Oh god!

Vilken jäkla dag....
Har haft fullt kör från klockan 20-23! Där står jag med folk som inte fått sina rum, folk som vill byta rum, köpa nått från shoppen och en hel sportgrupp! Ingen svarar när jag ringer dom och mina enda ord är: Oh god! 

Jag är helt jäkla slut men imorgon kör jag igen. Förmiddagspasset från 06:30 till 15. Wish me luck! 
Godnatt från en trött chey. 


31/1

Oh hej och hå! 

En vecka har gått sen sist och jag har i princip jobbat och haft fullt upp hela dagarna. 

Idag ska jag försöka ta mig till gymmet innan jobbet. Kommer vara full fart på jobbet då vi har flera sport grupper och många andra gäster, men det blir kul! 

Nu ska jag krama om min sötnos innan jag går till gymmet! 






Friday I'm in love

Jag är hemma i igen efter ett par bra dagar borta! 

När jag kom hem åt jag lunch tillsammans med Patrik innan jag begav mig mot jobbet. Där blev de jobb från 16-20 med massor incheck med bara trevliga gäster! 

Nu är jag hemma igen och vi har precis ätit middag och ska strax se på "the day after tomorrow". 

Imorgon blir det jobb igen från 11-17 sen ska jag spendera kvällen med tre fina tjejor lite utanför Mantorp med middag, dricka och förhoppningsvis massor med skratt. Kommer bli hur bra som helst! 
Ha en bra kväll, godnatt! 



Torsdag

Jag har haft en sådan bra dag idag. Nästan inte brytt mig om telefonen alls. (Nästan..) 

Började med att följa med mormor för lite inhandling av mat och små ärenden. Där efter blev det lunch innan jag åkte iväg för att hämta kusinerna från skolan. 
Jag tog med dom till ett fik inne i stan där vi satt en liten stund. Där efter var det tänkt att Tuva skulle välja ut födelsedags presenter till sig själv. Gick inte så bra då Köping tyvärr inte har något bra utbud. MEN fröken bra hittade minsann en fin jacka som fick följa med hem! Halva priset också! NAJS! 

Vi skjutsade Olivia till fotbollsträning och jag och Tuva fortsatte vårat letande på presenter. Till slut kom vi till H&M där Tuva fick med sig två tröjor. Även jag fick med mig en tröja där ifrån. Jag skäms lite över att säga att den är köpt på barnavdelningen, men så är det när man är liten. Som Tuva sa, "Ja du är lite konstig som är 21 och har köpt en likadan tröja som din åttaåriga kusin precis gjorde". Jag är beredd att hålla med henne...

Vi gick sedan in på maxi där vi hittade två iPhone skal och tre filmer till henne också. De blev iallafall en nöjd Tuva som kom hem! 

Ikväll har vi ätit gott och kollat massor med gamla videos från när vi var små. Så himla mysigt! 

Nu är det sängen som gäller. Åka hem imorgon och jobba står på schemat! 

Puss hejs! 

Morbror jobbar hårt på jobbet. 





Lite ledig tid

Befinner mig just nu i Köping hos mormor och morfar. 
Tänkte eftersom jag ändå var ledig så kunde jag åka hit och umgås lite. 

Så skönt att komma hit och bara koppla av lite. Ingen stress och bara va. 

Idag så ska jag dra mig ner på stan hade jag tänkt. Innan eller efter så ska vi hinna med en snabbis till stugan. 
Och sen i eftermiddag ska jag hämta kusinerna från skolan och va med dom under eftermiddag/kväll! Mycket bra dag. 

Får ju inte glömma att min fina molly är med här också. Hon verkar trivas himla bra faktiskt. 

Nu ska vi fixa oss och dra oss här ifrån! Puss och kram! 


