I did what I did, but I don't know why

Började jobba 7:15 idag.
Barnen och jag tog det lugnt hela förmiddagen med pussel, spel, musik, tv osv. Efter Liams nap tog jag med dom till Stop and shop för att köpa lite grejer inför lunchen.
Sara kom över och jag gjorde lunch till henne och barnen, och mig såklart! Gottigott gott! När vi kände oss klara åkte vi till stapels och sen hem igen. Sara åkte hem till sig och jag och pojkarna åkte till Ridgefield för att leka på lekplatsen med Jennifers och Linas kids. Blev där i några timmar tills det var dags att åka hem.

Nu ikväll har jag varit på bio med Caroline. Vi såg "Seeking a friend". Inte så jätte bra om jag ska vara ärlig. Men ja, den gick att se!
Var för övrigt sista gången jag såg Caroline så fick säga hejdå innan hon åker iväg på sin resemånad. Helt sjukt! Men vi lär ses i Sverige sen, och så hoppas jag såklart att hon kommer in på universitetet i Linköping så ses vi ju oftare! ;)

Har precis packat klart, eller ja det mesta är nerpackat, fattas lite men det tar jag imorgon. Så nu ska jag ladda min kamera, mobil och mina egna batterier så jag kan ha så sjukt kul i Miami som det bara går.
Nej nog babblat, godnatt!
 

måndag

Jobbar en kort vecka denna vecka eftersom jag åker till Miami med tre fina tjejer på onsdag! Det kommer bli awesome!
Hur som så började denna dag bra! Även fast det var regn, åska och blixtar utanför myste vi tre ihop oss och kollade lite på tv, spelade spel osv. 
Barnen har kommit på en ny trend och det är knock knock jokes. Så Liam sa en helt plötsligt från ingenstans:
Knock Knock!
Jag: Who's there?
Liam: Olive
Jag: Olive who?
Liam: Olive you! ( I love you för er som inte förstår det)

Maddox ville då vara lite bättre med sitt knock knock joke så han sa:
Olive you so much Bea!
Aw vilka fina pojkar jag har! Fick lite tårar i ögonen.
Resten av dagen rullade på bra även fast vi inte gjorde så mycket förutom att vara inomhus tills vi såg att solen var ute, då åkte vi till lekplatsen i Darien och var där i 1 1/2 timme innan ovädret kom igen. Hade tagit med mig min system kamera för jag tänkte ta några fina bilder, men nej, då ligger batteriet hemma på sängen.

Nu ikväll var de sista fotbolls träningen. Lyckades (enligt Torben) att sparka en kille på hans vrist så han fick ont. Dock såg inte jag att han grina illa eftersom han fortsatte spela. Hur som så lyckades jag också sparka till en kille på knäet när jag försökte ta bollen. Det blev jag som blev lidande den här gången. Så här ligger jag nu i sängen med en svullen och ond fot. Inte är jag bitter, MIAMI om 2 dagar!!
 


Liam har börjat göra massor med hyss...


midsommar firande i efterskott

Vaknade runt halv åtta för att packa väskan och städa rummet. Gick sedan ner och åt lite frukost innan vi tog vårat pick och pack och åkte hem. Här hemma packade vi bara om och åkte sedan till ett hus liten bit här ifrån. Där var det midsommar firande med massor av andra svenska familjer.
Dansade runt midsommar stången, åt svensk mat och badade. Kändes lite kul att från ena dagen bara vara omringad av amerikan/italienare och sedan omringade av massor med svenskar. Alltid trevligt med omväxling!

Dagen flöt på väldigt snabbt. Kvällen har jag bara spenderat vid skype och facebook.
Hann prata med Elin x2, Patrik, syster och Sara en snabbis. Kan vara bra att uppdatera varandra ibland tycker jag!
 
Nu kallar sängen på mig, är helt slut efter denna helg. Men det är det värt!


 

saturday

Lördagen gick till mesta dels åt att umgås med hela släkten som var där. Bad, sol, boll lekar osv inehöll dagen.
På kvällen följde jag med Ryan + hans kusiner osv med ut på en skaldjurs resturang. Som många vet är jag allergisk mot skaldjur, men idag kände jag verkligen för att testa ifall jag fortfarande var allergisk så jag provade musslor och ostron. Och vad händer?? Ingenting!! Så mormor när jag kommer hem ska jag äntligen få äta din mussel soppa!!! Och mamma, du kan ju köpa lite ostron till mig!
Näste steg blir att prova räkor, kräftor och hummer. Men då vill jag va i närheten av sjukhuset och ha massor medecin, just in case..

