30 maj

Från att ena dagen var super bra väder till idag då det är molnigt och kvavt. Men dagen rullade ändå på bra ändå. Gymnastik och Stamford mall med Liam på förmiddagen. Lunch, och Stamfords Naturecenter med Sara och en av hennes barn på eftermiddagen.

Internet funkar äntligen igen. Det var nere sen igår men nu har Ryan fixat det som tur är. Funderade hur jag skulle överleva där ett tag, men nu jäklar ska jag kolla igenom allting jag har missat på BB.


Tisdag

Dagen började jätte bra. Kollade ut genom fönstret och solen sken! Ååh vad härligt! Dagen flöt på lika bra också! Åkte till lekplatsen i Wilton med barnen och Jennifer + hennes barn på eftermiddagen. Även Sara kom förbi en snabbis med sina barn.

På kvällen skulle jag, Jennifer och Lina egentligen till ett tivoli, men på grund av åskvädret åkte vi till mallet i Danbury istället. Fick med mig ett hippie-band, armband och ett par jeans.















måndag - memorial day

Vid 9 hade vi satt väckarklockan så det vara att gå upp och fixa sig innan vi åkte iväg till paraden. Eftersom det är memorial day har de en parad i varje stad så självklart åkte vi in för att kolla.
Det höll inte på så länge och det var dock väldigt skönt eftersom vi halvt svettades ihjäl. Så när vi kom tillbaka till strandhuset var det bara på med bikini och pressa och bada.
Det tog emot lite att packa ihop sina grejer och sätta sig i bilen och åka hem. Men vi lär ju åka tillbaka ganska snart! Men oj vad jag trivs där. Både med platsen och med folket!



















sunday

Söndagen gick åt sola, bada och äta. Jag och Jennifer låg och pressade hela dagen och vi hade verkligen en super skön och lugn dag.
Under dagen kom även en kille vid namn Jon förbi som har varit Ryans föräldras grannar hela livet. Han erbjöd sig att ta med mig och Jennifer ut på kvällen för att bara ta det lite lugnt och prata. Självklart tackade vi ja!
Kvällen blev dock inte som vi tänkte oss. Denna här Jon skulle hör av sig efter några timmar. (vi tänkte kanske runt 8, 9) Vi väntade och väntade och sedan till slut vid 10 drog vi oss iväg till en ett litet ställe bara 10 minuter ifrån för att hitta på något att göra.
Väl där får vi sms av den här Jon och han säger att han är hos sina kompisar osv. Vi orkar inte riktigt med honom och vi blev istället medbjudna av två andra killar vi träffade på cuckoos. Skit sköna och vi hade en riktigt rolig kväll tillsammans.


















lördag - bridal shower

I lördags morse vaknade jag klockan 6 av väckarklockan. Medans Jennifer låg kvar i sängen och gosade så gav jag mig ut på en springtur. Var riktigt skönt. Inga bilar, inget folk och alldeles tyst och skönt.

Vid 8 åkte vi iväg mot strand huset för att förbereda lite inför dagen. Sedan åkte vi till en jätte fin resturang/hotell en bit ifrån för att fixa inför Ericas shower. Vi fick trerätters lunch, kollade när Erica öppnade alla presenter och satt och pratade. Det var min första shower och om jag ska vara ärlig tycker jag det är en liten konstig tradition amerikanarna har. Men tycker ändå det är jätte kul och trevligt!

På kvällen lekte jag och Jennifer med pojkarna och umgicks med resten av släkten vid strandhuset.
















friday

Liam och jag började morgonen med lite obligatorisk Dora tittande. Sedan åkte vi iväg till New Canaan för att egentligen gå på story-time med Sara plus hennes lillkille, det visade sig dock att det hade slutat. Så vi bestämde oss istället för att åka hem till oss och baka. Barnen lekte runt medan hemmafruarna bakade muffins. Kan ju inte påstå att det blev speciellt super bra, men det gick ner i magen.

