torsdag

Jag hade sovmorgon enda fram till 12:45 idag. Hade egentligen tänk att jag skulle ut och springa men eftersom jag annars aldrig riktigt sover ut så låg jag kvar i sängen tills 11:40. Då tog jag en dusch och kort där efter började jag.

När jag kom upp var Jonna, Keith och Kevin här och vi alla gick upp till vägen för att hämta Maddox!
Resten av dagen spenderade jag nästan bara med Liam då Maddox och Jonna åkte iväg till deras kompis och lekte där. Jag tog med mig Liam till Jennifers hus och lekte där med hennes små barn. Gick ju bra det med!

Nu ikväll har jag hunnit se två avsnitt av Make It Or Break It och skrivit massor! Så jag känner mig ganska klar och ska alldeles strax sova, men först några låtar till!


pure quality

När jag började jobba imorse åkte jag och Liam direkt till lekparken i Darien för att möta upp Sara och barnen. Blev kvar där i någon timme innan vi åkte hem igen. Medans Liam sov, fixade jag disken och började laga lunch. Lite innan 1 kom Jennifer + barnen i bilen och kort där efter kom Maddox hem med bussen från skolan.
Lekte lite hemma innan vi åkte iväg till rec center för några timmars lek där.
Dagen gick väl helt okej bra ändå!

Kvällen lagade jag mat till barnen och satte på deras PJ's innan jag slutade. Har sedan dess suttit på mitt rum och kollat igenom de nya avsnitten av "Svenska Hollywood Fruar" och "Ensam Mamma Söker". Sådana där rutiner som man saknar att kolla på, på tvn hemma i Sverige! Men jag överlever med att kolla på standar kvaliten på tv3 play! Det funkar det med!



a goodbye is never forever

Igår kväll åkte jag till Amanda för att träffa henne och Ida. Vi såg filmen Hunger Games! Har ni sett den?? Den är iallafall riktigt bra. Det tycker nog Amanda också som har sett sisådär sjuhundratrettioelva gånger. HA!
Vi hade en mysig kväll med film och glass!

Idag har jag varit med pojkarna hela dagen. Satte Maddox på bussen till skolan, tog med Liam till hans preschool för att träffa andra barn och lärare, lekte lite hemma, hämtade Maddox från bussen, åt lunch och sedan fick vi fin besök av ingen mindre en Jennifer! Oh vad jag har saknat henne. Hon har varit borta på semester med sin familj under en vecka på Martas Vinyard, så då har jag saknat henne extra mycket!
Vi tog med barnen till Stepping Stones för några timmars lek innan vi sedan åkte hem igen var till sitt.

Nu ikväll har jag sorligt nog varit på avskeds middag. Det är inte vem som helst vi sa hejdå till utan till våran älskade lilla Sara!
Min första riktigt vän här lämnar mig. Hon kommer i och för sig tillbaka om 21 dagar eller vad det är, men då stannar hon bara en natt och åker sedan hem till Sverige! Så himla sjukt att inte kunna va med henne något mera. Mitt hjärta brast lite när jag satt i bilen på väg mot middagen men jag bet ihop. Försökte göra det igenom hela middagen men sedan när efterrätten kom och vi drog upp att hon ska hem och se sin familj och sånt började tårarna så sakta rinna ner för kinden.
Jag vill bara säga till dig Sara, du är en helt fantastiskt människa, du är så sjukt jäkla grymt bra!
Tack för att du vill va en del av mitt liv och jag fick va en del av ditt. Och jag vet, med hela mitt hjärta, att du, du och jag kommer skapa så många mer fina minnen tillsammans!

I love you my friend <3
 

first day of school

Dagen som alla har väntat på var äntligen här! Maddox first day of school!
Alla var vi nog lite pirriga och glada! Vi ställde oss utanför våran garage uppfart och väntade sedan på bussen tillsammans. När bussen kom och han klev på var han super glad! Sedan åkte bussen iväg och jag och Jonna brast ut i tårar. Kändes så konstigt att bara se honom åka ifrån oss! Men det gick ju bra iallafall.
Jag lekte lite med Liam här hemma och vi har gått på toan massor idag (han har tagit av sin blöja) och lekt resturang. Sedan kom även Sara med hennes kids förbi en snabbis och lekte med oss!

