everything about you

Godmorgon!

Nu på morgonen har jag bara legat i sängen! Det är så skönt när man inte har något planerat tidigt på dagen så man kan sova ut och bara ta det lugnt!

Snart ska jag sätta på mig träningskläder och bege mig mott gymmet! Sedan vid halv fyra ska jag åka till Westport och träffa en tjej som heter Caroline. Lär bli trevligt!

Vi höres folket!


steakhouse

Min kväll har som sagt spenderats med Jennifer. Vi har ätit middag på ett steakhouse och sedan åkt till en liten pub vid vägen.
Mycket trevlig och mysig kväll. Och Jennifer, jag är så glad att du äntligen är här! Skönt att ha någon som är lika blond som mig.

Jag: Åhh det finns filé här!
Jennifer: Men jag vill ju ha kött.








Tack och hej, godnatt!

Fredags date

Denna dag har bjudits på lek på lekparken vid the y! Mer har vi inte hunnit med och dom tyckte det var så kul på lekparken så då stannade vi kvar där i ungefär 2 timmar!

Nu ska jag fixa mig och sedan kommer Jennifer över och vi ska ut och äta! På date alltså! Mysigt! (nej jag ska bara på date med henne, inga killar här inte)

Puss och hejs


OMG

 


Fredag

Hallå folket!

Morgonen har bestått av köra Maddox till skolan, säga hejdå till Anki (jonnas mamma), ta med liam på gymnastik, städa, nap-time för liam och tvätta.

Nu ska vi snart äta lite lunch och sedan hämta Maddox på skolan. Vi får se vad som händer i eftermiddag. Har inte planerat något speciellt så vi får se!

Ikväll ska jag leka med fina Jennifer! Inget planerat där heller men det blir bra ändå!

Och ja, det är väll självklart att jag har hört Justin Biebers nys låt! Har lyssnat på den varje dag sedan den släpptes!


Mars 30, 2012

Jag känner mig så himla duktig som verkligen orkar ta mig till gymmet. Hemma i Sverige hade jag aldrig gjort det så ofta som jag gör det här. Men det är nog antagligen för att här äter man mer (för att man vill pröva på allt som finns) och det är dubbelt så mycket socker och fett i allting! Kanske ska byta till en hurtigblogg istället. NJAE det tror jag inte! Kör på med mitt race istället, det blir bäst så!

Annars idag har jag spenderat hela eftermiddagen med Louise. Vi åkte först till den skandinaviska butiken i Norwalk.Fick ett litet lyckorus genom hela kroppen när jag såg massor med svenska grejer. Det blev lite inhandlat så som Haribo godis och Marabou. 
När vi kom hem hit igen satte vi oss där uppe för att kolla lite på film. Louise tyckte jag skulle se brokeback mountain eftersom jag aldrig hade sett den förut. Kan ju säga att det räcker att se den en gång. Blev inte ett så stort fan av den filmen. Men men, någon gång måste man väl se den filmen också.

Och nu ikväll, som ni kanske kunde lista ut i början, har jag varit på gymmet. 

Eftersom BigBrother vägrar samarbeta idag lägger jag mig i sängen med Veckoryn i högsta hugg!
NIGHTY!


Torsdag

Har precis slutat så nu sitter jag i sängen och väntar på att Louise ska komma!

Idag var det ägg jakt på playgroupen! Alla barn blev helt crazy och sprang och letade efter sina ägg!
När vi sen kom in igen har de alltid snack time och sedan fri lek! Och idag sprang alla barn efter mig haha! Kul att man är populär iallafall.

Hörs ikväll folket!


Easter basket

 


Onsdag

Ikväll är jag själv hemma med barnen för första gången! Vi hann inte med så mycket mer än att se på film!
Jag fick faktiskt välja och då blev det Finding Nemo! Riktigt bra film!

Liam har nu lagt sig så snart är det dags för Maddox också! Sen ska jag försöka se Smash som jag missade i veckan!
Puss och kram


Mickey mouse

Varje dag innan jag lägger Liam för en naptime så brukar han ställa sig i sängen och röra på alla hans figurer på vägen och säga namnet! Speciellt (mickey mouse)
Jag vet inte varför han gör det, men det är himla gulligt!


Julkalendern 2012

Vet inte vart jag ska ta vägen!
Mysteriet på Greveholm ska bli julkalender i år! Efter 16 år ska de äntligen bli en till! Woho! Barnslig tjej, jo tack jag vet. Men det är den absolut bästa julkalendern någonsin. Och jag är inte hemma i Sverige då!! Hoppas verkligen man kan se de på internet.
Hur som, jag är lycklig!


Mer balsam än schampo?