När vi kom hem åkte vi förbi massor (då menar jag verkligen massor) av polisbilar, polis hundar och poliser i skyddsvästar på våran gata. Vi drar ner rutan och frågar vad som pågår, de säger då att bara åka hem!
Vi kommer hem och sätter oss vid tvn för att prata och äta glass innan några av släktingarna ska åka till deras hotell. Plötsligt ringer telefonen och det är polisen som har en förinspelad röst där de säger att det är polis aktivitet i området och att de ber alla to stay inside. Alla blir genast jätte oroliga och låser alla dörrar, fönster, drar ner persienner osv. Där sitter vi, 12 vuxna människor och är super skraja. Efter en halvtimme ringer Ryans mamma upp polisen och frågar om det är säkert nu. De säger att det är det.
Alla spekulerar om vad som kan ha hänt osv, och när de ska vinka hejdå till släktingarna kommer en granne förbi och säger att det var en 11 årig kille som hade en shot air gun och riktade mot någon och sedan sprang han där ifrån eller vad det var. Kallabalik är vad han ordnade iallafall!
Hur som så väljer amerikanare alltid det säkra före det osäkra och skickar dit hela polis patrullen. De hade till och med skickat ut polis båt. Haha amerikanare alltså! Only in america!



The Wedding

Vilken underbar dag vi hade.

Jonna åkte iväg runt 12 för att fixa sig med de andra (som också var bridesmaids) + Erica på hotellet. Jag, pojkarna och Ryan stannade hemma och fixade oss tills klockan var lite över 4. Där efter åkte vi mot hotellet mötte upp de andra killarna för att sedan ta kort utomhus.

Barnen blev lite lätt uttråkade medans vi väntade på cermonin men trots det gick det ändå ganska bra att ta hand om dom.
Vi hade jätte tur med vädret och det kom inte en enda droppe under cermonin (som btw var jätte fin) eller efter när vi hade fotografering.

När vi hade kommit in i festlokalen introducerade de alla de inblandade och brudparet. Sedan satte de igång med tal( 3 stycken på raken bara sådär) och sedan kom förrätten in.
Maten var riktigt god, brudparet minglade på bra, barnen skötte sig och alla var super trevliga!
 
Fick åka hem med barnen runt 11 för de var alldeles för trötta.
När jag försöker ta av Liam hans tuxedo så säger han: I WANNA WEAR THE BUXEDO!!
Kändes lite kul att han inte ville ta av den och vi som har övat och övat på att få på honom den! Haha!

När jag sedan lägger barnen frågar jag om de hade kul idag! Båda svarar Yes we had fun!
Liam säger då: Bea!? Erica looks handsome?
Jag: Jaa hon var super handsome, she was beautiful!
Maddox: Bea, this was an awesome day!

Med en puss i pannan för båda somnade de på två sekunder! Oh vad jag gillar mina pojkar!




 
 

.

Blev inget inlägg igår men hade fullt upp (berättar senare). Nu har vi precis kommit hem men vi packar om bilen och drar iväg på midsommar firande med de andra svenskarna.
PUSS och KRAM

dagen efter

Oh vilket vackert bröllop det var! Kan inte beskriva med ord hur vackert det var!
Lovar att ge er mer bilder senare under dagen. Nu ska vi ut och njuta av det fina vädret med hela släkten!
 

big day

Den stora dagen är här!
Keith sov över här i strand huset då han inte får se bruden innan hon går ner för gången. Ser inte ut som att han är så nervös ännu, men det kanske kommer!
Just nu är allting lugnt och skönt men om några timmar börjar alla fixa sig och göra iordning sig inför klockan 6 då bröllopet börjar.
Ska få sitta ganska långt fram med barnen har de sagt, så lär förhoppningsvis bli många fina bilder!

