Tisdag

Jag har jätte fina vänner! Vi har nämligen bestämt att vi åker till västkusten nästa helg och det ska nog bli hur bra som helst! Fina vänner först i en bil i 5 timmar och sen en helg själva tillsammans i Sannäs. MUMS!
Och den här helgen är jag ensam hemma så jag har bjudit över Josse. (För jag vågar inte sova själv) HIHI.

Nu är det sista fångarna på fortet på tv, och det måste jag förstås kolla på!


keep it in your mind


Jag är så söt när jag tränar!

Jag har tagit mig igenom ett helt träningspass och jag pushade mig själv och tränade i 45 minuter istället! Good for me.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hitta på något som jag ska äta.
Hörs sen!


hypnos



Idag har jag inte ork till någonting, men imorgon kör vi!


kraft

Hej alla folk!

Jag har precis satt mig i soffan, hemma hos pappa den här gången faktiskt. Snart börjar fångarna på fortet och då ska jag minsann sitta bänkad som alla andra gånger fångarna på fortet är/har varit.

Idag hade jag min första lektion på ljunkan som sagt. Och jag tror hösten kommer bli riktigt rolig med tanke på de fina kläderna, mössan och träskorna som vi kommer ha på oss varje måndag morgon och fredag eftermiddag. Plus att vi får smaka av allt! MUMS säger jag bara!

Efter konditori lektionen gick jag och Ida hem till mig för att kolla på tv, sitta vid datorn och äta. Vi hade nämligen håltimme ett bra tag så vi orkade inte sätta våra fötter i skolan.

Annars har dagen varit kanon plus att halkan har blivit fram flyttad :) yey mee!
PUSS

SF

I lördags när jag var på bio med min syster, Signe, Elsa och Sara. Då skulle min syster betala min biljett (snäll som hon är). Hon skulle då använda sig av sitt kontokort. Vet ni vad tanten i kassan säger. "Jag vill se ditt leg".
Då sa jag, men snälla, ser du inte hur liten hon är? Jag menar jag skaffade ju leg i våras, och hon går bara i åttan och har inget leg. Men tanten blev lite irriterad på mig och sa men det är ju bara att gå till polisen.
Hur som helst så skaffade vi fram vanliga pengar och gav henne det så hon blev nöjd och glad.
Sen när vi ska gå ner till kiosken för att handla popcorn och sådant, frågar killen i kassan om han kan få se leg. Då blev jag så in i helvete arg, varför vet jag inte men jag tycker det är en sådan töntig regel dom har hittat på. Det är ju koden som är personlig...AAAAAAAAAAAAAAGH.
Ni fattar inte vilket utbrott jag fick. Kanske är en liten grej för er, men jag tycker det är sjukt töntigt!

Puss på stjärten SF!


solo

Godkväll, hello, hej och tja.

Idag har jag varit på Ikano med mamma och jag har lyckats att hålla min plånbok borta! Bra för mig. Måste börja spara lite inför nästa år!

Nu ikväll har jag ägnat mig åt att lära känna min nya webbcam och kollat på lite vänner som vanligt! Det går riktigt bra båda delarna kan jag säga.

Imorgon börjar en ny skolvecka, och jag antar att det är nu allvaret börjar på riktigt. För imorgon bitti börjar jag min första lektion på ljunkan med konditori i ungefär 2 timmar. Ser riktigt mycket fram emot det för jag tror nog det blir kul!

Sov dags för mig nu.
Godnatt!


Dagen outfit







Så här snygg är jag idag. Vi hörs senare, nu ska jag iväg till ikano med mamma!
Puss.


Nollning















Väldigt dålig kvalité på bilderna. Men min mobil suger och jag vill gärna ha en ny. ;)
Det var en kul nollningskväll, dock kom det inte så många, och vi/nollorna ville inte sluta nollningen på det här sättet så därför kör vi nästa fredag igen. Och det blir den sista nollningsdagen!

