You make me dance

Klockan 18.00 idag drar två partybilar iväg mot västkusten. Vi ska spendera våran helg och fira valborg där. Kan vara skönt att inte vara hemma alla valborgar (heter det ens så, haha). Kommer bli himla mysigt och jag kommer njuta till tusen!

Hoppas ni också har det bra och får det bra, PUSS <3



change

Just nu är mitt liv lite stressigt, jag återkommer när jag är back to normal helt enkelt.

PUSS

en sjua






















Jag ger er en sjua från Turkiet!
Puss så länge!

Hemma

Nu är jag hemma i Linköping igen!
Det är skönt på ett sätt, men tråkigt ändå.

Jag har haft en jätte bra vecka där nere i Alanya trots att vädret inte kanske har varit det bästa. Men jag har haft kul ändå.

Bilder kommer ikväll eller någon annan dag. Nu måste jag packa upp lite innan min fina vän Josse kommer hit!
Puss på er!

HEJ

Hej!

Ville bara sticka in har lite snabbt för att saga att jag lever!
Har haft mycket fina dagar har i Turkiet och ska fortsatta att ha det tills pa söndag.

Pussss och Kram, sakna mig inte för mycket!

Black & White cocktail party

Igår var dagen jag och Caroline har väntat på i flera månader.
Det var först tänkt att vi skulle göra en studentskiva med massor utav folk, sedan blev det till en stor fest och till sist så blev det en middag med fint folk!

Vi åkte på fredag morgonen och storhandlade på Maxi för att sedan åka till skolan och göra prov i två timmar. Där efter var det bara för mig att stressa mig hem till pappa för att städa och fixa. Sedan hem till mamma för att fixa ännu mera och möta upp Felix.

Från klockan 4 och fram till 7 var jag och Carro i full gång med fix hemma hos henne. Vi lyckades riktigt bra med allting och det blev en lyckad middag/fest!



Värdparet










Boysen bestämmde sig för att blunda, tydligen.




Skönsång








Kvällens egna trollkarl


Tack alla ni som kom, ni gjorde våran kväll. Och tack för alla fina presenter! LOVE YOU GUYS!


idag är jag birthday-girl

Som texten ovan så är det äntligen min tur att fylla år.

Vaknade imorse av skönsjungande mamma, pappa och syster. Fick frukost på sängen och lite paket.
Det har varit en skön och inte så ansträngade dag idag. Har även hunnit med en runda på stan och lite fika med fina Carro och Lisa!
Balträning och tårtbakning har jag också hunnit med. Så nu ska jag plugga lite NK inför det stora provet imorgon och sen lite senare ikväll ska jag få födelsedags middag och tårta till efterätt. En himla bra dag om ni frågar mig. (förutom plugg)


Kanske inte väärldens finaste tårta, meeen vem bryr sig ;)

Vill bara taaack alla som skrivit på fb, ringt, smsat och sagt grattis till mig! Ni gjorde min dag lite extra speciell! Taaack som bara den!!
PUSS alla andra också ;)


telefonsamtal - check

Nu har jag precis pratat klart med familjen.
Dock pratade jag bara med pappan och han var riktigt trevlig och han berömde min engelska typ 4 gånger. Gulligt!
Annars så verkar det som en bra familj, ska prata lite med mamman på lördag för att se vad jag tycker om dom. Så än har jag inte bestämmt mig- Känns bra, men inte så bra som det skulle kunna kännas. Vi får se helt enkelt.

Så om 40 minuter fyller jag år btw, men vem räknar?

PUSSS och KRAM

Hit the lights

Idag har jag hämtat ut mina biknis som till butiken igår. Helt överlycklig gick jag hem till Josses nya lägenhet och provade dom. Sitter perfect! Blir himla bra det där!

Annars sitter jag och försöker skriva klart samhällen. Går sådär för jag fattar inte riktigt och ja, då ska såklart FB förstöra så jag inte kan koncentrera mig. Men efter det här ska jag stänga ner MSN, FB och Bloglovin och göra klart det här!
Sen måste jag plugga NK hela kvällen.

Annars, så ska familjen från Conneticut ringa mig ikväll, vet inte riktigt när, men under kvällen. Ska bli lite spännande för jag har ju inget direkt att förlora på att prata med dom.