Nu sover Liam och jag har slutat! Börjar vid 4 sen igen och jobbar två timmar till. Men jag vill förstås följa med när dom ska hämta upp Maddox uppe vid vägen om en stund för att se hur hans dag har varit!
Vi hörs sen!




helgen

Lördagen hade vi sovmorgon! Vi tog det lugnt hela dagen, gjorde lite små ärenden osv innan vi fixade oss och åkte hem till Lina! Vi fick skjuts av Emma och Elin.J och hemma hos Lina var redan Sara!
Vi åt tacos och förberedde oss för utgång i city tillsammans. Emma skjutsade oss till tåget i South Norwalk och lämnade av oss där. Sedan började våran sjukt grymma kväll/natt.
Vi begav oss ner till WebsterHall där det bjöds på fest. Vi alla hade så sjukt kul. Inte jätte lätt att vara alla 5 på ett och samma ställe hela tiden så det slutade med att vi oftast dansade runt lite här och var på egen hand. Haha, mötte så sjukt mycket roliga människor. London, Irland, USA, Norge, Sverige, ja allt och lite till! Och herregud vad man blev uppvaktad. En kille skrev i min hand "U are pretty", en annan gav sitt nummer till mig, och den tredje bjöd med oss på efterfest. Ja det fanns folk till allt!
Sa hejdå till bästa Elin på Websterhall då hon bestämde sig för att åka till flygplatsen lite tidigare. Jätte tråkigt att säga hejdå, men vi avslutade iallafall våra bra dagar på bästa sättet! Helt klart värt!
 
Vägen hem gick konstigt nog fort (kanske för jag sov på Linas axel hela vägen hem) och från Stamford fick vi skjuts av Sara sjukt gulliga kompisar som körde oss hem!
Vi kom hem till mig lite efter sju och då var redan familjen uppe. Haha illa! Kort där efter somnade tre små flickor i min säng! Mys!

Idag har jag inte gjort mycket. Vi åkte till ett diner för att få mat i magen. Hann även med att gå på Au Pair meeting på eftermiddagen. Idag var det soccer tournement. Var väl helt okej kul ändå, även fast jag var så sjukt trött och fattade varken ut eller in. Men det gick! Tur att jag hade Elin.J med mig iallafall! Hon var i princip lika trött som jag!
 
Nu ikväll har jag kollat två avsnitt av Make It Or Break It med Jonna och nu ligger jag i min säng. Ska nog sova nu då jag är alldeles för trött för att vara vaken! Så natti natt!
 
 
 
 

friday

Idag började jag vid 8 och hade båda pojkarna.
Vi tog det lite lugnt tills vi sedan vid 10 åkte till Ridgefield för att leka på en lekplats där. Elin stannade hemma och skrev och hade sig medans vi var där och lekte. Träffade även Lina + barn där också! Alltid skönt att ha någon som man känner på lekplatser.

Vi åkte hem lite efter 12 och skulle äta lite lunch. Sedan stannade vi hemma ett tag tills Liam hade vaknat och ätit sin lunch och alla var klara.
Tog med mig Elin på eftermiddagen med barnen till Kids U för en timmes lek och sedan Dariens lekplats för också 1 timmes lek. Så idag har vi haft full rulle hela dagen!

Både jag och Elin sitter nu med datorerna i högsta hugg och bara skriver och skriver. Men snart ska vi vara lite sociala mot varandra och familjen då det är middag! Och sen tänkte vi nog hyra film och bara ta det lugnt resten av kvällen. Vi laddar upp för imorgon helt enkelt!




thursday

Dagen började med att jag och Elin egentligen skulle ut och springa. Men när jag vaknade upp var jag genom förkyld, så jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen istället tills jag började.

Maddox, Jonna och Ryan åkte till Maddox nya skola för "meet the teacher". Liam stannade då hemma med mig och vi pusslade och kollade lite på Lion King 2. Elin kom även upp sedan efter sin springtur och duschen!

När sedan de kom hem igen slutade jag. Så jag och Elin fixade oss och åkte iväg till Greenwich. Där stannade vi i en halvtimme och bara gick upp och ner på den mysiga gatan. Visade Elin min favorit butik och alla dyra hus i området!
När vi var klara åkte vi sedan till Taco Bell då hon inte hade provat det ännu. Det verkade som att hon tyckte om det iallafall.
Vi åkte sedan vidare till Stamford Mall för att först gå runt inomhus och sedan utanför i down town. Gick in på Target och shoppade loss på lite hår produkter och sedan tog vi bilen hem.

På kvällen åt vi middag tillsammans med familjen och sedan slingade Elin mitt hår! Blev mycket bättre nu än vad det var förut, har fått världens utväxt som ni säkert kan se på bilderna!

Hur som, vi hade en väldigt bra och slapp dag tillsammans!



wednesday

Imorse åkte vi till Dariens lekplats för att leka med Idas barn. Dom leker så bra tillsammans och dom hade roligt! Ida och jag hade också det trevligt förstås. Gullade lite med hennes lilla bebis! Oh så söt han är!
Lunch och lek hemma innan vi sedan åkte till Stop and Shop för att köpa lite saker inför bakningen. Där efter gjorde vi kladdkaka som vi sedan åt med glass.

Vid 5 hämtade vi upp Elin på tågstationen i Stamford. Så himla kul att se henne igen! Blev så glad!
Sedan dess har vi ätit middag på Boston Market med Jonna + pojkarna och spelat in massor med filmer på Elins dator. Nu sitter vi här inne på mitt rum med varsin dator och försöker uppdatera varandra om allting som har hänt osv sedan i mars då vi sist sågs!
Vi skulle egentligen ut på PW men helt plötsligt var det kolsvart ute och vi bestämde oss istället för att stanna hemma.