Nu ska jag kolla film.

Vampyrer suger

Ikväll ska jag gå på bio med syster och hennes kompis.
Vi ska se vampyrer suger. Hoppas den är bra iallafall.




Nu ska jag gå på stan en stund. KYSS

LÖRDAG

Godmorgon på er!
Jag kom hem rätt skapligt inatt efter att varit ute och tagit hand om nollor, endel fulla andra inte. Men det gick kanon!
Nu vet jag inte vad som väntar, stan eller träffa någon? Får väll se vad jag känner för och om någon har lust att va med mig.

Vi lär höras senare idag med lite bilder från igår och sånt.
Puss och Kram!

Fredag hela veckan

Har precis tagit en skön dusch och sitter nu och kollar på vänner samtidigt som jag smörjer mig. Ska fixa lite mitt hår sedan och kanske göra lite lunch. Ikväll blir det nollningen igen och det ser vi fram emot!



Söta små nollor vi har!

Happy day

HELLO!

Idag är en bra dag kan jag säga er.
Jag fick idag veta att min kära vän Kathi från Tyskland ska komma tillbaka till Sverige för att ta studenten med oss!! Det blev klart igår och hon kommer redan imorgon. Så himla sjukt!

I skolan var det lite planering och massor skratt. Jag tycker om min klass!

Nu ska jag slappa, kolla tv och sova.
Hörs imorgon för då har jag ingen skola och antagligen lite tid att blogga.

just gonna stand there

Jag "råkade" visst somna ett bra tag framför tvn istället för att gå till apoteket. Det får jag nog göra imorgon istället! Och föresten så är det sista dagen i skolan denna vecka. Hur skönt är inte det då?

Nu blir det sängen. Eller jag ska bara lägga ner datorn och försöka somna, inte alltid så lätt som det låter..
KÖSS!

onsdag

Hello!

Imorse begav jag mig i väg mot vårdcentralen för en liten koll. Direkt efter det fick jag hoppa på cyklen och cykla iväg i en riktigt fart för att hinna till körskolan. Gick kanon bra!
Skolan flöt sen på och vi hade två lektioner. Skönt värre. Dock fick jag stanna kvar efter skolan en stund för att jag och Crille skulle prata med nollorna. Gick också kanon. Söt dom där små nollorna.

Nu hade jag egentligen tänkt att springa, men eftersom jag är/börjar bli förkyld vill jag inte riskera något. Så istället ska jag pallra mig upp till apoteket för att hämta ut en salva till mig öga.
Blir great det där.

See you guys!


123

Min dag har varit alldeles utmärkt.
Jag har skrivit brev till USA och fått svar, gått i skolan, sovit en snabbis, sprungit upp och ner för att hämta grejer av mamma och pappa, kollat in den nya gympahallen och kollat på vänner.
Ja, en bra dag helt enkelt. ´

Jag har de närmaste dagarna börjat längta till efter studenten. Det händer så mycket roligt! Men balen är ju det jag ser mest fram emot just nu.
Nu väntar duschen sen kanske det blir ett eller flera avsnitt av vänner.
Imorgon måste jag till sjukhuset klockan 8 och sen övningsköra kvart i 9. Lite stressigt, men det får gå.
Hörs och ses!

Fångarna på fortet

Sitter och kollar på fångarna på fortet. Det är nästan lika bra som när man kollade på fredagarna när man var liten, dock tycker jag att han som står inne i den där fyren är hur dåligt som helst. Och gåtorna kan ju ingen förstå. Kanske det som är meningen men jag tycker det borde vara lite lättare kanske..Men det är ju bara min åsikt.
Nu ska jag kolla vidare de här sista 20 minuterna.



Idag bjuder jag på en gammal bild. Lika söt då som nu. HAHAH.
Hörs kanske senare, eller inte, vem vet?

