Jag har skaffat keps

Lever numera i denna fina keps. Inne som ute sitter den på mitt huvud. Jossa tycker jag har blivit gangster, oja säger jag då!


Skit skit

Var inte ute och sprang imorse. (det förvånade mig inte då jag somnade runt 2!) men får se ifall jag hinner en snabbis innan bion ikväll, annars tar jag det imorgon!

Nu är det fika rast, och idag har det inte gått annat än skit! Längtar tills jag slutar, men det kanske bara är tillfälligt jag känner så! Vem vet.

Nej, back to work.


Onsdag

Kom till jobbet en halvtimme för tidigt så jag går runt inne på maxi och kollar på saker, inte så kul men finns inte mycket att göra. Får gå till jobbet och sitta i fikarummet så länge då!

Hörs!


Yellow diamonds in the light

Seriöst så ställde jag klockan på 06:40. Tror ni jag kommer att gå upp då? Tänkte ge mig ut och springa då jag inte hinner efter jobbet för då ska jag minsann på dejt!
Så jo, jag måste ut! Måste bara ta mig upp från den förbannade sängen. Sänd en tanke till mig och gör så jag går upp är ni gulliga!

Godnatt!

Tisdag

När jag slutade var det bara direkt till pappa för att packa, hem till mamma fö att äta och sen hem till ågge för att spela FIFA med ågge och Olle! jag ägde hela tiden!

Imorgon börjar jag 10 för ovanlighetens skull, så jag börjar peppa redan nu!

Puss


Pimp

Idag får jag åka en pimpad buss mot stan, himla trevligt tycker jag!


00:45

Skulle egentligen velat att någon låg och höll om mig nu istället för att ligga själv. Ligger jämt uppe till 1 eller 2 på nätterna annars, känner mig tryggare om någon sover med mig!
Men vad ska man göra, thats life!

Skulle egentligen bara säga godnatt till er, så sov så gott så hörs vi imorgon kära ni!



USA 2012

Då var det äntligen bestämt. Det som jag velat säga till er så länge men inte kunnat för att jag var osäker om det skulle bli av (som förra gången), men nu är flygbiljetterna nästan bokade och det står inskrivet att den 9e januari åker jag från Arlanda mot NYC för mitt livs äventyr. Första stoppet blir skolan, men sedan den 13e får jag äntligen träffa denna fin fina familj som jag har pratat med.
Familjen har två små gulle killar till barn, den ena blond och har helt sjukt blåa ögon, medans den andra är brunhårig och bruna ögon. Sötisar helt enkelt.
De bor i Connecticut, och bara en timme med bil från NYC. Galet är vad det är!
Tror och hoppas att detta blir jätte bra!

Happy and you know it!

Är helt slut efter att ha sprungit och styrketränat! Mina vader kommet ha ont imorgon är en ska som är säker iallafall!

Nu blir det att slå Jossa på supermario (om jag inte somnar)

Puss


LA to Africa

Sol och blåsigt värre! Perfekt väder för att springa med andra ord!



MÅNDAG

Godmorgon folk!

Visst är det alltid kul att vakna tidigt när man kan få sova hur länge som helst? Nej skulle jag säga, men det är ju bara jag.

Idag står ingenting på schemat, eller jo, jag ska städa min garderob. Den ser ut som jag vet inte vad. Sen ikväll kommer en fin person till mig, vi ska mysa!



Önskar att jag var så här lättroad, HAHAH gullebebis!


natt (onödig) fakta

Så jävla onödigt av mig. Satte i batterier till en klocka (som tydligen inte hade några batterier) samtidigt som jag städade mitt rum förut. Och nu kom jag på varför det inte finns batterier i. Den låter ju som in i helvete. KLICK, KLICK, KLICK ,KLICK! Stör mig som tusan, men orkar inte gå och pilla ut de små batterierna. Så får skylla mig själv!

Föresten var det en kille härom dagen som sa att jag skulle gissa hans namn:
Jag: David, Niklas, Pelle, Adam?
Han: Nej det börjar på J.
Jag: Jakob, Jonas, Johannes, Jon.
Han: Ji
Jag: Jingis? Jinkel?
Han: Jimmy fattar du väl?
Jag: Klart jag inte fattar de, du ser ju ut som en Jinkel.