Vi hörs förmodligen (kanske) imorgon eller på fredag. För imorgon är jag Birthday-girl!
See you!

13 april - Birthday girl



Idag är det din dag fina Carro!
Jag är himla glad att jag har fått träffa dig och lära känna dig. Du är alltid glad vad som än händer, hjälper alltid till när man behöver och fixar och donar. Du är himla bra ska du veta!
Hoppas du har haft en super dag idag och så peppar vi till fredag nu gullunge! :)
PUSSS

Alanya

5 dagar kvar tills jag befinner mig i Alanya! Och ja, jag peppar galet! Vi åker på söndag från Norrköping. Jag håller alla mina tummar på att vädret duger. Annars ska jag bara utforska stället och gå förbi hotellet vi ska bo på i sommar med brudarna och grapparn. ;)
Blir kanoners, skönt att tänka på något annat ett tag!


Blekast (dock första dagen i Cypern) men brunare ska jag väll ändå kunna bli nu?




Darien Connecticut

För att uppdatera er lite om Au Pair i Usa.
Jag fick idag en match av en familj i Darien Connecticut. De har tre barn, två killar och en tjej.
Vet inte riktigt hur jag känner för familjen för det verkar mer i deras ansökan som att de vill ha en barnvakt som bara ser till barnen när de inte är hemma och sen så bryr de sig inte om vad au pairen gör sedan. Så jag vet inte om jag ska prata med familjen och ge dom en chans eller direkt tacka nej. Jag vill ju vara "en del av familjen" om man säger så.

Uppdaterar när jag har bestämt mig.

Tisdag den 12 april

Arbetsintervju check.
Äntligen var det avklarat. Var inte ett dugg nervös och det kändes ganska bra. Hon ska ringa mig i veckan så då får jag besked om jag ska jobba där i sommar eller inte.

Annars då, jo jag och carro har planerat vårat birthday party. Kommer blir kanoners! Nu är det lite fin putsningar på lite grejer sen är allt great!

Ikväll ska jag sitta nergrävd i papper från Naturkunskapen. Sen måste jag nog sova! (Och kolla BB)

runaway love



Helt normalt! Vi bara köör!

I thought you'd always be mine

Hej på er!

Tanken var att jag skulle upp och gymma imorse. Men eftersom mina bussa går så himla bra här ute på landet så fick jag ställa in den tanken.
Så istället har jag städat på mitt rum, fixat mig själv och ska snart slänga i mig lite frukost innan jag beger mig mot bussen och sedan skolan.
Efter skolan idag ska jag på jobbintervju. Hoppas på allt att det går vägen. Eftersom jag jobbade där förra sommaren tror jag inte det ska vara några problem alls.

Vi får höras gullisar!

barngympan - slut

Hej hallå bloggen!

Idag har jag handlat fika till alla små söta gympabarn och haft avslutning.
Det var faktiskt riktigt sorligt. Trodde inte det skulle vara så jobbigt att säga hejdå till de små liven, men jag hade helt fel.

Första gruppen gick bra, många kom fram och kramade mig och var gulliga.
Andra gruppen gick inte så bra. Alla kramade mig och en kille gick till och med ut och grät när han fick höra att jag inte längre ska vara gympaledare för dom och att det var sista gången jag var här. Då känner man sig uppskattad och omtyckt. Fick till och med lite tårar i ögat.
Sista gruppen gick inte så bra heller. Fick många tårar i ögonen för det är den gruppen jag har bäst kontakt med.

Ush det är så hemskt att säga hejdå till folk. Och jag förstår inte att man efter två terminer, varje måndag i 40 minuter kan få så bra kontakt. Gulliga gulliga små barn. Ni är så himla bra!



Den här killen gjorde lite min dag. Han har alltid varit den som ska göra tvärtemot. Lyssnar inte när man säger till och så vidare. Idag kom han fram till mig och gav mig en kram och sa: Jag kommer sakna dig Bea. Ush nu bryter jag ut i tårar igen. Överkänslig jag är. Men ush, nu blev allt så tråkigt. Och det som skulle vara en "Happy week". det får komma imorgon. Idag ska jag vara lite ledsen.