Måndag 23 augusti

Idag började skolan på allvar. Iallafall på Biologi lektionen (som jag förövrigt inte ska ha något mer eftersom jag bytte till Egelska C istället.)
Annars har jag städat mitt rum, köpt block till skolan, och hjälpt mamma lite med tvätten. Duktiga jag!
Nu väntar jag på mat och så länge kollar jag på Vänner. <3
KYSS

beautiful day

Min kväll slutade hos Nettan till sist med henne, mamma och Sverker. Vi åt mat och såg sedan på film.
Vi såg Änglavakt. Den var bra, men ibland så förstod jag inte allt. Man måste tänka endel när man ser den. Och sånt är jag inte bra på. Hahah.

Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga ner datorn och sova ända tills alarmet går på imorgon. Så sov så gott små änglar!

Slappis Söndag



Såhär slapp är jag idag. Jag orkar inte och jag tänker inte röra mig ur denna soffa förns ikväll. Då kanske jag kan resa mig en snabbis. Men annars är det där ni hittar mig.
Nu kom Elin. Talk to you later!

Last night



Igår var jag med lite folk och vi gick på The Ark och även runt i stan lite. Var jätte kul! Så tack alla för en jätte bra kväll! Vid fyra kom jag och josse hem och somnade på direkten.
Nu har Josse åkt hem och jag sitter i myskläder och kollar på vänner.

Ska fortsätta vara osocial. Så tjarrå!

10:24

Nu är nollningsveckan över. Och jag kan säga er att jag är så himla stolt över nollorna som vi fick. Dom var riktigt duktiga och så himla söta. Nästan så man får en tår i ögat.

Måste bara berätta för er som inte vet. I Måndags kom jag och josse till våran nollningsklass och låtsades att vi skulle gå där. Vi försökte spela bitchiga och hade hur mycket smink som helst. Många gick faktiskt på det. Dock så är det mycket roligare att nolla än att bli nollad tyckte vi så vi avslöjade oss på Tisdagen.
På kvällen på Tisdagen träffades vi i trädgårn för att sedan leka lekar och dom skulle ha med sig fika till oss. Vilket alla hade också!
Onsdag kväll var vi vid stångebro fältet och lekte massor då också.
I Fredags så gjorde nollorna en sång till oss faddrar (alla nollor på skolan måste göra det) och det var faktiskt nästan så man ryste. Så himla söta! Om jag kan så ska jag försöka lägga upp videon när dom sjunger.
På kvällen var det dock väldigt knöligt, vi hamnade tillslut mitt i ett bostadsområde på en kulle för "såpbrottning" och annat kul.

Den här veckan är så himla värd! Puss på det tycker jag!



en liten röd

Nollningveckan är riktigt riktigt rolig!
Och imorgon kör vi igen!
Hörs nästa vecka eller nått ;)
PUSSSS


njut varje minut

Vad skönt det var att gå och sola en stund. Nu känner jag mig lite fräschare och lite finare.

Imorgon avslöjas ett och annat och så ska vi även nolla våra nollor rejält. Ska bli riktigt riktigt roligt! Uppdatering kanske inte kommer vara så bra denna vecka men jag ska försöka så gott jag kan.

Nu ska jag sussa!
Godnatt.

next to you

Hej!
I helgen har jag varit i stugan hos min mormor och morfar. Det har varit skönt att få komma iväg och träffa släkten ett tag men det har också varit skönt att köpa upp sig lite med kläder inför hösten.

Idag började skolan igen. Jag började iofs 8.10 och gick i en helt annan klass än vad jag skulle. Men det gick ganska bra. Allting blir inte allitd som man har planerat. Men denna vecka kommer vara så jäkla kul så det går inte att beskriva!

Nu är jag helt jäkla slut så jag ska ta en tupplur här i soffan.
Hörs och ses!


Jag förstår inte hur folk kan sminka sig s...

dsc01273 (MMS)

Jag förstår inte hur folk kan sminka sig så här mycket. Ush vad jobbigt. :p och så här måste jag gå runt i några dagar. ;-)


Fredagen den 13onde!

