Årsresumé del 4

November:

Lugnet efter stormen.









Flyttade runt lite här och där. Detta blev dock vårat hem under 2 veckors tid. 



Mysig kväll med brudarna som dock slutade dåligt.



Playdates här och där.



Flyttade in i nya huset!


Åkte till Washington DC.






Firade min första Thanksgiving med familjen och släkten.






December:

Myshelg med brudarna hemma hos Jennifer.








Bakade pepparkakor.



Högg julgran.


Sa hejdå till Juuli som skulle på resemånad!


Familjen julpyntade fint i huset och jag fick min egna strumpa.



Gick på Tyler Wards konsert helt själv!


Mer pepparkakor.



Svenskt julbord.


Lill julafton.




Christmas Day.



Snön kom äntligen till CT!




Ett sjukt bra år sammanfattar jag det som, nu kör vi på ett nytt sjukt bra år!

Årsresumé del 3

September:

Häng med vänner







Skydiving, var det sjukaste jag har upplevt någonsin, men så grymt jäkla bra!




Maddox fick ha gips och han var jätte stolt.



Liam fyllde år







Elin kom besök!





Jag och Sandra tog en tripp in till city för att se Brooklyn Bridge och bara vandra omkring!





Lina fyllde år så vi åt middag på resturang och sedan tog vi massor kort på Times Sqaure. 






 
 Oktober:


Baby P blev 1 år. 


Åkte för att se Yale football.





Tjejerna tatuerade sig.







Victoria kom på besök!






Jennifer åkte hem. :(





Åkte till Boston!






Vi flyttade hem till Keith och Paulas hus under Sandy.




 

saturday

Tog mig en ordentlig sovmorgon (kände att jag förtjänade det) och vaknade inte för ens vid 11. Då låg jag och drog mig i en halvtimme innan jag gick upp och åt "lunch". 
Där efter började jag jobba och lekte med två busiga pojkar. Snön började falla ganska lagom till att jag började så efter någon timmes lek bestämde vi oss för att gå ut och leka i snön. 

Eftersom jag inte har tagit med mig vinterskor eller vinterjacka från Sverige så fick jag låna allt från Jonna som tur var! Vi lyckades få på oss allt och sedan gick vi ut för att leka. Snöänglar, ljuslykta (som Liam sen förstörde), åkte pulka, byggde snögubbe och sprang runt var vad vi hann med. Har saknat snön så himla mycket så det var jätte kul att få vara ute och bara leka! Hoppas att det håller i sig en liten stund nu så det blir fler dagar ute i snön!

När vi kom in blev det varm choklad och sedan kollade vi på Ice Age! Oh vad jag älskar den filmen. Alltid lika kul att se den! Barnen tyckte också den var rolig som tur var. Och som alltid så ska känsligabea fälla några tårar i slutet..
 
Nu ikväll blev det middag med Jonna och Ryan här hemma och sedan har jag pratat med Ågge och suttit framför youtube som vanligt. Sängen väntar nu, så godnatt!













för mycket tankar och stress

Det går verkligen inte en dag då jag inte tänker på att åka hem. Att lämna detta, att säga hejdå, att komma hem. Mina känslor just nu är som en bergodalbana. Har i princip varje dag haft gråten i halsen och funderat alldeles för mycket. Det här är slutet på det underbaraste/jobbigaste/bästaste/roligaste året i mitt 20 åriga liv. 

Innan jag kom hit var jag helt säker på att jag skulle veta hur min framtid skulle se ut, vad jag skulle plugga, osv. Hade önskat att jag visste helt säkert vad jag ville nu idag. Är inte säker på vad jag vill plugga eller vart och det stressar ihjäl mig. Och om jag nu ska börja plugga blir det nog inte för ens hösten 2014. Det känns jätte sent men jag vet ju inte vad jag vill plugga?? Kanske ändrar jag mig och börjar nästa höst, jag har faktiskt ingenaning... 

Just nu stressar jag över jobb, vänner, Sverige, packning, lägenhet, pengar, vara en bra dotter/syster/systerdotter/kusin/barnbarn/vän/flickvän osv. Jag har för höga krav på mig själv och just nu har det tagit stopp. Jag är alldeles för trött och jag kommer inte kunna lugna ner mig för ens jag är hemma i Sverige igen. Så förlåt till alla! Jag ska skärpa till mig. 
Trotts allt, så ska jag verkligen försöka njuta av de här sista veckorna jag har kvar i USA. Inte tänka så mycket, utan bara va. Försöka koppla bort min stress och bara intala mig själv att allt löser sig! För det gör det alltid! 



friday 28 december

Hej hopp på er!

Dagen har spenderats hela dagen här hemma. Idag blev det ännu mer kortspel och lite andra lekar också. Öppnade upp ännu en julklapp som var ett riddarslott som man kunde skjuta små boll liknande stenar på slottet för att kunna bryta sig in och hämta skatten. Älskar när man kan leka med små gubbar och hitta på massor av saker, haha, ja jag är fortfarande ett barn innerst inne!
Hann även med en sväng ut i snön, men efter att Maddox och Liam krockade ganska kort där på, och Maddox fick näsblod, ville de inte längre leka ute, så vi gick in igen.

