thursday

Hel dag mellan 8-6 med barnen idag. 
Började med att lämna av Maddox vid bussen och där efter åkte jag och Liam hem igen. Blev lekar, pussel och lunch innan vi åkte för att hämta upp Maddox igen. 

Det blev basketball träning för Maddox del på "The Y" i 50 minuter på eftermiddagen innan vi alla tog vårat pick och pack och åkte hem till Jaque. Blev några timmars lek innan vi sedan åkte hem!

Till kvällsmat gjorde jag svenska pannkakor och kort där efter kom Juuli hem till mig. Vi såg filmen "Girl in Progress". Var faktiskt ganska bra tyckte jag ändå! Lite små rolig, lite små sorlig men bra!

Nu är det sängen som gäller! Natti!





Fin tröja va?



pranks

Jag har inga bilder och dagen idag var som vanligt! Därför bjuder jag på pranks då jag älskar dom! HA!


 

skratt smittar av sig

Skrattade hysteriskt åt det här klippet bara för att ett skratt smittar alltid av sig! 

 

Ett år!

Ett år går fort.
För ett år sedan 27/11-11 blev jag och Patrik tillsammans. Kan ni förstå att vi har varit ifrån varandra mer än vad vi har setts. Ganska konstigt egentligen, men tänk att det fortfarande är vi! 

Tack Patrik för att du har stått ut med mig under detta år när jag varit som känslosammast. Du är min!
I love you <3


I can't stop

Så de senaste dagarna har det inte hänt något speciellt. Och kameran har jag inte haft med mig heller. 

Tisdag blev det jobb från 8-6. På eftermiddagen hade barnen tandläkar tid så jag tog med dom till Stamford där de sedan blev undersökning i 30 minuter innan de var klara. Liam började stor tjuta när han såg att vi skulle gå in i ett litet rum och hoppade upp på mig och sa: "Bea don't go! I don't want to go there by myself!"samtidigt som han tok grinade! Men till slut gick det bra och det slutade med att han satt i mitt knä i tandläkar stolen och hjälpte till att borsta tänderna på Nemo och på sig själv. 
Maddox var jätte duktig och skrattade massor när han fick prova på en el tandborste. 

Jonna kom och mötte upp oss sedan och där efter åkte vi tillsammans till Stamford Mall för att äta middag. Blev en sallad på Cosi innan jag åkte vidare till min sista singing class. Vi hade "party" som avslutning med en valfri sång man fick sjunga och kakor, bröd, frukt osv. Sången denna gång blev "Little Talks". Gick faktiskt himla bra!

När jag kom hem var det bara att sätta på sig träningskläderna och göra min träning. Idag blev det Carido Axe och Tummy Tuck. Älskar verkligen alla de olika varianterna det finns att välja på! 

Nu idag började jag 7:30 med att få barnen klara till skolan. Där efter fick jag köra båda barnen och sedan åka hem igen. Här hemma blev det ett Bum Bum pass innan jag hoppade in i duschen. 
Tillbaka i sängen och vill verkligen inget hellre än att sova och ligga still (min träningsvärk är sjuuk) men nej, ska upp och städa på rummet och plocka lite innan jag hämtar hem Liam från skolan!



26 november

Igår kväll kom min fina vän Elin över hit för att hjälpa mig att färga utväxten på håret. Vi försökte samtidigt att kolla på "Dark shadows" på tvn, men det blev mer prat samtidigt som vi koncentrerade oss på håret. Resultatet blev iallafall bra, det ser bättre ut nu än förut!

Och idag så var det dags för måndag igen! En helt okej dag tycker jag nog ändå att det var som slutade på bästa sätt! 

Började 7:15 med att få barnen redo för skolan. Där efter hade jag ett break på 3 timmar då jag äntligen fick sätta igång mina dvder och köra gärnet med BBL. Det var riktigt riktigt roligt faktiskt! Så himla nöjd att jag köpte det. Svettades som en gris och kunde knappt gå efter men humöret var ändå på topp!

På eftermiddagen hämtade jag hem mina små pojkar och vi lekte sedan här hemma hela dagen. Blev mycket fantasi lekar och football idag och det tyckte dom var jätte kul som tur var!

Nu ikväll när Jonna kom hem så räckte hon fram ett grönt paket åt mig. SVERIGE paket! Woho, jätte glad öppnade jag det och där i låg sådana där saker som gjorde min dag. Tänk att man har en sådan fin familj där hemma! TAAACK mamma och jossa. Ni är bäst! <3

Nu ska jag spela the sims....HAHA nörd javisst! 
 


