överraskningsfest

Under flera månader och många dagar har jag försökt att hålla någonting hemligt för en person som ligger mig varmt om hjärtat. Min mamma. Det har inte varit lätt, då hon är en av de nyfiknaste personerna jag känner (efter mig förstås). Men igår var det äntligen dags för hennes överrasknings fest som vi hade ordnat. Kunde inte ha blivit mer lyckat! 
Tack till alla som var där och gjorde hennes kväll helt super bra! 

Nu får ni njuta av bilder!






























 
 

En sådan där röd dag

Röd dag idag, fråga mig inte varför! Jag tycker de är super onödigt och speciellt att ha det på en torsdag! Kunde ju varit på fredagen istället så man kunde varit långledig i helgen! Men icke!

Jag blev tillfrågad att jobba, så det var vad jag gjorde mellan 5:30 och 11:30!
Inte mycket gäster och nästan ingen personal heller! Så där fick jag gå runt i min ensamhet! Men men, extra pengar har man ju aldrig dött av!

När jag kom hem gjorde jag lite lunch och tog en vilo stund på 2 timmar! Där efter var det ren och ram rensning av lägenheten! Ut med alla kartonger och bort med all smuts! Och helt plötsligt var klockan 19!

Dagen gick fort men ändå riktigt långsamt! Har gått och väntat på att Patrik ska komma hem, när jag i själva verket vet att han är i Tingsryd och kommer inte hem för ens på söndag! Det har varit ensamt men ändå skönt! Förstår ni hur jag menar?

Nej, nu ska måste jag sova! Upp imorgon igen för mer jobb!


Obehagligt

Igår hände något lite obehagligt!
Jag jobbade som vanligt men kände mig lite seg! Ont i magen och ryggen! Helt plötsligt fick jag mina så kallade "knivhugg" i magen och böjde mig ner och kunde knappt andas för det gjorde så ont! När jag ställde mig upp igen så kände jag hur allting snurrade och jag blev helt svag i hela kroppen! Var tvungen att lägga mig ner på golvet för jag höll på att svimma, och där låg jag ett litet tag och försökte andas! När jag väl ställde mig upp igen kollade jag mig själv i spegeln! Mina läppar var blå och hela mitt ansikte helt kritvitt! Darrade som ett Asplöv och efter de fick jag gå hem!

Man ska nog inte skjuta på att kolla upp saker som man är lite osäker på! I detta fall, mina "knivhugg" som kommer ibland! Så nästa tisdag ska jag till vårdcentralen för att se ifall de kan hitta vad som är fel på mig!

Har aldrig svimmat förut, så att vara på väg att göra det var riktigt obehagligt!



5 maj

Slapp söndag har det verkligen varit idag!
Gick upp med Patrik imorse vid 9 för att äta frukost innan han åkte iväg. Där efter gick jag tillbaka till sängen för att sova lite till och bara ta det lugnt. 
Gjorde mig sen i ordning och mötte upp Natta med hundarna i trädgårs föreningen. Vi tog en liten promenad runt ån och pratade om allt! Himla mysigt! Vädret var perfekt och hundarna var så glada och mysiga!

Resten av dagen har jag styrt upp lite barngympa närvaro, kollat på hockey, och tagit det lugnt! Skön dag helt enkelt!

Nu ska jag och Patrik gå upp till mamma som bjuder på mat! 
Hörs, hej!








åka bil, åka bil...

Fredags kväll efter klockan 21 satte vi två oss i bilen ner mot Helsingborg. Vi tog dock en liten omväg för att lämna av ett släp i Hässleholm innan. 
Vi kom fram till Puttgraden, Tyskland runt 6 på morgonen och då var det shopping dags. Vi gick igenom varje våning noggrant för att inte missa något! 
Kom ut därifrån med fulla vagnar och det täckte golvet ganska bra i bilen. 
Där efter tog vi en liten tur till Burgh där vi gick till Calles för lite mer shopping av alkohol. Fick även där med oss ett stort lass! 

Sedan började vi våran resa hem med alla färjor hit och dit tills vi äntligen klockan 17 kom fram till Boxholm och Patriks stuga. Där blev vi bjudna på grillat av Patriks familj. 

Senare på kvällen kom vi äntligen hem till lägenheten där vi packade upp lite snabbt och sedan somnade på studs!
En bra liten mini roadtrip!






tyskland imorgon

Imorgon kväll tar jag och Patrik en liten packning och drar iväg till Tyskland. Där ska de köpas vuxen dricka. Nu när man är över 20 så får man ju faktiskt ta in dricka så då ska vi minsann göra det. Första gången för mig så de blir ju intressant. (Inte att åka till Tyskland alltså) Hoppas inte polisen stoppar oss bara! Men känner jag mig själv rätt så ska vi göra allt enligt lag!


JB

24/4 är ett datum jag sent kommer glömma. Dagen då jag såg min idol, min prins och min andra pojkvän för första gången live!

Dagen började med att Fia och Jossie plockade upp mig här hemma och vi åkte mot Stockholm. När vi kom dit ställde/satte vi oss direkt i kön. Vi satt inburade bland stängsel med 150 andra tjejer och där fick vi sitta i lite mer än 6 timmar. Vi turades om att gå ut till "globen city" för att köpa mat, värma oss osv. 

När vi kom in var det mer vänte tid på att Justin skulle komma ut på scen. Stämningen var på topp där inne. Förbandet var lite små töntiga och tjejerna där inne var jobbiga..
När skärmen sedan räknade ner från 10 minuter till 0 blev stämningen så sjuk. Skriken var höga, vågen gick runt i hela globen, folket stampade i golvet så det lät som en jordbävning osv. Till slut kom han ut där, med sina vita vingar. Tjejerna runt omkring oss svimmade av en efter en, stor bölade en efter en och skrek en efter en. Stämningen var alltså sjuk!

Konserten var helt underbart bra och vi tre åkte ifrån Stockholm runt 1 på natten med stora leénden. Underbart! <3

En del tyckte det var så pass varmt att de hade tagit fram shorsten (5 grader)

 



 

rally

Första maj bjöd på Rally tävling ute på Sviestad. 
Eftersom min fina pojkvän är tokig i rally så var jag ju tvungen att ställa upp. 
Kan ju säga att jag fortfarande tycker de är lite små "mysigt" att titta på det en varm vår dag som det var igår. Men lite dammigt var det allt..
Mer Rally lär de nog bli i sommar och höst, men jag klagar faktiskt inte. 
 




RSS 2.0