21 år på jorden

Idag var det 21 år sedan jag föddes! Jätte konstigt egentligen att man firar det! Men ja det är ju alltid kul med en dag då man får lite extra uppmärksamhet! ;)

Min dag har spenderats här hemma med besök lite hela dagen!
Har fikat massor och fått jätte fina presenter!

Nu är det läggdags för imorgon början en ny arbetsvecka!

Tack för alla grattis och allt fint jag har fått!!


Aj aj ont ont!


Grillpremiär

Ikväll var vi bjudna på middag hemma hos pappa. Det blev premiär för grillen. God mat samtidigt som vi kollade hockeyn. Tyvärr gick det ju inte så bra för mitt älskade LHC, men oavsett vad, alltid LHC! 

Nu är det sängen som gäller för imorgon blir det jobb! Money money money!!

PUSShej!
 





pics

Äntligen börjar det se ut som våran lägenhet! Vi trivs så himla bra! 














polisen...

Härom dagen när jag och Patrik åkte bil åkte vi ner till en mack där vi såg massor av polisbilar. 
Vi blev förstås nyfikna och åkte dit och kollade. Varför vi åkte ner och skulle kolla vad som hände var för att jag är så himla nyfiken. Så fort det händer något vill jag veta vad det är. Jag vill hålla mig en bit ifrån, men ändå kunna se.

När vi hade tittat klart åkte vi därifrån. ALLA (typ 8 stycken) polisbilar startade samtidigt och åker efter oss. Mitt hjärta började dunka fortare och fortare och Patrik (som inte trodde jag var så rädd för polisen) börjar att skrämma upp mig och säga, "Nu stoppar dom oss!", "Nu sätter dom på blåljus!" "Nu är det kört!" samtidigt som han skrattar. 

Jag får panik! Försöker att hämta luft, skriker på Patrik samtidigt som jag håller på hjärtat då det dunkar så fort att det gör ont! Poliserna svänger av och då rinner tårarna ner.. Det forsar ner och jag kan inte få stopp på det. Det måste ha varit det hemskaste jag har upplevt på väldigt väldigt länge. 
Min rädsla kanske börjar gå över gränsen nu för man ska inte vara rädd för polisen. Man ska ha respekt men inte vara rädd. Det vet till och med jag. Men ändå så är det så svårt för mig att inte bli helt kall i kroppen så fort jag ser en polisman eller polisbil.

Ville bara dela med mig av min lilla historia! 

Helgen

I helgen (lördag-söndag) har jag och Patrik varit på Elmia mässan! Vi hjälpte till och stod i montern för Rally SM där vi sålde lotter och tröjor. Det finns himla mycket speciellt folk där nere! Pajasar som puckon!

På kvällen sov vi i en övernattnings lägenhet som var super najs! Stor balkong, stort vardagsrum osv! Jätte fint var det!
En bra liten miniweekend bara han och jag!

Annars då, jo vi har nu äntligen fått ordning på posten så nu rullar alla mina brev hit istället!
Så ni som vill skicka brev osv till mig, fråga mig om nya adressen! Annars skickas det tillbaka till er! ;)

Imorgon blir det jobb, och jag är lite små nervös! Allt ska kunnas imorgon! I värsta fall är det ju bara att fråga någon om jag inte kan / vet!
Jaja, godnatt iallafall!




RSS 2.0