birthday party

Kom hem för en halvtimme sedan ifrån Ryans släkt. Vi åt som vanligt massor med mat och skrattade. Alltid lika kul att följa med dit för alla är så himla snälla och sköna!

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, kolla lite basket kanske, lite BB och sen sova tidigt. Är helt slut i kroppen så det behövs slappas lite.

Puss och hejs







Sunday

Vaknade upp och hade världens träningsvärk i rumpan och i magen. Tur att jag inte var den enda som hade det.
Nu på morgonen har vi bara legat och tagit det lugnt. Jennifer åkte hem för 20 minuter sen så sedan dess har jag fixat mig och mitt rum.

Snart åker vi till Ryans släkt för att fira grandpa Joe. Lär bli där i några timmar så vi hörs ikväll!

Ha en awesome dag!


Lördag

Istället för en PW slutade det med att jag och Jennifer tränade i två timmar. Vi gjorde intervaller, armhävningar, situps, pw med mera. Vi var helt slut när vi kom hem.
På dagen färgade vi mitt hår, eller vi gjorde slingor. Det blev mycket bättre och det är nog en av de få gångerna jag blir nöjd när man gör det hemma.
Senare på kvällen kom Sara över och vi spenderade över 3 timmar i köket och åt tacos, efterrätt, bokade biljetter, klippte hår och bara pratade.

Biljetterna som vi bokade är till en konsert där Pitbull, Enrique Iglesias, Flo Rida med flera artister kommer. Kommer blir galet bra!





28 april

Godmorgon!

Gårdagen spenderades som sagt med Jennifer på kvällen. Vi skulle kollat film (vi hade bara på den i bakgrunden) men det slutade med att vi satt och pratade till halv ett innan det var dags att åka hem.

Har legat vaken sen 9 imorse men inte riktigt orkat gå upp. Men ka strax göra det så jag kan förbereda mig innan Jennifer kommer. Vi ska först ut på PW, sedan färga mitt hår och sen ikväll ska vi på middag med Sara! Blir en mysig dag helt enkelt!

Ha en bra dag folket! PUSS




fredag

Har precis kommit hem efter att ha lämnat av pojkarna hos Jonna, svängt förbi Walmart en snabbis och varit hos polisen en snabbis.

Nu ska jag totalt strunta i att jag har ont i låret och foten och powerwalka till gymmet, gymma och sen powerwalka hem igen.

Planerna för ikväll ser rätt lugna ut. Äter väl lite middag och sen åker jag hem till ingen mindre än Jennifer. Tror att alla vid det här laget vet vad jag gör på fritden: Umgås med Jennifer. Haha! Det gör mig ingenting hon är himla fin hon!

PUSS och HEJS


helt slut och halvt ihjäl slagen

Har precis lagt mig i sängen efter att ha ätit lite middag och duschat efter fotbolls träningen.
Är verkligen helt slut i kroppen!
Vet inte riktigt vad som hände på träningen med fick en tackling och blev stämplad så är lite halvt ihjäl slagen känns det som, men sånt får man ta! Får se hur det är imorgon. Just nu är hela låret blått! HA!

Nej, nu är det dags att sussa!
Puss och Kram!

April 27, 2012

Min dag har varit riktigt bra trots lite gnäll och dåligt väder!
Började dagen med att ta med Liam på playgroup. Idag skulle vi alla träffas i Stamfords Nature Center. Vi kollade/klappade på djur och lekte i lekparken.

På eftermiddagen var det basket för Maddox. Jennifer och hennes kids kom och gjorde oss sällskap och vi åkte sedan hem till oss för att äta lite lunch.
Vi åkte sedan till Steppingstones för att spendera någon timme där och för att sen åka hem!
Bra dag helt enkelt!














mongo m

Ikväll var det tänkt att jag skulle till gymmet. Men jag hade bara inte orken och bestämde mig för att skypa med Marina istället!

Hon kommer till New York nästa helg så då ska jag minsann passa på att få lite tid med henne! Saknar mitt mongo. Så det ska bli awesome! Sen lär vi väl börja planera våra framtida resor tillsammans snart också. Lär bli hur bra som helst med två yra höns på resa. Låte bra, eller hur?