Ha en underbar midsommar gott folk! Jag ska ha ett underbart bröllop istället! :)

rehearsal dinner

Igår var det rehearsal dinner. Först träffades alla uppklädda och klara på stället där de ska gifta sig på. De övade hur de skulle gå in och vad som skulle hända under själva cermonin. Började redan då få tårar!h oh det kommer bli så fint! 
Där efter hade de bokat bord till alla de inblandade på en resturang lite längre bort. Där spenderade vi hela kvällen med massor skratt och trevligheter. Alla är verkligen super snälla och jag hade riktigt roligt faktiskt.
Pojkarna sprang runt till allt och alla så fick hålla ett öga på dom hela tiden, men dom uppförde sig himla bra faktiskt!

 

torsdag morgon

Vad härligt det var att vakna upp till det här! Solen skiner, det är varmt och inte ett moln.
Vaknade runt halv nio och gick ner och gjorde i ordning frukost för att sen sätta mig ute och bara njuta. Oh vad jag trivs just nu!
Tänkte sätta på mig något mer sommrigt och vardagligt istället för Justin Bieber tröjan och mina pyjamas byxor så jag kan vara redo för allting som dagen har att erbjuda!
 
Ha en fin dag folket!
 

framme

Har kommit fram till Old SayBrook nu och vi har gjort oss hemma. Barnen sover och jag, Jonna och Ryan sitter här nere och kollar tv / sitter vid datorn.

Blir väl att sova ganska snart för att imorgon väntar en hel dag med massor med roligt (sol, strand, lek, manikyr och rehearsal dinner)

Godnatt!

two more days to go

Kan ni förstå att jag ska på bröllop om 2 dagar!?
Då kommer bli så fint och jag kommer med all säkerhet fälla några tårar! Oh vad fina dom kommer va!
Så istället för att fira midsommar kommer jag va på bröllop! Är faktiskt inte det minsta ledsen att jag missar midsommar i USA, mer att jag missar den i Sverige. Men bröllop, så mycket roligare faktiskt! Inte bitter någonstans, just so excited!
 
 

onsdag 21 juni

Hallå gott folk!

Vilken dag...Det har varit ungefär 37 grader hela dagen och jag har svettas som bara den. Imorgon ska det tydligen blir ännu varmare!! Hur ska jag överleva denna sommar? Jag tror det kommer gå himla bra faktiskt. Skönare än i Sverige!

Idag åkte jag och barnen + Jennifer med barn till ett tågmuseum i Danbury. Var himla mysigt faktiskt. Massor med modelltåg och vanliga tåg som kunde gå in i. Barnen tyckte det var jätte häftigt!

Annars har dagen spenderats med att svettas, ätit glass och packat. Barnen har varit glada hela dagen så allting har flytit på bra!
 
 
 
 

tuesday

Tisdag = playdate (oftast)

Idag kom iallafall Jennifer med barn hit och lekte hela dagen. På eftermiddagen åkte vi till playgrounden för några timmars lekande innan alla åkte hem till sig.

Nu ikväll blev jag upphämtad av Torben och vi åkte sedan till Au pair mötet i Ridgefield. Vi skrev bara på och pratade med folk och sedan åkte vi till en pub/resturang för att träffa lite folk. Alla var dock tyskar/österrikare så jag kände mig lite mobbad där ibland när de automatiskt gled in på tyska istället för engelska. Men jag förstår dom, det skulle jag också gjort fast svenska alltså!

Nu har jag packat lite så nu ska jag sova! Kan behöva det känner jag!

Godechnatt!




pics

Lånade lite bilder från Amanda från i lördags. Tyvärr slutade kameran fungera efter ett tag, men början av kvällen hann vi ta kort på iallafall!


Ida och jag


Försöker leka coola




monday

Familjen kom hem imorse efter att som sagt varit på strand huset hela helgen. Började jobba vid kvart i åtta och sedan dess rullade dagen bara på. Vi åkte till en playground på YMCA, lekte utomhus, lekte med duplo osv. En himla bra dag. Dagen slutade med grillad pork (vet inte vad det är på svenska) sweet potato och beasås tillsammans med Ryan och barnen utomhus. Åh vad mysigt!
Var tänkt att jag skulle på fotbollstränignen idag, men känner att jag är fortfarande ganska trött efter helgens bravader, så jag stannade hemma. 
Lyckades äntligen få in en skype dejt med Marina och jag kan bara säga, du är så himla stark som tog igenom den där hemska familjen och inte gav upp! Du grym!
Vi kom även fram till att det bara är ungefär 1 timme mellan oss, perfeeekt! Massor med dejter med den flickan alltså!

