CRILLEBOOOI

Grattis till Crille som tog körtkort i tisdags föresten. :D
Jag, Josse och Hampus fick oss en premiär tur till tornby med Crille och det gick galant!





No pain, no gain

Hello folk!

Jag är extremt sorry för min så dåliga uppdatering, men just nu är det mycket i skolan och mycket utanför skolan som jag måste prioritera.

Idag var en riktigt slapp dag förutom att vi fick skriva ett svenskaprov den andra lektionen. Men men. Där efter gick jag på stan med Ida för att inhandla lite grejor.

Jag kom hem hur tidigt som helst kändes det som så jag satte mig och gjorde lite teori. Och det har jag gjort nu en liten stund. Sen har jag också kört bil lite här och lite där och ska snart göra det igen.

Nu tänkte jag bjuda på två bilder från konditori som jag lovade er!


Paulis & jag


Idis & Paulis


27 september

Tjena!

Idag har varit en almänt stressig dag. Skolan först med lite redovisningar och sådant. Direkt efter skolan var det bara att hoppa på 3an för att åka mot Ryd och ha barngympa. Där blev det en del som skadade sig, en fick näsblod och en gjorde illa benet. Det är inte lätt när man är liten alltså.

Jag fick gå tidigare idag för att hinna med att gå på informations möte om Au Pair. Jätte intressant och det gjorde mig mera pepp på att åka nästa år!
Fick även där gå tidigare för att hinna till LHC matchen där det blev vinst med 4-0. GREAT!

Nu ska jag minsann plugga teori och lite engelska.
Hörs när vi hörs! Pussen <3

Överrasknings fest!

Förlåt mina solstrålar men helgen har bjudit på för mycket roligare saken som datorn har inte varit prioritering nummero ett.

I fredags åt vi först middag hemma hos mig och hade det trevligt. När vi sen hade ätit klart satte vi på Ida ögonbindel och irrade omkring lite här och var. Till slut kom vi hem till mig igen där vi möttes av mycket folk som skrek suprice för Ida. Hon blev riktigt överraskad och bara skrattade hela tiden. Har nog aldrig sett henne så glad. Söt var hon iallafall.
Efter tolv var det krogen och det var riktigt riktigt kul!

Och nu kommer det några bilder från i fredags:












PÖSS

i början

Hej på er mina kära!

Idag är jag helt ensam hemma i lägenheten. Mamma är i Sannäs och syster är hos pappa.
Så jag underhåller mig med att kolla på tv och ska snart städa och duscha.
Imorgon ska vi äta middag här först sen ska vi på krogen för Ida fyller år på lördag. Så efter tolv är det vi som är ute och röjer på stan.



PUSS på er!

say what

Jag tar ett uppehåll i pluggandet. Kan ju inte bara sitta och läsa filosofi, du blir man till slut mentallt störd och det vill vi ju inte att jag ska bli. Så jag tänker sätta mig i soffan och ha boken i knät och kolla lite på Idol. Men efter nio ska jag sätta mig i mitt rum och plugga på skiten igen.
Tills dess, säg inget till mamma att jag kollar på Idol ;)


we running right back

What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces
I'm falling to pieces.


Gick hem idag efter första lektionen. Kände mig inte alls bra. Så jag har kollat på tv, sovit, ätit, tagit panodil, duschat och pluggat hela dagen.
Annars finns det inget kul att berätta förutom att det är skolfoto imorgon och jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig. Men det får jag lista ut under kvällen.

Hörs lovers!

Måndag


Hello "fröken bea"

Nu är jag äntligen klar med min psykologi läxa, i och försig tog det bara 30 minuter men det är skönt att det är avklarat!
Idag gick jag i skolan som vanligt, lite konditori på morgonen och avslutade dagen med Engelska C. Lite svårt är det måste jag medge, men jag kommer ju kanske prata engelska ett helt år nästa år så det är lika bra att vänja sig.
Efter skolan rullade jag ner mot resecentrum för att möta upp Matilda. Vi tog sen bussen till ryd för att tillsammans med Linda ha alla barn grupper. Asså ni förstår inte hur söta dom är. Idag kom det fram en tjej till mig och sa:
-Fröken Bea?
-Ja?
-Vet du, idag ska en kompis sova över hos mig.
-Men oj, får ni sova över fast det är skola imorgon?
-Jaaaaaa hihihi.
-Vad busigt det får inte ens jag.
-Hihihihih.
Sen sprang hon iväg haha. Asså gulliga små barn!