Lämnade av pojkarna i Stamford hos Jonna och åkte sedan hem i all denna trafik. (det är helg och ALLA åkte idag såklart) Tog dubbelt så lång tid men jag kom iallafall hem. Satte på datorn direkt och skypade med Amanda i nästan två timmar. Vi har inte pratat på 4 månader typ så vi hade lite to catch up så att säga. Bra att vi äntligen tog tag i saken iallafall!

Nu håller jag på att städa mitt rum och fixa mig lite inför kvällen. Tror minsann att det blir middag ikväll med Sara x2 och Jennifer!

PUSS och HEJS


Min snygga vän <3


fotbolls träning

Efter jag slutat fick jag stressa i mig mat och sätta på mig kläderna. Tog bilen ner till Starbucks för att möta upp Torben. Som tur var va han också sen så det gjorde ju inget att jag var lite sen.
Vi tog bilen till träningen och väl där var det bara att springa för glatta livet då vi var riktigt få personer idag. Mer träning åt folket helt enkelt!

Lyckades missa mål x antal gånger, springa in i stolpen i målet och snubbla över mig själv. Men jag kan väl ändå sammanfatta det som en bra träning trots allt! 
Too bad att det snart är över dock. Tycker ändå det är ganska kul att spela mot över seriösa 30+ människor.


torsdag

Torsdag = fullspäckat schemat!

Denna torsdag var inte som alla andra dock. Vi började med att åka till en lekpark med hela Maddox skol klass. Var mest valfri lek där och även en lite snack-time.
Runt tolv åkte vi tillbaka hem där vi åt lunch och packade nödvändheter inför eftermiddagen. Första stoppet blev YMCA där det var basketball.
Andra stoppet blev hemma hos Jennifer där vi inväntade henne + barnen.
Tredje stoppet blev Chuck'n Cheese. Där fick barnen gå lösa på guldpengar och vinna biljetter på olika automater för att kunna köpa leksaker. Maddox var riktigt inne i detta och helt plötsligt står han och hoppar upp och ner. Jag säger då, Maddox du måste gå på toa. Han vänder sig om och säger: NO!! I'm just excited! Men det slutade ändå med att han behövde gå på toa. Jag vet minsann allt jag!

Riktigt bra dag med lite surare barn idag än vanligt, men det får man ta!














onsdag

Vilken bra dag vi har haft. Inget gnäll utan istället glada och snälla barn. Det tycker vi om!
Jag tyckte att det passade bra att åka till SteppingStones idag då molnen var framme. Så där spenderade vi två timmar tills det var dags att åka hem och leka lite här hemma innan jag slutade.

Nu ikväll har jag powerwalkat till gymmet, gymmat i 40 minuter och powerwalkat hem. Riktigt duktigt gjort tycker jag allt. Man märker att alla börjar få panik inför sommaren nu. Var riktigt mycket människor idag på gymmet.

Nu ska jag sätta på Ellen show. Justin Bieber var med idag så självklart spelade jag in det! Sen blir det nog ett avsnitt av BigBrother också!


23 maj

Ush vad jag har varit seg idag. Har inte rört på mig alls mycket.
Tog hand om Liam från 8:30 till 1 ungefär. Efter det låg jag i sängen, skypade, kollade på Glee och sov. Har känt mig allmänt trött och seg så det var därför inget speciellt hände idag.

Nu ikväll har jag städat mitt rum och kollat säsongs avslutningen på Glee. Sorligt värre var det så jag satt här och grät en skvätt!

Nej men det finns inte så mycket mer att säga så jag jag säger godnatt!


looking from the window above

Vilken slappar dag vi har haft idag. Liam har sovit väldigt mycket idag då han har lite feber och förkyldning. Maddox somnade i bilen påvägen hem så kände att han behövde sova lite till och bar in han till hans säng där han fick sova i en timme. Vi hann alltså inte med så mycket idag. 
Men det regninga vädret hade väll också en liten påverkan varför inte gjorde något speciellt, men sånna dagar är alltid skönt att ha!