 

sunday - shopping day

Vaknade vid 10 och kände mig jätte pigg. Skypea lite med pappa och Patrik innan jag blev upphämtad av Anika! Vi tog oss till Danbury Mall där det blev stor shopping för min del. Kände att jag kunde bränna lite pengar nu när jag har sparat i så många veckor. Och ja, jag blev riktigt nöjd med mina köp, välbehövliga saker nu när jag ska slänga alla de gamla/trasiga kläder jag har.  
Vi avslutade våran shopping dag med lunch på "Cheesecake Factory". Riktigt gott och trevligt sällskap!

Nu ligger jag i sängen, uppdaterar mig på bloggar och nyheter samtidigt som jag pratar i telefon med Ågge! Har inget speciellt planerat ikväll heller så blir nog lite häng här och sen kanske fina vänner kommer hit och hänger med mig! Vi får se helt enkelt. 











saturday

Hej hallå!
Dagen har rullat på bra då jag har jobbat från 8-5 ungefär. Har gått bara bra!

På kvällen åkte jag till Jennifer i South Salem för att hänga med henne, Elin, Emma och Lina. Vi såg "Freaky Friday" och försökte lära oss ett litet trick. Vet inte riktigt om jag har fått till knycken ännu, men ska öva stenhårt nu så kanske det kan bli bra haha! 

Annars idag har jag fått min BBL hemskickat! Jag skickade ju efter det i måndags och det kom fram idag! Himla bra jobbat. Det stod egentligen att de skulle vara framme den 27e november, men bättre tidigare än senare! SÅ nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla små saker så är jag redo för mitt nya liv snart! Let's do this! 

Jag ska berätta senare för er vad BBL innebär. Men nu är det sängen! PUSS






dinner & movie night

Ikväll har jag spenderat tid med två fina tjejer, Lina och Jennifer!
Vi provade på en ny resturang som var riktigt bra och god!
Där efter åkte vi till Stop&Shop för att hyra film. Vi hittade till slut en som vi kunde enas som heter "Abraham Lincoln Vampire Hunter". Var väll ingen höjdare direkt, och mot slutet kollade vi knappt någonting utan pratade istället. Det var mycket trevligare! 

Under filmen säger snillet Jennifer:
-"Men vem är den här Abraham Lincoln, vad är han känd för?"
Och hon sa att hon hade topp betyg i skolan, njaaaa kanske inte!

Jag kan verkligen inte förstå att jag skulle få så nära vänner här borta. Vi pratade även om det under kvällen. Det känns verkligen som jag har känt dom hela livet och de vet nästan mer om mig än vad många hemma i Linköping gör! Och oj vad dom betyder också. Fina fina vänner!

Tack för att jag får vara eran vän, trotts att jag är trög och blond!
PUSS






friday

Idag har jag och barnen varit på Kids U. Var där i några timmar och träffade även på Sandra (som jag va roomie med i Washington) som var där med sina fyra (FYRA) barn. Hon har två tvillingpar. Jag är så sjukt imponerad över henne! Helt sjukt! Hon bor konstigt nog i närheten av Tanumshede där vi har våran sommarställe. Världen är bra liten!

Nu i eftermiddag har vi lekt här hemma med massor olika spel, och football utomhus. Barnens farmor och farfar är här nu och har hjälpt till jätte mycket här hemma med allt som ska målas och packas upp! Och nu tog även Paula över för att jag har slutat!

Ska ta mig till Lina nu har jag tänkt mig där jag tror även Jennifer är! Får se vad vi hittar på ikväll och vilka som hänger på! 
PUSS och KRAM




Thanksgiving

Onsdagen hände inget speciellt. Hade en vanlig dag med barnen med playdate på eftermiddagen med Jaque! 
På kvällen åkte jag hem till Amanda där även Ida var. Vi tre skulle egentligen sett skräckfilm men innan vi hade babblat klart om allting så var klockan för mycket för att på börja en. Så istället fastnade vi framför youtube. 



Torsdag = Thanksgiving här i USA. 
Vi började morgonen med att åka till grandma Mickey (Ryans farmor) för att äta thanksgiving lunch där. Hela familjen var samlad och det var väldigt mysigt faktiskt. 
Innan vi började äta fick jag läsa en bön inför hela släkten på svenska då det tydligen är en tradition varje thanksgiving.Var ju lite små roligt att alla satt där helt knäpp tysta och kollade på mig medans jag läste. Haha! 

Vi åt så mycket mat så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Och när vi var klara så var jag tvungen att pröva alla olika pajer som Mickey hade gjort. Riktigt gott, men riktigt mycket!

Kvällen spenderade vi här hemma, fortfarande utan tv och internet. Så vi satt nere i vardagsrummet och pratade och planerade samtidigt som vi lyssnade på football på radion. Väldigt mysig kväll!