Vid 5:30 slutade jag och då var det bara att rusa upp på rummet för att fixa i ordning mig innan Elin och company hämtade upp mig. Vi hämtade upp Lina på vägen och sedan åkte vi vidare till Danbury för att äta på Cheesecake Factory. Vi visste redan då att det åtminstone skulle ta minst 1 timme innan vi skulle få bord. Det blev till slut så att vi väntade i 3 timmar på att få ett bord. Självklart satt vi inte kvar där hela tiden utan vi gick runt på mallet! (Upps, fick med mig en påse från Victoria Secret..)

Vi hade till slut en trevlig middag tillsammans med den självklara efterätten. Idag provade jag på en ny och det blev ”Red Velvet Cheesecake”. Mycket god!

Imorgon är det jobb igen, 12-6! Så lite sovmorgon får jag allt, skönt!
Natti natt!









Mongo Elin.





Elins bror + flickvän och Jennifers syster är på besök här. Där av de "nya" ansiktena.



Fick en jätte liten sallad...

 
 

27 december

Igår och idag blev det för det mesta dels lek här hemma. Vi har lekt med alla nya leksaker som barnen fått och spelat mycket kort spel!

Idag när vi satt i bilen på väg till Stop & Shop säger Maddox så här:
Maddox: When are you going home again?
Jag: January 16th.
Maddox: Oh okey...
Jag: Are you gonna miss me?
Maddox, Yes, but you can maybe send me a package? 
Jag: Haha sure! What do you want in it?
Maddox: Well, swedish candy and maybe a card.

Efter ett tag frågan han även vad jag ska göra hemma i Sverige och jag säger att jag ska vara med Patrik och jag ska börja jobba. Då säger han: "But when is Patrik coming here to play with me?" 

Haha, han är så söt!


Och jag är också lite söt ibland..(haha)


vart tog tiden vägen

Nu börjar nerverna smyga sig fram här...
3 veckor kvar i USA.
15 arbetsdagar kvar.
3 helger kvar.

Jag får panik. 
Om 2 veckor kommer min syster och pappa hit och nästa vecka är det Nyår. Vart tog tiden vägen?
 

Christmas Day

På morgonen vaknade av att Ryan knackade på dörren och sa att det var dags för paketöppning. Jag gick in i vardagsrummet och väntade på att barnen och alla skulle komma ner.
Och till sist kom de. Barnen fick så himla mycket fina grejer idag också, till exempel en bil de kan köra själva.
Jag fick också fina saker från Keith och Paula. Blev super glad!
De uppskattade nog även min kalender som jag hade gjort till dom.

Efter paketöppning gick jag tillbaka till ”sängen” för att vila lite. Mådde inte så jätte bra så kände att det var bäst att vila om jag skulle orka med hela dagen.
Vid lunch åkte vi vidare till Erica och Keith’s hus. Hjälpte till lite i köket och ordnade med appetizers och maten. Det blev riktigt gott också!

Fick även fina presenter från Erica och Keith, Kevin och Mickey. Thank  you so much guys, I really appreciate it!

Efter middagen blev det efterätter och sedan spelade vi Yankee Swap. Lite annorlunda mot den ”paket leken” jag brukar köra, men det här var kul också. Lyckades få med mig en jätte fin filt hem!

Senare på kvällen spelade vi kort och sedan gick vi och la oss.
 


 






















Christmas Eve

Efter att vi hade öppnat våra julklappar och fixat oss åkte vi mot Grandpa Joe och Grandma Betty’s hus. Där träffade också många andra släktingar och vi åt lite tilltugg, pratade osv. Provade även på min första eggnog. Det var ju inte äckligt direkt, men inget man vill dricka en stor mängd av.
Efter någon timme åkte vi vidare hem till Keith och Paula’s hus. Där förberedde de inför middagen. Jag skypeade lite med släkten, som var i Sälen, och sedan var det dags för middag.
Det var jätte gott och alla blev mätta och belåtna. Kort där efter blev det sov dags för min del. 

















24 december

Imorse vaknade jag av att två småpojkar kommer inspringades på mitt rum och viskar:
"Bea, the christmas gift are downstairs, come on, wake up!" Sedan springer de i full fart ner för trappan.
Sätter på mig en kofta och går ner till familjen där barnen sitter ivrigt vid julgranen och kollar på alla paketen. När alla har satt sig runt granen hugger de in på alla julklappar och julklapps öppningen börjar. 
Barnen fick jätte fina leksaker och kläder! Roligast var nog hur glad Liam blev när han såg en Apelsin Juice lådan och trodde han fick det i julklapp, när jag i själva verket hade lagt hans "boll" i lådan. HA!

Jag själv fick jätte fina presenter från familjen. En tränings tröja, en coach plånbok, örhängen, en frihetsgudinna att hänga i granen och panera gift card (haha internskämt). Blev jätte glad för allting! Jätte fina grejer alltihop!

Just nu håller barnen på att leka för fullt med sina julklappar. Vi ska väl fixa oss lite senare och åka iväg till släktingar. Ikväll sover vi hos Keith och Paula och firar sedan christmas day där. Lär bli mysigt!