Jinkel är alltså ett kinesikt namn enligt mig. HAHHA!

Julkalender

Eftersom att julkalendern med all säkerhet kommer att vara dålig i år (som alla andra de senaste åren) tänker jag lägga upp gamla klipp varje dag från en mycket bättre julkalender. Jajemen, mycket bättre! Frågan är vilken blir det?

Bara så ni vet liksom.

PUSS

Julstjärna

Jul vare här!
Har pyntat hela huset och möblerat om i hela mitt rum! Nu är det bara garderoben och skrivbordet som ska rensas av, sen somnar jag gott inatt!

Fin tavla har jag också!



The best for you

Kvällen blev awesome som vanligt! Tv-spel (och jag ägde), film tittande och mat. Bra kväll!

Har precis vaknat och ska väl äta lite frukost snart är det tänkt. Om jag orkar ta mig upp. Annars så blir det en lugn dag, inget att göra. Får se om jag orkar dra mig in till stan för att göra den där joggingturen jag har lovat en viss person. Annars springer jag här ute på landet istället!

Ha en bra söndag!


Pressure

Jajemen. Ush vad mycket jag har börjat säga det, låter som en bonde!

Glada nyheter idag, jag berättar för er i veckan, jag lovar. Och sen var de andra nyheter som: "Du behöver inte jobba imorgon" som gjorde mig lite på dåligt humör, men men, sånt är livet.

Nu ska jag spendera kvällen åt att vara glad och lycklig istället.
PUSSEN

Saturday

Vaknade av en sjuihelvetes träningsvärk! Kunde knappt röra på mig innan de gjorde ont. Hemskt är det, men värt är det också!

Idag har jag pratat på Skype, träffat Nadia, och snart får jag besök! Och ikväll ska vi tydligen också ha gäster. Bra dag absolut!

Pusshejs


Pappsen

Pappa kan vara den gulligaste pappan som finns!
Har pratat i veckan om hur gott det vore med grillat och nu idag ställer han sig ute i kylan och börjar grilla! Hur snäll? Piggade upp min kväll då jag kände mig lite hängig!

Pussipåskpappa


Äntligen Fredag

Jobbet har flytit på bra idag. Inga fel och inga sura kunder.
När jag kom hem satte jag på mig springskorna och gav mig ut för en springtur. Duktigt Bea, duktigt!

Ikväll stannar jag hemma i soffan, så ni vet var ni hittar mig!
Puss


Haha bästa!



Haha älskar killarna. Helt rätt! Ni andra killar ska också börja göra så tycker jag, haha!

price tag

Tjenare godmorgon godmiddag godkväll, ja kalla det vad ni vill.

Har precis kommit ut ur duschen och fyfan vad jobbigt det var att dra ner duschkranen (eller vad det heter) jag har sådan träningsvärk att det inte är kul någonstans. Men imorgon ska jag ut och springa har jag bestämt, innan jobbet helst, men efter passar också bra. Vi får väl se. Men springa ska jag!

Nu köttar vi va?

24 november 2011

Tänker inte skriva om det som alla gör idag, istället får ni njuta av min lycka! Allt går så himla bra just nu!
Fick bekräftat idag att mötet i onsdags gick kanoners och vi har nu gått ännu ett steg framåt, ikväll kanske jag får ännu en bekräftelse! Happy and you know it!


Levels

Lämnar hålan efter en trevlig kväll! Mat, film och prat är vad kvällen har stått för!

Tåget hem sen till den andra hålan, Ekängen! Måste vänta på buss och hej och hå, men vad gör de när man har musik!

Godnatt och så!


Push

Så har jag klarat av gymmet med en PT, fikat med en främling och städat upp efter mig! Yej me!

Gymmet gick bra, hade en skit snygg PT som hjälpte mig igenom allting. Awesome!!

Fikat gick också bra, hur trevlig och go som helst var hon! Förhoppningsvis ses vi mera!

Nu ska jag vänta till klockan blir fyra för då tar jag tåget till Mantorp.
Hörs då!!