Tjena!

Igår efter jobbet åkte jag pappa och Anette in till Trosa för att visa bilen och för att träffa Lasse, Norma och Carlos. Åt en jätte fin/god middag och sen gick vi runt där hela kvällen. Ni får bilder när jag har en sladd och min dator.
Idag är sista dagen på jobbet. Riktigt riktigt skönt är det. Så idag var jag jätte snäll och gav hela jobbet en stor frukt korg. Så nu ligger jag på plus!
Efter att jag har slutat beger jag mig mot Köping med min kära mor och syster. Vi ska fira min kusin och sen lär det väll bli mys och bad om vädret är bra.
Gör er inte illa idag och försöka att ha mer tur än otur idag så löser ni nog den här fredag den 13onde galant.

Vi hörs efter helgen. Om inte mamma har tagit med sig en dator och modem.
Puss kära och fina bloggläsare!

Fejn bil va ;-)

dsc01250 (MMS)

Fejn bil va ;-)


11 augusti

Idag blev uppdateringen inte den bästa. Men det var för att jag hade Elin här till 10 och sedan så tränade jag och nu har ja äntligen kommit i säng.
Imorgon kan jag inte lova er att det blir något inlägg för jag ska nämligen iväg till Trosa någon gång vid 1-2 tiden. Och där kommer vi nog att stanna hela dagen.
Men på fredag minsann så uppdaterar jag, och kanske med lite bilder från Trosa också!

Godnatt!

sleeping in my car

Goddagens gott folk!

Idag gick det faktiskt bra att gå upp från sängen. Men visst vill jag legat kvar, men jag räknar ner dagarna tills helgen så jag kan få sova lite innan skolan börjar.
Jag är faktiskt en aning nervös inför skolstarten. Och det kan jag tyvärr inte avslöja förns nästa vecka varför. Men jag kan väll säga såhär att jag ska inte gå i min klass de första dagarna, och inte Josse heller. Så nu får ni klura på det.
På söndag ska klassen träffas och vi ska prata om de sista sakerna vi ska förbereda inför nollningen. Blir nog kanon kul tror jag iallafall!

Idag ska jag ta tåget hem och sen träffa Elin! Det kan behövas för vi har inte heller sett varandra på jätte länge!
Sen får vi väll se om jag hinner träna lite också.
Sa jag föresten att jag tränade igår? Det gjorde jag iallafall. Så nu ska jag träna 3 dagar och ha uppehåll 1 dag. Så blir nog det kanoners :)

Nu ska jag ner till receptionen och arbeta. Hörs senare!

22:05

Nu är jag hemma efter en liten tripp till ljungsbro där det blev lite prat om bland annat Österrike.
Jag ska snart dra mig mot sängen men först ska jag kolla igenom alla dessa tusen bloggar.
Vi hörs imorgon!

smile and make me happy

Varför är alltid den första dagen efter en semester eller ett lov, den allra lättaste och lite roligare för? Andra dagen är verkligen hur sämst som helst. Jag är verkligen helt död idag. Gick in på jobbets vilorum och tog en mikrosömn på lunchen. Och det behövdes faktiskt, för lite piggare blev jag.

Men nu är det inte långt kvar tills jag slutar så nu roar jag mig med RixFm och lite pappersarbeten.
P-p-pussen.

Ni fattar inte hur jobbigt det var att sor...

dsc01243 (MMS)

Ni fattar inte hur jobbigt det var att sortera allt det här. Den andra hälften ligger på golvet. Kul jobb va ;)


10 augusti 2010

Åååh, vet ni hur jobbigt det är att sitta här så här tidigt på morgonen. Det är en plåga. En riktigtig plåga. Men nu är det bara 8 timmar kvar tills jag slutar och idag får jag nya arbetsuppgifter, iallafall hoppas jag det. För det är ganska långtråkigt att bara stirra på skärmen hela dagen.