I'm coming home

Förra veckan fick jag mitt flyg hem. Så den 16 januari (ett år senare) packar jag ihop mina saker här i USA och åker hem till Sverige igen. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför detta. Visst är jag glad att få komma hem och träffa alla igen och leva ett svensson liv. Men att lämna detta kommer känns så jobbigt. 

Flygbiljett finns numera på mitt Cultural Care konto med datum och tider. Helt sjukt!


BBL

I måndags bestämde jag mig för att beställa hem Brazilian Butt Lift.
Har hört väldigt mycket bra om detta och när en av mina vänner här hade beställt hem det bestämde jag mig också för att pröva det. 

Ni får alltså följa med från och med nästa veckan när jag börjar med detta. Ska bli intressant va? Haha!


 
 

Monday & Tuesday

Måndagen började med att båda barnen skulle till skolan. 
Jag satte mig sedan på Starbucks för att uppdatera bloggen om helgen, skypea med Jennifer och prata i telefon med Patrik och mamma. 

Vid 12:30 var det dags att hämta hem Liam och kort där efter hämtade vi upp Maddox vid bussen. Dagens spenderades sedan för mesta dels hemma med bara utomhus lek. Blev en snabb visit på lekparken i Wilton också. 
På kvällen blev det att packa upp alla små pilledutt grejer som man oftast inte orkar packa upp..Det tog sin tid och innan jag visste ordet av var klockan 11:30 och dags att sova. 

Igår (tisdag) Hade jag Liam hela dagen. Blev library och utomhus lek. När Maddox kom hem åkte åt vi lunch och åkte sedan till lekparken i Ridgefield. 
Hemma blev det lek både utomhus och inomhus. Vi har hittat på en ny lek..Man ska pricka bollen i en korg och när de gör mål ska jag bli ledsen och de är tvugna att pussa på mig. Haha, ibland undrar jag vart min fantasi kommer ifrån. Barnen tycker det är kul i vilket fall som helst! 

På kvällen var det dags för sånglektion. Hade ingen text med mig denna gång så det blev "The Rose" och "Gabriellas sång" som blev som det blev. 










Washington DC day 2

Klockan 8 hade vi ställt klockan och det gick segt för alla oss förutom våran rumskompis Sandra som var uppe redan vid 6. (Hon brukar gå upp vid 5 varje dag för att hinna gymma innan hon jobbar!! Gaah helt sjukt!)
Vid 9 gick bussen från hotellet som tog oss till antingen om man ville gå av vid Arlington Cemetery eller om man ville gå av vid Smithsonian. Jag och Jessica valde att gå av vid Smithsonian så vi kunde få lite fria händer. Amanda hängde även på och vi gick först till Air &S Space museum. Tyckte det var häftigt att se alla rymd grejer, men flygplanen kvittade lite kände jag. 
När vi kände oss klara gick vi till världens största McDonalds för att se hur de såg ut och äta lite. Har aldrig varit med om så snabb service förut och det var riktigt stort! 

Tove gjorde sedan sällskap med oss och vi tog oss till American Indian museum som inte alls var bra, enligt mig. Jag tycker mer om att ta på saker och exprimentera än att kolla på tavlor och inburade föremål. Men det är ju bara jag!

Vid 3 gick bussen hem mot Stamford och vi kom inte fram för ens 9:30. Vi tog tåget hem till Wilton och där ifrån åkte vi bil hem. 

En riktigt bra resa med bra folk!


















 



Washington DC day 1

Lördag morgon började redan klockan 5. Gick upp för att fixa det sista innan Ryan körde först till Jessica där hon och Tove redan var och sedan till Stamford där våran buss väntade. 
i 6 timmar satt vi sedan på bussen som tog oss till Washington DC. Där blev det först 1 timmes lunch break för att sedan gå på bussen igen och åka på en tour runt om bland alla kända monument och memorials. Var riktigt kul att se allt och våran guide var jätte bra!

På kvällen lämnades vi av vid vårta hotell där vi sedan fick fritid och göra vad vi ville. Våra planer var egentligen att gå ut på en club i centrala Washington DC. Men eftersom vi inte hittade subway eller buss dit beslutade vi att avsluta kvällen efter en god middag på en restruang i Georgetown. 





































 







friday 16 november

I fredags började jag 7:30 i lägenheten med att få barnen klara till skolan. Körde sedan först Maddox till bussen och sedan Liam till skolan. De där tre timmarna jag var ledig hjälpte jag familjen + Keith och Kevin att packa ihop alla saker i huset. Tyckte allt att det flöt på bra, och när jag var där packade vi ihop ganska mycket!
 