Fick föresten öppna mitt paket från mamma och Jossa också som innehöll hårprodukter och presentkort på klippning när jag kommer hem! OOOH vad skönt, jätte bra saker, TACK, tusen tack <3

Vill önska er en riktigt God Jul gott folk! Hoppas den bli fin för er, det lär den bli för mig! 
PUSS












 

23 december - svenskt julbord

Min dag har spenderats till stor del här hemma. Slog in de sista presenterna och tvättade all smutts tvätt.
Åkte iväg en snabbis till Stop & Shop, CVS och GAP innan jag tog mig hem igen och hjälpte Jonna med att fixa inför julbordet.  

Jaque kom över en snabbis och överlämnade en liten julklapp och ett jätte fint julkort! Tänk att det finns så fina vänner som henne! Sådana små saker uppskattas så grymt mycket! Blev verkligen jätte glad!

Innan julbordet åt vi pepparkakor och drack glögg framför Giants matchen. 
När maten äntligen var färdig tog vi alla mat. Det var väldigt gott tycker jag allt, som en vanligt julbord! Ryan frågade dock om jag åt för två :((( Betyder de att jag är tjock?? Haha, han är så taskig ibland! Får banta helt enkelt efter jul...
Nu ikväll kollade jag och Jonna (Ryan låg och snarkade i soffan) på filmen Elf. Har aldrig sett den förut, men jag tyckte den var bra! Jonna och jag skrattade ikapp och den var faktiskt lite små gullig! Så Patrik, när jag kommer hem ska vi se på den, så du vet!

Nu har vi precis lagt ner alla paket under granen så imorgon när barnen vaknar ska vi alla gå ner samtidigt och öppna alla! Det lär bli mysigt!!

Godnatt på er! 









 

yesterday + today

Igår hände inte mycket. Jag jobbade på som vanligt och slutade sedan runt 6. 

När jag kom ut ur duschen var Lina hemma hos mig och vi hängde här hemma innan det var dags att hämta upp Jennifer och hennes syster Cornelia. Vi åkte tillsammans till Outback Steakhouse där vi även mötte upp Emma. Vi åt middag tillsammans och det var som vanligt super gott!
Lagom till efterrätten kom även Elin och joinade oss. 

När vi kände oss klara åkte vi hem till mig och satt framför filmen "what to expect when you're expecting" samtidigt som vi pratade. En mysig kväll blev det helt enkelt!

Idag vaknade jag och mådde inte alls bra, ont i halsen, huvudet och ja allmänt inte kry. Skulle egentligen varit med Sandra men kände att det är bäst om jag bara tar det lugnt idag och gör något imorgon istället. Så min dag har än så länge bestått av Svenska Hjältar, youtube klipp, skype med Ågge och Olle, skype, prata i telefon med Patrik och skype med släkten som är uppe i Sälen.
Kommer med största sannolikhet spendera resten av dagen på mitt rum med det sista julklappas fixet och annat strunt. Får se helt enkelt. Kanske lägger jag upp en till årsresumé..
 
Hur lika?

Hur heta?


Hur fina vänner har inte jag? (Jag ser ut som en nybadad fisk)


Årsresumé del 2

Maj:










Var på strandhuset för första gången.






Hade picknick med fina vänner.





Badade massor med pojkarna (och Jennifer)



Fick punktering (typ iallafall)




Åkte på KTUphoria. 




HEEELT överlycklig att jag fick träffa Flo Rida! 


Var på min första Bridal Shower! (för Erica)





Firade Memorial Day med Jennifer och familjen i Old Saybrook. 




 
Juni:

Six Flags i New England. 






Hälsade på Eve och Anna inne i NYC


Åkte på semester till Bethany Beach med familjen och Jennifer!







Hängde med Amanda och Ida för ungefär första gången för att förfesta innan Miami!





Rehearsal Dinner




Wedding








Åkte till Miami!













Juli: 

Firade 4th of July på strandhuset.







Ikea time med Kajsa och Sara!




Au Pair möte!



Häng med vänner!




Översvämning i Stamford.





Lurade alla att jag skulle till Chicago när jag i själva verket var på väg hem till Sverige för en vecka!




Mer tid spenderades i strandhuset.



Lärde känna Sandra!

 
Augusti:






Six Flags i New Jersey.




Sa hejdå till Torben!



Åt middag med fina vänner. 



Bästis Elin kom besök för några dagar hemma hos mig innan hennes resa till västkusten började. 



Maddox började skolan!



Sara åkte iväg på sin resmånad.

 

Årsresumé del 1

Januari:
Firade in det nya året min fina vänner med middag hemma hos mig och sedan fest hemma hos David. 



Försökte uttnyttja tiden till så mycket fest som möjligt med min party-brud Amanda. 




Åkte till Stockholm för att fixa visum, tur att jag fick med min fina syster!



Hängde mycket hos läkaren för att fixa det där jäkla hälsointyget. (som bara blev fel hela tiden) Och hipp som happ så gick jag ut på stan med dessa covers på fötterna efter ett besök! Jajjamensan, jag fick många blickar på mig!


Rensade hela rummet och packade ihop alla saker hemma hos pappa. 



Hade hejdå-fest och Justin Bieber kom!! (HAHA)


Gjorde mig redo inför avresa.


Pussade massor på min pojkvän!


Landade i USA den 16 Januari där jag sedan tillbringade några dagar på skolan med massor av andra sköna Au Parier!