Ikväll var tanken att jag skulle dra mig till gymmet, men efter helgens bravader behöver jag nog några extra sov timmar. Så nu ska jag stänga ner datorn och lägga huvudet på kudden. Godnatt folket!


21 maj

Eftersom vi kom hem lite efter två inatt har jag bara sovit 5 timmar. Är verkligen helt slut! Ingen sömn denna helg direkt. Men mig gör det inget, det var helt klart värt det!

Liam ligger och sover så jag passar på att lägga över bilder och hej och hå.
Vet ni föresten vad sötnosen sa förut. Vi satt och kollade på tv och helt plötsligt säger han:
Liam: Bea?
Jag: Yes?
Liam: I love you!

Aww han gjorde verkligen min dag! Han är gullig han!



KTUphoria

Den dagen som vi har väntat på så länge var äntligen här!
Vaknade vid tolv av väckarklockan. Hade då alltså sovit 3 och 1/2 timme. Åt lite frukost, fixade mig och sedan kom Sara! Efter ett tag kom även Jennifer och då började våran tripp mot New Jersey!
Efter lite om och men kom vi äntligen fram. Då gick vi runt bland alla små tälten och kollade samt lyssnade på för djs.
Innan de släppte in oss på konsert området sa en kille i mikrofonen: We have a few passes to meet and greet Flo Rida, does anybody wanna see him?
Då skriker jag: Jaaa! Jag vill se Flo Rida det vore grymt till Jennifer och Sara. Då kommer en kille fram och frågar vad jag sa. Jag säger då att jag pratade svenska med mina kompisar. Han säger då, men vad var det du sa då. Jag säger att jag vill träffa Flo Rida. Han ger mig då ett vitt kuvert och där i ligger två pass till att träffa Flo Rida. Började tjuta för jag blev så jävla glad. Helt sjukt var det!

Konserten började lite efter sex och höll på i sex timmar. Riktigt bra konsert och alla artister var grymma!
Mötet med Flo Rida var coolt också! Fick ställa oss på led och sedan hälsa på honom (jag gav honom en kram) och smyglukta lite på han och sedan ta ett kort tillsammans. Det var amazing!

Vi hade verkligen en toppen dag och det var så värt det! Så grymt!







































Lördag

Har haft fullt upp hela helgen. Där av den kassa uppdateringen!

I fredags på kvällen var det födelsedags middag för Jennifer hemma hos Lina. Åt jätte god mat, skrattade, pratade och lyssnade på musik med alla tjejerna. Fick inga bilder där ifrån men om jag får några i veckan bjuder jag på dom då.

På lördag morgon var vädret jätte skönt ute så vi bestämde oss ganska snabbt att åka till Wiltons pond för att sola. Där låg vi i några timmar innan det var dags att åka. Jag och jennifer hade lite tid och lite att styra med innan våran utgång i NYC.
Självklart lyckades det bli punktering på min bil mitt ute i skogen. Men som tur var fick vi räddning av Craig (Jennifers värdpappa) och vi kom därifrån på lite mindre än en timme. 
På kvällen var det utgång i NYC som gällde med Jennifer, Caroline och Lina. Var riktigt kul faktiskt! Stannade inne i city enda fram till 5:30 då tåget gick hem. Kom hem till huset runt 7:30 och somnade inte för ens en timme senare..Helt slut!














torsdag

Vädret har varit himla bra idag också!
Som alla andra torsdagar har vi varit upptagna i princip varje minut.
Playgroup på förmiddagen, basketball och playdate med Jennifer plus barn på eftermiddagen. Full rulle hela dagen alltså!

Nu ikväll har jag varit på fotbolls träning. Kändes jätte skönt att få börja träna igen efter mer än en veckas uppehåll!
Innan träningen träffas vi (Torben, Illy och Jullie) alltid upp på Sturbucks i Wilton. Där efter tar vi någons bil till träningen och sen åker vi hem tillsammans. Sammåkning helt enkelt! Jätte sköna personer alla tre! 