På eftermiddagen så var jag med barnen på Stepping Stones i 3 timmar. Vi hade jätte kul och lekte utomhus till stor del av den tiden.
Vi åkte hem till lägenheten och lekte där en stund innan barnen blev hungriga och vi tog oss till McDonalds. Där ifrån körde vi sedan hem till vårat nya hus! Det hade blivit riktigt mörkt så jag såg ju inte trådgården direkt. Men huset var fint! Inomhus...Ja det var bättre än vad jag hade förväntat mig! Väldigt bra alltså!

På kvällen blev det mest tid till att packa väskan inför Washington DC och hjälpa till här hemma! 
Mitt rum var ännu inte färdigt så blev att sova på madrassen på rummet. Inte klagade jag för det. Det enda som var jobbigt var att vänja sig vid alla nya ljud i huset. Det går nog över snart!

P.S Idag var det min 10e månad i USA.
 

11:38

Började dagen 7:30 med att få båda barnen klara. Vi åkte sedan för att lämna av Maddox till bussen. 
Liam och jag åkte hem en timme för att fördriva tiden innan Akvariumet öppnade. Blev lite pussel som vanligt och "mamma och bebis" leken. HA!

Vid 10 åkte vi mot Akvariumet i South Norwalk där vi spenderade några timmar. Amanda + bebis, Ida + bebis och Ines + liten pojke var också där. Vi gick runt allesammans och kollade på fiskar, hajar och maneter. Liam tycker alltid det är lika kul att åka dit. Han springer till fiskarna och pekar och skriker: "BEA LOOK! I SEE NEMO!!"

Lite efter tolv kom vi hem till lägenheten där det blev lite lunch innan vi packade ihop våra saker och åkte för att hämta upp Maddox vid bussen. Direkt efter det hade Maddox basketball som vi kollade på. Asså jag förstår verkligen inte hur duktiga denna ungen är! Han är så himla grym, att han utklassar alla andra barn i hans grupp. Det säger jag inte bara för att han är min sötnos, utan för att han verkligen är grymt bra. 

Efter basketball åkte vi hem till Jaque för att att ha en liten playdate med barnen. Dom leker så bra så det vi hade riktigt kul idag!

När vi kom hem igen var det bara att i princip vända i dörren då vi skulle åka och äta på Outback Steakhouse. Yummy! Smakade gott kan jag ta och tala om för er! 

Senare nu på kvällen åkte jag hem till Ida för att äta glass, kolla X-Factor, Glee och youtube klipp! Sånt behövs lite ibland! 
Ida frågade mig om jag ville ha glass. Enligt mig sa hon gräs och jag blev helt ställd. Förstod verkligen ingenting och det gick igenom så många tankar innan jag förstod att hon antagligen sa glass. HA! 

Imorgon gott folk, då flyttar vi till vårat nya hem! Ska bli riktigt kul faktiskt! Äntligen, som vi har väntat! 
Godnatt på er!




Glad Amanda och bebis


Glad Liam


Glad Bea

Glad Ida och bebis


huuum..

Den stora frågan om hur besticken ska ställas i ett diskställ...
Det verkar som att de flesta av er ställer besticken uppåt. 

Fick frågan vad jag själv gör...
Jo, mitt svar är att jag ställer de alltid neråt. Varför? Jo för när jag lägger ner det i disken blir jag kladdig om fingarna (okej, nej så mycket smuts har jag väl inte kvar på besticken, men nästan) och måste då hålla på att skrubba av och tvätta händerna extra noga efter jag är klar. När disken sedan är färdig torkad/klar så är det bekvämare för mig att ta upp ändan och lägga det i en hög i handen och sedan gå till besticklådan. Om det skulle vara vänt åt andra hållet skulle jag behöva vara tvungen att försiktigt plocka upp så jag inte sticker mig på gaffeln eller kniven. Sedan så tar jag ju i fronten när man plockar upp dom, där jag sedan ska äta och hur fräsht är det att ha smutsiga fingrar på rena bestick. Visst, så smutsiga fingrar har jag inte, men bara en tanke liksom! 

Så nu fick vi det världsproblemt ut ur världen, inget är ju rätt eller fel, ville bara höra era åsikter!
Och tack för att ni tog er tid att kommentera, måste varit väldigt ansträngande! HA! (Inte alls menat som en pik att ni är dåliga på att kommentera!) ;)


PUSS
 

14 november

Vilken dag, en dag full med stress..nästa iallafall.
Vaknade av mitt alarm 20 minuter innan jag skulle börja, men på något sätt lyckades jag somna om jag försov mig i 5 minuter. Som tur är så kan ju faktiskt Jonna bara knacka på dörren om jag är sen, så det gjorde ju inte så mycket!
Barnen var lite griniga imorse och det slutade med att vi kom iväg lite senare än vanligt till bilen. På väg till huset var det så mycket bilköer som gjorde att vi blev ännu mer försenade! Som tur var hann vi iallafall med bussen! Men det var precis!

