the sun was shining

Jag befinner mig i Stockholm just för tillfället och har tänkt att stanna till på söndag.

Uppdateringen i helgen kommer att ligga på minus antagligen.
Hörs efter helgen eller på söndag.
PUSS

Den som aldrig var där

Idag blir det ingen dag grej. Jag ska plugga och jag har varit busy hela dagen.
Dock är jag äntligen klar med labbrapporten, eller den tog 1 timme ungefär. Lätt (?) överstökat. Nu väntar plugg till sista Svenska B provet. Och jag gör som alla andra i min klass gör, drar ut på det till sista minuten, men nu är ju klocka snart 22.00 så jag har ju hela natten på mig. Och ismer är inte så svårt att få in i huvudet.
VI HÖRS!

Of tonight

"Glädje kommer till dig när du inte söker den, när du är upptagen med vardagliga göromål. Glädje kan, liksom solljuset, slinka igenom den smalaste springa". - Anne Swärd


Barngympan gick jätte bra! Dock glömde jag min tröja i hallen. Inte kul, men Lillen skulle kanske gå förbi där imorgon och hämta upp den. Himla gulligt!

Nu sitter jag i min säng hos pappa. Kollar upp och ser vadå?
x En styck sovande syster i min fotända
x En stycke balklänning
x Ett ton med böcker
x En ouppackad väska
x En uppslagen engelska bok

Kul rum jag har!

Nu ska jag återgå till att göra engelskan klar så att mina ögonlock äntligen kan få vila. Dom åker ner hela tiden. Borde finns så man kan hålla dom uppe på något sätt.
Det ska bli mitt nästa uppfinnar projekt!
HAHA.
Puss godnatt sötnosar!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Just nu kollar jag på vänner. Och det kan få mig att gråta ibland.
Jag är i en blödig period just nu så jag gråtet åt allt. Extrem home make over, spårlöst och väldigt mycket annat. Man skulle kunna säga att jag gråter till allt just nu.

Senast jag grät var igår när min dator dampade och jag inte hade sparat mitt spel. HÖHÖ!

25 januari

Har precis kommit hem från en Innebandyturnering som vi hade i skolan. Kanske inte gick så jätte bra för mitt lag/klass. Men huvudsaken var att vi ställde upp iallafall.
Efter matcherna gick jag och hämtade lite böcker så man kan plugga ikväll. JIPPI! Eller?

Nu ska jag fixa lite i lägenheten och mig själv också. Kanske ska fixa mig något att äta också. Sen ska jag träffa Fia för lite fika.
Vid halv 5 ska jag och Elin åka till Malmslätt för att ha barngympa. Kommer nog gå awesome!
Vi får höras när vi hörs. PUSSHEJ


BUSSIBUSSAR

Jag glömde helt bort att berätta om barngympan idag.
Jag var tvungen att gå idag även fast jag kände mig dålig. Allting gick bra.
När jag och Elin sen skulle åka hem med bussen så sitter vi och väntar på den. När vi börjar se den reser vi oss upp och börjar plocka fram busskorten samtidigt som vi pratar. Vet ni vad bussjäklen gör? ÅKER FÖRBI!
Blev riktigt arg där och sparkade runt lite på marken. Efter en minut kommer det en buss där det står Ej I Trafik på. Han svänger in till våran busshållsplats och öppnar dörrarna och säger:
-Jag såg att ni blev omkörda nyss. Riktigt dålig stil av honom. Men ni kan få följa med mig, jag ska ändå till verkstaden så kan jag släppa av er i stan. Sätt er här framme bara.

SÅÅÅÅÅÅ himla gullig busskille! Vi behövde inte ens betala. Det gjorde lite min dag alltså! Så tack du kära busskille!



Alla busskillar/tjejer är inte så taskiga trots vad alla säger. Men endel är ju det ändå!
(Anledningen till att jag inte skriver busschaufför är för jag inte kan skriva det, så busskille/tjej blir det istället)


Ett mail droppade ner nyss

Fick alldeles precis ett mail.
Där stod det att en familj hade kollat på min ansökan om au pair.
Familjen verkar bra och bor i NC. Gillar hockey gör dom också. Stor plus till det :) Hahah.

Nu är det ju i och för sig inte säkert att dom just väljer att ringa mig om några dagar, men det kan man ju alltid hoppas. Vore kul att få veta mera om dom. Barnen verkar gulliga också!

Så nu vet ni, nu får ni helt enkelt fortsätta följa mig så ni vet hur det slutar. Eller nej sluta aldrig följ mig. ;)

PUSS

Måndag

Jag har spenderat hela min dag i soffan med datorn och tvn. Kände mig inte alls bra idag så jag sjukanmälde mig.
Nu är jag bänkad framför tvn igen och kollar på Familjen Annorlunda! Himla bra program det där.
Nej, inget intressant att säga!
PUSS

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Att få umgås med mina vänner/familj/pojkvän gör mig alltid på bättre humör. Och om jag ska vara ärlig så mår jag bättre av att vara i skolan för att få träffa den fina klassen som jag har hamnat i. Dom är riktigt bra kan jag säga er! Kommer bli tomt efter studenten att inte kunna träffa dom varje vardag. Ush, nej men sånt ska vi inte tänka på nu. Det tar vi när det kommer!


























