No matter how long it takes...

Nu när det är sommar kan man äntligen sätta sig ute vid ån och äta en mysig sallad på eftermiddagen med sin fina bästa vän.
Och det var precis vad jag gjorde idag. Fia och jag hade en välbehövlig eftermiddag tillsammans med skratt, prat och kladdkaka såklart!

Precis vad jag behövde faktiskt!


heldags utflykt

Igår var både jag och Patrik lediga så vi bestämde oss för att åka till smultronstället. Kvällen innan nämde vi det för Jossa och Tuva och självklart vill dom också följa med. 

Vädret var molnigt, lagom varmt och ibland kikade till och med solen fram. Vi valde helt rätt dag att åka till Smultronstället iallafall. Ingen kö och lagom mycket med folk!
Glassen var som vanligt super god, men som alltid, lite för mycket! 

Efter en god "lunch" tog vi oss upp till utsiktstornet för att se ut över Söderköping. Himla mysig stad det där. Ett riktigt sommarställe.

I bilen på väg bestämde vi lite spontant att åka till Kolmårdens Tropicarium. Älskar verkligen att se ovanliga (och vanliga) djur. 

Dagen avslutades med en god middag hemma hos pappa med hela gänget. En väldigt bra dag!

























 

midsommar

Min midsommar spenderade jag hemma hos Patriks kompis Jakob med annat trevligt folk. 
Vi grillade, hade trekamp, försökte göra kransar och självklart bjöds det på alkohol under kvällens gång.
Lite efter 1 på natten kröp jag ner bredvid min man i hans pyttelilla säng hemma i Mantorp. Vad bortskämd man blir med att ha sin egen stora säng. Nu var det bara trångt och jobbigt, haha!


Lite bilder tog jag iallafall. 155 stycken närmare bestämt. Så några kan jag allt dela med mig till er.






 







 

























 

och sånt där

Efter att ha varit ledig från jobbet en hel vecka jobbade jag idag min första och näst sista dag för den här veckan! (Hängde ni med?)

Har under den förra veckan äntligen kunnat slappna av lite och bara ha det bra. Allt är fortfarande inte bra, men på god väg! 

Idag efter jobbet drog jag med mig Patrik hem till pappa där vi badade, solade och hade en väldigt bra eftermiddag/kväll. Ska försöka att vara där så mycket som möjligt nu under sommarn för sen i höst ska de nya ägarna flytta in. Kan ni förstå de? Några andra ska bo i mitt hus!! MITT!! Nej okej, pappas hus, men ändå! Lite sorligt är det allt. Men det blir nog bra!

Har också föresten hämtat ut mitt nya objektiv så nu jäklar är jag taggad på att fota massor. Uppdateringen kan de dock bli lite sådär med. Men det vet ni ju redan. 
Veckan bjuder på en dag till på jobbet, studenten för Fia och Summerburst i Stockholm. Skön vecka!

Nu är det natti natt! 






 

RSS 2.0