Körde sedan Liam till skolan och sedan hem till lägenheten igen. Här hemma blev det lite skype, lite youtube och lite musik. 

Efter lunch var det bara att packa ner allting i en väska och fara och hämta båda barnen. Där efter åkte vi till Rec Center för att möta upp Jaque med barnen. Blev några timmars lek där innan vi frös halvt ihjäl och åkte hem till Jaque och lekte nere i källarn ett tag. 

När vi kom hem igen så blev det lite pyssel med Maddox som skulle göra en name-tag. När Jonna kom hem for vi alla till McDonalds. Kändes väldigt onyttigt, men ibland får man faktiskt! Jag ska komma igång med träningen så fort min hals slutar göra ont, då jäklar ska det köttas och ätas rätt på riktigt!

Blev en dusch när jag kom hem och en fixning på rummet. Har annars bara kollat igenom bilder, rensat osv. Så nu börjar det ordna upp sig där med.

Nej hörni, nu är det sängen som gäller!
PUSS nattinatt!









Uppåt eller neråt?

Ni som har ett diskställ för era bestick, hur ställer ni dom? Med besticken uppåt eller neråt? 

Och som vanligt folk, var inte tråkiga och inte kommentera, jag vill veta hur ni gör! ;)




tuesday

Från 8-6 blev det jobb! 
Körde Maddox till skolan och hem igen med Liam. Vi pusslade och spelade spel innan det var dags att åka till library. Där var det story-time. Amerikanare är så himla engagerade hela tiden så det var faktiskt riktigt bra. 

Vi åkte hem för att få lite lunch i magen innan vi åkte och hämtade upp Maddox vid bussen. Hem igen för att han skulle få lunch och för att spela några spel och pussla tillsammans. 

Tillbaka till Library för att Maddox skulle få gå på sin story-time. Det var väldigt uppskattat från hans sida. Han tyckte det var super kul! Vi fixade äntligen ett lånekort till Maddox och han var jätte stolt över det!

Vi åkte hem och vi målade sedan i 1 1/2 timme innan det var dags att göra middag. 

Nu ikväll har jag varit iväg på sånglektion. Min kära vän Lina joinade gruppen idag. Alltid skönt att ha någon där som förstår och som man kan skratta med! 

På sång lektionen idag fick jag reda på (av någon konstig anledning) att när man gäspar så stannar allting i kroppen för en promillesekund (eller liknande). Det betyder alltså att om jag skulle gå på toa och kissa och gäspar samtidigt så ska det helt plötsligt bli ett uppehåll? Någon som har provat detta? HA! Konstigaste frågan någonsin, jag vet, men nej? Kan det vara så? Måste nästan prova bara för det!
En annan sak jag fick reda på är varför Amerikanare säger God Bless you när man nyser. Det är tydligen en gammal sed och att förr i tiden när man nös så trodde man att man förlorade en liten del av sin själv. Där av sa man God Bless you. 

Intressant att jag lär mig sånt här där när jag egentligen är där för att sjunga haha. Men men, det är ju kul det med!







Finally done

Oh vad skönt. Jag är äntligen klar med den där jäkla uppsattsen. 
Satt fast på 3 sidor och kände mig klar i ungefär 2 timmar. Men nu äntligen är jag klar! Kan ju inte påstå att jag skrev något vidare bra, men huvudsaken är att jag har gjort den. Det är ju inte så att vi ska få betyg på detta, utan vi får bara våra credits i slutändan. Huvudsaken är att man har varit med på lektionerna, lämnat in läxorna och skrivit den här jäkla uppsattsen, men nu så, NU är jag klar med skolan för detta år! Hipp hurra för mig!

På lördag bär det äntligen av mot Washington DC för en sista grej med kursen. Ska bli jätte kul att se staden då jag har hört så himla mycket bra saker! Blir spännande att se!

Nu flickor och pojkar, nu är det dags att sova. Godnatt!
 

What's up? Just hanging?


301 days

Så idag var en bra dag med barnen. De var snälla och gulliga hela dagen!
Började 7. Gjorde frukost och sånt innan det var dags att ta sig till skolan. När jag hade lämnat av båda åkte jag till nya huset för att se hur det såg ut! Kunde ju inte se på nära håll då de nuvarande ägarna fortfarande bor kvar. Men lite såg jag allt. Och det ser himla bra ut tycker jag allt!

Åkte tillbaka till lägenheten för att prata med bästa Ågge i telefon och försöka att jobba på min uppsatts. Kan ju inte säga att det gick bra eftersom jag skrev en mening. HA! 