Nu ska jag sussa sött för imorgon blir det full lekdag med mina barn, Jennifer och hennes barn. Perfect!
Natti!  

Citat från idag:

Liam: Do gramma love you?
Jag: Hahha well I don´t know haha!
Liam: I love you Bea!

Maddox: Bea, is this your wedding ring?
Jag: Haha nej, det är bara en vanlig ring!
Maddox: I look stylish in this!







Helgen

Min fredag kväll spenderades hemma hos Jennifer med alla andra tjejor där vi "kollade" på en film. Tror inte någon förstod vad den filmen handlade om dock. Men kul hade vi iallafall!

Lördag dag spenderades med Jennifer och Lina på en liten strand vid en sjö i närheten av Ridgefield. Vi hade med oss lunch och frukt så vi blev kvar där från klockan 11 till 4. Kändes lite svenskt faktiskt att det var vid en sjö. Det var mysigt helt enkelt!

Jennifer kom över till mig efter hon hade duschat, packat osv. Vi lagade mat: steaks, grönsaker och beasås. MUMSfullibiibblan! Satt ute och bara njöt av värmen och maten.
Sedan fick vi brått med att fixa oss och sedan packa ihop för att åka till Darien.
Vi hämtade upp Ida för att sedan åka till Amandas hus. Vi satt nere i hennes rum i källarn och pratade och förberedde oss innan vi skulle ta tåget in till City.
Kvällen var riktigt awesome. Hade så himla kul med brudarna. Tyckte stället vi var på var skit häftigt också eftersom vi dansade under bar himmel hela natten lång. AWESOME helt enkelt!

Vi satte oss på ett diner för att beställa in lite frukost innan vårat tåg skulle gå vid 5:30. Var hemma runt 7 då Amandas värdfamilj redan var på väg att gå upp. Haha!

Vi vaknade upp efter fyra timmar och begav oss sedan till en strand i Darien där vi spenderade några timmar innan vi åkte hem.
Åkte hem till Jennifer på kvällen där det blev färgning av hår (mitt) och massor med prat som vanligt.

Tack alla brudar som har varit inblandade i min helg. Den var riktigt bra! Och tack igen Jennifer för hår färgningen! ;)























Fredag

Vi har haft en toppen dag idag jag och mina barn. Började dagen med lite tv. Justin Bieber skulle vara med på Today Show så kollade på det och även barnen. Liam tyckte nog det var bra då han dansade till låtarna och verkligen stirrade på tvn. Maddox kollade mest bara och sa att han dansade coolt. 
Efter det åkte vi till Darien till en lekplats där. Träffade en svensk aupair så vi pratade lite och hon var väldigt trevlig!
Lekplatsen i sig var faktiskt riktigt bra och till och med jag hade kul.
Vi åkte hem vid lunch tiden och åt lite pannkakor och dansade till massor med musik. När de blev lite för vilda satte vi oss och kollade på ett avsnitt av Little Bear. När det var klart gick vi ut och spela basket innan vi satte oss i bilen för att åka till Norwalk.

Mötte Jonna vid den Skandinaviska butiken för att sedan byta bilar. Familjen åker till Strand huset i helgen. Jag där emot åkte hem (efter att ha shoppat lite i butiken) och sitter nu framför tvn för att kolla Sverige matchen. Än så länge är det 0-1 till England så vi får se hur detta går! Sverige tröjan är på iallafall!









Senaste dagarna

Så på tisdagen hände det inget speciellt.
Vi hade jätte dåligt väder hela dagen. Vi åkte till jennifer på förmiddagen för att ha playdate och på eftermiddagen var Maddox bjuden på kalas på Kids U. Liam fick också vara med på ett litet hörn. Maddox sa: "I had so much fun, it was the best day of my life". Haha söt han är!

Onsdag var det fortfarande dåligt väder. Vi mötte upp Sara och hennes lillkille på SteppingStones för att leka i några timmar. Åkte hem i någon timme och sedan till Stamford Mall för att lämna av barnen till Jonna. Och när jag ändå var där gick jag in på Forever 21 och fick med mig en klänning och en skjorta hem.