Feeejn chey!

Onsdag

Började denna dag med att köra Maddox till skolan och sedan direkt efter det åka med Liam till gymnastiken. Jonna hade anmält honom till en ny grupp. Det var ungefär samma upplägg som på den förra dock tyckte jag att denna gympa hall var bättre.

Vi åkte hem efter gympan, åt lunch, hade nap-time och sedan var det bara att åka tillbaka till Maddox skola för att hämta upp honom.
Våra eftermiddags planer var att åka till SteppingStones för att leka. Bensinen höll dock på att ta slut så var tvungen att svänga förbi en bensinmack innan vi åkte iväg.
Väl där fattar jag ingenting. Dom har satt tejplappar över bensin märkena och allting är bara allmänt konstigt. Jag frågar om hjälp av en man som jobbar där och han hjälper mig.
När allting var tankat och klart så frågar mannen om jag vill gå på date med honom..Haha! Tackar så hjärtligt för frågan men nej tack. Då säger han: But we can go shoppin like friends? (Han är mexican och hans engelska är gräsligt dålig) Nej ingen shopping där heller.
Eftersom jag inte kan vara elak säger jag att jag kan komma tillbaka nästa gång jag ska tanka så kan ha få mitt nummer. Så den bensinmacken åker jag inte till igen! HA!

Eftermiddagen spenderades i vilket fall som helst på SteppingStones. Mycket bra dag!




100 dagar i USA

Kan ni förstå att jag redan varit i USA i 100 dagar idag?
Känns som tiden bara flugit iväg! 
För 100 dagar sedan var jag så nervös att jag knappt kunde andas. Ville nästan inte gå på planet med 5 andra tjejer jag inte kände och börja mitt liv helt på egen hand i ett annat land och i en familj jag knappt kände!
Jag är så glad att jag verkligen vågade ta klivet och åka! För här mår jag awesome!



tips på klänningar?

Vad tycks om mina paint skills? Imponerade haha?
Hade inget bättre för mig så tog några klänningar från Nelly och Nastygal. Vill ha insperation till vad jag ska ha på mig på bröllopet i juni. Alla förslag är välkomna! Dock är det ju ett sommar bröllop så cocktail klänningar är väl det som jag letar efter.
Och inget vitt (självklart) och helst inget svart. Annars är alla förslag välkomna!
Puss och hej!!




The Lucky One

Kom precis hem från bion med Louise, Lina och Jennifer. Vi såg "The Lucky One".
Jag tyckte den var jätte bra, men sen så älskar jag ju alla romantiska och fina filmer, så lite svårt att inte tycka om den!
Helt klart värd att se om ni gillar romantiska och gråtiga filmer.


tisdag

Idag vaknade jag iallafall på rätt sida. Var väl bara någon svacka eller något jag hade igår. Tur det!

Började eftermiddagen med libary class! Som vanligt tycker Liam att det är jätte kul att dansa, sjunga och göra pussel! Efter ger han mig alltid massor med pussar och kramar! Min sötnos!

Nu har han nap-time och jag sitter här uppe och kollar på Glee! Liam lär vakna om en timme och sen blir det lunch och lek innan vi tar vårat pick och pack och åker till Maddox skola. Där efter åker vi till en park med Sara och hennes pojkar!

Ikväll blir det bio med lite folk! Får se ifall vi hörs innan det!
Annars, ha en bra dag!


bra dag fast ändå inte

Denna dagen har inte alls varit bra eller jo, barnen har varit som små änglar men för mig alltså vet jag inte riktigt hur det har varit..
Började med att jag ramlade in i kanten på köksön. Ont ja!
När vi sen skulle åka och hämta Maddox körde jag på en ekorre bebis! Ni förstår inte hur dåligt jag mår!
Och nu ikväll när jag slutade har jag varit på super dåligt humör! Vill bara ligga i sängen och deppa och jag vet att det inte blir bättre för det men det är vad jag vill göra!
Vet inte vad det är idag, men hoppas att det blir bättre till imorgon!