På eftermiddagen åkte jag och plockade upp båda från skolan. Vädret var jätte fint och det var varmt ute så jag hade ju velat vara utomhus och kanske åka till en lekpark. Men nej, jag hade ju lovat att ta med dom till Kids U, så det var bara att åka dit direkt. 
Vi var där från 1:30 - 4:30. I tre timmar sprang de omkring utan stopp! Behöver ju inte säga mer än att jag hade två trötta och svettiga barn i bilen på vägen hem!

Till middag gjorde jag tacos och där efter slutade jag!
Har nu tagit mig en dusch och packat upp alla kläder från golvet och nu ska jag sätta mig med uppsattsen. Måste bli klar ikväll/inatt för imorgon har jag inte tid! Blev jätte lycklig imorse när jag läste igenom mailet en gång till och insåg att det bara var 4 sidor jag skulle skriva! Trodde det var 6 från början, så lite lättad är jag allt!

Och idag gott folk, idag har jag varit i USA i 301 dagar! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Vet inte om jag ska skratta eller gråta!?



 

For now, I'll close my eyes

Torsdag och fredag var det vanliga jobb dagar. Jag kände mig dock väldigt sjuk och stannade hemma så mycket som möjligt. 

Lördag morgon (11:30) kom Elin och hämtade upp mig. Vi åkte sedan till Walmart för att köpa hårfärg. Där efter hämtade vi upp Jennifer och sedan mötte vi upp Lina på Stop & Shop i Ridgefield. Vi handlade mat för hela dagen och sedan drog vi oss hem till Lina. 
Blev mat i mängder, skratt, och färgande av hår. 
Vi hade en så himla lyckad dag, men sedan fick vi snilleblixtar en plan att gå ut i NYC. Vi fick skjuts av Tove till stationen och när vi kom dit inser vi att nästa tåg inte går för ens om 1 1/2 timme. På väg ner igen för att leta taxi ramlar Lina och stukar armen + tappar klacken på skon. 
Mina (linas) skor var redan helt trasiga. Så där går vi, 4 stylade tjejer, en med ett par lånade strumpor och en med en stukad arm och en klack på ena skon. 

I bilen på vägen hem ringer Jennifer med besked som jag först trodde jag hörde fel på grund av dålig kontakt. 
När vi kommer hem ringer jag genast upp Jennifer igen och hör att något är fel. Sedan säger hon de där orden som gjorde så ont. Det gjorde ont för jag kände så för Jennifers skull.
Hennes lilla syster finns inte längre och jag kan inte förstå den smärtan hon måste ha just nu! Det enda jag vet är hur stark Jennifer är. Jag vet att du klarar dig igenom det här, och du vet att jag alltid finns vid din sida, i vått och torrt. <3

 

















förlåt

Förlåt att bloggen har hamnat lite åt sidan de sista dagarna men det har varit mycket. Har varit sjuk, jobbat, vart med fina vänner och fått tråkiga besked. Jag lovar, jag ska ge er en ordentlig uppdatering, men nu måste jag göra klart mitt arbete till min Washington class.
Vi hörs imorgon!

7 november

Började morgonen vid 7:30. Gjorde barnen färdiga till skolan och sedan körde jag till huset för att lämna av Maddox vid bussen. Innan jag lämnade av Liam på skolan gick vi in i huset för att ta med lite kläder osv.

Jag var ledig i tre timmar sedan och då passade jag på att skypea med Patrik och gör i ordning mig själv. Sedan var det bara att hämta upp Liam. 
Vi spenderade dagen med att göra ärenden och pussla. 
Vid 4 hämtade vi Maddox vid bussen och brummade sedan hem i snöovädret. Blev inte så mycket gjort här hemma förutom lite Nicke Nyfiken på tvn och lite pussel.

Nu ikväll tog jag mig till gymmet som vi har här i byggnaden. Var väldigt litet, men mycket fräscht och bra! Dock kanske det inte var så smart av mig att gå dit när jag är dyng förkyld. Den blev bara värre nu kan jag ju säga.

Hur som, nu ska jag sova. Bjuder på två bilder från mitt nuvarande rum. Har inte tagit kort på något annat idag!



nytt boende

Började morgonen med att gå upp för att äta frukost och sedan gå tillbaka till sängen och sova några timmar till. 
Efter lunch hade jag och Maddox lite skola genom att han skulle gissa ord och sedan stava dom. Han var jätte duktig!
Efter lite "skola" gick vi ut och spelade football och sedan vaknade även Liam och han lekte med oss. När Jonna och Ryan kom tillbaka packade vi ihop våra saker och åkte sedan mot Norwalk för att göra oss "hemma" i lägenheten. Vi har fått låna den i en månad, så vi får se hur länge vi blir kvar här. Det beror helt på när vi får tillgång till nya huset! 