Under mina två månader har jag använt 5 flaskor med balsam men bara två med schampo!
Är det bara jag som använder mer balsam än schampo?

Hur som så ska vi åka till the y för att bada i någon timme nu!
Hörs ikväll folket!


Tisdag

Idag blir det en lång dag då Jonna och hennes mamma är i NYC för en shopping dag och Ryan är NC så jag är själv hemma hela dagen i princip!
Men det ska ordnas bra då vi har lite saker planerat!

Liam sitter här bredvid mig och är super trött, så nu ska jag lägga honom! Hörs sen!



Måndag

Idag började jag vid tio! Eftersom att Jonnas mamma är här så tog hon hand om Liam imorse!
Han somnade ganska direkt efter att jag började så då passade jag på att åka till banken (mitt kort har strulat jätte mycket den senaste tiden!) och sedan hem för att städa rummet!

På eftermiddagen åkte vi och hämtade Maddox och sedan till Greenwich för att fika med Jonna.


Ingen sju års olycka här inte

Spegeln ramlade ner här om dagen. Satte upp den igen och den ramlade ner. Som tur är tror inte jag på det där att man får sju års olycka! Jag är lycklig ändå!


Shoppingen

Gårdagens inköp:


sunday

Dagen har varit awesome!
Sara kom hit och vi tog sedan bilen till Jennifer. Där efter åkte vi mot ett outlet som låg i New York State. Verkligen jätte stort och hur bra som helst!
Vi gick där i flera timmar och oj vad jag spenderade pengar. Men på bra saker!

Runt fem när vi kände oss klara satte vi oss i bilen och drog till Stamford. Där blev det mat och bio då även Louise och Elin hängde på. 
Vi såg filmen Project X. Riktigt rolig och bra film. Se den folk!

Nu är det sleep time för mig. Är helt slut efter dagen. Men ska berätta/visa vad jag köpte idag också för er imorgon. (Det där blev en riktigt konstig mening, men jag orkar inte ändra, so what ever) ;)

GODNATT!


Söndags shopping

Vaknade runt 7 imorse och märkte vilken träningsvärk jag hade! Men det är bra det för då blev det lite träning igår.

Just nu håller jag på att städa rummet med one direction i lurarna.
Snart kommer Sara och då åker vi och hämtar upp Jennifer och sedan åker vi till en outlet!
Ikväll står även bio på schemat.

Hörs sen helt enkelt!
Hejsvejs!


I want

Så min dag spenderades med Louise inne i New York.
Blev lite shopping (endast ett par converse till mig dock) och mycket promenerande upp och ner på gatorna. Helt klart värt mina onda fötter. Och jag kan fortfarande inte förstå att jag bor så nära denna underbara stad. Så sjukt!

Vill bara passa på och säga grattis också (i efterskott) till Lisa på din 20 års dag! Hoppas verkligen att du hade en helt grym födelsedag! PUSSSS till dig!

Och nu lite bilder från dagen:












Kvällen spenderades..

Hemma hos jennifer! Även fast jag hade lite (bara lite..) problem att hitta har jag nu äntligen fått träffa henne för första gången! Om jag ska vara ärlig så känns det som vi har känt varandra så himla länge! Himla gullig tjej och våra munnar slutade inte att gå!
Bra avslut på en bra lördag!

Och så här normala är vi när vi ses för första gången! (haha)


Shopping time

Nu drar jag och Louise mot NYC för lite shopping!

Hörs sen guys!


Taken

Efter en skön dag åkte jag till Louise! Vi åkte till stranden och gick längs med strandpromenaden och kollade på solnedgången! (vad romantiska vi är)

Vi bestämde oss sedan för att åka till tacobell för att pröva på det för första gången! Personalen var riktigt trevliga och roliga och maten smakade jätte bra! Dit lär vi åka tillbaka!

Nu har Louise lurat i mig att se taken! Aldrig sett det men den verkar lite obehaglig! Aja..

Puss och hej


Glad you came

Enda sedan jag kom till USA har den här låten bombarderat alla radiostationer. Och trotts det har jag ännu inte tröttnat! Och att dom ser bra ut gör ju ingenting heller!

 

Friday

Tjena folket!

Började denna morgon med att köra Maddox till skolan. När jag sedan kom hem var det bara att hämta upp Liam och köra till gymnastiken. Första gången jag var där och alla mammor (som vanligt) kom fram och sa att jag hade en super söt son. Haha!

Nu sover Liam och jag väntar på att Jonna, hennes mamma och Maddox ska komma hem så vi kan äta lunch tillsammans. Sedan ska jag ta mig till gymmet och senare i eftermiddag åker jag till gull Louise!