Puss och kram från en halv deppig tjej!
Maddox: "I'm not tierd!!!" Haha yeah sure!

Liam visar dance moves

 


måndag 23 april

Och så var det måndag igen..
Liam ligger fortfarande och sover medans jag tvättar och städar för fullt!
Har även hunnit med att skypa med Elin och mammsen!

Idag är det en sådan där riktigt tråkig dag man bara vill stanna inne. Det regnar, det är kallt och molnigt. Blir nog massor med lek här hemma och sen måste jag åka iväg till gymmet också!
Hörs sen!



New PJ pants

När jag var i NY med Patrik så fick jag med mig dom här super sköna PJ byxorna. Lite söta är dom också, så nu bor jag i princip i dom varje kväll!




103rd birthday

Vaknade bredvid min fina vän Jennifer idag. Vi låg kvar i sängen i någon timme tills Ryan frågade om jag skulle följa med till deras släkt nu på eftermiddagen. Sjävklart var mitt svar ja så det var bara att fixa i ordning sig och åka iväg!

Väl där blev det mat i mängder. Har sagt det förut med Italienare är bra på det här med mat. Fick massor med goda saker! Dock lurar dom alltid på mig att prova allting och idag blev det något starkt så jag nästan satte i halsen. Haha! Inte super gott kanske, men det gick ju ner.

Anledningen till att vi åkte dit var att Gramma Lucy fyllde 103 år idag! Kan ni förstå det? 103 år gammal! Helt otroligt!
När man pratar med henne är hon inte alls som man tror att 103 åring ska vara. Hon har riktigt bra minne, kan prata bra och kan läsa utan sina glasögon! Den kvinnan inspererar mig!

Vi åt tårta och sedan bar det av hemmåt.

Snart kommer Jennifer över igen och vi ska nörda BB eller bara ha allmänt trevligt som vanligt!











PUSS och KRAM


lördagen

Från 9-1 jobbade jag. Eftersom vädret inte var det bästa på morgonen bestämde jag mig för att ta med barnen till Steppingstones. Vi hade jätte kul tillsammans och de lekte hur mycket som helst med alla vatten leksakerna som fanns där.

När jag slutade runt 1 så tog jag de lugnt i några timmar tills jag till slut gav mig ut på en PW på två timmar. Vädret var helt plötsligt underbart och med bra musik i öronen kändes allting bra!
När jag gick förbi Wiltons Highschool såg jag publik som satt på läktaren vid fotbolls planen. Bestämde mig för att gå dit och det slutade med att jag fick se 15 min av en lacrosse match. Riktigt kul att se det faktiskt. Dock märkte jag efter ett tag att jag satt på motståndarnas läktare, men men det gör ju inte så mycket. Det var bra iallafall!

På kvällen vid 6 började jag jobba igen. Jag och barnen satte på hög musik och dansade loss i vardagsrummet i någon timme tills det var dags för middag.
När jag hade lagt båda barnen kom Jennifer över och spenderade hela kvällen här med mig och Jonna och Ryan. Vi hade en riktigt bra kväll och den slutade på bästa sättet. Justin Biebers film! Fick till och med Jennifer att fälla några tårar. HA!






18-19 april

På onsdag morgon tog jag och Patrik tåget in till NYC. Med lite föreningar av tåg osv kom vi fram runt 10 snåret. Vi tog då direkt taxin till vårat hotell (Hotel Pennsylvania) för att lämna våra väskor.
Där efter begav vi oss direkt till Empire State Building. Innan vi kom upp på toppen tog vi något som hette NY Skyride. Vi fick alltså sitta som i en simulator (vet inte ens om det heter så) och följa med när någon visade oss runt om i New York. Riktigt häftigt var det och ja det var väl värt de extra pengarna.