Nu ikväll har jag tagit mig till sång lektionen (trotts att jag inte kunde sjunga på grund av att jag är sjuk) och sedan tagit mig hem för att sitta bänkad framför President valet! Jätte intressant att kolla på tycker jag, men fattar inte allting. Jag vet att många åsikter som Romney har inte alls är samma som de jag tycker, och därför håller jag på Obama. Och just nu ser de ut som att han får sitta kvar som President i 4 år till! 

Ska se när vinnar talet hålls och sen ska jag sova sött i "min" nya säng. Imorgon väntas en vanlig jobb dag!

Ni får en liten sneak peak på hur mitt rum ser ut här: 


You're gonna make me cry again!

 

5 november

Söndagen blev inte mycket gjort. Jag mådde dåligt hela dagen med snuva, ont i huvdet och halsen och allmänt hängig! 
Igår flyttade vi från Erica och Keith till Keith och Paula (farmor och farfar). Där av spenderade vi dagen här och i princip bara slappade. 

Idag började jag klockan 7. Barnen hade varit uppe sedan 6 imorse (på grund av vintertid) så de var redan pigga och glada när jag kom ner. Vi åt lite frukost tillsammans och sedan slappade vi lite framför tvn med pussel och spel innan vi begav oss ut! Lekte ute i någon timme innan vi åkte till Stay and Play för två timmars lek. 

Åkte hem igen för att äta lunch och tog sedan med barnen på en åktur i bilen. Både fick en litet vil och sedan var det bara back to play igen. Utomhus, måla och spela spel blev det innan Keith kom hem. 

Ikväll har vi ätit god mat och jag har fått ett litet break så jag passade på att duscha!
Känner mig inte helt kry idag heller så jag ska nog hoppa i säng snart!

Godnatt på er!

 







it is saturday

Morgonen började med att vi åkte till Wilton där Maddox skulle ha sin sista soccer game för denna säsong. Han var riktigt duktig och gjorde 7 mål! Vädret var väldigt bra dock hur kallt som helst. Höll på att frysa ihjäl när vi stod still där och kollade på honom. 

Efter matchen var klar åkte vi hem till huset för att kolla på skadorna och packa lite nya kläder osv. 
Och ja, det var nog lite värre än vad jag trodde faktiskt! Hade en konstig känsla i magen av att vara där. Det kändes inte som hem längre. Det är nog inte alls mycket i garaget som har klarat sig om man säger så. 
Helt plötsligt säger Ryan att elen funkar vilket vi tyckte var väldigt konstigt då alla våra ledningar ligger ner på marken på våran tomt. Det är ändå inte säkert att bo där med två småbarn så vi packade ihop vara saker lite snabbt och åkte vidare.

Blev ett stopp på Buffalo Wild Wings som är en kedja här i USA. Såklart ska man ju ha wings när man äter där och det var precis vad jag beställlde. Valde dock en medium sås och kom där ifrån med en lite överhettad mun och rödaste läpparna jag någonsin sett. Men det var gott ändå!

Vi kom hem till Erica och Keith lite efter halv 4 på eftermiddagen och då gick jag direkt och la mig. Vaknde inte upp för ens vid 6 och gick då ner för att vara lite social. Kollade på college football på tvn och åt en kvällsmacka. 

Är uppe på rummet nu igen och kollar på youtube klipp som vanligt. Lägger säkert in något klipp om jag hittar något bra!
















Den vita bilen är helt smushed..

Svarta bilen har klarat sig ganska bra, men svårt att se i fronten dock.


Från mitt badrum





 

J.M

Det finns en liten liten tjej som heter Jennifer Moberg. Denna tjejen är från Sundsvall och är en av mina närmaste vänner. 
Hon är som hon ser ut: Söt, snäll och blond. 
 

Varför jag tillägnar henne ett inlägg är för att hon har åkt tillbaka till Sverige. Det var ungefär två veckor sedan jag sa hejdå till henne och tårarna bara strömmade ner för kinderna. Två jäkla veckor. 
Jag vet att hon har det bra i Sverige och det är ju det som är huvudsaken, men jag saknar att ha henne här! 

Anledningen varför jag aldrig har berättat det innan är för att jag inte fick för Jennifer då hon skulle överraska vänner där hemma. Men nu har hon gjort det, och jag känner att jag kan lätta på hjärtat lite.
Den nya Au Pairen är Jaque som är från Brasilien och vi kommer antaligen att ses mera då barnen leker så bra ihop. Men det är faktiskt inte samma sak att se någon annan ta hand om barnen. Men men, jag vänjer mig väl!

Och du Jennifer, tack för att jag fick lära känna dig och tack för att du hittade min blogg och ville träffa mig när du kom till USA. Du är en himla fin människa ska du veta! 