På träningen fick jag ett litet skrattanfall..Tänk er en man 35 + springa efter bollen och sedan tar motståndaren den, han snubblar på sina egna fötter och gör en dykning med sina händer raaakt ner i marken. HAHA, jag kunde inte sluta skratta! Jag borde ha filmat det! Det var så sjukt kul. Älskar att skratta åt när andra ramlar. (Haha elak människa jag är)

Nu väntar sängen. Blir en lång dag imorgon!
PUSS och KRAM









16 maj

Vilken dag det har varit. Solen kanske inte har varit framme hela tiden, men det var skönt nog att åka ner till våran pond här nere i Wilton och leka i vattnet på eftermiddagen. Pojkarna lekte hela tiden och ville inte åka hem därifrån.
De kom fram en fransk man och började prata med mig (då hans pojke lekte med mina pojkar). Han sa att han aldrig hade träffat en svensk förut och då sa jag: Oh it's your lucky day today! Han skrattade bara dock, medans jag var seriös! HA!
Sen kom standar frågan: Hur gammla är din söner? Svarar alltid först med: Nej jag är bara deras nanny och sen berättar åldrarna. Oftast brukar personen man prata med sucka ut och antagligen tänka för sig att de var tur att de inte var mina barn då jag själv ser ut som ett. 
Tycker de är så himla kul att random folk kommer fram och pratar med en var som helst! Alltid kul med sånt!











födelsedags "barnet"

Idag fyllde fina Jennifer 21 år. Hon får alltså lagligt gå ut på krogarna här i USA. Kul för dig då! Är inte ett dugg avundsjuk...

Hur som har jag och Sara tisslat och tasslat de senaste dagarna och nu ikväll dök vi upp utanför dörren med ett vitt papper med lite beskrivningar på. Hon vet dock inte vad vi ska göra eller någonting så vi håller det till en hemlis. Och tänker definitivt inte skriva här då jag vet att hon läser och är hur nyfiken som helst. Det får vänta ;)

Grattis iallafall stumpilumpan. Love ya! <3


Hemska, hemska människa!

Jag blev så djävulsk arg när jag såg detta klipp på en blogg idag. Hur kan man va så dum i huvudet? Jag fullständigt kokar av ilska. Satt med öppen mun genom hela detta klippet. Helt sjukt vad det finns folk till!

Vad tänkte personen som filmade hela detta? Varför stoppade du inte denna psykade kvinna?
Och ni personer i bakgrunden, varför kollar ni på?? Gör något åt saken istället!! 

NEJ ush! Hemska människa, sånna som dig behövs inte i världen!!



15 maj

Vädret fortsätter att leverera regn, men det gäller bara att hålla ut lite till så blir det sommar väder alldeles strax. Idag på min lediga eftermiddag har jag varit och fikat med Jennifer och Lina på ett fik i Branchville. Det heter Tusk & Cup, vilket jag tycker låter jätte sunkigt. Men det är ganska mysigt där faktiskt.
Efter våran lilla fika åkte jag hem till Jennifer och satt i hennes soffa och pratade i någon timme innan jag bestämde mig för att åka hem.
Har spenderat kvällen här hemma i princip hela kvällen. Dock tog jag mig en sväng om till Dunkin Donuts för att köpa Chai Latte. Inga donuts här inte, det gillar jag icke! Tur det faktiskt.



kort dag

En riktigt kort dag blev det idag.
Liams och Maddox farfar är här och ska ta hand om barnen under eftermiddagen. Jag är alltså ledig hela eftermiddagen.
Har tänkt att jag ska åka och fika med Lina och kanske Jennifer i Branchville och sen ska jag nog strunta i att min hals gör ont och åka till gymmet! Hoppas det inte blir värre!



antidote

Städade som sagt ordning på mitt rum nu på dagen så passade på att flytta om mina kort och sådant också. Tyckte det passade himla bra där på mina små hyllor!