Nej ni, nu ska jag vara social! PUSS hej!


onsdagskväll-snack

 


you can count on me like 1, 2, 3

Dagen har gått bra, trotts några timeout och lite gråt.
Började dagen med Dariens lekplats. Denna gången blev det bara lek i sandlådan. Det är så kul att kolla på när de hittar på att de ska gräva ett nytt hus och hej och hå!
Vi åkte sedan hem för att äta lite lunch och vila lite. Där efter tog vi lite frukt med oss och åkte till Stepping Stones. Liam sov i vagnen i lite över en timme medans Maddox lekte med nyfunna vänner. När Liam sen vakna upp gick vi till det här "fantastiska" rummet där de fick springa omkring.

När vi kom hem blev det duschen och såklart kollade vi lite på Turtel Sammy! Jonna och Ryan var försenade hem från jobbet så jag passade då på att göra svenska pannkakor till två små hungriga monster. Fort gick det ner också! Maddox sa: "This was very good Bea, good job"! Tackar tackar sa jag då!

När Ryan kom hem satte jag på mig träningskläderna och gick ut för en timmes PW. Riktigt skönt att röra på sig nu när jag inte har rört på mig sen i lördags.
Kom hem och duschade och sedan gick jag upp på övervåningen och tittade på "Make It Or Break It" med Jonna. Har hittat på Netflix så man kan se alla säsonger, så där lär jag spendera lite av min lediga tid när jag inte har något att göra..

Imorgon kommer min bästa vän Elin till mig! Helt sjukt att hon har redan varit i USA i snart ett år och ska åka hem snart. Vi har massor att ta igen! Trotts att vi bara bor några timmar ifrån varandra så har vi inte kunnat ses. Det har alltid varit något att göra för någon av oss, men imorgon då blir det bästis time minsann! Har ju inte setts sedan i mars..

Nej ni, godnatt på er!



Sammy's adventures

Tillbaka till (skolan tänkte jag skriva) jobbet idag då!
Tog med barnen till Dariens lekplats där jag även träffade Ida som jag inte har träffat på jätte länge. Våra barn lekte ihop så bra så där stod vi ett tag och bara pratade!

På vägen hem åkte vi förbi Stop & Shop för att handla lite mat med mera.
Dagen spenderades sedan här hemma. Blev lite lek och film tittande. Jag lyckades hitta en ny film (tack och lov för det) på netflix som båda pojkarna tyckte om. The Turtels Tale, Sammy's Adventures hette den och den var ju faktiskt ganska bra. Kändes skönt att se något annat än Lion King, Nemo och Up..

Ikväll har jag mest legat i sängen och nu kollar jag på någon svensk film som heter En kärlekshistoria. Ganska så gullig tycker jag allt! Mamma du borde vara stolt, det är en sådan där gammal film från 70 talet.

Hur som, ska kolla vidare nu. Och förlåt för de inte blev några bilder, men kände inte för att ta upp kameran idag. Sorry guys!


19 augusti

På eftermiddagen idag kom Lina och hämtade upp mig på strandhuset. Vi stannade kvar där ett tag och åt lite innan vi åkte vidare till en Outlet. Sa direkt till Lina att jag ska inte handla någonting. Det gick ju bra..Kom iallafall ut från outleten med en ralph lauren tröja och ett par solglasögon. Så det var ju inte så farligt trotts allt. Men ändå!

På kvällen sedan mötte vi upp Sara i South Norwalk för att äta middag tillsammans. Riktigt mumsigt var det!

Nu har jag precis packat upp alla mina grejer och satt på mig min PJ, så det är alldeles strax dags för att sova. Imorgon är det ny vecka och på onsdag kommer Elin till mig! Oh vad jag längtar!!!



sunday

Hade ju barnen när de vaknade imorse.
Liam vaknade upp halv 6 och ville gå ut! Men det slutade med att han kom och la sig vid mig och somnade på min arm! Åh det var faktiskt himla mysigt. Bara att jag inte kunde somna sen. Han sov iallafall 30 minuter till och sedan var han inne på rummet och gick omkring tills han till slut ville gå ner och kolla på The Lion King.
Efter 20 minuter kom även Maddox ner.
Vid 9 var jag helt slut och jag hade slutat så jag somnade på soffan och vaknade sedan 50 minuter senare av att Liam låter som ett lejon och står framför näsan på mig!
Då var det bara att gå upp och sova i några timmar till och sedan komma ner och kolla lite på tv.

I detta nu är fina Lina på väg hit och vi ska hitta på något under dagen. Vi har inte riktigt bestämt vad ännu men det är sånt som märks!

Hörs!