Ha en bra fredag gott folk!
PUSS



21:53

Jonnas mamma kom hit idag. Barnen har pratat om det hela dagen så när hon kom blev de helt spralliga och fulla av energi.
Snäll som hon är hade hon tagit med sig en marabou och en veckorevyn till mig! Ritktigt gulligt tycker jag!

Nu är det sov-time. Godnatt finisar!


bilder från idag

Bilder från idag både från playgroupen och lekparken!
















Torsdag

Sitter just nu i en basket hall och kollar på när Maddox har träning! Förstår inte att man kan vara så duktig när man är så liten! Blir med all säkerhet något av honom i framtiden!

Jag och Liam var på playgroupen tidigare idag! Och guess what? En kvinna kom med massor med djur som man fick klappa och titta på! Min största rädsla var att hon skulle ta fram en orm! Kände mig lugn till slutet då hon tar fram en jätte äcklig orm.
Gick därifrån direkt och Liam satt snällt kvar med alla andra barnen och var inte ett dugg rädd! Ush vad äckligt! Har verkligen fobi..

Visar er lite bilder senare från dagen! Så länge slänger jag upp en bild på en trött kille!



22 mars

Hallå där gott folk!

Idag har dagen varit lite upp och ner måste jag säga. Barnen har varit överallt och ingenstans! Men det är väl så när man är barn och det händer ju inte varje dag. Så det är lugnt.

Nu ikväll har jag äntligen lyckats ta mig till gymmet med Elin! Himla skönt känns det nu efteråt men jäklar vad jobbigt det var.


Onsdag

Tvätt dag idag!
Ska göra lite grejer här hemma och så ska jag se ifall vi kan åka till en park här i närheten! Annars står inte så mycket på schemat!

Hörs sen!
Puss


tisdag

Idag har det varit nästan lika bra väder som igår. Lite mer moln idag dock.

Dagen flöt på bra. På eftermiddagen åkte vi hem till Sara för att ha playdate. Barnen åkte en sådan där mini bil (ni vet som går på batteri och ser ut som en jeep) och hade verkligen jätte kul. Så det var ju bra!

Kvällen har jag i princip bara legat hemma. Känns som jag fortfarande är helt utmattad efter Canada resan. Men vad vet jag.

Nu är det sängen som gäller och om 22 dagar har jag sällskap här så jag slipper krama om kuddarna.
Puss och Kram!


Somebody that I used to know

Just ny lyssnas denna låt sönder. Mycket bra!


Helgen i Canada

Jag och Louise började våran fredag med att flyga till Burlington.
Väl där tog vi taxi till DownTown Burlington. Kan ju säga att det fanns inte så mycket att se och vi hade 6 timmar to kill. Men på något sätt gick det ganska fort ändå.
Satt på fik, kollade BB, lyssnade på musik, shoppade, fixade naglarna, åt lunch och fikade igen.

Till slut kom Elin och hennes två vänner Celeste (från Australien) och Emma (från Sverige) med bilen. Blev lite små stopp innan vi äntligen kom iväg. Resan in till Montréal tog endast 2 timmar, så det gick rätt snabbt!

På kvällen gick vi ut först till en bar med bra musik och fria drinkar. Sedan drog vi oss vidare till en club. Jätte mycket folk, ännu mera fria drinkar och ännu bättre musik. Grym kväll alltså. 

Lördagen tog vi det ganska lungt. Gick till ett super bra diner place och åt lite mat. Sedan tillbaka till hotellet för att vila lite. Vi tog sedan tag i oss själva och försökte leta oss till Down Town. Alla var super trötta så inte mycket blev inhandlat. 
Kvällen blev det utgång igen. Denna gång stannade vi kvar på baren hela kvällen istället. Men vi hade så sjukt kul! 
Vi bestämde oss för att gå hem denna kväll istället för taxi. Riktigt bra beslut då vi skrattade så mycket och spelade in jätte många videos. Kanske vågar lägga upp någon senare haha!

Söndagen gick åt att packa iordning, äta lunch och åka hem. 

Så för att sammanfatta våran helg var den riktigt grym! 
Dit kan jag absolut åka tillbaka!

 
















pics from the day

Lyckades hitta min sladd till datorn så lite bilder från dagen bjuder jag på.
Annars så skulle jag egentligen gymmat men kände inte alls för det då jag är sjukt trött. Så ska gå och lägga mig strax istället!















Peace

Snack time

 


Underbara vädret

23 grader, inga moln, shorts, linne och barnen är glada att jag är hemma igen!

Perfekt dag!
Lägger upp lite bilder från dagen senare som jag tog med kameran idag!


Måndag

Upp idag som vanligt för att börja jobba! Lite segt var det dock men det gick!

Hittade detta i kylen imorse!
Jonna hade sagt till Ryan att köpa smör och detta var vad han kom hem med! En stor dunk med smör helt enkelt haha!


natti natt

Hemma i min stora sköna säng!

