bor i ett annat land. Men bara för er som inte bor i min närhet så ska jag återigen göra ett försök. Jag menar nu är det på väg att bli vår och så mycket roligare att med kameran ut på en sväng.

Så stayed tuned kompisar, de kommer inlägg!
 
 

RSS 2.0