När vi sedan kände oss klara med det gick vi och åt lite mat samt köpte turistiga grejer. (I love NY tröja till exempel) Vi gick tillbaka till hotellet för att checka in och gå upp på rummet. Jag kände mig helt slut så jag somnade någon timme medans Patrik var ute och köpte ost, kex och chips.
Vi gjorde oss i ordning och gick sedan mot Times Square (tog endast 15 minuter att gå från hotellet) för att ta kort och shoppa lite kläder.

På vägen hem bestämde vi oss att gå in på en resturang som hette Ruby Tuesday och äta middag och det kan ha varit vårat bästa beslut under denna dag. Riktigt god mat och efterrätten var så sjukt god också! Dit går jag absolut igen!

På torsdag blev det inte mycket gjort. Vi stannade kvar på hotell rummet till klockan blev tolv (vi orkade inte gå och bära på våra väskor) och sedan checkade vi ut. Vi gick (GIIIICK!!) sedan till Grand Central för att vänta en timme på bussen som Patrik skulle ta till flygplatsen.
Det var riktigt jobbigt att säga hejdå där vid bussen och det kändes nästan värre att säga hejdå nu än första gången! Mina solglasögon fick sitta på hela vägen hem så ingen skulle se mina svullna och rödsprängda ögon efter alla tårar.

Dagarna i New York var alltså helt perfect!


Utsikt från ESB












Vilket vackert par! HA! 


go back to sweden?

Ryan berättade för Maddox att Patrik har åkt tillbaka till Sverige igen. Då säger Maddox:
Can he come back for like two days or something and Bea can go back to Sweden?

Haha tack för den du lillponken.



ännu en 20 åring

Grattis på 20 års dagen älskling!
Hoppas din dag är/blev awesome trots att inte jag är där. Höhö!
Jag älskar dig <3




Du är allt och lite till.

Cheesecake Factory

Det har varit en lite halv jobbig dag. Känns jobbigt att börja jobba igen och sen veta att Patrik är hemma i Sverige igen. Men men, det var en ganska bra dag ändå!

Vi var hos tandläkarn på eftermiddagen och sedan svängde vi förbi Jennifer för att egentligen bara säga hej, men vi blev istället kvar där hela eftermiddagen. Alltid trevligt det med!

På kvällen åkte jag med Elin och Jennifer till Cheesecake Factory för att äta lite efterrätt. Mumsigt värre var det iallafall och sällskapet var det heller inget fel på!
Nu ska jag somna för att imorgon är det jobb igen!
PUSS









ett till paket

När jag kom hem låg det ett paket på sängen.
Kände genast igen handstilen och rev upp paketet! I paketet låg massor med fina saker från mina fina vänner i Sverige!
Tusen tack för alla fina saker och tack för ni fick mig att börja stor böla igen!
Saknar er massor Carro, Elin och Lovisa!! <3


bye from now

Världens finaste pojkvän har åkt hem!
Fick säga hejdå inne i New York vid bussen. Gjorde ont i hela kroppen att säga hejdå en andra gång. Men vi har haft en helt underbar vecka tillsammans och skrattat hur mycket som helst. Jag & mitt kioskmongo! HA!

Nu är jag tillbaka hemma i sängen.
Vill bara lägga mig under täcket som sova/gråta lite men nej jag ska ta tag i mig själv och gå på fotbolls träning ikväll så jag får något annat att tänka på!

Puss och Kram!


A beautiful day in New York

Vi har spenderat hela dagen inne i NYC. Gått hur mycket som helst så våra fötter är helt döda just nu. Men nu är det bara att vila upp sig här hemma för att imorgon åker vi tillbaka under dagen och för att sedan bo på hotell.
Kommer hem på torsdag igen, så vi får se hur det blir med uppdateringen fram tills dess. 
Vi hörs när vi hörs helt enkelt!


























dream of paradise

Ni förstår nog varför jag uppdaterar så kasst. När man har en fin kille från Sverige vill man hellre spendera tid med honom än med datorn. Men nu när han ligger och sover så sött passar jag på med lite inlägg!