Torsdagen var riktigt awesome. Vädret var äntligen bra och hela dagen spenderade vi hemma hos Jennifer med hennes barn för att leka, tvätta bilarna och leka utomhus. Tror dock att jag och Jennifer tyckte det var lite roligare att tvätta bilarna än vad barnen tyckte, även fast de älskade det!

(Har varit lite dålig med bilder på sistonde, men jag ska bli bättre)


back on track

Internet har varit borta i några dagar men imorgon bjuder jag på massor med inlägg osv när jag slutar.

Nu är jag för trött!
Puss och Kram

10 juni

Exakt ett år sedan jag tog studenten. Tiden bara springer iväg. Helt sjukt!







oh what a women

Eftersom Maddox har slutat skolan nu har jag båda barnen hela dagen. Idag var första dagen. Jag hade redan från början tänkt att denna dagen kommer vara jätte jobbig då de är trötta från helgen och jag mådde som jag mådde igår. Men allting blev helt tvärtom. Dagen rullade på jätte snabbt, inga sura miner och jag mådde perfekt!

Imorse försökte jag sätta på Liam hans tuxedo som han ska ha på bröllopet om 11 dagar. (Han gillar den inte!) Det gick jätte bra tills jag kom till kavajen. Den vägrade han ta på sig och sen vill ha ta av allting. Vi får fortsätta öva alla dagar innan bröllopet så han inte total vägrar när den stora dagen är här.
Annars så har vi lekt utomhus, inomhus och varit på bio. Vi såg Madagaskar 3. Den var riktigt rolig faktiskt.
I den filmen säger tvättbjörnen (eller vad det är) "Oh what a women"
Denna fras har nu Liam och Maddox båda sagt hela kvällen. Till exempel när vi var på Stop&Shop för att handla mat till kvällen säger de till kvinnan som går bakom: "Oh what a women" Hahah sköna dom är!









Day 4 in Bethany beach

Sista dagen på semestern. Vi packade ihop våra saker in i bilen på morgonen och åkte sedan till receptionen för att checka ut. Vi bestämde sedan oss för att spendera några sista timmar på stranden innan vi åkte hem.
Dessa timmar gick åt till att pressa, bada och ta kort. Vi lyckades även att se delfiner simma precis utanför stranden. Himla häftigt. Andra gången jag ser "vilda" delfiner.  

Helgen var helt underbar dock hade jag hela tiden lite hemlängtan och tänkte på min mamma super duper mycket. Var lite jobbigt då jag hade önskat att hon var där och fick uppleva det jag gjorde, för jag vet att hon hade älskat det. (Haha det låter som hon inte finns mera, men jo då, hon är bara hemma i Sverige!)
Så igår när vi kom hem försökte jag tänka bort allting och gå på promenad en timme. När jag kom tillbaka frågade Ryan om något var fel för jag hade inte varit mig själv på ett par dagar. Och då insåg jag själv att det jag har försökt att förtränga bort var hemlängtan. Eller mamma, pappa, syster och Patrik längtan.
När jag väl hade insett det och kom in på mitt rum bröt jag ihop fullständigt. Bara grät och grät.
Alla där hemma i Sverige sov, men ändå ringde jag Patrik (som var halvt medvetslös) och grät. Blev inte så mycket prat där och ringde sedan direkt Jennifer som peppade mig och gjorde mig på så mycket bättre humör. Oh vilken tur jag har som har dig. Jag älskar dig gullefjun.

Resten av kvällen blev det bara att koppla bort omvärlden och kolla på film med Ryan för att sedan sova tidigt.


























Fina familj <3

Day 3 in Bethany beach

Runt 10 på morgonen åkte vi till samma pool område som vi var på dagen. Denna dag var det dock ännu varmare. Alltså mer dopp i poolen.
Runt tolv åkte vi mot Ocean City som ligger i Maryland (en ny delstat) så det var bara att packa ner flaggan och resten av grejerna för att sedan åka.
Trafiken var riktigt jobbig så de tog lite längre tid än vad det ska göra. Men när vi väl kom dit var det helt sjukt fint där. Vi gick på boarwalken, kollade in på alla "stånd" och den fina stranden. Stannade och åt lunch på ett litet ställe längs med boarwalken för att sedan spela lite spel på automaterna och sätta oss i bilen och åka hem.
Innan vi åkte hem åkte vi förbi poolen närmast våran lägenhet för att ta ett snabbt dopp.