Annars har kvällen spenderats inne på mitt rum. Kan var skönt att bara vara för sig själv ibland. I och för sig kom Sara över och vi kollade på Make it or break it. Så själv var jag ju inte. Men inne på mitt rum var jag hela kvällen iallafall.

Nu är det lägg dags. Godnatt!


payphone

Dag in och dag ut är den här låten i mitt huvud. Kan inte få nog!


14 maj

Goddagens.

Dagen har rullat på bra. Började lite tidigare än vanligt. Har fått ett litet annorlunda schema denna vecka för att Ryan är borta.
Hur som körde jag Maddox till skolan och sen åkte jag och Liam hem igen. Här hemma försökte jag få honom att ta en nap (han total vägra), så istället la vi pussel och spelade spel.
Gjorde lite lunch till oss båda och sedan åkte vi till YMCA för att bada. Det är så himla kul att gå och bada med barnen för dom verkligen älskar vattnet. Dock är det inte lika kul att gå därifrån.
När vi kom hem så somnade Liam direkt och då satte jag direkt igång med att städa mitt rum. Har rensat ur onödiga papper, byt lakan och påslakan, soppat och vikt och hängt alla kläder i ordning.

När jag precis var klar kom Jonna och Maddox hem. Dom hade varit på kindergarden där Maddox ska börja i höst. Det lär bli spännande. 
Slutade för en halvtimme sen och har sedan dess bara suttit vid datorn, skickat mail och kollat bloggar.

Om jag inte varit sjuk hade jag direkt begett mig till gymmet, men det får nog vänta en eller två dagar till så jag känner mig helt frisk. Så istället tänkte jag sitta kvar här, kanske sätta på Glee eller vänner för att fördriva tiden lite.



P.S Jag lånade din bild saris, hoppas de va okeeey!

söndag

Vi åkte hem ganska tidigt från strand huset då Ryan var tvungen att åka hem och packa inför hans jobbresa. När vi kom hem satte jag igång min mobil (glömde laddaren här hemma) och fick genast sms från Sara som frågade om jag ville hitta på något. Ringde henne direkt och frågade vad hon gjorde. Då var hon och Jennifer påväg till Stop&Shop för att köpa lunch och sedan sätta sig i en park. Självklart var jag på den idéen och åkte direkt.
Vi spenderade hela eftermiddagen i parken med kyckling, potatissallad, bröd och jordgubbar.
Var hur mysigt som helst och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt att prata av sig!

Vid fem började Jennifer jobba så jag och Sara åkte hem till var och sig. Vi skulle dock ses senare på kvällen för att se dagens avsnitt av BB tillsammans.
För att få tiden att gå ringde jag Ågge för att prata av mig lite. Så himla skönt att han en bästa vän på andra sidan som förstår och ger råd. Du är himla bra!

Och nu ikväll har favortierna varit här och kollat BB som sagt. Och ja, Vobban åkte ut och det gjorde mig inte så mycket. Så länge Camilla är kvar!













lördag - strand huset

På lördagen åkte jag och familjen till strand huset. Vädret var riktigt skönt, med lite blåst nere vid vattnet. På kvällen hade de bokat bord på en japansk (eller var det kinesisk?) resturang. Kocken lagade maten mitt framför oss och gjorde samtidigt en liten show av det. Var himla häftigt faktiskt.
Vi låtasades även att jag fyllde år av någon anledning så jag fick in en liten bakelse på slutet och alla sjöng för mig. Hahah! Alltid kul att bli uppvaktad på en resturang! Dom är sköna dom!