Nu ska jag hoppa in i duschen och somna så fort som möjligt, jag var en aning död imorse efter att ha suttit och kollat på valvakan hela natten!

Godnatt sötnosar!

Valvaka

Det är lite spännande att kolla på valvakan faktiskt. Men att SD kommer in riksdagen är inte acceptabelt. Visst man får tycka hur man vill, men SD går för långt.


Vem vinner?

Och medans jag väntar på resultatet så skriver jag in massor information på min au pair sida. ;)
PUSS

19 september


Trött och söt tjej.

Ligger i soffan och kollar på vänner. Väntar på att mamma och syster ska komma hem så vi kan äta mat. Annars händer det inget jätte kul idag.
Just det, jag har fått vuxenpoäng idag, jag var nämligen och röstade ;)

Puss på er.

halo


Min mormor och morfar är söta!

Och jag är en liten smula avundsjuk på dom också. Dom är nämligen i Grekland i detta nu. Fusk gånger tusen! Men jag hoppas verkligen dom har det bra ändå!

Nu har jag kikat klart på Idol och nu så slökollar jag på valdebatten på fyran. Kanske inte så jätte kul, men ibland är det lite intressant kan jag tycka iallafall. Men så fort mamma tar datorn byter jag jag till Vänner. Hahaha.

Puss och Godnatt kära vänner!

Easytone

Har precis kommit hem efter en powerwalk med mig själv och lite musik. Väldigt skönt kan jag säga. Dock har jag redan lite träningsvärk. Hahah, men dom är sjukt sköna att gå i! Så jag rekomenderar alla att köpa sådan. ;) Men ni kan nog aldrig få de lika billigt som jag fick dom för ;) Det ni!

Nu väntar Idol. PUSSSS



someone new

Sorry min uppdatering har varit kass, jag vet. Men ibland har man varken tid eller ork.
Nu är jag iallafall tillbaka och ni får nog lite update senare iaf. För nu ska jag göra sallad.



En bild från Sannäs i helgen. (:




minnet av din hud

Min blogg har blivit lite lidande under de senaste dagarna. Jag har nämligen varit i Sannäs under helgen med 4 fina vänner och haft mycket mysigt.
Lovar att lägga upp bilder så fort som möjligt.

Idag har jag haft en ganska upp och ner dag. Har fått reda på att Kathi åker hem till Tyskland igen och jag har börjat min första dag som gympa ledare i Ryd.
Men dagen har väll varit ganska bra ändå kan jag tycka.

Nu sitter jag bänkad fram för tvn och kollar på Ullared och det ska jag fortsätta med. 
Talk tooo you later guys. 
 

Elin har tagit körkort så vi firar det med...

dsc01363 (MMS)

Elin har tagit körkort så vi firar det med en åktur till ljunkan :) grattis sötnos <3


tack för du finns






Jag saknar Österrike lite faktiskt. Kanske inte kylan, men bara att vara där med bästa vän. Jag själv kanske inte var världens bästa vän under den vecka på grund av att jag var så sjuk och grinig. Men Ida var glad ändå och det värmer något så enormt! Jag kom och tänka på det nu när jag kollade igenom alla bilder på datorn. Så tack Ida för att du finns, du är bäst <3

ONSDAG

Hej på er!

Jag ska skriva lite snabbt nu i Idol pausen.
Idag har varit en bra dag. Ringt till riksdagen, ringt till studiefrämjandet och sen har jag varit på ledarmöte. Allt gick kanon!

Jag ska nämligen vara gympa ledare för småbarn nu denna höst alla måndagar. Ser riktigt mycket fram emot det och det kommer blir kul att vara med barnen. Som många av er vet så älskar jag verkligen barn. Så det här tillfället är ju bara perfa!

Imorgon är det Laserdome med Samhälls C klassen, det ser jag fram emot.
Sen på Fredag drar jag och 4 tjejer till, till Sannäs, mys på hög nivå!

Vi får höras när vi hörs, kanske hinner ett snabbt inlägg imorgon mellan körlektionen och laserdome.
Puss och Kram <3

Cooler than me

Hello småfolk.

Jag är so happy I could die. Nej nu ska vi inte leka Lady Gaga. Men idag mår jag bra. Fin, fina vänner och en bra dag helt enkelt. Kan inte blir mycket bättre.
Ska snart sätta mig och äta med min pappa och sen drar vi mot Motala och sedan efter det åker vi till Skärblacka för att hämta en bil. Så jag får köra ganska mycket idag. Dock tror jag nog att jag missar Idol. Men jag får helt enkelt se det på datorn i repris eller något..