Tisdag

Fick för mig att ta upp gitarren från fodralet och klinka lite. Har inte gjort det på år och dar, men nu äntligen! Hittade massor med papper i fodralet också så det var bara att köra på haha!

Nu ska jag sova, lång dag imorgon! Peppis dagen nu kör vi!


Jajamen

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet!
Står just nu och lagar mat till mig och till vad jag trodde, min matlåda, men kom nyss ihåg att jag är ledig imorgon så får väl äta de till lunch efter gymmet då! Gillar inte rester när man är ledig, då vill jag laga själv.. Men men

Mysigaste tröjan som finns att ha på sig när man inte bryr sig om hur man ser ut!


Who you are

På väg till jobbet och såklart är jag sjukt trött!
Vill egentligen bara att den här dagen ska gå fort så det kan bli onsdag! Lär bli en fullspäckad dag iallafall!

Hörs sen!


hoppas, tror och vill

Varför ska det vara så svårt att sova på kvällarna? Alltid sitter jag uppe lite för länge och sen på morgonen är det hur svårt som helst att gå upp. Ändring på det blir det snart när livet har ordnat upp sig. Nej jag har det inte svårt, vill bara ha vissa saker klara för mig. Vi börjar redan på onsdag och sen kör vi på!

Sen har jag lust att skriva så mycket om just dig. Allt jag känner och vill säga till dig, men istället är jag mogen och låtsas som jag inte bryr mig! Good for me!
PUSS och godnatt, nu ska jag tvinga mig själv att sova.

"Stick, jag är allergisk"

Kommit hem till pappsen och placerat mig i soffan! Maten står i ugnen och kvällen blir en lugn kväll framför tvn med familjen!
Imorgon blire jobb hela dagen!


Måndag

Som lovat, före och efter bilder!

Syns kanske inte så mycket men i verkligheten gör det de! Är super nöjd iallafall!

Har hunnit med besök på gym också och på onsdag ska jag ha PT. Gött!
Senare på onsdagen ska jag även på blinddate, fast man kan inte kalla det dejt då hon är en kvinna och vi ska fika tillsammans. Men vi har aldrig setts förut så det ska bli intressant!

Nu ska jag städa!

 


Mannen på balkongen

Imorse när jag vakna gick jag upp och ut från dörren och då ser jag en man på balkongen! Jag får panik och springer in skrikande på mitt rum och slänger mig på sängen! Efter några sekunder kommer jag på att mannen jag såg kan vara jackan som mamma har hängt ut. Jag smyger upp och kollar och såklart är det bara jackan! Hahah pinsamt bea!


change is good for you

Imorgon gör vi förändring. Klipper av håret (skulle aldrig, ska bara toppa) och färgar det(inte till någon annan färg än blondt). Ni får se resultat imorgon.

Puss godnatt från en helt övertrött chey!

BB

Haha jag är sjuk...Sökte precis till Big Brother. Alltid kul att söka, det skadar ju inte. Och chansen att jag skulle komma med är minimal. Men kände för att fylla i ansökan iallafall så nu är det gjort.

Men vem skulle egentligen inte vilja se mini tjejen från Linköping dumförklara sig i tv och skapa lite mer drama än vad som redan finns? Haha jag skulle sitta bänkad varje dag om det fanns en sådan brutta på tvn iallafall!


Pusssss

Hela kvällen har vi spenderat i soffan! Skrattat åt allting! Squash och pasta är bara några av ämnena som vi skrattade åt!
Jätte mysig kväll iallafall med finaste Amanda, loooooove you! <3


Stronger

Du är kingen utan k!


Och DU är ballt utan b!


Söndag

Personal festen var grym! Vi spelade bowling, åt god mat och drack gratis alkohol!

Jag och Sebina drog oss in mot stan med förväntningarna om att dansa loss på dansgolvet och bara go wild and crazy! Ändrade planer såklart när man har alkohol i kroppen! Vi gick skilda vägar och det slutade med att jag satt i domkyrkan med först ågge som sällskap och sedan även P och R!

Imorse vaknade jag riktigt tidigt, men låg vaken ett långt tag!

Annars har inte mycket hänt! Vart hemma och sedan nu har jag Amanda här på besök! Vi skrattar åt en som skriver till henne hela tiden! Patetisk är hans efternamn haha!