Helgen har varit sjukt grym på alla sätt och vis. Får berätta lite mer om det i ett senare inlägg för att just nu är jag så sjukt trött!
Bjuder på tre bilder från helgen.








PUSS & KRAM

Hälsning

 


Montreal

Vi är framme i Montreal! Det är som ett väldigt litet New York! Mysigt och lagom stort!

Igår var det utgång och det var riktigt roligt! Träffade så mycket folk och vi var på en riktigt bra club!

Nu drar vi in till stan och kollar läget!
Mer bilder från igår/idag kommer när jag kommer hem!

(Btw, gjorde naglarna igår i burlington, är sjukt nöjd!)


Burlington

Vi sitter just nu på ett café i burlington och väntar på att klockan ska bli 3 då Elin och hennes kompisar kommer och hämtar upp oss! (klockan är 11)

Nu ska vi vandra runt lite på stan och se ifall vi hittar något!


Torsdag

Sitter hemma hos Louise och försöker packa ner allting vi ska ha med oss! Hade helt glömt bort att vi inte skulle checka in vårat bagage så jag hade ganska mycket vätska med mig (body lotion osv) så det är bara att packa om!

Vi ska väl snart hoppa i säng då vi ska upp super tidigt imorgon!
Vi lär höras på söndag igen när jag har internet!

Ha en super bra helg folket!
Puss och kram!


Svenskt godis tack

Är så grymt avundsjuk på min syster som sitter och smaskar på min godis specialité! Ush, vill med ha svenskt godis!!!



15 mars

Alla dagar blir inte jämt som man har planerat. Idag är det torsdag och då tar jag vanligtvis Maddox till skolan och sedan åker jag och Liam till playgroup.
Tydligen hade Jonna fått mail om att några i playgroupen hade varit magsjuka dagen innan så då bestämde vi redan då för att inte gå.
Istället åkte jag till TJ.MAXX (en liten outlet butik) och fick med mig ett par träningshorts och två t-shirtar hem. Ville ha en jätte fin svart klänning också, men bestämde att jag får lägga dom pengarna på något i Canada istället!

På eftermiddagen har vi kollat på när Maddox hade sin basketball träning. Alla (då menar jag nästan alla) kom fram till mig och sa: Oh vad fina barn du har, hur gammla är dom? Och hur gammal var du när du fick dom?
Men vissa har ju lärt sig nu att jag är bara en "nanny" nu. Så istället säger dom: Oh here comes the nanny!
Haha herregud amerikanare alltså..



Can't wait!

Den 11 april kommer jag stå på flygplatsen och vänta på en person. Denna personen är inte vem som helst, utan min pojkvän.
Ni förstår inte hur många gånger jag har tjatat på honom på att boka och bestäma datum (killar alltså *suck*) Och för några dagar sedan sa jag, nu tänker jag inte tjata mer. Och då tog han tag i sig själv och bokade. Så nu är det äntligen bestämt att han kommer hit! Är så sjukt lycklig och vill bara att de ska bli april nu så jag kan få krama om min man. Men ändå vill jag inte för då vet jag att den veckan kommer gå så sjukt snabbt och att han snart åker hem.

Men hur som helst, just nu är jag så sjukt lycklig och längtar som bara den!

image description

one thing

Nu på kvällen åkte jag hem till Elin för att se hur hon bor och prata lite. Sedan gav vi oss iväg mot gymmet för en timmes träning. Jäklar vad vi tränade och nu kan jag inte ens gå upp i trappen. Hade ju redan världens träningsvärk så jag undrar hur det ska gå imorgon...Men skönt iallafall!

Ska försöka packa ner lite outfits inför Canada. Har hört att de är kallare än här så får väl bli lite varmare kläder antar jag.

Nej nu ska jag sova.
Natti natt folket! Hörs imorgon!

När man trivs

Detta underbara väder håller i sig och likaså barnens humör!
Jag trivs, trivs så sjukt bra!

Om några dagar har jag varit här i två månader, det har gått riktigt fort och jag ångrar inte en minut att jag åkte. Självklart är de tre första veckorna värst när man har hemlängtan, inte känner familjen och är flera tusen mil ifrån sina nära och kära, men när man väl kommer över det, hittar vänner att umgås med och familjen är helt fantastisk mot en, då går det bra och det är då man trivs!

Tre bilder från idag!


Onsdag

Började denna dag med att lämna av Maddox på skolan. Sedan åkte jag och Liam till Greenwich för att hälsa på Jonna på jobbet och köpa byxor till mig! Efter någon timmes vandrande upp och ner bland alla affärer blev Liam trött så då var det dags att ge sig hemåt!