Idag tänkte jag åkte till Ljungsbro med pappa för att hämta min vågtång. Ska bara se till att någon i familjen Johansson är hemma så är saken klar.
Och vet ni vad jag mer ska göra? Jo träna arselet av mig! Bra tycker jag och antar att alla andra tycker det med. ;)

Nu vill jag inte jobba, men jag är nu tvungen att göra det ändå. Får ganska mycket pengar efter bara denna vecka kan jag säga er ;)
Puss <3

mi casa es su casa

Nu vill jag tacka monika som har hjälpt mig med min header och allt det andra. Utan henne skulle det bara inte gå. Så tack ännu en gång!

Idag har min finaste vän Ida varit på besök här. Var riktigt härligt att äntligen få träffa henne igen. Har inte träffat henne sen skolan slutade. Det är ganska sjukt att vi har varit ifrån varandra så länge. Det händer i princip aldrig. Men men, idag kom hon som sagt hit och vi gjorde mat, kollade på film, snackade massor och hade det mysigt!

Oj vad klockan var mycket. Jag borde komma i säng nu med samma. Men nej, jag tänker ta den tid på mig som jag behöver för att fixa lite grejer och sen går jag och lägger mig när jag känner för de.
Hörs och ses imorgon!


make me feel alright

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att denna halvtimme ska gå riktigt snabbt. Varför? Jo för då slutar jag. Och då far jag och chefen hem till Linköping. För er som inte vet så jobbar jag och har jobbat i Norrköping i princip hela sommarlovet. Det har varit jobbigt med allt pendlande, men som tur är så är chefen från Linköping så jag har fått åka med honom nästan varje dag. Annars hade det varit riktigt jobbigt att åka fram och tillbaka med bussen/tåget. Men men, jag ska väll inte klaga för det finns ju vissa som åker nästan så långt om inte längre till skolan alla vardagar. Så nej, hemskt är det inte.

Nu ska jag vattna blommor och sen rensa upp på skrivbordet.
Puss så länge.

just me and you

Nu har jag kommit hem från underbara västkusten!
Har verkligen varit hur bra som helst!
Föresten har jag helt glömt bort att jag har köpt mig ett par bruna linser nu. Jag är överlycklig och jag ser nästan ut som en liten söt hundvalp om jag får säga det själv. 
 



Denna bruna färg blev det. Det är inte mitt öga för de som tror det, jag kan lägga upp hur det ser ut någon dag så får ni också se.

Nu blir det sängen tror jag minsann.

detta underbara ställe

Den här dagen har bjudit på lite sol, lite moln, lite bad och massor mys.
På kvällen gick vi alla ner för att äta våran middag där. Hur mysigt som helst. Och nu tänker jag bjuda er på några bilder.










Imorgon åker jag hem från detta härliga ställe. Och då väntar en arbetsvecka.
Vi hörs när jag kommer hem!

6 augusti

Igår var en riktigt riktigt rolig dag.
Mammas och Nettans kompis kom med sin dotter Moa hit till Sannäs. Vi gick på "stan" en stund och sedan åkte vi ut med båten för att lämna krabburarna. På vägen hem fick vi motorstopp och kom inte iväg någonstans. Så jag fick agera "skrikare" och skrika på båtar som åkte förbi. Dock tog det en jäkla tid innan folk fattade att vi behövde hjälp. Så efter en lång väntan kom det äntligen en båt och bogserade oss.
På kvällen kollade vi tjejer på film och åt pizza framför tvn.



Idag ska vi ta upp krabburarna vi la i igår. Och för de som tål skaldjur så hoppas jag att vi har fått en och annan krabba i buren.

Nu ska jag klä på mig så hörs vi senare.

ny blogg

Hej folk.

Jag måste tyvärr byta blogg så denna blogg blir den blogg som ni ska hänga efter.
Jag gör klart den inom snar framtid, när jag har tid och när jag har kommit hem från västkusten.
Puss så länge.


RSS 2.0