Det har varit 29 grader och sol hela dagen idag!
Vi passade därför på att åka till stranden och sola. Inget bad här inte, det är det alldeles för kallt för. Det blev en lugn och skön dag med ingen stress och inga planer.
Imorgon däremot bär det av till NYC. Vi ska försöka ta oss till Central Park, Times Square, Empire State Building och sen får vi se vad vi hinner med. Inget planerat utan vi ser vad som hinns med!

Nu ska jag väcka pajasen så vi kan boka hotell!

Natti natt på er!




Outlet

I söndags var jag, Patrik och Jennifer på outlet. Vi gick runt där i flera timmar och hade det jätte trevligt faktiskt! Lovar att bjuda på bilder när Patrik och Jennifer har skickat till mig!

Detta var iallafall vad jag och Patrik kom hem med! (Allt är beställningar från Sverige)


min födelsedag i ord och några bilder

Min födelsedag var riktigt bra, trots att jag inte var med familjen som jag alltid är!

Började dagen med att sova ut lite. Åt god frukost tillsammans med Patrik och sedan åkte vi ner till downtown för att fixa mina naglar (Nej Patrik ville inte fixa sina, haha!) och köpa en ny topp som jag kunde ha under dagen.
Efter lite fix och sådant åkte vi tillbaka hem för att fixa oss innan de första gästerna skulle komma (Ryans föräldrar)
På eftermiddagen sedan blev de att sätta upp badminton nätet (min första present, men mer present till hela familjen) för att spela lite. En efter en droppade sedan in och vi spenderade hela dagen åt vattenballongs kastning, BBQ, present öppning, cupcakes, kakor, skratt och prat.

Min dag var alltså helt awesome trots att jag inte fick spendera den med min mormor och fira att vi båda fyller stort (hon fyllde 70) och att jag inte fick inviga den gröna skylten på min födelsedag. Men jag är så glad att jag är här så för mig gör det absolut ingenting!

Vill tacka alla som kom och gjorde min dag så bra, PUSS på er!

Nu bjuder jag på två bilder från dagen och sju på presenter osv..



My love




Klänning från Erica och Keith (Tack fina ni, den kommer användas flitigt i sommar)


Den bästa presenten någonsin! Tack så jätte mycket Jonna och Ryan. Ni förstår inte hur överlycklig jag blev!


Berlocker - Fjärilar från familjen Johansson i Sverige. (Taaack fina ni, jag saknar er!)
Skon från Maddox och Liam (Tack mina fina gullungar)


Halsband från min fina pojkvän! (Tack bebis)


Massor av fina kort från fina människor (Super duper tack)




beach

 


H B

När jag vaknade och gick till köket var det här det första jag såg!
Aww så gulliga dom är!


Happy bappy birthday to me

Idag är det min dag och jag ska bara njuta fullt ut!

Puss och Kram och grattis till mig HAHA ;)


torsdag

Idag har Patrik varit med och lekt med barnen. Dom ville till slut bara leka med honom och inte med mig. Haha kul!
Vi har pusslat, spelat spel, åkt bil, spelat basket, kollat på basket, ätit och spelat fotboll.
En bra dag helt enkelt.

Dock är jag inte helt "frisk" ännu så idag blev det tyvärr ingen fotbolls träning. Får vänta tills nästa vecka istället. Tråkigt men sånt får man ta!

Har tvingat Patrik att se BB med mig nu, men om jag känner han rätt somnar han väl efter 2 minuter.
Puss och Kram, ha det bäst!







baby I love you so much

Dagen kunde ju absolut börjat bättre och inte inne på toan i några timmar...
Hur som kom Jennifer över vid nio och vi åkte till Stamford för att ta tåget in till NYC. Kan ju inte påstå att jag kände mig som världens bästa sällskap när jag mådde skit hela tiden. (förlåt jennifer)
Efter lite gående tog vi oss tillbaka till grand central för att hitta en buss som kunde ta oss till Newark Airport. Där mötte vi upp Patrik.
Kändes så bra att slänga sig i hans armar och bara pussa på honom!
Sedan under eftermiddagen har vi bara åkt taxi, buss, tåg och till slut bil hem.