Kom fram till familjen den 20e Januari och var ett nervrak, men det gick så himla bra ändå. Tyckte om dom från första sekunden!



Februari:


Var på Ericas Birthday Dinner och hade en kul kväll!




Började hänga mycket med sötis Sara. 


Var på Maddox Birthday Party.




Firade Alla hjärtans dag helt ensam, men fick lite godis och annat smått och gott som gjorde mig glad iallafall!



Började hänga med Louise och vi blev snabbt bra vänner!



Lekte utomhus massor med mina små pojkar!




Mars:

Louise fyllde år!



Utgången i NYC med Louise och Sara!







Hockey-time


Spenderade väldigt mycket tid utomhus på altanen i shorts och linne. 




Åkte till Montréal med Louise, Elin, Celeste och Emma.







Utomhus lek varje dag med barnen.






Träffade min efterlängtade Jennifer för första gången.



Hängde i New York.



Shoppade på Outlet.






April:



Började spela fotboll och träffade Juuli, Torben och Illy som sedan blev ett par väldigt bra vänner till mig!




Patrik kom på besök!



Jag fyllde 20 år.








Lucy fyllde 103 år!


Vi klippte och färgade hår samt bokade biljetter till KTUphoria. 


 

torsdag

I onsdags var det bara jobb som vanligt och sedan på kvällen åkte jag till Darien för att träffa andra fina flickor och äta efterätt tillsmmans. Det är nämligen så att en viss Ida fyller år på fredag, men då är hon dock i Sverige så vi fick fira lite nu istället!

Idag har det inte hänt mycket. Lekt med Liam hela förmiddagen innan Maddox kom hem och det var dags för den sista basketball klassen. Lär nog tyvärr vara sista gången jag såg den snygga läraren också! Men jag önskade han "Happy Holidays" iallafall, haha! 

När jag slutade runt 3 skypeade jag först med min fina Elin i Tyskland! Saknar henne massor, men förhoppningsvis så kanske vi ses på vårkanten om det hinns med, annars ses vi i sommar som tur är!

När jag vaknade var det dags för middag och sedan tillbaka in i mitt rummet. Då blev det julklapps inslagning. Kan ju inte säga att jag är något bra på det där med inslagning men det blev helt okej! Bara två julklappar kvar att slå in nu, ska försöka fixa det imorgon på min lediga tid!

Nej,,vi hörs hörni!

 
 

18 december

Klockan 8 började jag imorse med att lämna av Maddox vid bussen. 
Under förmiddagen lekte jag och Liam lite här hemma och sedan gick vi på den sista library klassen. 
Tillbaka hem för att möta upp Maddox och sedan åkte vi ganska direkt till SteppingStones där vi sedan spenderade eftermiddagen. 
Tomten, Tomtemor, The Snowman och en ren var på besök där och självklart tog jag med barnen dit då. Liam var väldigt blyg men Maddox pratade på om allt han önskande sig (Speciellt en Patriots hjälm).

När vi kom hem blev det middag innan Ryan hämtade upp Maddox och åkte till Danbury Mall för att se en spelare från Giants medans jag och Liam hade en mysig kväll innan det var sovdags för hans del. 
Har hunnit med lite fix och trix inför jul ikväll också och kollat ikapp de missade avsnitten av Julkalendern. 

Nu är det sov dags! Håll tummarna för att jag blir frisk snart!
PUSS godnatt!








monday

Började min morgon med att få båda barnen som vanligt till skolan. Där efter hade jag mitt break. Passade då på att skypea med Patrik, som förövrigt äntligen har fått min julklapp! (Yes, det kom inte bort!) 

Där efter tog jag en liten vilo stund på 40 minuter innan jag först hämtade Liam på skolan och sedan Maddox vid bussen. 
Eftermiddagen har sedan gått till att baka pepparkakor, dansa, kolla julkalendern och leka lekar. Båda har varit super bra idag så det har varit en väldigt lättsam och skön dag! 

Slutade för en timme sen och sedan dess har jag bara hunnit med att duscha och sitta här vid datorn. Ska fortsätta med det innan jag somnar.








 

16 december

11 månader i USA.
1 månad kvar.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Mitt hjärta brister när jag tänker på att jag ska säga hejdå. Det är overkligt och jag tror inte jag kommer fatta det för ens jag sitter på planet hem. Några ynka få veckor kvar. Jag får panik..


helgen

När jag hade jobbat klart i lördags åkte jag direkt in till city för att möta upp Emma, Jennifer, Lina och Elin. Vi åt mat på Schnippers innan vi gick till hotellet. Där blev det fix innan vi drog oss vidare till Webster Hall. Spenderade sedan hela kvällen/natten där och hade grymt kul. Kom inte i säng för ens runt 6. 
Vaknade sedan upp några timmar senare då det var dags att checka ut. Vi tog oss hem till CT igen och då blev det häng här hemma hos mig. 

