Söndag

Idag har jag inte gjort många knop! Molly och jag har legat och myst framför grey's i många timmar! Eller myst har vi väl inte gjort direkt, hon har gått till andra delen av soffan och legat där och sovit. Rolig hund! 

Tog en liten promenad i det fina vädret gjorde vi också. Idag var de en skön höst dag och inte så där super kallt som de har varit de senaste dagarna. 

Nu i eftermiddag ska vi till Patriks sommarstuga i Boxholm för att äta middag med hans familj! 

Hörs och ses! 




Molly skäller på sig själv

Så här såg de ut härom dagen när vi var uppe hos mamma och Molly hittade en spegel. 

 


hejdåfest

Igår efter jobbet stressade jag hem för att göra mig iordning. Fixade hår, valde kläder, sminkade mig, valde skor osv. Vid 6 var jag och Jossa bjudna till Fias och Ebbas hejdå fest. Eftersom de flyttar till London imorgon på obestämd tid passade bra att fira till det lite!

Jäklarns vad dom hade lagt ner tid på den här festen. Snappvisor, fina dekorationer med London tema, mat, bordsplacering och självklart rökmaskinen! Riktigt lyckad och bra kväll. 
Tog tyvärr inga bilder men ni får skapa en egen bild hur det såg ut. Vi hade kul iallafall!

Idag mår jag som jag förtjänar och har mest legat i sängen faktiskt. Väntar på att Patrik ska komma hem från Tyskland så jag kan få pussa lite på honom. Men så länge pussar jag på Mollsan. 

Mitt hjärta!

Barn är bäst

Idag på barngympan kom en liten tjej fram till mig med en lapp. Hon sa att hennes mamma hade sagt åt henne att ge den till mig. Hon kunde inte skriva än så hennes mamma hade skrivit åt henne! 
Oh mitt hjärta smälter igen! Dom gulliga barnen tar aldrig slut. 

Även fast dagen var halvkass idag så blir den alltid så mycket bättre när man har haft barngympa! 




24 september

Blev beodrad av Jennifer att "nu jäklar får du ta tag i bloggandet". Självklart har du rätt min vän, men vad ska jag skriva? Har så dålig fantasi men jag ska göra ett försök att skriva om mina onödiga vardagar lite då och då så ni vet att jag lever.

Så vad har hänt sen sist...?

X Molly leker rövare här hemma genom att bita sönder iphone sladd, växter, skor, tidningar osv. Självklart går de inte en dag utan kisss och bajs på golvet. Men när man ser hennes söta ansikte så gör de inte så mycket. Och det är bara att stå ut några månder till tills hon blir rumsren och har tappat sina kliande tänder. 

X Jobbet rullar på (trotts ryggskott) och cashen rullar in i vanlig ordning. 

X Min barngympa har dragit igång igen och nu är det tre gånger i veckan, på tre olika skolor med fem olika pass. Jobbigt att hålla koll på alla namn, men nu efter tredje gången börjar jag komma ihåg många av dom. 
Idag kom det fram en tjej till mig och sa:
Fröken Bea?
Ja? 
Får jag komma in och sätta mig nu?
Ja visst får du det, bara för jag är så himla snäll!
Men fröken, du är ju alltid snäll! 

AWW, mitt hjärta brast. Gulletussan!
 

Nu ska jag ta en dusch och gå till sängs. Börjar som vanligt 5:30 imorgon och jag känner mig inte så super taggad på tidiga mornar längre, men bara attt stå ut! 

PUSS och hej!
 
 
 

RSS 2.0