På kvällen gick Jonna och Ryan ut på "date" medans jag och Jennifer tog med barnen till en grekisk resturang och sedan lekte lite hemma.
När de sedan kom tillbaka gick jag och Jennifer på promenad ner till stan och stranden för att äta lite glass och för att röra på oss lite.

Smart kommentarer miss J gjorde:
"Den här vattenflaskan är mycket bättre än ett vedträ som ett vapen" Jomen visst..






















Day 2 in Bethany beach

På fredag morgonen så vaknade upp vid 9 av att jag hörde Ryan och Maddox gå mot poolen. De kom dock tillbaka efter några minuter och sa att de inte öppnade förens imorgon på det pool stället.
Jag och Jennifer gick upp och fixade oss och tog oss sedan ner för att äta lite frukost innan vi alla åkte iväg.

Vi åkte runt ett tag för att leta efter någon pool som var öppen. Till slut hittade vi en som låg på ett hotell område som vi hade tillgång till. Inte mycket folk och både vuxen och barn pool. Perfekt!

Vi spenderade halva dagen där och sedan halv dagen på stranden med Adam + familj. Jätte skönt med inga tider att passa och bara sola och bada en hel dag.
På kvällen åkte vi till Grotto (en resturangkedja) för att äta och som även låg bredvid Playland där det fanns massor med spel maskiner och biljardbord.
Efter resturangen gick vi till ett glasställe där vi åt god glass och jag och Jennifer pratade i helium för hela stället. Ibland får man faktiskt bjuda på sig själv.
Vi åkte hem till "oss" för att bara prata, lyssna på musik och leka med barnen tills det var dags att sova.












Day 1 in Bethany beach

Vi åkte bil i ungefär 5 timmar innan vi kom fram till Bethany Beach. Gick väldigt fort dock när man hade en fin vän bredvid sig längst bak i bilen och en barnfilm uppe i taket.
När vi väl kom fram åkte vi och hälsade på hemma hos Adam och hans fru (Ryans och Jonnas kompisar) för att sedan försöka hitta till receptionen och få våra nycklar.
När vi kom fram till vårat hus säger Maddox:
"What is this place, it looks spooky"

Faktiskt så hade han lite rätt i det. Utsidan var verkligen lite spooky men insidan var himla mysig faktiskt.
Vi ställde i ordning våra grejer för att sedan åka ner till staden och till stranden. Var verkligen jätte mysigt där!
På kvällen mötte vi upp Adam + familj och åt på en krabbresturang. Kul för alla dom som tål skaldjur då dom verkligen njöt och åt hur mycket som helst, medan jag satt där med min lilla filét mignon. Men inte ska man vara bitter för det!
Alla somnade fort när vi kom tillbaka till lägenheten!


















måndag

Vi har haft det jätte bra i Delaware! Super awesome semester!

Berättar mer ikväll när jag har tid!

PUSS och KRAM


mums

Tack mammsen!!! Du är en klippa. <3


onsdag/torsdag

Igår (onsdag) jobbade jag enda fram till halv sex på kvällen. Där efter tog jag tåget till NYC för att åka till Annas och Evelinas hotell. Var jätte kul att träffa dom och prata om allting och inget. Skönt att ha någon här från Linköping!
Anna är föresten Elins (min bästa vän i Vermont) mamma och Evelina är hennes syster.
Vi åt middag på Ruby Tuesday som ligger precis vid Times Square och hade en trevlig kväll tillsammans.

Nu har jag och Jennifer precis vaknat och vi ska nu packa lite och sedan far vi + familjen iväg på lite semester!
Vi hörs när vi hörs!
Puss och Kram!




snuttigulligt

Hur fint är inte det här då? Så himla orginellt!


tisdag

Dagen rullade på himla bra trots att vi höll oss inne hela dagen. Jennifer och barnen kom över och lekte i några timmar. Alla höll sig faktiskt riktigt lugna som tur var, men lite gnäll var det såklart!

