Jobb, jobb och jobb

Igår jobbade jag i över 11 timmar! Jag höll på riktigt på att bryta ihop...
Fötterna ömmade (pga av att jag går runt i mina ballerina skor för jag inte har några andra just nu), huvudet var tungt, svettades som en gris och super stressad.
När jag kom hem till mamma efter jobbet ringde jag pappa. Han hämtade mig och vi köpte kebab från europizza och tog med det hem till honom.
Tog ett dopp i poolen också, sen somnade jag gott!

Idag var jag ledig så jag passade på att slappa vid poolen. Senare på eftermiddagen kom pappas kompis och vi åt grillat tillsammans och hade en skön kväll!
Nu är jag hemma hos mamma igen och imorgon är det jobb igen. Och efter jobbet kan jag äntligen komma in i lägenheten igen! Patrik kommer nämligen hem. Skönt det ska bli!

Puss och hej!


Skit dag

Idag har de varit en skit dag.
Tappade bort mina nycklar igår natt när vi var i Norrköping och dom är inte funna ännu...Kommer alltså inte in i lägenheten och måste vänta ändå tills Patrik kommer hem på tisdag. Känns sådär lagom kul just nu!
Som tur är hade mammas kompis en extra nyckel hem till mamma så här får jag bo nu temporärt!

Allt löser sig men jäklar vad jag är trött på att mycket inte går min väg just nu.

Be positive Bea!


Sigge Sigge

En grej på mitt jobb som jag älskar att göra det är att klä ut mig till Sigge (scandics maskot). Alla andra på jobbet hatar det och vill göra elaka saker mot maskoten, men inte jag! Jag gillart!

Idag när jag gick ut i restaurangen som Sigge kom flera barn springandes och kramade mig. En liten kille från Finland kommer fram och petar på mig och sedan skrattar han världens härligaste skratt. För att skoja till de lite håller jag för Sigges ögon och gömmer mig. Han skrattar ännu mera! Så höll vi på i minst en minut och det slutade med att i princip hela restaurangen skrattade åt den här lilla pojken för hans söta skratt! Oj vad de gjorde min dag! Skulle gärna tagit med honom hem. Det ändå jobbiga var att han inte pratar svenska och finska, de förstår jag mig inte på. Så jag lät han gå till sina föräldrar istället, haha! Snällt va?

Så här ser jag ut ibland. Vad tror ni det är för djur? ;)


Klick klick klick.

Kände mig ensam och uttråkad igår så klickade hem lite grejer från Nelly! Kändes genast lite bättre!

Nu räknar jag ner dagarna tills jag får mitt paket på posten och tills min pojkvän kommer hem! Himla jobbig väntan!




just keep swimming

När man är ensam så styr tankarna över allt. Iallafall för mig.
Patrik har åkt utomlands, mamma och Jossa är på västkusten och pappa han bara jobbar, precis som mig. 

Det är skönt ibland att bara låta tankarna flyga runt, men inte idag. Jag är så trött. Trött på allt. Trött på jobbet, trött på personer som stod mig nära för bara några månader sedan, trött på min mage, trött på den ständiga ryggvärken, trött på att vara den personen som folk styr med. 

Men vet ni, jag orkar inte vara trött. I'll just gonna keep on swimming, just keep swimming. 
För allt ordnar sig. Det gör det!
 
 

västkusten

I helgen visade jag för första gången ett av mina absolut favorit ställen för min pojkvän. Vi hade en helt perfekt långhelg tillsammans med sol, bad, shopping osv med resten av min släkt. Allt var bara super bra!










 







 

RSS 2.0