<3

Happy week

Imorgon börjar "Happy week" som jag så gulligt har gett namnet till denna vecka till.
Lite kort vad som händer:
x Måndag, Sista barngympan (kanske inte jätte kul, men det är kul med avslutning)
x Tisdag, Jobb intervju.
x Onsdag, Carro fyller!
x Torsdag, Jag fyller och balträning
x Fredag, fest för hela slanten
x Lördag, Chillidill
x Söndag, Balträning och på kvällen sticker jag till TURKIET!

Nu kör vi på den här veckan tycker jag så jag kan slappa gärnet sen!


03:32

Igår hann jag inte säga grattis till min pojkvän här på bloggen så det får bli i detta inlägg istället!
Jag har som sagt varit hos Hampus ikväll med fint folk. Vi har ätit tacos och kollat på film. Sådant är alltid trevligt!

Nu ligger jag i mammas säng, lyssnar på varenda litet ljud som kommer och tror att det är en inbrottstjuv. Larvig, jo tack jag vet. Men så är det när man är ensam i en lägenhet.

Den 9 april alltså igår, fyllde lilla Felix år! Han blev hela 20 år och får nu handla på systemet. Dock gjorde han inte det eftersom han ligger hemma med lunginflammation. Stackarn. Men massor grattis till dig gulle ändå. Saknar dig <3


everything has a beginning

Har haft en fin dag på stan tillsmmans med Amandisen! Vi gick runt och kollade i massor butiker och tillslut så hamnade vi på gyllen café för att fika lite. Mycket bra dag!




Två bilder från idag

Snart ska jag bege mig mot Hampus med fler folk för att äta tacos och se film! Blir kanoners!

Pusss

Friday

Nu är jag nyklippt i håret och helt slut i kroppen efter träningen på gymmet.
Har varit med Josse under resten av dagen och bara tagit det lugnt och chillidillat.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om jag ska till Hampus ikväll eller stanna hemma. Får se helt enketl!

Vi hörs imorgon antagligen!
Puss


your lips my biggest weakness

Goddagens fina läsare!

Började min dag med bio med min klass. Vi såg "Sin Nombre". Tyckte den var sådär, inte det bästa jag har sett men helt okej bra!

Annars hade jag bara en lektion efter bion och sen bar det av mot Ekängen för att sitta barnvakt åt lilla Alex! Han är himla lätt att sysselsätta den där ungen. Ge honom en tröja och han vänder ut och in på den i flera minuter tills han går vidare till nästa grej. Haha, söt kille.

Nu är jag hemma hos pappa och har precis proppat i mig lite mat. Vet inte vad min kväll har att erbjuda men imorgon är det iallafall jag som går och klipper mig! Ska bli skönt att äntligen bli av med de slitna topparna.


Göll

7 april

Aj aj aj aj!
Jag vaknade upp med väääärldens träningsvärk i armar och mage. Inte skönt alls! Men då vet jag iallafall att jag har tränat bra. Typ.

Om en kvart ska jag och min klass på bio. Så ska fixa mig lite nu så hörs vi ikväll efter jag har suttit barnvakt.
Ha en bra dag!

Disney times

Äntligen hemma efter lite barngympa. Är helt slut i kroppen och vill bara somna nu.
Men jag ska hålla mig uppe ett tag till för jag har lovat min syrra att se Skönheten & Odjuret. Det var länge sen, kommer knappt ihåg hur den går.




Disney times nu!

Shop online



Dessa två biknis köpte jag igår och kommer förhoppningsvis till mig inom 7 dagar!
Ja, jag gillart!

easy come, easy go

Imorse var jag ju som sagt på vårdcentralen.
Jag kom dit och fick sedan sitta ner i väntrummet som man alltid får göra. Där satt jag som tur var inte mer än en minut tills en kvinna kom och ropade in mig i ett konferans rum. I rummet möttes jag av 6 stycken doktorer i vita rockar och en kvinna utan rock. Jag fick sätta mig ner och ja, jag kan ju säga att jag kände mig en aning uttittad.
Efter lite prat och så sa hon varför min hand har varit svullen och blå utan andledning.
Palindrom reumatism kallades det tydligen. Det gör att man har en inflamation i lederna. Känns ju bra! Men som tur var så är det inget farligt, so no worries.

Annars så har dagen varit bra. En lektion sedan gymmade jag med Hampus, Matilda och Jonas. Så nu ska jag kötta där en del ska jag säga er! När jag är i Alanya i juni så ska jag fasen ha en liten mage!