13:13

Det är lördag och jag och Patrik har äntligen tagit tag i vårat gäst/förvaringsrum. I cirka ett år har de bara stått där och vi har i princip kastat in saker där och sen stängt dörren. Nu har vi äntligen fått upp en garderob och börjar ställa i ordning saker. Ni kommer få se bild när vi är klara lite senare idag. Nu tar vi en paus efter att ha jobbat hårt i två timmar! 




16/1

Både jag och Patrik var ledig idag så vi passade på att åka över till malmslätt för att fika med Patriks farmor och farfar. Dom är så gulliga och väldigt pratglada. Vi blev kvar där i några timmar tills vi åkte hem och styrde lite här. Lagade jätte god mat tillsammans och kollade på dåliga tv program. Till slut så var vi båda så trötta så nu ligger vi i sängen. Vi gick och la oss för kanske en halvtimme sen. Ganska illa att somna så här tidigt, men skönt ändå. Jag ligger dock vaken på grund av den där jäkla tabletten som ska sätta sig i halsen jämt. Fy tusan vad ont de gör. 
Men men det finns inget att göra åt de. 

Hoppas att ni har haft en bra torsdag! 

Puss och hej! 

Vi hade med oss en trött tjej idag. 

onsdag 15 januari

Min dag har gått väldigt snabbt måste jag säga.
Har haft ansvaret själv idag på konferensen. Kände mig ganska så duktig trotts allt. Alla gäster verkade nöjda, men jag kanske var lite för snäll mot vissa. Men hellre glada gäster än sura!
 
Efter jobbet gjorde jag först några ärenden och sen gick jag till Actic för att köpa gymkort. Tur jag hade som kom sista dagen av något erbjudande som de hade. Så lite billigare fick jag till det.
 
Mina ögon håller på att fall ihop, men jag måste hålla mig uppe tills PH. Måste ju se vem som åker ut idag! Spännande, spännande!



HEJ, hej, snygg chey!

Är det bara jag som upplever det här?

När jag ska svälja en tablett (spelar ingen till hur liten eller stor den är) så fastnar den alltid i strupen! Varför, varför, varför gör den det? Vad jag en gör så är den kvar där i minst 2 timmar. Försöker dricka varmt, kallt, äta knäckebröd osv. Inget fungerar. 

Just nu sitter de en jäkel i strupen på mig och det gör så fruktansvärt ont i bröstet och i halsen! Kan inte sova på grund av det! Det här är varför jag hatar att ta tabletter. 

Problem á la Bea! 


Klippning för mollsan

För två veckor sen lämnade vi in Molly på klippning. Hon blev så fin men så himla liten. Gulle gosan!
Hon hatade det verkligen i början och kliade sig, hade svansen mellan benen för hon skämdes och tyckte
inte om att gå. Nu tror jag dock hon har vant sig. Men hon fryser dubbelt så mycket!
Före:


Efter:


 

14/1-14

Okej så de här med bloggandet var ju kanske inte det bäst efter jag kom hem från USA.
Men jag kan i alla fall försöka bli bättre detta år!

Så de senaste som har hänt är jul, nyår och ingenting.
Julen firade vi i Sälen med mammas sida av släkten. Vi åkte skidor (trotts att de inte var super bra skidväder), åt massor med mat och kollade på tv.

Efter jul blev det nyår och ska jag var ärlig var det inte alls bra. Jo till en början men framåt 23 blev de tråkigt när vi bytte fest. Men så är det ibland. Allt kan inte vara perfekt. Jag är i alla fall glad att jag fick va med min pojkvän för första gången på nyår.  
 
Annars har allt varit ganska så vanligt. Varit hemma, varit på gymmet, vart med vänner osv. Så i princip ingenting. Jobbat har jag inte gjort så mycket heller tyvärr. Men snart så får jag mer timmar förhoppningsvis!

Barngympan har dragit igång igen så nu är det måndag och tisdagkvällar jag får leka av mig med mina små barn.
Tur det!

Nu ska jag återgå till mitt älskade vänner Marathon. (Jag kan inte få nog)

PUSS
 
 
 

RSS 2.0