end she did it again

Ae, vet ni vad jag gjorde igår?

Jag hade ju en dag för mig själv. När jag skulle duscha tänkte jag pröva min nya hårinpackning. Konsistensen kändes konstig men jag tog en stor klick och masserade in.
Det tog ett himla tag att få ut det men när jag var klar och gick ur duschen vet ni vad jag ser då? På burken står det att det är vax...Amen bra Bea!
Har tvättat håret 3 gånger och de är fortfarande fettigt. OOOH klantiga människa..

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Mer frågor;)
Jag vill fara till usa efter studenten, hur lätt/svårt är det att styra över det? alltså datumet som man vill fara.
Såg på en video att en av dina killar verkar förstå svenska?! Hur gick det till liksom haha.
Du skrev att man inte klarar sig på 200 dollar i veckan, är det bara du eller en allmän åsikt mellan de au pairer som du känner?
Efter att man blir klar med sin ansökan, hur lång tid tar det/ tog det för dig innan familjerna börjar höra av sig?

Svar: Datumet är väldigt svårt att styra över. Du måste ju hitta den perfekta familjen först!Jag blev antagen till programet i December 2010. Jag vill alltså åka efter studenten i Augusti 2011. Jag fick inte många familjer innan Augusti, och mina matchningar var helt tvärt emot vad jag hade på min krav lista (inga pälsdjur, inga barn över 10 osv..)
Jag fick min första matchning efter 5 veckor tror jag. Men det är så olika från person till person och företag tror jag! Men det tog nog 3 matchningar innan någon hörde av sig. Och sammanlagt under ett år som jag sökte familj fick jag nog kanske 17 matchingar.

Ja det var nog Liam du såg som jag pratade svenska med kanske. Men båda pojkarna förstår svenska. Mamman är svensk och de vill att jag ska prata svenska med barnen. Lite svårt är det ju ibland när man bara får svar från barnen på engelska, men för det mesta går det bra tycker jag! Och jag har lärt mig så mycket engelska även fast det är mycket svenska i min vardag då hela min värdpappas släkt är amerikaner och vi träffar de flera gånger i månaden då de bor så nära! Så det tycker jag absolut inte är en nackdel att min värdmamma är svensk!

Alltså, jo det är klart du klarar dig med de på en vecka. Men om du vill göra resor, shoppa, äta ute, utlykter osv så kostar det pengar. Men om du börjar spara direkt när du kommer hit och kanske inte köper så mycket kläder (som jag gör) så funkar det nog! Men se ändå till att ha lite pengar från Sverige tycker jag nog! :)
beatrice

2012-09-05 @ 17:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0