Nu ska jag sova, tror jag kan behöva det efter helgens bravader. 
PUSS


Schnygga brudar

fell in love with you

Igår efter jag hade slutat fick jag skjuts av Ryan till tåget. 
Kom fram till New York en timme senare och försökte då leta upp något ställe att äta middag på. Hamnade på en salladsbar som visade sig vara riktigt bra. 
Där efter slängde jag ut handen i luften och vinkade efter taxi. 2 sekunder senare kom den. 
Åkte ner till Webster Hall "The Studio" för att invänta Tyler Ward. Insläppet skulle vara 6:30 och konserten skulle börja 7:30. Vi blev insläppta 7:40 och det började inte för ens 8 med två förband. 
Till slut kom han äntligen ut underbara söta Tyler och han bjöd på en riktigt bra show. Trotts att jag gick själv stod jag där och hoppade med alla andra människor samtidigt som jag försökte knäppa kort och sjunga med. 

Det bästa av allt var nog när han kollade på mig och sjöng "Fell in love with you that first night, cause you danced with me and I could see that there was more to life" och log och skrek "sing it girl" men jag kunde slita mina ögon från honom, så himla underbar! Var helt överlycklig och gick hem med ett stor leende på läpparna. 

Tog taxi till GC och sedan tåget till SoNo och sedan taxi hem till Wilton. 

Somnade fint i sängen runt 1! En riktigt bra kväll helt enkelt!









School Shooting in Connecticut!

Något hemskt hände igår. En man i 20 års åldern sköt först sin mor i hemmet. Sedan lämnade han huset med flera vapen, satte sig i bilen och körde till Sandy Hook och dödade 20 barn och sex vuxna.
Endast 40 minuter här ifrån. Det kunde lika gärna ha hänt här...
Tänker på alla familjer, nära och kära som är inblandade i detta hemska!


sverige, nu går det för långt...

Hallå Sverige???!! Vad håller ni på med?!?

Först får man inte sjunga nationalsången längre, sen får man inte äta chocklabollar, sen ska vi ta bort pepparkaksgubbarna från Lucia tåget och heller inte sjunga sången, och NU ska vi tabort en svart docka från Kalle Anka på julafton. VAAD i hela friden är det för fel på er människor?

Om 1 person klagar ja då gör vi uppror. 
Likadant med årets julkalander. De spelade anden i glaset och en eller två mammor blir arg? Asså barnen får reda på det förr eller senare. Och vad är det farliga med det? 

Nej, just nu vill jag inte komma tillbaka till Sverige, jag är skit irriterad..Jag ska göra tvärt emot allihopa. Nästa år då ska jag vara en pepparkaksgubbe samtidigt som jag trycker i mig chokladbollar och pepparkakor och sjunger nationalsången för fulla muggar. Någon som är med mig?
 

fått mitt jobb tillbaka

Jag har fått jobb folk!!! 
Mitt gamla jobb som gymnastikledare fick jag mail om igår att jag gärna får ta över några grupper! Hur bra?
Ska faktiskt bli riktigt kul att få göra det igen, plus, det blir lite extra pengar på kontot! Jätte bra då jag har alldels för mycket planer som innebär resa under året 2013. Jobba hårt under några månader, resa lite, jobba lite till, resa lite till och sen får man se vad som händer!

Det är ju bara några kvällar i veckan så detta är mer ett extra jobb, ska försöka hitta ett "riktigt" jobb också snart...

Cash is king as Keith would say!

lucia firande

Firar Lucia i min säng med detta som sällskap! Det funkar det med!


Hello. Love. Heartbreak.

Så nu är det bokat och klart. Imorgon står jag framför scenen och kollar på denna människa! Sååå underbart det ska bli!! Är överpeppad!

Som en liten parantes (jag ska gå själv). 


torsdag

Hallå gott folk!

Min dag har varit kort. Började 7:45 med att få Maddox till skolan. Liam var ledig idag så han och jag har spenderat eftermiddagen åt ärenden och lek. 
När Maddox kom hem åkte vi nästan direkt till basket träningen. Hem igen efter det var slut och då blev det lite lek innan Jonna kom hem!

Idag håller Jonna i Svenska mammor så det är några här. Jag sitter mest här uppe på mitt rum och försöker planera mina helger, pengar osv. 

Idag föresten kom det ett paket till mig på posten. Det var julklappen från Patrik som han skickade i fredags! Helt sjukt att det gick så fort! Brukar minst ta 7 dagar! Men ja, det var ju bra iallafall att den kom! Men problemet är ju bara att jag vill öppna det nu!! Kan inte ha det liggandes på rummet och bara ligga och stirra på det, så jag la det inne i garderoben i min resväska. Där är jag aldrig och kollar så den får ligga där så länge! 

Pusss och hej
 

jul fint

I måndags morse när jag gick ner till vardagsrummet såg jag en julstrumpa för mig! Ni förstår inte hur glad jag blev, tror till och med en tår föll ner från kinden! Oh vilken fin familj jag har! Trodde min hemlängtat skulle var jätte jobbig nu under jul, men vet ni? Det här är mitt andra hem och jag har en sådan himla fin familj här att det kan inte bli annat än bra! 

Har inte tagit något kort på de nu under veckan så bestämde mig för att göra det idag, och sen även på vår fina julgran som vi valde själva! Fint va?





raise up

Kort efter jag hade hämtat hem Liam från skolan kom Jaque och barnen över för att leka. 
Vi väntade på Maddox buss tillsammans och där efter lekte pojkarna massor tillsammans. En bra dag och inte en enda sur min. 
När Jaque hade åkt hem satte jag och barnen igång med att pyssla. Blev några teckningar med massor med klistermärken och glitter. 

