Mot Umeå

Så nu sitter jag här på flygplatsen vid min gate i väntan på att få gå ombord. Magen bubblar av nervositet. Även fast flygresan bara är 1 timme så är det så jobbigt. Kan inte riktigt förklara känslan men det är nästan lika jobbigt som jag tycker det är med poliser!  

Jag får se de positiva med det hela att snart är jag framme i Umeå hos mina fina! Kommer bli så jäklans kul! 

Ha en bra dag och önska mig lycka till! 





längtar tills imorgon!!

Imorgon är det äntligen dags för att se mina fina fina gulle vänner igen. Ett år sedan jag såg Sara och ett halvår sedan jag såg Sandra. Kommer bli en toppen helg vad vi än gör tror jag.

Det enda jag är nervös för nu är att flyga. Ni som känner mig vet ju att jag inte tycker det är det roligaste som finns och vill helst hålla handen med någon när jag flyger. Tyvärr har jag ingen med mig denna gång men kanske hittar någon snäll flygvärdinna som kan lugna ner mig! 

Nu hade jag tänkt att packa lite och sedan kanske ta mig en liten tupplur. Ska tillbaka till jobbet om 4 timmar så kan ju passa på att ta de lite lugnt så länge! 

Vi hörs!!!
 

Tuesday

Sitter just nu på jobbet ute på min sista rast. Helt plötsligt har de blivit skönt väder så man kan sitta ute och prata på rasterna istället för 2 plusgrader som de va härom veckan då man halvt förfrös så fort man gick ut. 

Iallafall så är jag helt slut idag, känner mig hängig, trött, ont i ryggen och ont i huvudet. Men förhoppningsvis blir det bättre till kvällen då jag har barngympa. 

Nu ska jag jobba på den sista timmen så jag kan komma hem till sötnosarna på bilden här nedanför! Tänkte pussa lite på dom! 






Chirre chips

Visst är dom vikta chipsen godast? Eller är jag bara knäpp som tycker det? ;)





Umeå

Nu är det äntligen bokat och klart! Ska få se mina fina vänner Sara och Sandra i Umeå nästa fredag! Kommer bli så himla kul. Längtar så in i bomben efter mina au pair tjejer! Finally!!!!




Arbetsskadad

Är man trött eller är man trött när man försöker låsa sin lägenhetsdörr med jobbkortet? 

Oh herregud, arbetsskadad! 




Inte mänsklig tid

Usch! Jag hatar att vara uppe så här tidigt. Det är liksom inte mänskligt för mig. Plus att de är fortfarande natt...
Varje dag plågar jag mig själv upp från den varma sängen för att sen promenera 7 minuter till scandic där jag sedan förbereder dagens konferenser. Hade varit bättre om jag hade fått börja 10 istället, då skulle jag säkert inte va trött utan utvilad och fräsch.  
Nej nu börjar jag snart! Ha en bra dag! 




RSS 2.0