Under hans nap-time passade jag på att tvätta, se ett avsnitt av bb och städa mitt rum. Ska strax väcka honom så vi kan åka och hämta Maddox på skolan!

Puss och kram


Lunch time

Känner mig riktigt nyttig idag som valde omelett istället för pasta! Good job bea!


I'm feeling great, I'm feeling awesome!

Oh herregud.
Jag sa ju att min PT skulle var stenhård. Jag har aldrig haft så ont efter ett träningspass någonsin. Kommer absolut att kännas imorgon, men jag är så taggad på att träna nu så det finns inte. Ska man vara fin får man (fan) lida pin. Och han var inte så farlig ändå, bara pushade på hela tiden! Bra det!

Nu skulle jag egentligen ha kollat på BigBrother, men jag är så himla slut så det finns inte så jag måste sova!

Vi hörs imorgon guys!
PUSSEN

Bara allmänt prat

 


Måndag 12 mars

Riktig härlig dag idag! Strålande sol, 20 grader, glada barn och frisk bea! Går inte att klaga på något!

Imorgon är det förhoppningsvis samma väder så då ska jag träffa Sara på eftermiddagen och ha playdate med hennes kids. Låter riktigt bra!

Nu ska jag sova tidigt, för en gångs skull!
PUSS i påsk!

Hotter then fire

Imorse började jag lite tidigare än vanligt, men de gjorde inte så mycket!
Vid elva mötte jag upp Elin för ett Zumba pass och idag var det mycket roligare än de tidigare gångerna, antagligen för att jag hade någon med mig istället för att stå där helt själv och känna sig mobbad!

Nu har jag lagt Liam för en nap-time, duschat och ätit lunch ute på altanen! Så nu ligger jag kvar här på altanen i shorts och uppdraget slappt linne! Det är så sjukt varmt ute! Lär spendera hela dagen ute med barnen tror jag nog!

Nej back to solning!
Puss


11 mars

Min dag har gått snabbt.
Fick sova ut till halv elva vilket var riktigt skönt!
När de sedan kom hem lekte jag lite med Maddox och Liam i några timmar tills både Jonna och Ryan var hemma. Vi var ute hela tiden för det var så himla skönt väder. Behövdes inga jackor! Skööönt!
Där efter hjäpte jag till (genom att sitta och skratta/titta på) när Ryan satte upp mina persiener.

Sedan har kvällen spenderats med Louise. Vi har såklart kollat BB och bara slappat allmänt. Himla fint att jag har fått min fina vän beroende av det! HA! In your faaaace!

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo för sängen.
Godnatt!


Jag och min gulleponke första dagen jag träffa familjen!

Instagram

Följ mig på instagram @beakange

Puss


Söndag

Godmorgon världen!
Vaknade upp alldeles nyss och kände mig hungrig! De har inte hänt på några dagar, så det måste betyda att jag är frisk! Wooho!

Hur som tänkte jag göra lite frukost, se vad familjen gör och sen kommer Louise över! BB Times såklart!

Ha en fin dag!


en upplevelse utöver det vanliga

Tänkte berätta för er vad som egentligen hände den där dagen i Augusti 2011.

Jag hade en praktik vecka i Norrköping på ett företag som heter Upplev Norrköping. Under den veckan jag jobbade där (Måndag-Lördag) handlade allting om Augusti Festen. (ett stor evenemang för hela Norrköpings folket)
Jag träffade så mycket folk och det var en helt sjukt bra vecka trots att jag jobbade från 9-21 varje dag.
På torsdagen var det dags för Rix Fm Festival. Jag blev tillfrågad om jag kunde köra olika artister vid olika tidpunkter till scenen eller till hotellet.

Mitt första uppdrag blev att hämta upp Andreas Johnson på tågstation och köra han till hotellet. Han satte sig i framsättet med mig och pratade på, frågade mig massor frågor och var bara allmänt trevlig helt enkelt. En tjej till var med (kan ha varit hans manager eller flickvän, jag har ingenaning) och även hon var jätte trevlig!

Efter en paus på en kvart var det dags att köra Jay Smith från hotellet till scenen. Han hade med sig sin gitarrist.
Jag trodde Jay skulle vara med tillbaka dragen och dryg, men även han var trevlig! Han pratade inte så mycket men var ändå trevlig!