Senare på kvällen gick vi hem och tog det bara lugnt vid huset. Var till och med skönt att sitta ute och kolla när barnen spelade basket. Förhoppningsvis blir det ännu varmare i sommar!


























fredag - tivoli

Mina sega inlägg kan bero på att jag har haft fullt upp de senaste dagarna, men nu kommer en uppdatering! '

I fredags jobbade jag bara förmiddag. Sedan låg jag och sov i 4 timmar innan det var dags att åka till Jennifer. Vi hade bestämt att ha en myskväll med film, dock blev det ändrade planer. Vi åkte istället till Wilton High School  där det bjöds på tivoli för allmänheten.
Självklart passade vi på att åka några karuseller, kasta pil på ballonger, kasta basket i basketkorgen och äta sockervadd.
Jag verkligen älskar att åka karuseller. Men när det kommer till tivoli karuseller så tycker jag bara det är läskigt. De knakar, hackar och ser rostiga och trasiga ut. Det tycker jag är läskigt så därför har jag nog gjort Jennifer och Sara lite halvt döda. Förlåt för det!
Kvällen var allmänt super bra annars. Tackar tackar för det!


Torsdag 10 maj(s)

Förutom att Liams humör inte har varit det bästa idag (berodde nog på att han var alldeles för trött) så har dagen rullat på väldigt bra. Som alltid så stod playgroup och basketball på schemat.
På eftermiddagen kom Jennifer + kidsen över och lekte. Jätte skönt att mina barn går ihop med hennes barn. De leker så bra. Tur det!

Hela kvällen har jag spenderat med Jennifer här hemma. Vi har kollat BB, bokat flyg och pratat. Vi har nu äntligen tagit tag i saken och bokat flyg till MIAMI i juni! Vi ska åka dit med två andra tjejer som bor i Darien. Kommer med all säkerhet blir super bra! Can't wait!

Nej nu, mina ögon faller ihop nu. Dags för sängen.
Nattis!










Helt normalt

 


onsdag - hemma dag

Vaknade upp och kände mig ännu sämre än de tidigare mornarna. Men det var bara att bita ihop och först köra Maddox till skolan och sedan följa med Liam på gympa.

Dagen flöt annars på bra. Vi åkte till den Skandinaviska butiken i Norwalk för att köpa lite Ballerina kex (och godis till mig). Vi åkte sen hem, kollade på Up och hade en hemma dag helt enkelt.

På kvällen hann jag med att skypa med bästis i Vermont. Alltid kul att uppdatera varandra om allting som händer. Förhoppningsvis kan vi få till någon helg så hon kan hälsa på!
Annars åkte jag till Westport för att träffa Caroline på Starbucks. Jätte skönt att bara sitta där och babbla på.

Godnatt!




TISDAG

Vädret fortsätter leverera dåligt väder. Men inte är vi bittra för det. Iallafall inte jag!

Dagen har spenderats mycket här hemma. Vi hade playdate med Saras kids här hemma. Efter en timme låg alla (då menar jag verkligen alla) leksaker på golvet över hela övervåningen. Så det var bara att sätta igång att städa. Men huvudsaken var ju att barnen hade kul, och det hade dom!

När de sedan åkt hem tog jag med mig Liam och Maddox till Stop&Shop för att handla saker inför middagen. Hade bestämt mig för att göra köttfärslimpa, potatis och sallad. Blev faktiskt riktigt bra. Och det verkade även som den övriga familjen uppskattade det. Tur det!

Nu har jag kollat igenom Smash, Glee och BB så det börjar bli dags att lägga huvudet på kudden och somna. Men först har jag bestämt att vika min tvätt. 

 


Måndag

Vaknade upp imorse och var helt genom förkyld. Hade jätte ont i huvudet och i halsen. Men trots det har dagen rullat på väldigt bra!

Åt på Swizzles för första gången i hela mitt liv idag och kan säga att det var ju inte fy skam. Barnen glada, Bea glad. Gott helt enkelt!
Annars hängde vi lite på lekparken och sedan hemma. En lugn och bra dag.

Innan vi skulle åka och hämta Maddox så skypade jag med mamma och syster. Visade dom min klänning som jag ska ha på bröllopet. När jag kommer ut från mitt rum säger Liam:
Oh very nice! Och efter ett tag säger han. Bea, take a shower?
Jaha tack för den, jag var tydligen lite smelly.

