plutten

Hittade den här videon alldels nyss på min hårddisk! Så himla gullig han är!

 


3 - 6 februari, Sälen

Klockan 3:45 stod Patriks bror Johan + hans kompis Martin utanför huset och väntade på att vi skulle packa in våra saker i bilen. Där efter började resan mot Sälen, Lindvallen. På vägen dit mötte vi även upp tre andra grabbar. 
Direkt när vi kom dit var det bara att ge sig upp i backen. Blev en hel dag i backen och sedan åkte vi hem för att göra middag och hade en trevlig kväll tillsammans. 

Måndag och Tisdag var det skidåkning hela dagarna, inte en minut fick vi sitta still (nästan iallafall). 
Sedan på Onsdag åkte vi hem i ganska skaplig tid!

Vi hade ett par väldigt bra dagar och det var väldigt roligt att bara umgås med grabbar. Behövde faktiskt inte göra alls mycket hussysslor, dom var så dutkiga allihopa! ;)





















 

1 februari blev jag en biljett lyckligare!

Klockan 6 gick jag upp och gick mot Konsert och Kongress. Där satt jag sedan på en stol (inomhus som tur var) till klockan slog 10. Då var jag 4 i kön (5a efter att några små fjortisar trängt sig 10 minuter innan) till att köpa Justin Bieber biljetter till mig, Fia och Jossie! Och tur som vi hade fick vi biljetter. Det var värt att gå upp så där lite extra tidigt och sitta där helt själv i flera timmar!

Den 24 april är jag nog hög på livet vid det här laget, det kommer förhoppningsvis bli den bästa konserten någonsin!


börjar få ordning, men mycket är kvar

Äntligen har vi fått igång internet här i lägenheten. Dock är det något fel på routern men det fixar vi en annan dag! Huvudsaken är att jag får lite internet på datorn. 

Dagarna går väldigt fort just nu. Vi fixar och grejar hela tiden, packar upp, bygger ihop grejer, shoppar osv. Allt går i ett. Men nu börjar det bli lite ordning iallafall. Vi har mycket kvar dock. Tapetseraren har varit här sedan i måndags och hållt på, och han insåg att det var mer att göra än vad han trodde, så han kommer nog vara här hela veckan. Imorgon är förhoppningsvis vårat sovrum klart så vi slipper sova på golvet i vardagsrummet! 
Sedan kommer han även tapetsera i "gästrummet" och i köket. Kommer bli mycket fräshare än vad det har varit iallafall! Skönt det.
 
Nu ska jag och min fina sambo (??!??!?) laga mat tillsammans innan han åker iväg och jobbar! 

PUSS
 
Bilder från hur det ser ut idag! Stökigt värre, men snart så ska det nog bli bra!








lördag

Lördagen började tidigt med mer måleri för Patriks + hans kompis. Då hann klart med vardagsrummet och hallen! Jag tycker det blev super bra!

Vi körde hit soffan och sedan åkte vi hem till Patrik för att hämta tvn, tvbänk osv. Mycket kånkande fram och tillbaka från bilen och kärran men det gick! Vi fick bra hjälp av Rikard också så det var ju skönt!

På kvällen blev det bubbel, melodifestivalen och snack med killarna! Och sedan somnade jag och Patrik i soffan på kvällen!

 




nu har vi nycklarna

I fredags fick vi äntligen de efterlängtade nycklarna till lägenheten! Det enda som vi flyttade in då var kartonger. Medans Patrik satte igång med att måla hallen (då den hade två olika tapeter innan) vit höll jag på att diska allt porslin osv. 

På kvällen var vi bjudna till pappa på middag. Patrik somnade tidigt och jag höll mig vaken och kunde inte släppa att det var sista natten i huset för mig! Konstig känsla det där!






 

17 februari

Hej på er!
Jag har massor av bilder från de senaste dagarna vi har flyttat in i lägenheten, men internet vägrar att samarbeta så vi får ta det imorgon förhoppnings!!

Men det börjar se bra ut nu tycker jag allt! Stå ut lite till vänner!


på bättringsvägen, men ändå inte bra

Då är man äntligen på bättringsvägen! 

De här senaste dagarna har varit en pärs! Har inte orkat ta mig ur sängen till vardags rummet för att kollat tv, har inte orkat plocka upp datorn, har inte orkat gör någonting! Har varit fast i mitt lilla lilla rum med ingen att prata med och en huvudvärk som ville spränga mitt huvud! Det är så skönt att värst har gått över! Har fortfarande feber osv men jag känner mig bättre från de andra dagarna när jag inte ens orkade gå till toan! 

Kanske till och med orkar mer inlägg sen! Men nu måste jag ta en paus igen, blev jätte trött.. :(



Blir roligare och roligare varje gång!


The flu

Jag trodde jag skulle klara av att vara pigg nog att sitta vid datorn och blogga lite, men nej! Har förflyttat mig till mammas säng med två täcken och en filt virad om mig!!
Tog precis tempen och den visade 38,2! Jag har inte haft feber på år och dar, så nu kommer det väl säkert hålla i sig! I got the flu helt enkelt! :(



sjuk

Nu är vi hemma igen från Sälen! Kom hem i onsdags eftermiddag. Vi hade ett par riktigt bra dagar där (ett inlägg om det kommer strax) med mycket skidåkning och skratt!

Självklart när man har varit borta i några dagar blir jag sjuk. Så just nu ligger jag nerbäddad i soffan med både täcke och kudde och Patrik vid mig. Inte mycket har jag orkat göra idag och inte mycket blir det heller. Ska försöka vila upp mig nu och kanske uppdatera bloggen från de senaste veckorna istället! 

Vi hörs sen helt enkelt!

PUSS



Sälen

Har de ganska så bra här uppe!


Bamse trött


RSS 2.0