Nu ska vi mysa vidare!


Kladdkake mys och julfest

Skype gick bra! Fick in två samtal inom en halvtimme! Bra bra!

Nu är jag barnvakt och idag har vi bakat kladdkaka och vart lite mammiga. (Inte jag, men lill tjejen)

Snart beger jag mig hem för att fixa mig och sedan bege mig mot julfesten. Hoppas det blir en bra kväll och att ni får en bra kväll!
Puss och kram!


Lördag

Hade en jätte trevlig kväll här hemma! Såg på fast five och åt vindruvor och ibland fick vi för oss att gå ut på promenad! Kvällen slutade iallafall runt tre och då somnade jag direkt.
Fick hemliga sms om allt och alla den här kvällen så somnade arg, men vaknade kanon glad! (Haha, finns killar till allt)

Om en halvtimme ska jag dra mig upp, äta lite frukost, prata på skype, vara barnvakt och gå på personal jul fest ikväll! Blir säkert kanon!

Puss


krama dig, hålla i dig och krama dig

Hej på er!

Idag har jag gått tillbaka till att sitta i skolbänken. Gud vad jag inte längtar tillbaka till trean. Läsa boken: Tigern och pojken och ha multiplikations tabellen. Haha fy, de var tråkiga tider.
Men på lekis skulle jag nog kunna gå tillbaka. Fick måla massor med teckningar till alla barn och vika loppor. Kände mig lite halv poppis där haha.

Nu är jag hemma i Linköping igen. Har precis duschat och fixat mig så nu gör jag mat till mig själv innan kvällens gäst anländer. Ikväll stannar vi hemma och kollar film helt enkelt.
Puss och Kram!


Jubileum

Shoppade nog lite för mycket i Västerås! Ville dock köpa massor på Ikea till min framtida lägenhet! (nej jag har ingen, men vill så gärna ha)
Men istället blev det lite fina kläder! Två fulla påsar med massa nytt och fräscht!

Bingolotto är på tvn nu och vi hoppas för fullt att vi ska vinna haha!

Finis mormor och jag på Ikea!


Dubbla budskap

Ni får tycka att jag är en super tönt but hey, i don't care!
Ikväll ska vi nämligen köra Bingolotto! Och imorgon ska jag gå i skolan!
Känns lite som jag är en panschis och ett litet barn! Men varför inte! Bara att köra!



Eriks Lund shopping center

Sitter med min fina Nadia i Västerås och äter pizza, eller hon äter, jag tittar på. Fick mat förut från Ikea av m&m!
Annars har jag shoppat lite och snart ska vi väl dra oss tillbaka mot Köping!

Puss från mig


Mot västerås

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Västerås. Först ska vi bara hälsa på min morbror på jobbet!
Sen ska jag hälsa på min vän i Västerås!
Talk to you later folk!




Eller?

Mormor: Kan du ta ner tre tallrikar är du snäll?
Jag: Vill du ha runda eller platta?

Mormor började skratta och jag förstod inte varför! Låter ju bättre med rund än djupa ;)


Köping

Hello Tobbe, Linda och alla andra! Men främst Hello till m&m!

Puss godnatt!


Lego

Har hållit på med lego hela dagen så då passar väl det utmärkt att dricka vatten ur en lego mugg på lunchen!
Just saying!
Och idag drar jag med mammas super bil mot Köping! Kunde ni aldrig gissat va? Eller ni som redan vet kunde ju de men ni andra nyfikna folk!

Back to work!


Puss

Stannar till i malmslätt för att checka läget med min fina vän!

Vi kommer inte ses på jätte länge så vi sitter här i hallen och deppar som ett nyförälskat par! Gotta love us!


Yej

Snyggingen åker inte bara buss med mig på morgonen, utan även på kvällen! Yej! Haha! Patetisk jag är haha!




Rast

Rast igen då! Dagen har än så länge varit lugn och bra med trevligt folk! Alla är på bra humör så de gör de hela mycket enklare!

Ikväll ska jag till pappa, hämta lite grejer där. Sedan åka till Elin och hämta lite grejer där. Och till sist så ska jag åka hem och packa! Så mycket att göra så lite tid! Hade tänkt att klämma in en promenad också men det får jag se om det hinna med!