Tillbaka ner till hotellet för att hämta Ulrik. Väl där hoppar Ulrik, hans tjejkompis (antar jag) frun till sångaren i broken door + deras dotter in i bilen. Ulrik sitter i baksätet bakom mig och hans tjejkompis bredvid mig. När vi väl kommer in på området där jag ska stanna bilen så de kan gå in backstage ser jag en hel flock med småtjejer kommer springade mot bilen. De ser att Ulrik sitter i bilen och börjar genast att banka på rutan (även på min haha?) och skrika VI ÄLSKAR DIG ULRIK!! För att inte köra på någon av de skrikande/gråtande tjejerna saktar jag ner och kör sakta fram till backstage där det står minst 8 vakter och omringar min bil. Tjejer kastar sig över bilen för att få nudda honom och de beter sig helt sjukt! Aldrig sett något liknande men kul var det! Ingen kom till skada för övrigt! HA!

Ner till hotellet för att vänta på att få köra Andreas till scenen. Istället kommer den ansvariga fram till mig och frågar om det är okej att jag kör Martin Stenmarck (EEEH?) istället. Får panik eftersom han hade egentligen tagit egen bil Norrköping med sin dotter och han behövde ej skjuts under kvällen. Men nej, ändrade planer!
Jag står parkerad så jag tänkte bara backa och sedan hämta upp dom vid entrén. Stressad, panikslagen, ivrig som jag är tänker jag inte helt klart och börjar backa. Tror ni inte att jag backar på en bil?
Går ut och kollar vad som hände och som tur är var den andra bilen lite högre än min så den träffade ingenstans och ingenting hände. (Gissa hur genomsvett jag var?)
Martin och hans dotter kliver in i bilen. Det första han säger är:
-Det blev väl inget på bilen va?
-Nej, som tur va!
-Äsh det är bara att köra. Inga konstigheter!

När vi sedan kommer in i området där Rix Fm festivalen hålls vägrar en bil att flytta på sig, så jag får snällt köra in i ett bostadsområde vända sjuttioelva gånger med Martin frågande där bak: Vill du att jag ska gå ut och guida dig? Vet ni hur mycket jag skämdes. Men som tur var va Martin helt sjukt trevlig och snäll och sa att de absolut inte var några problem. Men förstår ni hur mycket jag skäms. Det händer verkligen bara mig!

Fick köra Jay Smith + gitarristen tillbaka till hotellet och skönaste kommentaren var nog: Du ska inte med på efterfest sen då?

Kändisar är inte så farliga som man kan tro och herregud vad jag skäms för den där lilla incidenten som hände, men en sak är säker, kommer aldrig glömma detta!


Lördag

Ville ju egentligen att Danny skulle vinna men vinnaren blev Loreen. Låten är helt okej bra. Antar att jag måste höra den några fler gånger innan jag faller för den. Har ju trots allt bara hört den ikväll för första gången.

Annars har jag försökt att trycka i mig lite middag, blev en mycket liten portion, men det är bättre än inget.
Eftersom jag verkligen är super trött och inte har sovit ikapp mina timmar sen jag var sjuk tänkte jag försöka göra det nu. (Till alla er som säger "det går inte att sova ikapp timmar", joho då, det gör det visst!)


melodifestivalen

Även fast live sändningen hackar ibland kan jag se det ganska så bra. 
Alldeles nyss var det Ulrik Munther som uppträde. Han är riktigt duktig.
I sommras när han åkte med i bilen så var han jätte trevlig och glad. Tyckte dock synd om honom när han skulle kliva av och alla tjejer slängde sig på bilen och honom. Helt sjukt vad stor han blev på så kort tid. Men grym är han iallafall! 


10 mars

Vaknade upp imorse och kände mig lite bättre. Fixade mig i ordning och körde mot Louise för att fira Colin som fyllde 1 år. Var inte där så länge, men det var kul i vilket fall som helst!
När jag kom hem gick jag direkt och la mig och sov någon timme och nu sitter jag bänkad framför datorn. Tänkte se på melodifestivalen om jag orkar hela.

Annars händer inget spännande i mitt liv. Mår inte jätte bra, men helt okej ändå!
Puss och Hej fina folket!


Vi lär oss av varandra

Att ligga i en säng hela dagen är kanske inte det roligaste, men vad ska man göra?

Jonna har också blivit sjuk nu och Ryan säger att han inte känner sig helt hundra heller! Så just nu är detta en sjukstuga.
Jag börjar att må bättre, men inte helt bra! Har sovit ungefär 2 timmar på de här 24 timmarna. Så helst av allt vill jag bara ligga i min pojkväns armar och somna!

Nej nu ska jag försöka sova så jag kanske kan göra något imorgon!
Nattinatt!


Fredag

Och magsjuka it is!
Har sovit en timme inatt, resten av timmarna har jag legat vaken, frusit, svettas och legat på toan. Inte kul alls!!

Skulle jobbat idag i två timmar, men Ryan tar hand om Liam istället! Sedan skulle jag ju även åkt till NYC för att shoppa med Louise, det går ju inte heller.