I will always love you <3

friday

I torsdags kväll gick vi ut på thailandänsk resturang. Fick massor av flashback från när jag var i Thailand för flera år sen! Fick värsta suget att åka dit igen! Så om någon är villig så kan ni gärna betala en biljett dit till mig!
Maten var i vilket fall som helst jätte god. Och föresten, på resturangen fick man ta med sig sitt eget vin (inte för att jag drack dock) och korka upp där. Kan man göra det i Sverige på resturanger? Fatta vad pengar man sparar, eller ja, lite iallafall!

Idag (fredag) har jag jobbat hela dagen. Har försökt sysselsätta pojkarna varje minut med nya saker. Vi har lekt ute väldigt mycket, massor av pussel, måla, springa runt, Ipad och så vidare. Har ändå gått ganska bra tycker jag!
På kvällen blev det resturang en liten bit här ifrån. Jätte mysig resturang och väldigt god mat! Vi beställde in 7 rätter som vi ställde i mitten och alla fick plocka av det. Som tapas ungefär! Hur gott sorm helst!
Likadant gjorde vi med efterätterna. Lava-brownie, smorres och pumpkin ice cream. Allt var super gott!

När vi kom hem satte sig alla i soffan och jag, Erica, Keith och Ryan satt alla med mobilerna och var helt inne i "songpop" och körde mot varandra. Lite beroende framkallande..

Kommer vilken sekund som helst somna, men ville bara uppdatera er om läget.
Imorgon åker vi till Wilton för att se på huset och kolla på Maddox soccer game. 
Så godnatt!

(De fyra första bilderna är från igår, de tre sista är från idag)







twins

Idag är jag på bebis humör. Temat idag blev tvillingar. Hittade de här tre klippen som fick mig att le lite sådär små löjligt och lägga huvudet på sne samtidigt som jag sa AWW!
 



thursday

Inatt blev de inte många timmars sömn. Vaknade upp flera gånger på grund av allergin. Hade svårt att andas och låg och nös hela natten.
Trotts det vaknade jag pigg klockan 8 imorse och tog en duscha. Gick ner till vardagsrummet för lite frukost och helt plötsligt var jag trött igen!

Har spenderat dagen liggandes här uppe i sängen. Har inte känt mig på topp direkt. Skulle helst av allt bara vilja åka hem till Wilton och lägga mig i min säng med mitt täcke och kuddarna! Oh typiskt att det ska bli såhär!

Jag försöker ändå se det positiva med det hela. Vi lever! Det ska man vara tacksam för..Som Amanda sa: "Nej nu jääääääklarns är det dags att börja bli tacksam för allt smått som stort"

Bjuder på en bild på en söt (men butter) pojke!





after the storm

Vaknade upp vid 8:30 och gick ner till barnen och Keith. 
Jonna, Ryan och Paula hade åkt till jobbet så jag var själv hemma med barnen och Keith. 
Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag utan mer försökt sysselsätta oss med minsta lilla.
Efter att ha ätit lite lunch åkte vi ner till Old Saybrook och beach houset för att göra lite ärenden osv. Vi såg alla träd och ledningar som var nere och det såg ju inte jätte kul ut, men jag trodde nog det skulle se värre ut!

Ikväll har barnen och jag karvat pumpa och kollat film. Ganska mysigt har vi ändå haft det tycker jag! Senare på kvällen kom Jonna och hämtade oss och vi åkte till Erica och Keith (som har strömm) för att bo här under några dagar. Ryan kom hit innan oss.

Vi vet inte hur länge vi blir kvar, men garaget ser inte bra ut! Tre träd, (TRE!!) ligger på garaget och har antaligen krossat båda bilarna (som vi ställde in för att det skulle vara säkrare). Jonna sa även att de låg ledningar vid huset, så det är ju absolut inte säkert. 
Även fast alla andra i området kommer få tillbaka sin el, kommer ju inte vi få det eftersom våra ledningar ligger på marken. Och inte kan vi bo där heller, för det är ju inte säkert + att det blir kallt!

Det ironiska i det här var att både Jonna och jag sa "hejdå" till bilarna innan vi åkte och pratade om vilket av träden som kommer ramla ner, fast mest på skämt. Inte trodde vi att de skulle bli verklighet. Huvudsaken är iallafall att alla vi klarade oss!

Just nu vet vi inte riktigt hur vi ska lösa detta, kanske stannar här ett tag, eller tar in på hotell. Vi har ingenaning..Kanske kan vi inte flytta in där igen för ens vi flyttar till det nya huset! Vi får se helt enkelt! Allting kommer ju lösa sig, men det är så mycket extra arbete nu tråkigt nog!


Ni som sett bilder från beach houset förut vet att vattnet inte brukar vara så här högt upp..




Sanden på gatan är från havet, ännu längre upp på gatan fanns det mer..




Min söta pumpa


Min, Liams & Maddox

RSS 2.0