Slutade för en stund sen och nu sitter jag här och försöker fixa julklappar. Ska ta tag i det ordentligt nu, så vi hörs. PUSS




12/12-12

Det blev ingen uppdatering igår, men det hände inget speciellt faktiskt!

Har just nu mitt break på 3 timmar och har redan hunnit träna och duscha. Ska strax iväg och hämta Liam på skolan. Sedan idag kommer nog Jaque och barnen över för en playdate!

PUSS och HEJ

cute cute cute

Kan någon förklara för mig varför jag blir lite små kär i små pojkar nu för tiden? 
Vart jag än söker på youtube lyckas jag alltid hitta små pojkar som sjunger fint och är söta. 
Här är en av de senaste jag hittade.

Föresten, alla 4 är inte söta, bara 2 av dom!

monday

7:30 var det dags för jobb igen. 
Tog båda pojkarna till skolan och sen hade jag ett break på tre timmar. Passade då på att städa hela rummet (dammsuga och plocka bort all tvätt) innan jag skypeade med mormor och morfar. 
Fick lite gjort iallafall innan jag hämtade hem Liam och sedan väntade på Maddox buss. 
I eftermiddag har pojkarna varit riktigt bra. Vi har lekt och varit på Stepping Stones tills vi kom hem på kvällen och de hjälpte mig med maten. 

När jag slutade blev det träning. Känns så himla tråkigt att jag inte kan köra Sculpt nu när jag är här. Ska egentligen ha vikter på det passet och utan vikterna är det inte lika jobbigt. Och jag tänker absolut inte köpa några här utan de får vänta tills jag kommer hem istället. Istället körde jag High & Tight och Tummy Tuck. 
 

nötterna

Jag har varit så himla upptagen sista tiden att jag helt totalt glömt bort att berätta en sak för er..
Det är nämligen så att min lilla pappa och min lilla lillasyster kommer att komma på besök här den 8e Januari! Mindre än en månad kvar! YEEJ! Det ska bli så himla kul. Har redan nu planerat dagarna i detalj så vi kan hinna med det mesta av de 5 dagarna vi har! Kommer bli awesome rent ut sagt!

De hade tydligen bokat en resa hit och skulle överraska mig, men den planen gick i lås när Sandy the Hurricane kom och deras flyg till USA blev inställt. Så himla typiskt..Hade nog i och för sig blivit mer besviken om jag hade vetat om det, så det var nog bra att det skulle ha varit en överraskning och jag inte visste om något. Tråkigt, men sånt är livet!

Nu hoppas jag iallafall inte detta blir inställt! Den här gången ska dom komma hit!


And two of them are coming here!

goodbye dinner

Ikväll var jag iväg hem till Juuli för en hejdå-middag. Kom dit vid 5 och hjälpte då till att laga middagen med Juuli och två andra tjejer. Lite senare droppade även 3 andra tjejer in. 
Vi hade en jätte trevliga middag tillsammans. Mycket skratt och väldigt mycket prat!

Det som kändes skönast var att de inte alls var jobbigt att säga hejdå till Juuli. Vi har redan bestämt att hon ska komma till Sverige i vår och hälsa på! 

En väldigt trevlig kväll i vilket fall som helst!




christmas tree & hospital

Gick upp klockan åtta, slängde i mig lite frukost och fixade till mig innan jag hoppade in i bilen med resten av familjen. 
Vi åkte till Easton till en farm där man fick hugga sin egna julgran. Det var väldigt mysigt och lite annorlunda än mot vad man gör i Sverige. Efteråt drack vi appelcider och satt framför en brasa. 

Jonna skjutsade mig till Norwalks Hospital där alla andra Au Pairer från min grupp också var. Mådde så sjukt dåligt när jag kom in där först. Andades jätte fort och hade panik. Men efter att ha lugnat ner mig gick det okej att vara där. Vi gick alla till barnavdelningen och där satte vi sedan igång att julpynta huvud korridorren. Många hade varit väldigt kreativa, andra hade bara målat en teckning. Men jag tror nog barnen uppskattar det minsat lilla!

När vi var klara åkte jag, Lina, Elin och Jonna (en au pair) först hem till Elin och sedan till Orem's för att få i oss lite lunch. Där efter åkte vi hem hit för att prata och vänta in Jennifer.
Nu har brudarna åkt hem och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra min färdig inför ikväll. Det är nämligen hejdå-middag för Juuli ikväll.


Hörs sen!













lördag

Det är lördag och jag har gjort i princip ingenting! Jag vet jag är lite små tråkig nu när de är mina sista veckor här! Men nej, jag hade inte riktigt orken idag. 
Jag vaknade 11:40 och började sedan att jobba 12. Jobbade i 4 timmar. Blev mycket lek utomhus och inomhus idag. 
Vid 4 slutade jag och då skypeade jag med Jennifer. Är inte ett dugg avis på henne som sticker till Thailand imorgon natt. Nej då! 

Annars har dagen gått åt till att ligga här och försöka prata så lite som möjligt. Min hals är helt förstörd och känner mig inte så himla kry. Där av ingen träning idag tråkigt nog..
På sidan av det blev det lite planering och fix.
 
Nu lockar sängen väldigt mycket. Mycket på schemat imorgon, bland annat hugga julgran med familjen! Kameran följer definitivt med! 