Så min dag kommer spenderas förhoppningsvis bara i sängen och inte på toan. Puss och kram!




Naaaaae

Aaaeee!!
Nu har jag gjort det som jag inte har gjort på flera år! Spytt utan att det har varit på fyllan/dagen efter!
Hoppas verkligen inte det är magsjuka men som jag känner mig nu, kan de nog vara det! Varför blir jag sjuk så himla lätt? Och jag som tänkte åka till gymmet idag! Arsle alltså!


Canada

Eftersom jag ska åka till Canada nästa vecka (herregud de är en vecka kvar!!) ringde jag Cultural Care för att fråga om jag skulle ha med mig mitt DS papper och ha det signerat! Det räckte med att bara ha pappret med sig tydligen! Skönt de så slipper jag skicka pappret!
Jag och skicka brev är inget som går ihop, antingen skriver jag fel adress, skickar det försent eller har fel kuvert! Duktig tjej jag vet!

Annars peppar jag sjukt till Canada!
Jag och Louise flyger från New York till Burlington. Där hämtar Elin upp oss med hennes kompis Celeste, sedan åker vi bil i 2 och 1/2 timme då vi kommer fram till Montreal! Tror att vi möter upp Elins kompis Emma där också, så vi blir 5 stycken! Gonna be awesome!


Hockey

Riktigt kul att få gå på hockey igen! Visst hade jag hellre sett "riktigt" hockey istället för 94or, men det är helt sjukt vad dom är duktiga! Och hockey som hockey, right?
Bra var det och tjejerna jag träffa var jätte trevliga!


Hahah Nicke nyfiken

 


Onsdag

Eftersom Liam inte mådde så bra inatt har vi stannat hemma hela dagen förutom när vi lämnade och hämtade Maddox från skolan!

Ikväll ska jag på hockey tydligen med en tysk och en svensk. Får se hur det går!
Hör av mig när jag kommer hem!


Dröm

Hade världens bästa dröm!

Jag hade varit hemma (i Linköping) när jag bestämde mig för att gå till stan! När jag kommer till McDonalds ser jag en stor svart buss, massor med stängsel och några skrikande tjejer! Jag frågar en tjej vad som händer hon skriker då att Justin Bieber är här!
Mitt hjärta börja dunka sjukt snabbt och jag börjar gå mot bussen. Helt plötsligt ser jag hur han också går mot bussen! Jag bestämmer mig då för att säga: Justin, kan jag få ta en bild med dig? Han vinkar och går sedan in i bussen!
Jag kommer på mig själv att jag sa det på svenska och blir sjukt ledsen på mig själv och går ifrån bussen!
Efter några sekunder så springer han ikapp mig och säger att han kan inte ta kort med alla och att han inte ville såra mig (haha okej?)
Sedan spenderade vi hela kvällen i en lägenhet som var hans mormor och morfars.

Måste vart den bästa drömmen någonsin som jag kommer ihåg helt klart!




6 mars

Min dag har varit upp och ner. Men i slutet blev det ändå till det bättre. Jag själv har mått sådär men lite tabletter och sängen har nu hjälpt lite.

Nej, jag vet, jag är tråkig idag. Förlåt för det, så godnatt gott folk!

mina små gullebarn

 


alltid oavsett, LHC!

Oh vad jag är glad! Glad att inte LHC åkte ner till Allsvenskan. Då hade de inte alls varit kul. Och tur att de blev Djurgården som gjorde det istället! Jag är glad här borta på andra sidan jorden så ni vet!


Mammsen

Min mamma är bäst på alla sätt och vis. Finns ingen som henne, Och idag/igår var/är hennes födelsedag! Hade önskat att jag kunnat varit där och firat henne!
Men istället fick vi nöja oss med Skype och det gick ju bra det med!

Hur som helst hoppas jag att du hade en bra födelsedag och att du inte känner dig äldre! För det vore ju förskräckligt! ;)
Love you mom <3


Måndag

Igår när vi åt middag hällde Ryan upp mat till Liam! Sedan sa han: what do you say?
Liam säger då: Thank you mommy! Haha han får mig att skratta varje dag! Gulleponken!

Idag har varit en lugn dag. Har städat, tvättat och lekt med både Liam och Maddox! Var utomhus i två timmar! Jätte bra väder och vi hade kul!

Nu på kvällen har jag mest städat, tvättat och skypat med Louise! Ska försöka somna tidigt då jag var uppe till 3 igår! Illa!

Men först ett avsnitt av smash och bigbrother!


hahaha jag dör






Sitter och tjuter verkligen! Så jäkla kul!

Söndag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag och Sara åkte hem från Louise och åkte sedan för att tanka (första gången jag gjorde det här i USA) och ett litet stopp på McDonalds. Yummy!