Patrik är helt slut och somnar vilken sekund som helst och jag mår fortfarande inget vidare. Så ikväll ska vi somna tidigt helt enkelt.
Godnatt!


<3


onsdag - pojkvän time

Förlåt för min sega update men det har varit lite mycket. Och nu hinner jag inte egentligen inte heller skicka iväg ett inlägg men jag skriver lite snabbt.
Om 20 minuter kommer Jennifer hit och vi åker in till NYC för att shoppa lite och sedan möta upp min pojkvän på flygplatsen.
Så dagen kommer alltså vara fullspäckad så det blir nog inget inlägg förän inatt.

Ha en bra dag allahopa! PUSS och KRAM

999e inlägget

Är helt sjukt trött för att ens skriva, men jag gör ett försök.

Innan jag åkte iväg ikväll kommer hela familjen in i köket och ser helt överlyckliga ut. Liam hade precis använt toan för första gången i sitt liv. Aww, lillplutten håller på att bli stor.

Annars så har kvällen spenderats på en typisk amerikansk pub/biljard/matställe place. Drog med mig Jennifer för att träffa Mara och Marina. Sen träffade vi några fler folk som var jätte trevliga också! Alltid kul med nya kontakter.

Och btw vill jag bara fråga. Hur många gymmar i skjorta egentligen? Tydligen tyckte en tjej på mitt gym att man kunde göra det. Only in America!


(kvinnan i gult)


lys melk och sodapops!

Jag har världens bästa syster.
Fick idag ett grönt paket från posten. I paketet låg godis, min vita jacka och ett fint kort från min fina syster. Tack så jätte mycket för min tidiga födelsedagspresent!




PUSSSSSSSSSSSS

måndag

Nu när Liam hade nap-time passade jag på att skypa med min fina vän Elin.G. Det är så skönt att bara prata av sig lite och skratta åt våran humor.

Annars har jag hunnit med att snygga till på mitt rum och sånt där.
Nu ska vi åka iväg till skolan för att hämta upp Maddox och sen ska vi ut och leka. Det är fint väder förutom att det blåser. Men sånt kan man ta.

image description
Love you mongo!

Hörs och ses.
PUSS


jennifer goes blondare

När jag och Jennifer var på banken i lördags säger Jennifer:
-Vadå är den lägre automaten för korta personer.
HAHA. Fick förklara för lilla flickan att de är till för dom i rullstol. Ibland undrar man alltså haha. 
 
Och här en fetis länk till hennes blogg:  http://jennifermobergaupair.blogg.se


söndag

Förstår verkligen inte vart min trötthet kommer ifrån men idag har jag verkligen inte orkat gör något. Legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Har så djävulskt ont i ryggen och magen, men sånt får man ta. Och sen så stör jag mig så grymt mycket att jag inte kan ta upp min iphone och pilla lite på den. Känner mig helt naken utan den. Men det får jag väl också ta.

Nu peppar jag istället till på onsdag då min pojkvän kommer på besök! GAAH kommer blir helt jäkla awesome. Sen peppar jag även att jag fyller 20 om 6 dagar. AWESOME!
Allt är ganska awesome just nu när jag tänker efter. Man ska inte klaga!


Aw vad liten Liam ser ut här. Tänk att han har växt så mycket på bara 2 månader. Gullplutten.

J testar pickels

 


helgen

I lördags vaknade jag upp alldeles försent och åkte hem. Min mobil (och mitt bankkort) blev stulen i fredags och mitt alarm på min andra mobil funkade inte.
Åkte iallafall hem och styrde upp allting och Jennifer kom över för att trösta mig. Fick lite nervösa samanbrott och så vidare men allting löste sig till slut! Nej, jag fick inte tillbaka något av sakerna, men jag lugnade mer mig.

Spenderade lördag kväll hos Erica och Keith med familjen plus Ryans föräldrar. Vi åt god mat och spelade spel. Är så himla glad att jag har kommit till denna familj och att deras släkt är lika knäpp som mig. Haha!