Vid fem åkte jag mot Stamford för att möta upp Jonna och lämna av barnen. Efter det tog jag mig en sväng till mallet för att köpa en bikini inför våran weekend. Hittade en himla fin en på Victoria's Secret. Helt min smak! Fick sedan ett meddelande att Jonna och barnen var kvar på mallet och skulle äta middag på Cosi. Bestämde mig då för att gå dit och äta med dom. Efter åkte jag hem, tvättade, städade och sedan laddade inför gymmet.
När jag kommer till gymmet, gissa vem som är där? Den där skalliga, muskliga personliga tränaren. ONOO tänkte jag..Han hälsade och frågade vart jag hade hållit hus (han jobbar bara på tisdagar och jag har därför försökt att undvika att gå dit då) osv. Fick träna för mig själv i ungefär tjugo minuter tills jag började med maskinerna. Vet ni vad han gör då? Han ställer sig kanske 2 meter ifrån och låtsas kolla på tv medans han kollar på mig i spegeln och ser ifall jag gör 15x2 på varje maskin. ÅÅh vad tönt!

Jaja, det gick iallafall himla bra på gymmet och jag märker själv att jag har blivit mycket bättre! Orkar ännu mera än i början. Skönt att de ger resultat även fast det tar så lång tid!

Nu har jag precis städat och lagt mig i sängen. Ska upp tidigt för att pw en timme eller nått innan jag börjar. Sen på kvällen imorgon ska jag träffa Anna och Eve inne i New York för att äta middag. Ska bli så skönt att få träffa någon hemifrån Sverige! Så det lär bli awesome!

Puss och godnatt!




5 juni

Igår hände inte så mycket faktiskt. Lite halv tråkig dag med regn men vi överlevde.

Imorse körde jag Maddox till skolan och nu har jag precis lagt Liam för en nap-time så jag håller på att städa och tvätta just nu. Kändes att det kunde behövas eftersom jag har en överfull tvättkorg.

Vädret ser inte ut att bli bättre idag så blir nog leka inomhus och förhoppningsvis så kan vi ha en playdate med Jennifer och co.

Måste bara berätta roligaste raggningsrepliken jag fick på Six Flags i söndags. 5 killar sitter i en bil och väntar i kön på att få köra ut från parkeringen. Vi står vid bakluckan och plockar ihop våra grejer. Då vevar killarna där bak ner sin ruta och så säger en av killarna:
-Hi!
Jag: Hi!
Han: You are hot!
Jag: Haha thank you!
Han: Do you want my number so you can call me maybe?

Varför han sa de var för att tidigare under dagen hade Carly Rae Jepsen uppträtt med sin låt Call med maybe. Så han försökte vara lite lustig den lustigkurren. Höhö..

Nej nu ska jag återgå till min tvätt hög!
Puss och HEEJS


Vad ska jag göra nu då?

Jag känner mig riktigt tom just nu...Finalen av BigBrother var ikväll så nu vet jag inte vad jag ska göra efter att jag har jobbat en hel dag. Vad finns där för mig 24/7 som kan få mig på bättre humör? Vad ska nu va det heta samtalsämnet mellan mig och mina kompisar? Kanske får titta om hela säsongen helt enkelt. Eller kanske börja kolla på tyska BigBrother där dom är inne i ett år.

Nej men helt klart rätt vinnare. Hade ju, som jag tidigare sagt, velat se Camilla vinna men Hanna är skön hon! Så gratulerar till vinsten Hanna!


söndag - six flags

Oh herregud. Vilken dag vi har haft.
Idag skulle vi ge Jennifer sin suprise present. Vi hade gett henne en adress (stop&shop) som hon skulle vara på exakt 7:57. Vi hämtade sedan upp henne och hon hade ingenaning om vart vi skulle. Vi åkte först till en diner för att äta frukost och sedan gav vi oss iväg mot Massachusetts (försök att uttala de, för det kan inte jag) där en heldag på Six Flags väntade. Vi hade så grymt roligt och det var bra väder, iallafall halva dagen tills regnet kom. Men det brydde vi oss inte om.
Åkte så sjuka karuseller som jag aldrig skulle ha vågat åka annars, och det var så grymt kul! Det får jag i och för sig sota för nu när jag inte har någon röst kvar, men riktigt värt det!
Vi hann även med att se tre timmar av en konsert som också var inne i parken. Dev och Carly Rae Jepsen sjöng och sen fick man ju en liten glimt av Jason Derulo uppe på scenen också. Ögongodis minsann!