På kvällen kom Sara över och vi tog en PW på en timme. Tror jag pratade hål i skallen på henne dock, stackarn. (Förlåt Saris) Ibland slutar inte min mun gå helt enkelt, finns ingen stopp knapp. Men men, that's me.








klippa gräs

I lördags skulle Ryan klippa gräset. Vet inte riktigt om det gick så bra med tanke på all rök?


sunday

Dagen har spenderats på mallet i Danbury med Jennifer, Elin, Emma, Lina och Amanda. Vi gick och åt lunch tillsammans, åkte karusell (ja vi är barnsliga Au Pairer allihopa) och shoppade hela eftermiddagen.
Jag fick med mig två tröjor, två västar och en klänning hem. Klänning är tänkt att jag ska ha på Erika och Keiths bröllop! Är riktigt nöjd med den!

På kvällen drog jag med mig my honeypie hem till mig. Vi åt middag med familjen och sedan åkte vi runt här i Wilton för att hitta ananas på burk. Det hittade vi efter ett tag som tur var, för annars hade kvällen varit förstörd. Vi bänkade oss framför datorn för att kolla på BB veckofinal. Och jag kan säga att jag är lättad över att de inte var Camilla som åkte! Hon ska absolut vinna hela BB!

Nej nu kallar sängen, tror jag kan behöva lite sömn då vi kom hem halv sex imorse. Fun times!



Sötnöten

Lördag kväll - utgång i NYC

Lördagen slutade till slut ändå med en utgång. Innan det blev det dock PW till gymmet, gymma lite och sen PW tillbaka hem. (Mitt gym ligger 20 minuter PW från mig)

Vi åkte in till NYC där vi gick hem till en av Louise "kompis" innan vi alla sedan drog till en klubb. Vi hade så sjukt kul där! Dansade och skrek hur mycket som helst. Det var helt awesome. Inte alls som i Sverige kan jag säga. Här står man i sofforna, på bordet och det finns inget dansgolv.

Inne på klubben ser jag en man med en liknande student mössa på huvudet. Jag tänker då, vem tror killen han är och har på sig en sådan på en klubb. Han ser riktigt bra ut (förutom studentmössan som irriterade mig) och han kollar mot vårat bord och ger mig blickar. Hur som dansar jag vidare och bryr mig inte om det.
När vi sedan ska dra oss hem så står vi utanför klubben. Denna man kommer då också ut och står vid sina kompisar. Jag börjar tänka att han måste jag ha träffat förut eller om han är känd. Går då igenom alla serier/filmer i mitt huvud och försöker komma på vem personen är. Efter ett tag slår det mig att det är CHUCK från Gossip Girl!!! Dååå dog jag lite.
Vi hann inte fram med kameran heller innan han hoppa in i bilen. Men jag fick iallfall se han, det var huvudsaken. Nu har jag checkat av en sak på min Bucketlist! Se en kändis! KAACHIIING!





saturday

Så himla skönt att få sova ut lite. Det behövde jag!
Har legat vaken i några timmar dock men inte orkat röra mig från sängen. Men snart ska jag gå upp så jag kan ge mig iväg till gymmet!

Har ingenaning om vad dagen har att erbjuda. Tänkte väl få in lite skype dejter och sen kanske det blir att jag följer med Louise och hennes kompis Ida till NYC ikväll. Men inget är spikat så jag får se vad som händer.


torsdag och fredag

Var lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna, men sånt händer ibland.
Jag var i princip upptagen hela dagen på torsdagen med barnen. Vi hade inte en lugn stund. Förmiddagen gick åt att köra Madddox till skolan, va med Liam på playgroup och sedan hämta Maddox från skolan.
På eftermiddagen var det först b-ball och sedan playdate hos Jennifer med hennes kids.