Nu är vi tillbaka hemma igen och jag har inget speciellt planerat för dagen. Får se vad som kommer upp..
PUSS och KRAM


Fiests en el city

Det är fredag och ikväll blir det utgång med Louise, Jakob och Amanda! Blir dock ta det lite lugnt då vi (familjen) ska åka klockan 8 imorgon bitti!
Får se ifall vi hörs innan/efter eller när jag är där!
Puss och kram



fredag

Idag jobbade jag bara halv dag (8:30-12) så i förmiddags tog jag barnen till lekparken så de kunde springa av sig. Istället spenderade vi nästan hela tiden på gungorna och sprang runt och lekte tag. Trots min träningsvärk gick det rätt bra att springa runt och jaga barnen, men ont gör det!

Nu är det påsklunch här hemma med alla svenska barn och mammor. De börjar droppa in nu en efter en och sedan är det dags för egg hunt.

Hörs och ses!






yesterday

Igår på eftermiddagen mötte jag uppe Jennifer och hennes kids hemma hos dom. Sedan åkte vi iväg till Rec Center där det var fullt med aktiviteter. Barnen villa hoppa hoppborg och leka i lekparken så där spenderade vi ungefär 2 timmar.
Trots att barnen verkligen var överallt idag så gick det bra. Många No, never och så vidare kom självklart upp men det gäller bara att hålla humöret uppe så går det bra!





(Anledningen till de svarta cirklarna på barnens ansikte är för att föräldrarna vill att barnen ska vara anonyma)

Jennifer videobloggar, haha!

 


första fotbolls träningen på hundra år..

Första träningen gick jätte bra dock saknades mina fotbolls skor, men får ju dom nästa vecka så då jäklar. Och då ska även Jennifer med så det blir dubbelt så bra!

Är helt slut nu så måste sova. NATTI



Birthday party och basket

Nu på morgonen har vi varit på birthday party för Scar!
Blev lite skatt jakt, cupcakes, och massor med lekar!
Liam tyckte det var jätte kul och sprang runt överallt haha!

Nu väntar jag och Liam på att Maddox ska vara klar med sin basket och sedan ska vi åka hem, äta lite lunch och sen iväg igen för att va med Jennifer och hennes barn under eftermiddagen.

Hörs och ses!!


Torsdag

 


soccer

Herregud, vad har jag gett mig in på...Imorgon börjar jag i fotboll. HA!
Betalade och anmälde mig idag och imorgon är första träningen. Nej men ett stort lycka till kan jag behöva.
Sen får jag berätta hur det gick efter träningen!


Picture

Inbjudan

Igår kom det ett fint vitt brev i våran postlåda som var adresserat till mig och familjen!

I detta brev låg en inbjudan! Inte vilken inbjudan som helst utan en bröllops inbjudan från Erica och Keith.
Är så himla excited och glad om att jag ska vara med om ett amerikanskt bröllop under mitt år här. Hur många får den chansen liksom?

Måste genast börja leta klänning och skor till bröllopet. Om ni har några bra tips så säg gärna till!
Puss


österrikaren, österrikarn, österrikerskan?

Kom precis hem efter att ha träffat Österrikaren (haha, det låter ju bara helt fel) och tysken på Starbucks.
Var jätte kul att se Sandra igen eftersom jag inte sett henne sen Au Pair skolan och den andra tjejen (kommer inte ihåg hennes namn) var också jätte trevlig!

Blev inget gym idag (känner mig super dålig) men det tar vi imorgon istället!
Nu: BIG BROTHER, vad annars liksom?


tisdag

Vi har ritat med sådan där asfalts kritor idag och sjungit ABC sången hundra gånger. Den sätter sig på hjärnan minst sagt. Kom på mig själv när jag skickade sms nyss att jag sjöng på sången. HA!

Ikväll ska jag träffa österrikare (säger man så) och tyskar på Starbucks. En av tjejerna känner jag sen innan från Au Pair skolan på Long Island. Men de andra har jag ingenaning om vilka de är, så det blir intressant att se vad det är för människor.
Lär uppdatera när jag kommer hem!



Så här sjunger Liam!


Och här är vårt fina konstverk!