Så grattis i efterskott Jennifer! Vi hoppas du hade lika kul som vi hade! PUSS på din stjärt.












Biffen



This Means War

Hela lördagen gick åt till att skypa, prata i telefon och träna i 2 timmar. Där efter kom jag hem och familjen var hemma igen. Vi åt lite middag tillsammans och bestämde oss sedan för att hyra en film. Vi såg This Means War. Jag tyckte den var skit bra och en typiskt bea film!
Mitt i filmen kom Sara och gjorde oss sällskap och sedan somnade vi sött bredvid varandra.


saturday

Älskar lördagar. Och idag älskar jag lördag lite extra mycket. Jag ska bara vara med mig själv idag. Sånna dagar kan faktiskt behövas ibland. Ska försöka få in skype-dejter, telefon samtal, tvätt, träning och film under dagen. Ska faktiskt bli himla skönt!

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


Gammal bild

fredag

Fredag fredag fredag..
Började dagen med att köra Maddox till skolan. Åkte hem med Liam och vi tog de lugnt här hemma hela förmiddagen innan det var dags att åka och hämta Maddox igen.  
Eftermiddagen blev det lek hemma och på lekplatsen och barnen var över allt och ingenstans! Gick bra trots väldigt mycket gnäll osv.

På kvällen tog jag på mig min onepiece och åkte iväg till bion. Jag, Sara och Jennifer hade bestämt att se Snow White and th Huntsman. Det var världspremiär idag och den var faktiskt riktigt bra. Helt klart värd att se!
Efter bion drog jag med mig Jennifer hem. Satt och pratade med Jonna i flera timmar på övervåningen, åt glass och ananas och såklart ett Big Brother avsnitt. Kan ha varit en av de bästa avsnitten under den här säsongen.


nej du kan inte få mitt nummer

Dåliga raggningsrepliker och raggningssätt finns det så mycket av här i USA. Det här är bara två exempel:

Härom dagen när jag åkte bil med nervevade rutor kör de upp en grå bil (inte för jag vet varför den informationen var så nödvändigt) brevid mig vid röd ljuset. Killen i bilen drar också ner sin ruta och säger sen.
-Hey, do you have a lighter?
-Eh no?
-Okey, can I have your number? (med världens största smile)
Jag körde bara därifrån, HA!

Varje gång jag och Liam kollar på när Maddox har basket så kommer det alltid in någon som ska spela basket på andra sidan skynket. Och alltid ska denna personen försöka impa (som att jag skulle bli impad av lite skjut i en basketkorg) med sina moves och skott. Och alltid ska det vara en ful amerikan. Okej om det hade varit någon snygg musklig kille, men när de kommer en tanig, likblek och inte alls good looking guy så kollar jag bort. Han kollar alltid åt mitt håll så att han ser att jag kollar och sen skjuter han. Herrreguuud!!!!


Just so you know liksom..

torsdag 31 maj

Torsdagar är som vanligt fullt upp.
Började med att lämna Maddox på skolan. Väl där när jag ska sätta tillbaka Liam i bilen så står de en stor hund (en exakt sådan som på bilden nedan) och skäller efter sin matte. Han stor med halva huvudet utanför rutan i bilen och skäller. Liam vänder sig om och kollar och säger till mig:
He need help?
Jag: Nej jag tror han bara vill att hans mamma ska komma.
Liam: The cow need help?

HAHA, det är bra Liam! Det ser faktiskt ut som en ko!

Resten av dagen rullade på med playgroup, basketball och ponden. Som tur var ville Jennifer också hitta på något idag så vi åkte till ponden tillsammans och skrattade mest åt våra barn som grät, tjata, skrek och var allmänt trotsiga. Ibland får man faktiskt skratta åt det när en unge skriker för att hon vill ha uppmärksamhet, en unge skriker för att han har ramlat, en unge tjatar på att han vill ha vindruver och den andra ungen surar för att han inte får glass.
Tur att det inte är så varje dag, HA!

Ikväll har jag gymmat och städat rummet och nu är det sängen för mig. Tjohej!






Har du huvudvärk Jennifer?

RSS 2.0