Hej svejs!
 

godnatt

Mina ögonlock faller ihop vilken sekund som helst, så uppdateringen från idag får bli imorgon istället!
Godnatt! 



6 december

Min dag har varit riktigt bra! 

Började jobba klockan 8. Vi gick ner till brevlådan där bussen skulle komma och hämta honom. En vanlig skolbuss men med helt andra barn på. Maddox såg lite tveksam ut när han skulle gå på bussen och frågade mig: "Are you sure this is going to my school?" 
Klart jag är! Annars skulle jag aldrig sätta dig på bussen!

På förmiddagen lekte jag och Liam här hemma. Eller, idag var det mest sång och dans (och lite kullerbytter). Innan jag visste ordet av var det dags att gå ner till brevlådan för att hämta upp Maddox vid bussen. När han kom av såg han så nöjd ut och sa att det var en tjej i hans klass som åkte samma buss så han hade haft det kul på busssen! Haha gullponken!

Vi åt lite snabb lunch innan vi packade ihop våra saker och åkte på basketball. 
Tillbaka hem igen för att leka med Jaque's barn här hemma. 

Jonna kom hem lite tidigare idag då de skulle till en kompis och leka, så jag fick sluta 40 minuter tidigare. Passade då på att åka till Danbury Mall för att köpa julklappar. 
Hem igen för att köra ett nytt pass som heter High & Tight (Jäkligt jobbigt, kommer garanterat att känna av det imorgon) och avslutade sedan med Tummy Tuck! 

Nu sitter jag här i sängen och är bara glad på livet. Det finns en person som är anledning till det också! Så tack! <3

PUSS godnatt!






hej hopp

Dagen började som vanligt med att jag åkte och lämnade barnen på skolan. 
Under mina 3 timmars break sov jag. Känner mig lite halvt sjuk med förkyldning och huvudvärk så tänkte att det är inte värt att träna, då blir det nog bara värre! Så en liten nap på 2 1/2 fick det bli!

Vid 12:30 hämtade jag hem Liam. Här blev det lek i några timmar innan vi hämtade hem Maddox. Utomhus och inomhus lek blev dagens aktivitet. 

Nu ikväll kom Sandra över i några timmar för att uppdatera varandra om allting som har hänt den senaste tiden. Har inte setts på jätte länge, så det var kul att bara va! 

Nu har jag fixat och trixat lite. Inte säger jag vad det är, det får ni se sen! 
Godnatt på er!
 

HAHA

Haha älskade de fjärde avsnittet av julkalandern.
"Har du också tappat din mus".
HAHA!

tuesday

Började morgonen med att leka med Liam. Jonna tog Maddox till bussen idag då hon var lite ledig från jobbet. 
Jag och Liam lekte med pussel och spel här hemma innan vi åkte iväg till Library. Där var det som vanligt sång och sago gruppen som vi var på. Liam älskar det. Han sjunger med högt och älskar när läraren läser sagor. 

När vi var klara åkte vi till lägenheten för att möta upp Jonna. Hon hjälpte mig med att lägg in mina credits på datorn och skicka till min LCC och sedan gick vi där ifrån. Det var sista dagen vi hade lägenheten så Jonna hade varit där och hämtat allt som inte kom med under flytten. 

Jag och Liam åkte till lekparken i 40 minuter innan vi åkte för att hämta upp Maddox vid bussen. 
Där efter körde vi hem, åt lite lunch och lekte ute. När vi kom in igen kollade Maddox på football medans jag och Liam satt bredvid och spelade spel och läste sagor. 

När Jonna kom tillbaka efter sina ärenden bakade vi alla pepparkakor. Kan ju inte säga att jag var någon expert direkt. Haha, men det var kul!
Barnen (Liam) tyckte det var roligare att äta degen än att trycka gubbar. Men vi fick iallafall ihop några pepparkakor! 

När jag slutade hamnade jag på mitt rum. Blev mycket fix och lite prat med Patrik (imorgon håller vi tummarna tycker jag!). 

Senare nu ikväll fick jag (läs Ryan) igång dvdn på mitt rum så det blev ett pass Bum Bum. Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och väntar spänt på Victoria Secret Fashion Show! 
PUSS och HEJ




 

3 december

Och så var måndagen över!

Började som vanligt med att få båda pojkarna till skolan. 
Där efter hade jag min paus på 3 timmar då jag passade på att träna och fixa mig själv!

När jag hade hämtat hem pojkarna efter skolan blev det en liten lätt lunch för mig och Maddox innan vi alla tre drog oss ut i värmen (14 grader i December ska man inte klaga på) för att spela basket, football och soccer i några timmar! Vädret var så himla härligt att jag faktiskt skippade jackan! Kändes lite som vår! 
När vi kom in var det dags för pyssel. Jag och min Au Pair grupp ska åka till ett barnsjukhus i Norwalk för att dekorera deras koridorer med fina julpyssel. Jag berättade för Maddox och Liam och sa att dessa barnen är sjuka och måste stanna på sjukhuset över julen och för att göra dom lite gladare för att dom inte är hemma ska vi göra fint i deras koridor! Maddox tyckte det var jätte bra idée och pysslade på för fulla muggar. Liam förstod nog inte riktigt syftet utan målade på som vanligt och satte lite snöflingor här och där! I 1 1/2 timme höll vi på tills vi var klara. 
Till kvällsmat gjorde jag kyckling/pasta sallad innan Jonna kom hem och jag slutade. 

