Påt igen..

Tenta veckor är kind of mysiga, men egentligen inte. Hur som så kändes min tenta uppsats bra så lämnade in den i god tid och kunde njuta av att vara lite ledig.
Unnade mig nya naglar, nya kläder och en klippning för Molly.
I helgen har jag bara jobbat och stått i. Och nu idag så började jag på min praktik som jag ska vara på under två veckors tid. Ser verkligen fram emot de då jag trivs med både personal och barnen.

De va allt för nu, uppdaterar er så fort jag har mer intressanta inlägg, hihi.

Hade bra de!

Tenta...

De här näst kommande dagarna blir jag lite off...har en hemtenta som ska in på fredag så ska slita och ta i nu de sist dagarna! 
Så vi hörs! 




Finsittning

Igår var de dags för min först finsittning på universitetet. 
Vi började med lite bubbel hemma hos mig för att sedan ta oss mot Norrköping. Kvällen där va hur bra som helst. Bra spex på scenen, god mat och framförallt ett himla trevligt sällskap. 
När middagen var slut gick vi vidare mot ett stundetboende där det vankades mellanfest. Jag förstår på riktigt inte folk som bor där. De va skräp, disk och smuts överallt. Hade verkligen haft panik om jag bodde där. Hur som helst så va de ganska tråkigt där så ett tag senare drog vi mot tåget för att åka hem. Så för att sammanfatta, en mycket trevlig kväll! 








Friiiyay

Vädret igår var verkligen ett tecken på att de snart är vår. Istället för att sitta inne i lägenheten tyckte Daniel att vi skulle hitta på något. Så vi tog vårt pick-o-pack och åkte mot Rimforsa. 
En liten promenad i skogen och ner till vattnet fick de bli innan middag och mys framför en film. En helt perfekt fredags eftermiddag / kväll. Mer sånt tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

we can give it a try...

Tänkte att jag ska ge de här med att bloggandet ett litet försök igen. Egentligen bara för min egen skull. Mest för jag vill fördriva tid och få ner lite allt möjligt som jag kan dela med mig av. 

Livet rullar på i vanlig ordning, de är mycket skola och mycket jobb, och där emellan försöker jag få tid med vänner, familj, min kärlek och lite träning. 
 
Jag återkommer när jag har något att skriva, just nu är jag helt tom, haha!
 
Hade bra de!
 
 

RSS 2.0