Fina Lina

the rest of the day

Vädret blev inte sämre och jag klarade mig igenom en timmes PW / joggning utan att bli genom våt! Ibland är det så skönt att bara komma iväg med musiken på hösta volym och inte ha något speciellt mål! Bara att gå!
Kom hem, tog ett dopp i havet, duschade och sedan back to work. Blev lek utomhus och inomhus innan middag. Barnen har nu gått och lagt sig och jag sitter i vardagsrummet med resten av släkten och kollar nyheter. Eftersom jag inte kan sitta inne på något rum ikväll då jag ska sova i barnens rum sitter jag här nere. Ska börja jobba när de vaknar imorgonbitti! Blir första gången någonsin jag gör det här med barnen, så det gör inte mig så mycket. Det finns många Au Pairer som alltid gör det. Så för mig gör det inget!
 
Nu ska jag sova, natti natt!


playground and burger king

Förmiddagen har spenderats på en inomhus playground som finns här i Old Saybrook. Barnen tyckte som vanligt det var kul.
Efter lite lek var vi alla hungriga så vi åkte till Burger King för att leka lite mer och få lite mat i magen. Barnen älskade det iallafall!

Nu är jag ledig i fyra timmar och tänkte trotts det dåliga vädret snöra på mig gympadojjorna för någon timmes PW. Hoppas inte vädret blir värre bara!


The Burger Kings

the rest of the day

Efter min paus på tre timmar var det back to work i 4 timmar till. Vi har byggt sandslott, spelat basket, kollat på Lion King, Nemo, Up, osv. Självklart kollar vi aldrig klart på filmerna utan vi byter mitt i filmen. För det är så Liam vill ha det helt enkelt!
På eftermiddagen kom även Pete och Hailey hit. Så vi allihoppa har umgåts hela dagen!

Har precis lagt Liam nu. Blev själv super trött så jag funderar också på att sova. Men det slutar väl med att jag sätter på en film eller kollar runt på youtube som vanligt. Hur som, det blir en kväll inne på rummet!

Inga bilder idag inte då kameran stannade inne på rummet. Så jag bjuder på en bild från Coltons birthday party!


beach house weekend

Började min dag med att alarmet ringde. Vill verkligen inte gå upp överhuvudtaget..Hade svårt att sova på natten så det resulterade att jag inte fick så mycket sömn.
Torben kom i vilket fall som helst och hämtade upp mig kvart över nio och sedan åkte vi till Kickboxning. Jag kände mig inte alls peppad och var helt sjukt trött, men trotts det gick det ändå ganska bra. Första gången jag prövade på det och det var faktiskt ganska kul!

När jag sedan kom hem blev det duscha, fixa mig, packa och städa som gällde. Vid tre kom Jonna hem och vi packade in i bilen och körde sedan mot strandhuset. Där var det redan lite folk och vi hade en trevlig kväll tillsammans. Slutade kvällen inomhus med spelet "The game of things" som är sjukt kul!

Idag har jag jobbat från 10-1 och har nu en "paus" på 3 timmar innan jag börjar igen. Ryan och Jonna + Erica och Keith har åkt till Block Island så jag är på strandhuset med grandpa Keith och gramma Paula. Så här ska jag spendera min helg helt enkelt! Jag klagar inte alls!

Nu ska jag ut i solen för att få lite färg! Puss


papppsen

Pappsen min fyllde år idag! Skulle ringa gammel gubben (haha förlåt pappa) för att säga grattis och höra hur hans dag hade varit. Men mitt viber funkade så dåligt så det bröts tusen gånger. Fick då ringa Jonna och fråga om jag kunde få ringa från hem telefonen till pappa. Och tur va väl det att jag fick det! Dom pratar tydligen lite billigare till Sverige från hem telefonen. Så passade på att utnyttja 4 minuter då! Fick i vilket fall som helst säga grattis och höra lite om hur det var där hemma. Hade så jätte gärna velat varit hemma och ätit Anettes hallonpaj och gett pappa presenter. Men det gick ju bra ändå, och det verkade som att han hade haft en bra trotts att inte jag var där haha!

Jag tror att det inte kändes så jobbigt att inte vara där ida,g för jag såg honom nyss, eller ja en månad sen! Men det är nyligen! Men pappa, du vet att jag saknar dig ändå, när du är så där puckad och skrattar åt din egna skämt. Det saknar jag!

Puss och kram hoppas din dag var amazing! 


onsdag

Vädret har inte varit så bra idag så vi har hållt oss inomhus ganska mycket. På förmiddagen åkte vi dock till Dariens lekplats bara för att springa av oss lite.
Där efter blev det lunch hemma, Liam hade naptime och jag och Maddox spelade spel. Fia med knuff är det bästa en molnig dag!

När Liam vaknade sedan åkte vi till Stepping Stones. Där spenderade vi några timmar tills stängning. Vi hittade ett nytt rum i som vi aldrig hade varit i heller, så då blev det dubbelt så kul!