Puss på er skum!


Ppppp

Pappas och mina sms är jämt så givande tycker jag haha!

Puss Putte pappa



Tisdag - lunch

Näst sista dagen innan jag tar rejält lång ledigt! Jobbar imorgon också sen jobbar jag inte för ens nästa vecka på tisdag! (vissa har det bra)

Har tänkt att åka iväg imorgon efter jobbet också! Ska bli himla skönt ska jag säga er, är trött på allt folk, nej okej inte allt, men det finns ju alltid folk till allt! Kommer dock hem på fredag igen, så det blir inte så länge! Men bättre än inget!

Pusshej idag låter jag som en sur chey!



Måndag

Efter jobbet drog jag med mig Amanda på promenad runt ån för att se vinterljus! (eller Amanda drog med mig) Riktigt mysigt faktiskt ;)

Bjuder på några bilder också!





Gulli gull på lunchen

Har fått en bäst vän här på lunchen! Så himla söt jag dör.
Nu vill jag ha hund, bebis och hus! Haha illa att börja tänka på sånt nu! Men Gud så mysigt det hade varit.


<3

Min man och jag säger godnatt!

Puss


Illa illa

Illa att jag går och lägger mig 9! Tant-varning på mig!

Puss och hej!


13 november

Ändrade planer. Stannar hos mamma ikväll och firar pappa en annan dag!

Annars har mamma och Jossa kommit hem efter att ha varit en sväng på Ullared och sedan även på västkusten! Så vi ska mysa ikväll helt enkelt!


Farsdag

Sitter på bussen på väg hem efter en kämpig dag på jobbet! Ska hem och fixa lite sen drar jag till pappa för att fira farsdag.
Grattis till dig världens bästa pappa!

Hörs sen!
Bjuder även på en bild från i fredags!


Söndag

Sitter på bussen och dör lite halvt.
För det första, är huuuur trött som helst. (utgång och maskerad fest igår)
För det andra, äntligen har den snygga killen på bussen hittat tillbaka till min buss och han sitter nu mitt emot mig! Yej!
För det tredje lyssnar jag om och om igen på samma låt, undra när jag ska tröttna?

Puss så länge


Coming down

Gårkvällen var grym! Dock var Adrian Lux segast i världen!

Fick sovsällskap också! Av inte bara en utan tre stycken! Alltid kul!

Nu är jag i malmslätt och peppar maskerad!
Polisen och ängeln drar snart iväg ;)

Puss


I love that sound, can you turn it up?

Vet ni jag glömde en sak till, det viktigaste. Att jag var ledig idag!!
Gaaah, blir så trött på mig själv. Men jag fick iallafall jobba till 15 och sen drog jag mig in till stan för att hälsa på hos Lisa där jag även träffade Elin och Josse. Sen begav jag mig på jakt efter polis mössa. Och om jag hittade en. Himla snyggt! Blir awesome och jag är taggad som bara den.

Nu har jag precis fixat håret och ska sätta i mig lite mat i magen, sen kommer finis Amanda.

Puss och Hej! Ha en super bra kväll, det ska jag ha!


Fredag

Sitter på jobbet och väntar på att vi alla ska dra os ut i butiken och öppna! Annars så lyckades jag glömma matlådan så pappa kommer med den sen. Plus att jag glömde mina gympa skor så får gå i kilklack hela dagen! Göddigt!!

Puss och hej från en glömsk tjej!


we can dance until we die

Ingen bra uppdatering idag/igår! (kallade det vad ni vill eftersom klockan är över tolv)
Hade en jätte bra dag på jobbet då alla var glad och trevliga, till och med kunderna!

Kvällen spenderades på bästa tänk bara sätt. TV, soffan, glass, och skratt!

Imorgon ska jag se Adrian Lux live. Himla coolt om ni frågar mig. Fest vare! Hade vunnit biljetter (som tusen andra eller nått också gjorde) dit så jag plus en vän var bjudna klockan 21.00. Amanda ville följa med så imorgon ska vi dit. Hoppas att det blir awesome!

image description

som stormen

Hann inte blogga vare sig på lunchen eller imorse. Men det har sina anledningar. Glömde nämligen antibiotikan hemma så var bara att gasa hem då! Men fick dock sluta en timma tidigare idag för chefen. Gulligt tycker jag!