När jag kom hem blev det lite Skype med pojkvännen och mammsen.

På eftermiddagen följde jag med Jonna och handlade mat. Bestämde även då att jag skulle laga middag och dessert!
Lagade taco lasange och sedan blev det ananaspaj! Gott var det och bra gick det! Kommer bli kock när jag kommer hem, hoppas att det är okej att jag börjar på ditt jobb Ågge! ;)

Fick ett sms av Sabina att hon hade kommit hem tidigare från Vermont än vad hon trodde så vi bestämde att träffas! Jätte trevlig tjej! Och det bästa, hon älskar också Justin Bieber! Gooodie!

Nu ska jag se BB sen sova!
Nightiii


lördag











Lite bilder från kvällen! En helt awesome kväll med två fina tjejer!


bakis häng

 


Fiesta en el city

Gårdagen var helt sjukt rolig!
Vi började med att ta tåget till NYC. Väl där gick vi till en bar! Det var som en typisk amerikans bar där alla såg ut som football fan men riktigt najs!
Efter det gick vi till cluben! Vi hade så sjukt kul, dansade och pratade med amerikanare! Riktigt värd kväll! Dock missade vi tåget så vi tog private cab hem!
Helt klart en värd kväll! Bilder kommer när jag har kommit hem!

Puss och hej


Elin 20 år

Har precis pratat klart med min bästa vän Elin som bor i Vermont för att fira henne! Idag fyller hon nämligen år och tycker det är lite tråkigt att jag inte kan vara där, men jag får träffa henne om 2 veckor så det blir awesome!
Grattis iallafall fina du och hoppas du får en super bra dag! Love you <3


Saturday

Vaknade klockan åtta imorse och hörde Liam skrika breeakfast! Blev helt sjukt sugen på pancakes och så hör hur de börjar plocka fram pancakes saker. Yummy!
Sedan dess har jag suttit i köket och pratat med Jonna och Ryan! Vi sa det, tiden går så sjukt fort. Snart har jag redan varit här i två månader. Helt sjukt!

Idag ska de bjudas på lite fika på Dunkin Donuts med en tjej som heter Elin. Där efter ska jag ta mig till gymmet för någon timmes träning. Sedan är det bara att packa lite saker och köra mot Louise. Vi ska fixa oss och sedan kommer Sara och vi åker till till NYC ikväll. En bra dag!

Och för att klargöra lite saker,
Ni som trodde att jag hade klippt mig sådär kort, I have not!
Ni som trodde jag skrev fel på grapparna och trodde de skulle stå grabbarna, ni har fel.
Bara så ni vet liksom!

Ha en super bra dag folket. TTYL!

nattiiiii

Kvällen var riktigt bra. Vi åt tacos, glass, kollade på BB och planerade inför morgondagen.

Nu har jag precis lagt mig i sängen redo för att inta sov positon, men först some music.

Natti!

Friday

Jonna var hemma idag så jag slutade redan halv två!
Fick in lite Skype då med Jennifer, grapparna i Norge och pappsen och Jossa!

Under eftermiddagen har jag varit överallt känns det som! Shoppat mat, kollat skor, köpt nödvändigheter och varit på pilates! (va det inte det som du gick på jämt mamma?)

Nu väntar jag på två fina tjejer, Louise och Sara! Tacokväll med mera står på schemat.


1 mars

Mycket har funnits på schemat idag och allt hann jag med!

På kvällen åkte jag till Louise för att fira hennes födelsedag! Såklart lyckades jag att glömma presenten hemma, men hon får den imorgon istället!
Vi gick på resturang med hennes värdfamilj och hade en mycket trevlig kväll helt enkelt!
Grattis igen fina du på din dag!! <3

Natti, natt!


Crills 20 år

Grattis till dig Crills på din stora dag!!
Du är en himla bra kille/man ska du veta! Finns alltid där för en och när man är ledsen är du alltid där för att pigga upp en!

Handla lite på systemet år mig är du gullig och så hoppas jag att du har haft/har en super bra dag! :)
Pusss



Happy Birthday

Happy birthday My man!


Onsdag

Zumba passet gick väl okej. Kan ju inte säga att jag var super bra på att hänga med, men jag gjorde mitt bästa! det som är huvudsaken. Men får nog bli något annat pass nästa gång! Aerobic eller något i den stilen!

Imorgon är det mycket saker som står på schemat. Det ska förhoppningsvis gå himla bra ändå!

Puss och Kram

Puckad pojkvän

I eftermiddags slank en liten bild in bland mina meddelande!
Ibland får han till det!


Zumba

Det har regnat/snöat hela dagen så det har även tillfört ett lite slappt humör! Nu är det Zumba pass! Önska mig lycka till!


RSS 2.0