Nu ikväll kom Torben och hämtade mig och vi åkte till Lumbaryard för att äta. Satt där i tre timmar och bara åt och pratade. Där efter fick jag skjuts hem och innan jag hann stänga dörren skrek han: "Gonna pick you up at 9:15 tomorrow, BYEE" och åkte iväg. Aha, så nu ska jag tydligen iväg och träna imorgon bitti. Jag som hade tänkt att sova på min lediga dag...Kul kille!

En liten parantes sådär: (Idag valde Maddox kläder själv och sa att idag vill jag se ut som Nemo! Sagt och gjort, så blev han kallad Nemo idag av mig. Och Liam sprang runt på lekplatsen och skrek SHAARKBEJT! Jag tror att dom har kollat lite för mycket på Nemo..)




godnatt / godmorgon

På morgonen lekte vi här hemma innan vi åkte till Jennifer lite innan elva och spenderade sedan hela dagen där och på rec center. Barnen lekte super bra medans jag och Jennifer gjorde svenska pannkakor! (Vilka bra Au Pairer vi är!) På eftermiddagen blev det lite nap time för två barn medans de andra två lekte snällt på golvet med bilar osv.
Senare på eftermiddagen åkte vi till rec center för att leka lite på lekplatsen! Gick också super bra.

Nu ikväll har jag fixat mig lite innan jag åkte till Starbucks för att möta upp Torben. Vi åkte sedan tillsammans till Ridgefield för att Torben skulle säga hejdå till våran LCC och för ett sista "möte". Sedan åkte vi tillbaka till Wilton för att möta upp Illy och Juulii på Starbucks. Satt där i några timmar och bara pratade.

Tillbaka hemma nu i sängen och ska väl strax tvätta av mitt smink osv innan det är dags för sovtime. Tycker fortfarande det är så himla konstigt att jag ska gå och lägga mig nu och Patrik ringde precis och sa att han var på väg till jobbet. Stackarn!

Godnatt / godmorgon!


mera kläder

Min kväll har spenderats hemma hos Sara!
Hon har redan börjat rensa ut sina kläder då hon snart åker hem! Snyft snyft, kommer bli jätte konstigt utan henne. Men jag förstår med all rätt att hon vill hem efter att ha varit här i snart två år! Jag kommer sakna henne iallafall, det är en sak som är säker!

Fick med mig två fulla kassar hem med kläder som jag tyckte passade in i min garderob! Nu slipper jag slösa pengar på nya kläder, så spar jag en slant som jag kan spendera på alla resor!




monday

Idag började jag halv 10. Kändes skönt att ha lite sovmorgon!
Tog hand om Liam i en timme då Jonna var med Maddox på hans nya skola. Han ska börja kindergarten om två veckor. Känns jätte konstigt att jag bara ska släppa av honom vid bussen och sen hämta honom vid bussen när skolan är slut. Kommer bli jätte konstigt verkligen!

Vi hann med lite leksaks affär och banken på förmiddagen. Lunch hemma och lite lek innan vi packade ihop lite snacks och åkte till lekparken bredvid Stepping Stones. Barnen fick leka i sprinklers och på lekparken i några timmar tills jag fick sms av Sara som tyckte att vi kunde komma hem till dom och leka lite.
Sagt och gjort så åkte vi dit och lekte och åt middag tillsammans. Det är så himla kul att våra pojkar går så bra ihop ändå!

Har precis slutat så jag tänkte bara fixa i ordning lite saker sen åker jag nog över till Sara igen. Denna gången är det bara hon och jag!


ett av det bästa som jag har gjort i hela mitt liv

Oh idag hittade jag det här klippet på youtube.
Hade så gärnat göra om det igen! Det var verkligen en av de bästa dagarna. Jag hade så himla kul med mina vänner och min balpartner!












fredag och lördag

Så nu har jag äntligen vaknat till liv.

För att berätta lite kort om dagarna då.
Fredag jobbade jag från 7:45 - 3:45. Där efter skulle jag egentligen åkt till gymmet men fastnade istället framför skype.
Tiden rann iväg och helt plötsligt var klockan halv 6. Och jag som hade sagt att jag skulle åka vid halv 6 till Lina..Blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men kom iallafall iväg lite efter halv sju. Hemma hos Lina befann sig redan Elin och vi åt middag tillsammans. Sedan blev det film och jordgubbar doppade i choklad. MUMS!

Lördagen vaknade jag upp lite innan sju för att sedan packa ihop mina saker och fixa till mig innan Elin skulle komma och hämta upp mig. Vi åkte till Riverside för att lämna bilen hos Sandra som sedan skulle köra hela vägen till Six Flags i New Jersey! Vi hämtade även upp Rebecka på vägen dit i White Planes.
Gick ju inte så fort att komma dit direkt plus att vi åkte vilse några gånger. Men till slut kom vi dit och det var så sjuukt stort!
Mycket bättre än den i MA faktiskt. Karusellerna var helt sjuka. Har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Jag överlevde ju som tur var!