Annars, så städar jag rummet, lagar mat och fönar håret. Går sådär att försöka göra allting samtidigt. Hår i maten är ju inte så kul. Så jag börjar istället med bara mat!

Hörs sen coolingar!

Snöar det?

Snöar det alla redan? Must be något fel på min kamera annars!

Sitter mitt bland alla lastbilar och väntar på någon som jag ska släppa in på kontoret. Snäll chey som ställer upp på allt! Oja!

Annars så har kvällen varit trevlig trotts att jag har mått som jag gjort.
Puss så länge


Stackars Putte mig

Jobbade två timmar idag sen kunde jag inte längre stå upp så jag ringde vårdcentralen och åkte hem. Fick en tid halv två idag, så bara att dra sig in då! Skämtet att det tar så lång tid.

Well well, talk to you later!


Hos Kånge

Hos familjen Kånge lägger man sig på golvet i köket efter träningen, så ni vet!

Söt min lillasyster är, eller?


Tisdag

Sitter i verkstaden just nu! Jag hjälper inte till utan jag bara sitter här och är social! Trevlig chey!


Annars så provsmakade jag festisen på bilden nedan. Inte alls god! Så köp inte den! Päron ska de vara.




Mat

Haha visst ser det inte gott ut! Men de är de ;) om ni ville veta asså!


Pippipipip*

Okej jag skulle inte sagt något i för väg, det ger bara otur!

Är sjukt besviken men vad ska jag göra åt det..


Super bass

Efter mitt samtal ikväll med familjen valde att jag berätta det för min bästa vän som redan är på andra sidan jorden. Dock fick vi lite problem med skype och hon valde att ringa istället. Så äntligen har vi pratat av oss lite och vi båda hoppas nu att jag äntligen ska få komma iväg.

Nu lyssnar vi alla på denna bra låten och tackar sedan även Matilda som har gjort min blogg göllig!
PUSS


 

555:e inlägget

Detta inlägg kommer handla om hemligheten jag har burit inom mig ett tag.
Jag ville inte ha för höga förhoppningar och inte ta ut någon seger i förskott, men nu har jag med all rätt att göra det.

En familj med trillingar kontaktade mig för flera dagar sedan. Vi pratade på skype och jag fick prata med hela familjen. Verkade verkligen mycket bra.
Efter samtalet mailade vi lite med varandra och kollade närmare på varandras profiler. Jag började verkligen att tycka om denna familj, men som sagt efter alla andra familjer som sagt nej och varit allmänt tråkiga hade jag inte för höga förhoppningar. Men hade även "never say never" i bakhuvudet och gav det en chans.
Idag fick jag mail igen. De sa att de verkligen gillade mig och ville prata med mig en gång till!
Så ikväll har vi pratat. De sa att de ska bara prata med kontoret och att de antagligen kommer att välja mig.

Seriöst jag svävar på moln. Så länge som jag har velat så blir det antagligen äntligen av.

KÖR BARA KÖR!

20:56

Herregud vad mycket läsare de var idag. Verkar som alla är nyfikna inför vad som händer ikväll. Kan dock inte avslöja ännu, men kan säga så mycket att det kan avgöra om jag ska tatuera mig eller inte (Lisas idée!)

Hörs sen då!

Måndag

Segaste måndagen jag har varit med om! När jag vakna ville jag bara ligga kvar och somna om! Men istället var jag tvungen att dra upp!

Tog bilen till jobbet och hämtade även upp gullis Julia och körde henne till jobbet.

Nu är det bara 2 och en halv timme kvar sen ska jag gasa hem med min snabba bil!

Hörs sen ikväll! (Jag är nervös)


use somebody

Måndag morgon. Är trött som jag vet inte vad då de inte blev så mycket sömn igår. Don't know why, men jaja!

Hoppas att dagen går fort och när jag kommer hem ska jag packa fort och åka hem till pappa för att sedan se vart allt leder.