You go boy, you go.

Har precis kollat klart på solsidan. Me like!
Efter senaste inlägget har jag hunnit med att spela spel, gått på gymmet, duschat, ätit och kollat på tv.
Helt okej dag alltså!
Nu ska jag blåsa håret, ställa klockan, prata med min pojkvän och bädda ner mig. Så hörs vi kanske imorgon efter barngympan!
PUSSHEJ


Söndag

Idag 11:40 stod vi redo i Vasahallen för att ha våran första balträning. Och ja, det ska faktiskt bli kul att dansa varje söndag och var tredje torsdag. Ser fram emot baldagen men allt där emellan kommer bli jätte kul också!

Nu ska jag ta mig ett vil och antingen kolla på vänner eller spela spel. Haha.
Puss och Hörs!


Dag 22 – Det här upprör mig

Att bråka med vänner/pojkvän/familj.
Det är det värsta som finns. Just i det tillfället när man vet att man är mitt uppe i ett bråk och inte pratar med varandra för just tillfället mår jag riktigt illa, får ont i magen och börjar frysa. Det konstiga är att jag kan göra det för små tjaffs också. Så nej, jag tycker inte om bråk!


Dag 21 – Ett annat ögonblick

Sommaren 2009 åkte jag och min bästa vän Elin till Spanien för att spendera 3 veckor i en familj vi inte kände och för att gå i skolan.
Vi kom fram på kvällen till staden Mataró. Alla som åkt med oss fick sin familj och åkte iväg. Jag och Elin stod kvar och hade ingenaning om vart vi skulle. Till slut kom det en medelsålder man och hämtade oss. Han kunde bara lite engelska och vi som inte är vana att prata flytande spanska fick ju lite panik. Men det gick ändå riktigt bra! När vi kom fram träffade vi våran andra rumskompis från frankrike. Vi fick även träffa resten av familjen som bestod av en mamma och en liten dotter. Jag trivdes verkligen i den familjen. Var hur gulliga och snälla som helst!
På vardagarna mellan 9-12 gick vi i skolan och resten av tiden var det ofta fri tid eller något planerat tillsammans med resten av den svenska gruppen så som åka till Barcelona eller gå till stranden för att spela vollyboll.
Det var en riktigt rolig upplevelse och jag är glad att jag fick spendera det med just Elin!

Och nu: BILDER!











mad world

Idag är ingen bra dag. Jag mår illa. Riktigt illa.

Men har till större delen av dagen delat säng med mamma och hon och jag har legat och jämrat oss och haft ont. Kul att ha en "aj-vi-har-ont-kompis".
Nu blir det hockey för hela slanten!

PUSS

get some sleep

Jag känner mig som en vandrande köttbulle. Vill ha kladdkaka, godis, chips, popcorn och jag vill träna. Men nu är klockan kanske lite för mycket för träning så jag tar istället med mig själv till badrummet för en välbehövlig dusch och färgning av hår!
KYSSHEJ


Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har sett ut så här:
x Skolan började
x Alanya resa bokad
x Tagit hand om mamma
x Fått MVG
x Beställt onepiece
x Betalat min första räkning

Detta kommer att hända:
x Balkickoff
x Första balträningen
x Betala Alanya resa
x Få min onepiece (förhoppningsvis)

Fin månad enligt mig!

ALANYA

Nu är äntligen Alanya resan bokad med mina girls!
Vi kommer ha det så himla kuuul! Längtar redan nu ;)



NU KÖR VI!!

SOLSIDAN

Vaknade upp av att min syster kom in och sa att frukosten var klar. Jag och Felix gick upp och tada..där har min syster dukat upp fint och köpt nybakat bröd. Gullig tjej kan jag säga!
Annars under dagen har jag hunnit med att: lämna Felix vid tåget, tvättat, bäddat, hjälpt mamma med små grejer, hjälpt henne att gå, tränat med Amanda och lekt med min kära lilla Morris. (En hund för er som undrar)
Snart ska jag föna mitt hår och sen tar jag med mig Morris ut för en promenad och tar bilen för att hämta upp jossa för att sedan lämna av Morris hos sin familj.

Annars klockan 8 kommer jag i vilket fall som helst sitta bänkad framför tvn och se det efterlängtade "Solsidan"!



VI HÖRS!


Dag 19 – Detta ångrar jag

Om jag ska vara ärlig så ångrar jag ingenting. För om jag hade gjort det, hur hade då mitt liv sett ut nu? Och jo, jag gillar mitt liv som det ser ut nu.
Sen finns det ju såklart vissa misstag man har gjort som tillexempel skriva något olämpligt som inte intresserar en chef när man söker jobb. Upsi...Men men, mig gör det inget för jag är glad att jag är där jag är idag.