Om två timmar ska jag iväg på barngympa, får hoppas att dom är snälla och lyssnar.
Och vet ni, solen lyser lite grann! Dagen blev inte så jobbig som jag trodde, snarare bättre!


Onsdag

Idag är jag:
x Nervös för att gå till vårdcentralen om 10 minuter.
x Glad att jag har beställt bikinis.
x Ledsen att det regnar
x Klump i magen för att det ska gå fel på barngympan ikväll

Så ja, idag har jag många känslor i mig, får se hur allt det ska gå. Men nu måste jag springa iväg till vårdcentralen. Talk to you soon!


I can't belive it, it's so amazing

Är precis hemkommen från Ekängen där jag har varit och hälsat på en familj. Riktigt söta och gulliga barn och sen hade de hund också. Där kan jag nog få ett och annat skratt för barnen var lite små roliga, på ett bra sätt alltså. Föräldrarna är urgulliga och allt är himla bra! Nu går det bra!

Annars idag då, jag skulle ju ha åkt till Norrköping för en liten intervju, men nej. Marie (som hon på AT heter) var sjuk idag så detta får ske senare denna vecka eller nästa vecka.

Nu ska jag fixa mina naglar sen så väntar jag på att mamma och Roger ska komma hem så de kan hjälpa mig med lite läxor och sådant.



butterfly

Nej det blev varken duschen eller springa. Fick nöja mig med ett halvtrasigt internet och en halvtrasig tv.

Imorgon går jag självklart i skolan. Där efter tar jag mammas bil till Norrköping för lite snick snack om sommarjobb.
Direkt efter det åker jag till Ekängen för att träffa barn och hälsa på familjen. Sen mina vänner, så ska jag ta tag i mig själv!

Hörs imorgon!
P&K


Måndag

Har precis kommit hem efter tre timmars barngympa, vilket förövrigt var min näst sista barngympa.

Nu ska vi snart gå ner och tvätta och sedan äta, sen har jag inte bestämt mig om jag ska ut och springa eller om jag ska duscha. Får se helt enkelt hur det blir!


Hörs snart.


Söndag

En stressig dag.
Klockan 12-14: Balträning
14-17: Barnvakt
17-20: PA arbete hos Patricia

Och nu är jag hemma och sitter bänkad framför Big Brother.

Har inte så mycket nytt att berätta så vi får höras senare, eller imorgon.
Pussss!


tip of my nose

Ikväll har pappa, jossa och jag åkt till Skänningen för att fira Kalle som fyllde 50! Massor mat och prat blev det, men sen åkte vi hem. Påvägen hem tog vi en liten omväg förbi Konsert & Kongres för att se om Idol kön har börjat. Och vet ni? Det hade den. Dock var de bara 6 personer och klockan var bara 22. All cred till de som orkar sitta där hela natten!

Nu sitter jag och kollar på Nanny diares på tv. Känns sådär att kolla på den när jag ska åka iväg till USA för att vara en nanny. Den här filmen kanske inte är den bästa då. Men men, det kommer gå så bra!

Nu ska jag susssa tror jag.
Pussss!

All I ever ask

Godmorgon, eller god eftermiddag.

Igår var det tjejkväll hemma hos mig vilket innebar, inget smink, pyjamas, lite dricka, massor skratt och tjejprat. Kvällen slutade med att jag hade 3 fina tjejer ihop krupna i min pappas säng tillsammans med täcke och kudde. Kunde inte varit mysigare.

Vi började morgonen idag med att se på film och massor youtube klipp tills det var dags för dom att åka hem. Så nu sitter jag ensam, nyduschad, nyplockade ögonbryn och fräsh i min säng med Justin Bieber på högsta volym och funderar vad min klädsel ska bli idag. Det är sådant som märks annars.

Igår fick jag ett mail som gjorde mig så ledsen. Det var familjen från Washington DC som mailade. De skrev att vi tyvärr inte kan bli matchade längre för jag har inte tillräckligt med timmar och det är tydligen CC som har bestämt detta. Blev så ledsen att det kom en liten tår. Men jag får bita ihop och hoppas jag hittar en ny familj!

Vi hörs förmodligen under dagen!

RSS 2.0