En riktigt lyckad dag blev det iallafall! Trots den långa vägen dit!
Idag förstår nog alla i min omgivning att jag har åkt karusell. Jag har ingen röst kvar helt enkelt! Men men, det är sånt man får ta.

Blev ju inte så mycket bilder då jag stoppade in min kamera i ett skåp under hela dagen. Men några på tjejerna kan jag ju bjuda på iallafall!



..

Imorgon när jag har vaknat ska jag uppdatera, jag lovar. Men efter en hel dag på Six Flags i New Jersey är jag heeeelt slut och orkar inte mycket längre, så ska lägga mig och sova nu direkt!

Godnatt/godmorgon på er!

nästa frisörskolan?

Ikväll kom Amanda, Lina och Jennifer hit.
Jag slingade håret på Amanda samtidigt som vi alla satt och pratade. Sånt är alltid trevligt. Nu har jag dock ont i ryggen då jag stod i världens konstigaste ställning när jag böjde mig över Amanda när jag skulle tvätta bort färgen. Men det är sånt man får ta, det är la över imorgon! 
Vet inte riktigt hur resultatet blev, då Amanda åkte hem med balsam i håret, men det jag såg, såg bra ut iallafall! Kanske ska börja tänka om och bli frisör? Fast njaeee, det är nog inte riktigt min grej! Gillar hellre när folk pillar mig i håret!

Nu har alla åkt hem, så nu sitter jag här heeeelt själv på rummet och lyssnar på musik / försöker sova. Går sådär...
Imorgon jobbar jag kort dag och sen ska jag minsann till Liniis! MYS!

Puss godnatt!


It's so hot

Imorse när jag duschade blev det som vanligt immigt på spegeln och fönstret när jag hade duschat klart. Så jag öppnade fönstret för att låta det vädra och gick sedan och bytte om. När jag kom tillbaka en timma senare (jag var alltså inte och bytte om i en timme) var det fortfarande immigt. Vet ni varför? För att det är så jäkla varmt over here!!!
Och när jag skulle ut på PW var det jobbigt att andas för det var så varmt. Förstår ni att jag lider eller? Noot, eller jo lite, men det går! Har hört att värmen kommer hem till er i Sverige snart också! Skönt för er! Ni kan gärna få lite mer av våran värme!

Bilden är absolut inte tagen idag (då jag har tjocktröja på mig på bilden) men hittade ingen annan som passade, så det fick bli denna!


 

det är de som gör mina dagar

Roliga kommentarer under veckan!

Maddox och Liam krockar med huvudet så där hårt så man verkligen hör dunket. Frågar båda två om dom är okej, medans Liam säger: "I'm fine Bea!" Och Maddox säger: "Liam has a really hard head, haha".

Tidigare i veckan satt vi framför tvn och då går Liam plötsligt iväg.
Jag: - Liam where are you going?
Liam: - I'm just going to the kitchen to do some dishes!
 
Det är sådan här små kommentarer som gör mina dagar! I love them soooo much <3
 

May I Please Have A Cookie

Sista simklassen för denna vecka och denna gång ännu en ny lärare. En tjej denna gång som var sjukt bra enligt mig! Maddox verkade gilla henne också!
På eftermiddagen kom Jennifer + barn över och lekte enda fram tills jag slutade.

Ska alldeles strax sätta på mig mina gympadojjor och ta en lång powerwalk och sedan kanske en sväng förbi gymmet. Får se om jag hinner!

Ikväll kommer det tre fina flickor till mig. Det ska lekas frisör..



onsdag

Hej hopp!

Dagen började som de andra dagarna med simklass (tillbaka till måndagens lärare). Där efter tog jag med två uppspelta barn till walmart då jag behövde köpa lite nödvändigheter till mig själv så som tandborste, balsam och tandkräm.
Vi åt lunch hemma (tacos från igår, yummy!) och åkte sedan iväg till en ny lekplats. Den låg precis bredvid Stepping Stones och den var riktigt bra! Liam sov första timmen i vagnen medans Maddox sprang runt med nya vänner som han hittade där!
När Liam sedan vaknade blev det snack time och sedan sprang dom runt där som galningar. Fanns ingen stopp på dom!

Vi kom hem och eftersom dom hade sprungit så mycket idag i denna hetta duschade jag av dom och sedan pusslade vi massor med pussel, läste sagor och kollade en sväng på tv innan Ryan kom hem.

Ska alldeles strax ta på mig mina träningskläder för att sedan ta bilen till Sara och vi ska ut och träna lite. Skönt det! Men först, lite middag!

 
 

det blir bara till det bättre

Simklass på morgonen för Maddox. Ny tränare idag, då de egentligen skulle varit tre barn i hans grupp och tre lärare så fick han byta tränare idag. Haaaaan såg ju bra ut, om man säger så. (Förlåt Patrik, men man får tycka folk ser bra ut) ;)

Direkt efter simningen åkte vi till Danbury Mall då Maddox ville köpa leksaker för sina pengar som han har sparat. Vi fick med oss något checkhäfte och en robot klo hem. Han var mycket nöjd!