Nu har jag precis städat upp hela mitt rum. Efter att ha bott här i, tja, vad är det, 2 veckor nu? Så har jag fortfarande inte lagt allt på sin plats. Men ikväll kände jag att det var dags. Nu är det i princip skinade rent!


Gissa vilken som är min? HIHI

beatrice

Btw, jag hade namnsdag idag! Så grattis BEATRICE! Om någon undrade liksom...

Sunday, December 2

Vaknade upp hemma hos Jennifer och vi började genast att fixa i ordning oss. Vi körde sedan till New Canaan för att ta ett tåg där ifrån in till NYC. 
Där träffade vi Lina, Tove, Jonna och Paulina. Vi allihopa vandrade till 8th Ave där vi stannade till på ett lunch ställe. Var riktigt fräsht faktiskt och väldigt väldigt gott!
Där efter vandrade vi till 5th Ave och Macys. Har aldrig varit där inne förut, och herregud, det var hur stort som helst. Jätte fina julpyntningar och alldeles för dyra (men fina) saker. Ett lite större NK om man säger så!

Vi vandrade sedan hela 5th Ave uppåt med ett stopp på Bryant Park där de hade julmarknad. Och när jag menar julmarknad här är det inte små stånd på gatan vi pratar om. Nej detta var små hus runt om i hela parken och en skridskobana i mitten! Jätte mysigt och väldigt annorlunda!
Stannade kvar där ett tag för att möta upp två trevliga killar!
Där efter tog vi oss till Rockefell Center för att se julgranen och skridskobanan. Men ingen orkade riktigt gå närmare så vi såg bara granen på långt avstånd. 
Middagen blev på ett jätte mysigt ställe längre upp på 5th som jag inte kommer ihåg namnet på. Det var väldigt gott och väldigt mysigt i vilket fall som helst!

Har med andra ord haft en toppen helg med så himla fina brudar! TACK tjejer, ni är så jäkla bra! 

Nu ska jag sova, jobb imorgon igen!
PUSS och KRAM
























1 december

Fredag kvällen spenderades hemma hos Jennifer med henne, Lina, Emma och Elin! Vi spelade monopol och satt och pratade i princip hela kvällen. Sedan blev det sleepover!

På lördag morgon när alla hade vaknat hade vi en mysig 1 december frukost innan vi alla bänkade oss framför datorn och såg första avsnittet av julkalender. Jag tyckte faktiskt den verkar riktigt bra! Tycker inte ni det?

Under dagen blev det inte mycket gjort. Vi såg alla avsnitt från den där serien Portkod 1321, bakade pepparkakor och såg filmen "The Holiday". Lina och Emma lämnade sedan oss för att åka hem och jobba. 
Jag, Elin och Jennifer åkte och storhandlade en snabbis och sedan tillbaka hem för att gott oss med mat, frukt samtidigt som vi hade Glee marathon. Vi skulle egentligen ha sett vem som hade kunnat stannat uppe längst och gett sedan pengar till vinnaren, men alla gav upp och vi somnade sedan sött i sängarna istället!









Inget liv

 


friday

Idag vaknade jag vid 9 av mig själv! (Varför ska det alltid vara så när man kan sova ut?) Gick upp och satte på mig träningskläder för att sedan gå ner och träna lite. 

Tränade först i 35 minuter med "Carido Axe", och sedan bara 5 minuter med "High and Tight" på grund av att den skivan jag fått var en stor repa i! Blev jätte besviken och jätte arg så jag chattade med de på Beachbody. De var hur trevliga som helst och hjälpte mig med allting. Kommer få en ny skiva hemskickat utan någon extra kostnad! Det gjorde min dag lite bättre! 

Fixade mig själv och mitt rum lite innan jag begav mig iväg för att hämta Liam på skolan. 
Under eftermiddagen blev det mycket sång och dans och såklart pussel innan det var dags att hämta upp Maddox. Vi åkte då direkt till Stop & Shop för att handla kvällsmat. 

Jonna kom hem tidigare än vanligt och då passade jag på att göra middagen. Ikväll blev det pasta-pesto-lax. Jätte mumsigt om jag får säga det själv. Smakade inte riktigt som det brukade men det var mycket gott ändå!

Nu sitter jag här på mitt rum och gör ingenting. Jag väntar på att jag ska få åka hem till Jennifer! 

Föresten, idag introducerade jag Mysteriet på Greveholm för barnen. Maddox tyckte det var jätte kul och var fast i det hela tiden medans Liam tyckte det var kul när spökena kom fram annars inte!
Blev också lite fast där ett tag. Kan kolla tusen gånger om och fortfarande tycka det är lika roligt varje gång!

- "SPÖÖÖKSNOOOR!"
- "Nu är det bra, nu är det dåligt."

Och imorgon gott folk, då jäklar är det 1 december. Det kan bara betyda en sak: Mysteriet på Greveholm - Grevens återkommst! Är jätte jätte peppad! 

P.S Sa jag föresten att Ivar är min syssling, det ni, det ska man vara stolt över haha! D.S




RSS 2.0