Vi hörs förmodligen senare, eller kanske inte, vi får se.
Puss så länge!

shakin

Godkväll!
Sjukt vad trött man kan vara..
Började dagen på ljunkan med konditori. Jag lovar ni ska få se bilder när jag tar några. Vi är otroligt söta!
I vilket fall som helst så bakade vi kakor idag. Jag och Ida är verkligen gryma kan jag säga!
Annars har dagen bara kört på. Vi hade bara en lektion sen var resten inställda. Så jag tog en promenad till körskolan för att plugga teori. Så nu har jag skrivit ut alla fel så jag kan plugga in det rätta.

Jag skulle ha tränat idag, men ärligt talat orkade jag inte. Jag kollar hellre på Ullared och stryker. (Stryker gör jag inte frivilligt dock)
Är helt utmattad och därför låter jag min syrra bokstavera allt jag ska skriva. För jag kan verkligen inte skriva. HAHA.

Nu ska jag kolla klart på Ullared sen blir det nog sängen för min del.
Kyss och Hej!

seg, trött & hängig

Nej vet ni vad, jag orkar verkligen inte träna, istället tänker jag duscha och sen stryka lite kläder. Eller så stryker jag först? Aja, det får vi se hur det blir.
Förlåt men idag är jag inte alls pepp på att blogga.
Vi hörs imorgon! :)

Nattsvart

Jag är inte död för er som undrar, bara seg!
Igår var det filmkväll hemma hos mig med lite folk. Jag var dock den som höll sig uppe längst. Ganska duktigt tycker jag!
Nu har jag hamnat hemma hos pappa och ska träna när jag har smält maten.
Puss så länge!

Lördag

Gårkvällens nolling var faktiskt jätte bra. Kul hade vi är en sak som är säkert!
Nu är jag ensam hemma och ligger och slö kollar på vänner (oväntat?) och väntar på att Josse ska komma tillbaka från Borensberg. Men det är nog ett tag kvar..


Bästa nollorna. PUSS PÅ ER! <3

Nollning ikväll

Nu sitter jag här helt ensam och väntar på att Isabella och Josse ska komma, sen så ska jag nog äta något också. Ikväll är det som sagt nollning och jag tror det kommer blir jätte kul!

Vilo time nu.


in your arms

Idag vaknade jag upp och var inte alls lika snorig som igår. Skönt tycker jag. ;)
Jag och Josse har ätit frukost och ska snart plocka undan frukosten och sen slappa enda tills vårat iv-val på ljunkan börjar.

Vi lär kanske höras efter mitt iv-val. PUSS


Torsdag

Idag är ingen bra dag.
Kände mig yr och svettades som en gris på svenskan, så jag bestämde mig för att gå ner till skolsköterskan, när jag väll kommer dit blir jag jätte yr och det svartnar en snabb stund och sen börjar jag frysa och skaka. Jag fick lägga mig i vilorummet ett tag för att se om de blev bättre. Men just när jag har lagt mig kommer en tjej som har stukat foten. Så där låg vi ett litet tag tillsammans i tystnad. Och såklart går brandlarmet. Ingen höjdare. Så ut i kylan och stå där och skaka. Sen bestämde jag mig för att gå hem för jag mådde inget bra.

Så här i soffan har jag legat och sovit enda sen 11 till 14. Skönt, men mycket bättre känner jag mig inte. Men nu har jag Josse här som sällskap. Tur det :)

PUSS

1 september

Nej nu, allting blir aldrig som man tänkt sig. Så mina planer för nästa helg blir tyvärr inte av.
Men idag blev jag lite glad iallafall när jag fick höra att jag nästan har fått ett jobb. Inget jobb, mer som en "fritids aktivitet" och det lär kul!

Men jag ska inte säga något i förväg kanske, eller jo lite, men vi tar det när det kommer istället!

Nu har jag precis kommit ut från duschen, jag har tränat idag igen. Sjukt hurtig är jag. Och nu väntar jag på att pappa ska komma tillbaka från rundan så vi kan äta mat.

Imorgon är det körlektion för min del och sen åker jag direkt till mamma för att jag och josse ska vara ensama hemma där. Ska bli massor mys!

Talk to you later.

RSS 2.0