Sovande små pojkar

Har precis kommit hem efter att ha hämtat Maddox på dagis! På vägen tillbaka somnade både Liam och Maddox så nu har jag två sovande små pojkar i baksätet.

Annars idag har Jennifer varit över med sina barn och lekt en stund!
"Hennes" bebis är så otroligt söööt! Sjukt mini och massor med hår! Ville bara mysa med henne hela tiden haha!

Nej nu ska jag bära in pojkarna!
Puss oh hej


23:05

Gymmet gick super bra. Pushade på Elin som bara den och det fick jag lida för själv också när hon pushade på mig att göra saker jag verkligen inte kan (armhävningar). Känns skönt så här nu i efterhand, men det gör lite små ont måste jag säga. 

Imorgon kommer Jennifer hit med sina små gulle barn och leker på förmiddagen. Sen får vi se vad som händer under eftermiddagen. Vi lär höras.
Puss!


2 april

Hela eftermiddagen spenderades på lekplatsen. Annars har de inte hänt så mycket.

Har precis slutat så ska vila lite innan jag ska möta upp Elin på gymmet. Hon behövde lite pushning, så nu jäklar! HA!

Blir att jobba en helt vanlig vecka denna vecka sen får vi se vad som händer till helgen!

Puss och kram


Måndag

Kikar in lite snabbt för att säga hej!
Jag och Liam har lekt med pussel och böcker hela morgonen och nu ska vi åka till Maddox skola och hämta honom!

När Liam tycker det är dags att åka hämtar han mina och sina skor och säger: here bea!
Så det är dags att åka helt enkelt haha!


ibland får hon till det



Ibland får min mamma till det. HAHA!


movie time

Nu ikväll var det först tänkt att jag och Jennifer skulle gå på bio och se "Hunger Games". Det blev dock inte som vi tänkt oss. Vi glömde bort tiden och åt pizza med familjen. Istället bestämde vi oss för att se "21st Jump Street"! Den måste ni verkligen se. Så sjukt rolig film!

Nu blir det att se BigBrother. Dock vet jag ju redan vem som åkte ut, men man måste ändå se om man är en sådan nörd som jag är!



PUSS godnatt!

som öb, fast större

På förmiddagen följde jag med till Kosco (eller cosco?) för första gången. Allting var bara super stort. Gick absolut inte att köpa en gurka. Nej du fick 3 stycken eller flera i samma paket.
Alla förpackningar var super stora och ja, jag har inga ord helt enkelt. Alltid bra för dom som har stor familj och kan förvara grejer!




Påskmust

På eftermiddagen idag bestämde vi oss för att åka till IKEA. Tycker alltid det är lika kul och gå och kolla på alla "färdiga" rum och fantisera om hur det ska se ut i min lägenhet eller hus. Men det är ett tag dit.

Hur som helst köpte jag med mig påskmust hem. Ett måste nu när det börjar närma sig påsk. Ska dock bli intressant och se hur dom firar här!




söndag

Hejsan hejsan!

Vaknade upp tidigt idag för att vara mig (8:30) och gick direkt ut och åt frukost med familjen. Idag blev det inga american pankakes för mig inte, valde macka och yougurt istället. Bra där!
Har inte hunnit med så mycket mer än att sitta framför datorn och kolla runt lite.

Och hej på er alla nya besökare som hittat hit av någon anledning. Vet inte hur ni hittade hit men det är alltid kul med sånt!

Nu ska jag följa med familjen och vi ska åka och handla. Kändes som det behövdes när kylskåpet ekade tomt!
PUSS OCH KRAM


Up all night

Träffade som sagt Caroline idag! Vi fikade lite på starbucks och sedan åkte vi hem till mig för att byta bil och sedan tillbaka till Westport. På vägen tillbaka var det kaos på vägen! 5 brandbilar, massor polisbilar, två ambulanser och massor trafik! Blev fast där en stund och det gjorde ju inte saken bättre att jag körde in i en återvänds gränd och blev fast där istället! Haha!

Hur som var det jätte trevligt!


RSS 2.0