Vi åt lite lunch hemma och packade ihop våra saker innan Jennifer kom. Vi åkte sedan tillsammans till Dariens lekplats där det blev lite snacks på filten och massor lek på lekplatsen. Alla barnen var så himla duktiga och lyssnade och var glada. Det kändes så bra, då förra veckan inte alls var bra. Nu börjar det arta upp sig igen!

Nu ikväll har jag försökt fått internet att fungera. Har ju gått sådär, men helt plötsligt från ingenstans funkade det igen! Så nu skriver jag så fort jag bara kan så det inte dör innan jag har bloggat klart!
Har även hunnit sett två avsnitt från Beverly Hills Nannies. Haha älskar den showen!

Nej, sängen nu!



måndag 6 augusti

Maddox har börjat med sim lektioner nu igen så idag var första dagen med ny läraren. Det gick jätte bra och han var den enda i sin klass. Alltså privat lektion! Skönt för honom kan jag tycka, vet inte riktigt vad han tycker om det men han lär sig mer iallafall!

På eftermiddagen följde vi med Sara till pool området i New Canaan med hennes barn. Vi hade det riktigt roligt tillsammans och barnen lekte bra! Lyssnade och allting gjorde dom också! Så det var en toppen eftermiddag.

På kvällen åkte jag till Ridgefield för att åka till sjukhuset. Fick skriva i massor papper innan jag kunde komma in. Blev undersökt och fick piller utskriva. Trodde dock att det skulle vara dyrare men allt som allt blev det 75 dollar ungefär. Inte så farligt. Men det hoppas jag att jag får tillbaka från min försäkring.

När jag sedan var klar åkte jag hem till Jennifer, ställde min bil där och sedan gick vi på promenad i en timme. Alltid skönt att prata av sig samtidigt som man går.

Och nu, lite bilder från dagen såklart:




It's not perfect all the time

Ibland folk, ibland är det jobbigt. Den här veckan måste nog ändå varit jobbigast hitills.

x Barnen har inte varit på sitt bästa humör. Självklart förstår jag att de också kan ha sina dåliga dagar. Men den här veckan har i vilket fall som helst varit jobbig. Trots det så tycker jag om dom så grymt mycket ändå!

x Jag har inte kunnat prata med Patrik! Han lämnade in sin mobil förra veckan då den är helt sprucken och trasig. Hans dator funkar inte med micken så vi kunde heller inte skypa. Det blir lite halvt psykiskt påfrestande när man inte kan prata när man vill! Så istället har vi skrivit små meddelande på facebook. Känns ju jätte kul...
 
x Jag har spenderat alldeles för mycket pengar från min lön så har nu bara 3 dollar på kontot. (Jaja mamma! Jag ska börja spara...snart..) Fick därför använda mitt svenska kort lite i veckan vid krissituationer.
 
x Har börjat tänka på vad jag vill ta för kurser för mina 6 credits. Och jag kom fram till: jag har ingenaning om vad jag vill läsa...
 
x Skulle ha åkt till Six Flags idag, det blev inställt på grund av instabilt väder..Jag blev ledsen.
 
x Min toalett fick översvämmning härom dagen.
 
x Jag ramlade i duschen. Lyckat?
x Jag fick långfinger av en bilist mitt i natten för att jag körde lagligt med ett barn i bilen!

Så folk, livet som au pair går inte som på räls. Skulle mer säga att den här veckan var tåget inte alls på rälsen, den var ute på ängen mitt i ingenstans.

söndagen den 5 augusti

Så igår hände det inget speciellt direkt. Jag lekte med barnen i sanden och inomhus i princip hela dagen. Tog inga kort hellet för det hann jag inte med!

Idag vaknade jag upp vid 8, gick på toa, gick ner för att kolla vädret, upp igen och tillbaka till sängen för att sova lite till. Så småningom efter några timmar gick jag ner till de andra och åt lite frukost. Satte mig sen ute i värmen i bikini med sudoko i högsta hugg.
Efter ett tag skulle Ryan och Keith fiska med nätet de köpte igår. Så jag följde med ner och kollade. Var lite roligt att se faktiskt!
Fick upp några shiners och snappers (tror jag det hette) som de sedan tillagade. Dom var faktiskt riktigt goda! Sånt kan jag äta mera. 

Vi tog ett snabbt stopp förbi Swizzles här i Wilton innan vi åkte hem på eftermiddagen för att få lite god glass i magen. Som vanligt var jag feg att prova andra smaker så jag höll mig till chocklad och vanilj med olika toppingar på. Det gick ner det med!

Efter att inte ha rört på mig alls mycket denna helg kände jag att det var dags för lite motion så jag snörade på mina gympadojjor och gick ut för en powerwalk på 1 timme. Det var riktigt skönt väder, jag hade bra musik i lurarna och allt var bara allmänt bra!