Fredag jobbade jag bara halv dag. Var med Liam i New Caanan med Sara och en av hennes värdbarn på storytime. Sedan åkte jag hem och då var det nap-time för Liam. Så det var en väldigt slapp dag helt enkelt.
Tog mig en PW i solen under eftermiddagen innan Sara och Jennifer kom över.
Jag hade fått i födelsedags present att äta middag + bio med Sara, Jennifer och Louise. Vi åkte till en resturang i South Norwalk som hette Barcelona. Riktigt riktigt god mat var det! Så det var en himla bra kväll!






Kötta

Om en månad är det bikini säsong. Har ju tränat ganska flitigt sen jag kom hit men känner mig fortfarande inte nöjd alls..Nu jäklar lägger jag på ett kol!











Onsdag - aquarium

Idag har vi inte varit hemma alls mycket.
Liam hade gymnastik imorse på Kids U så där var vi i en timme.
Vi hämtade upp Maddox från skolan vid tre och åkte sedan till Norwalks Aquarium. Var riktigt kul att vara där och barnen var helt lyriska.
När vi kom hem målade vi lite och gjorde loppor.

Nu ska jag ta mig iväg till gymmet. Kan behövas ibland!









 
Hahah, jag älskar den här bilden!





tisdag

Mötte upp några tjejer för lunch/fika i Branchville under dagen. Alltid kul att komma ut från huset och så Liam får träffa annat folk som pratar svenska och inte bara jag.
När vi kände oss klara följde Jennifer + barnen med oss till Maddox skola för att hämta upp honom. Eftersom vädret fortfarande inte var så roligt tog vi med barnen till Stamford Mall där de har en stor playground och en bokaffär där de kan bläddra i böcker och leka med tågbanan. Så där spenderade vi några timmar under eftermiddagen!

Det var egentligen tänkt att jag, Jennifer och Sara skulle på bio ikväll men alla jobbade sent och det blev lite stressigt, så det får vi ta nästa tisdag.
Ni kanske undrar varför vi går på tisdagar jämt. Det är för att om man är medlem så kostar det bara 6 dollar för en bio varje tisdag. Så det är ju ganska najs!
Nej nu ska jag iväg till gymmet!
PUSShejs!






1 Maj

Det spö regnar där ute och det ser grått och kallt ut. Därför satte jag på Nemo till Liam så vi bara kunde mysa framför tvn.
Nu har han nap-time så jag passar på att städa, tvätta och diska. Ska åka och äta lunch med några tjejer sen när Liam har vaknat och sen får vi se vad som händer under eftermiddagen.

Ha en bra dag!


valborg

Hemlängtan idag var väldigt stor. Jag hade så gärna velat varit hemma bara för idag.
Hade velat grillat med vänner + pojkvän, dricka några glas vin, kolla på majbrasa, lyssna på bra musik och bara ha en bra kväll. Men istället spenderade jag min kväll på gymmet. Det gick ju bra det också, men som sagt hade gjort vad som helst för att vara hemma i Sverige just idag.

Men nu när valborg är över känner jag inte längre att jag vill hem. Det är nog bara högtider och sånt jag vill vara hemma på, annars trivs jag så super bra här med min halv knäppa familj. Dom får mig på bra humör igen!

Jag hoppas att ni alla där hemma hade en bra valborg och att ni firade lite åt mig!


Tummen upp från en fräääsch tjej på gymmet! (Min hand är inte sådär störd vanligtvis haha)


På lekplatsen

Han är så söt när han försöker prata svenska. Gullponken!

 


Måndag

Vilken härlig dag. Solen har skinit (heter det ens så?) hela dagen och barnen har varit på ett super bra humör!
Liam och jag lekte här hemma hela förmiddagen. Under hans nap-time passade jag på att gå ut och sola lite. Fick minsann lite färg, men inget att skryta med.
På eftermiddagen hämtade vi Maddox och sen åkte vi till Rec Center. Ett ställe i Ridgefield där det finns en liten lekpark där barnen kan springa omkring.

När vi kom hem blev det lite tv tittande och jag försökte få Liam att gå på toa. Han satt dock bara där och släppte en prutt och sa att han hade poopy. Haha han är söt han!












RSS 2.0