PUSS

IDOL

Hej jag är cool :D

Idag gick Patricia, Ida, jag och Crille på stan. Och då fick vi reda på att Idolerna skulle vara i två butiker. Vi gick självklart dit. Och ja, dessa idoler fick vi träffa:









Jag blev en aning glad (:

14 januari

Inatt så hade jag väldigt svåra problem med att sova.
Min mamma ligger på sjukhus så jag drömde så klart en hemsk dröm om det. Jag kände mig jätte dålig så därför åkte jag upp till sjukhuset idag för att hälsa på henne.
Om ni kände mig så vet man nog att jag har skräck för sjukhus. Men jag låg till och med bredvid mamma när hon hade slangar och grejer på sig. Då har man blivit duktig!

Annars har dagen känns lite halvt trög. Skulle på en intervju med en kristdemokrat men det förflyttades till eftermiddagen och eftersom jag var på sjukhuset då behövde jag inte komma.

Snart ska jag dra mig mot resecentrum för att möta upp min pojkvän.
De ska bli tacos,tv och film kväll idag hade jag tänkt. Hoppas han nöjer sig med det. :)

Puss och Kram!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag har svårt att välja ut den bästa. Men det måste nog varit när jag fyllde 10 år och jag fick åka finlandskryssning för första gången. Det var jätte mysigt och eftersom min mormor fyllde år samtidigt var hela släkten där. Det var en riktigt mysig födelsedag.


my bad

Jag är riktigt dålig på de där med uppdatering just nu känner jag.
Men har ingen vidare motivation, tid eller lust. Därför blir den lidande just för tillfället. Men jag kommer att komma tillbaka när jag känner för det. Och det är nog ganska snart ;)
Vänta inte för länge helt enkelt :)

PUSS

1 minut

Här har det varit en dålig uppdatering.
Men jag har ägnat min sista lov dagar till att vara med kompisar och sova!
Så nu borde jag nog gå och lägg huvudet på kudden för att kunna vakna pigg imorgon för skolan.
Seee you darlings <3

6 januari

Hej darlings!

Inte mycket har gjorts idag förutom lite barnvakt, friends och bilåkande.
Så ja, jag har varit väldigt aktiv idag. Plus att min träningsvärk tar döden på mig. Shit, det är det värsta jag har varit med om! Kan inte ens gå på toan utan att skrika. Min rumpa har träningsvärk som in i norden. Ush stackars mig.

Imorgon drar jag och min vänner till Norrköping för att checka utelivet där. Ska bli kul!
Nu ska jag kolla på Friends igen!
KYSSHEJ


lots of loooove

Bodybumpen med Amanda var riktigt tuff. Kommer garaneterat ha rejäl träningsvärk när jag vaknar.

Hur som helst, så duschade jag på gymmet. När jag sedan stod och bytte om satt de tre tjejer och pratade skit om alla sina vänner och även hur dom kunde lämna varandra på nyår. Alltid kul att lyssna på folks konversationer. Jag vet jag älskar att tjuvlyssna.
När jag väl var klar tog jag bilen och åkte till pappas jobb och han fick sedan köra mig till staden för att jag skulle träffa Alex och Patricia. Vi skulle ta våran sista fika med Alex innan hon åker till Stockholm och sedan hem till Nya Zeeland. :/ Väldigt tråkigt måste jag säga. Kommer saknar den tjejen!

Nu ligger jag i bäddsoffan med min syster och hon har tydligen somnat. Så jag ligger uppe och kollar youtube.

Hörs och ses hörni!

Slaaam

Träning 10:00 = Bodypump = Död Bea och Amanda.


Talk tooo you later!

Måndag

Jag somnade 5 imorse. Inte kul. Har mått dåligt hela natten!
Men fick tabletter av pappsen imorse så får hoppas jag mår bättre senare.

Idag kommer i vilket fall som helst Fia hit för att leka med mig. Vi har inte lekt på jätte länge så jag tänkte att det var dags nu. Hon ska även sova över så ni lär nog kankse inte höra av mig idag heller. Hemskt sorry men jag tar vara på mitt sista jullov!
Pusssssss <3

nothing more to say

Ja, det tog en bra tid för mig att sätta mig här och skriva ett inlägg. Men vet ni, jag har inte haft ork till att göra det. Jag har istället spenderat tid med min pojkvän och Josse. Vi har haft det jätte bra kan jag säga er!
Idag så åkte Felix hem till sig och jag (hurtig som jag är) gick till gymmet med Amanda och tog ett bodytoning pass. Herregud, hann inte med någonting av alla steg. (Hur ska de gå på balen) Visserligen så går det nog lite långsammare på balen och man får längre tid att lära sig. ;)
Hur som helst så klarade jag hela passet så all credddd till mig!
Nu är jag hemma hos pappa och ligger i sängen och är vaken. Varför vet jag inte, mår dåligt bara. Men för att få mig att må bättre höjer jag bara blicken över datorn och kollar på en heeeeelt underbar vacker klänning!
Nej nu ska jag lägga mig ner och sova. Pusssss

RSS 2.0