Nu har jag äntligen landat i min säng och ska väll snart sova. Men först lite städning på rummet!



Jonnas birthday

Idag fyller Jonna år!  Woho!
Vaknade upp av mitt alarm på mobilen och några minuter senare knackade det försiktigt på min dörr. Där utanför stod Maddox.
Han ville hämta sitt kort som han hade gjort till Jonna under veckan som jag hade gömt på mitt rum.
Där efter följde jag med han upp till övervåningen och där grattade vi båda två henne men present och kort!

Nu har vi precis kommit fram till strandhuset! Det är helt sjukt varmt utomhus så det är jobbigt att gå ut, men jag funderar ändå på att gå ut och powerwalka lite innan jag börjar jobba. Får se om jag orkar!
Vi hörs säkert senare!


Grattis igen världens bästa "hostmom"!
 
 

fredag 3 augusti

Så sjukt varmt denna dag! Vi svettades så fort vi rörde på oss! Vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen men vi tog en tur med bilen på förmiddagen och gjorde lite ärenden. Tillbaka hem för att äta lunch och spela spel.
Där efter tog jag med dom till lekplatsen på YMCA.
På eftermiddagen blev det piknick utanför huset och lite lek inomhus.

På kvällen kom Sara hit, vi hämtade upp Jessica och sedan for vi till Amandas hus. Satt vid hennes pool och doppade fötterna och bara pratade tills det blev jätte mörkt och vi gick in.
Vi kollade på filmen Mirror Mirror! Konstigaste slutet jag någonsin sett, men den var väl helt okej bra ändå!
Somnade fint i sängen sen när jag kom hem!



torsdag

Så igår kväll var jag och träffade en tjej från Sverige, närmare bestämt från Mjölby faktiskt. Lite coolt att världen är så liten! Riktigt trevlig tjej iallafall.
Lite roligt att det kommer så mycket nytt folk nu till Connecticut också! Alltid trevligt med nytt folk!

Hur som helst, idag har jag och pojkarna varit med Jennifer + barn och Lina + barn på en pond i närheten av Ridgefield. Där spenderade vi många timmar på eftermiddagen och det gick faktiskt helt okej bra ändå! Barnen har varit lite vilda på sista tiden men det går!

Ikväll har jag powerwalkat med fina Sara! Hon tog med mig på någon runda i New Canaan i någon park och vi planerade, pratade, dummade oss och tränade lite på deras utomhus gym.
Skönt var det iallafall!

Helt slut nu så ska lägga mig och sova!
Natti!



 

1 augusti

Kan ni förstå att det redan är Augusti? Heeeelt sjukt vad fort tiden går!

Idag började vi dagen med lite tv, spel och lekar hemma. Sedan bar det av till Sea Aquarium. Barnen tyckte självklart mest om hajarna! "Super cool", som Liam sa!

Resten av dagen har vi varit på lekplatsen, pysslat och kollat på Madagaskar. Jag hade ingenaning om att de pratade om Connecticut i den filmen. Och oj vad jag kände igen mig dom skulle åka tåg och sånt där haha! Coolt.

Nu har jag precis ätit middag med familjen. Blev grillad kyckling med koskos som Ryan hade gjort. Riktigt gott! Sedan satt jag i nästan en timme och bara pratade med Jonna. Jag kan verkligen inte säga det tillräckligt många gånger, men oj vad glad jag är att jag har den här familjen! Jag trivs så grymt bra!

Ska lägga ner datorn nu för att åka till Starbucks och möta upp en ny tjej i området.
Hörs sen!



31 juli

Vilken bra dag jag har haft idag!
Gick upp vid 8 för att se hur mitt schema såg ut. Såg att jag inte skulle hämta pojkarna för ens 1:30 i New Haven vid Ikea på dagen. Så jag la mig ner och somnade om i några timmar till.
Tog en dusch, åt lång frukost framför tvn, och bara tog det allmänt lugnt. Sedan satte jag mig i bilen för att hämta upp dom. Mötte upp Erica och Paula på parkeringen och dom förde över pojkarna i "min" bil.

Hela eftermiddagen sen har vi spenderat hemma. Vädret har varit sisådär så vi har stannat inne och dansat, spelat spel, pysslat, kollat på tv och lekt lekar.

Ikväll när jag slutade skulle jag egentligen bege mig till gymmet, men min ryggvärk/magvärk vill verkligen inte ge sig så jag stannade hemma och städade hela rummet. Rensade ut massor papper, påsar, kläder som jag inte ville ha. Så nu ligger det en stor hög i papperskorgen. Känns jätte skönt att det är alldeles rent och fint nu! Har också tvättat hela kvällen så nu är garderoben fylld igen!

Har även hunnit med att fixa lite på bloggen, så nu finns det nya länkar och en ny kategori! Nu saknas bara en ny header. Den kommer sen..
 
Kan tyvärr inte bjuda på någon färska bild idag då jag inte tog någon.

 
 

RSS 2.0