Nu ska jag ta en/ett snabbis vil eller vad det nu heter.
Puss och hej!

Min man det där

EMA är mycket bättre än vad jag väntade mig!
Justin Bieber har redan vunnit två awards och snart ska han uppträda! Jag döööör lite innerst inne!


EMA

Tog bilen till Elin förut för att hämta min väska och för att sedan åka hem och gå ut och gå med Adam tänkte jag. Men så blev det inte för jag var för trött!

Nu ligger jag i soffan och glor på EMA! Mys!


make them go oh oh

Alright, nu är det söndag igen då. Imorgon börjar ännu en ny jobb vecka, men längtar redan tills den är över då det är försenad Halloween fest på g! Har verkligen inte bestämt vad jag ska ha på mig så ska gå till Guns hobbybod eller något senare. Vi får se hur det går med det här iallafall! Ni lär ju märka vad jag klär ut mig till förr eller senare.

Idag har jag annars inte planerat så mycket. Ska åka till Elin och hämta min väska, gå på promenad med Adam och kolla på EMA. Slapp söndag helt enkelt! Och imorgon, så kanske jag kan avslöja något för er. Som bara två personer vet om än så länge. Men vi får se hur allt löser sig. Hoppas på det bästa förstås!

Nu ska jag äta frukost (seg, ja)

PUSS HEJ

replay

Mitt i natten fick jag för mig att gå till Ågatan. Träffade massor med gamla vänner och det är alltid kul.
Roligaste raggningsreplikerna på den lilla timmen jag var ute var ändå:

-Hej Shakira! Får jag följa med dig hem för jag har inget hem!

-Tycker du om apelsiner?

Hahah killar alltså...

You don't have to worrie!

Ikväll ska jag prata med USA!
Just so you know!

Puss


I Will trie to fix this

Ligger i badet en sådan här tråkig eftermiddag, och det behövs sånt ibland!

Sen vill jag bara påpeka att jag återigen har varit puckad!

Jag: Titta där kan man ju ladda mobilen, så himla coolt!
Mamma: Bea, man laddar sin bil där pucko!



Pucko killen

Kund: Hej! Har ni någon Playboy?
Jag: Haha, nae det har vi faktiskt inte!
Kund: Men du vet sådan där som man kör på?
Jag: Nu fattar jag inte riktigt.
Kund: Man spelar spel på det! Ajuste, gameboy!!

Hahhaha kunde inte sluta garva åt denna kund alltså! Pucko kille :)


Äntligen fredag!

Efter alldeles för lite sömn tog jag mig till jobbet ändå med min rosa stora väska! Har packat den full med grejer inför ikväll!
Ikväll är det fest hos Elin! Vi ska fira henne ganska så mycket i efterskott! (Hon fyllde i juli)

Fika rasten är slut, bara att gå ut och fortsätta imponera på chefen (hon drog in mig på sitt kontor och sa att jag var himla bra tjej)

Puss!!

Scnygg chey!


Feel your love

Kom precis hem från ågatan! (Nej jag har inte festat) Hälsade på Elin för hon skulle jobba ikväll! Satt dock där helt själv, lite pinsamt ja, men vem fan bryr sig? (Ursäkta svordomen)

Hur som ska jag sova nu är det tänkt! Och imorgon ska jag på fest!
Puss!


Tonight tonight

Satt på lunch rasten och kastade i mig maten! När jag väl var klar så trodde jag att jag bara hade tio min kvar på rasten, men de visade sig vara tjugo! Fatta min lycka som de där tio minutrarna gjorde!

Nu ska jag dock återgå!
Puss


2 november

Första dagen på jobbet denna vecka. Gick super bra och vi fick kändis besök till och med. Inte mycket att hänga i julgranen men kändis som kändis.

Annars är mitt liv ganska så happy! Love life helt enkelt!


PUSS och KRAM


Happy and you know it!

Nu ska jag möta upp Fia på vårat favorit ställe!

Skulle bara visa hur glad jag är idag ;)


14:02

Ligger i soffan och försöker vakna till liv, även fast det är svårt så måste jag! Klockan tre ska jag träffa Fia och så får vi se vad vi hittar på!

Vi hörs sen!
Puss


RSS 2.0