Helgen i Canada

Jag och Louise började våran fredag med att flyga till Burlington.
Väl där tog vi taxi till DownTown Burlington. Kan ju säga att det fanns inte så mycket att se och vi hade 6 timmar to kill. Men på något sätt gick det ganska fort ändå.
Satt på fik, kollade BB, lyssnade på musik, shoppade, fixade naglarna, åt lunch och fikade igen.

Till slut kom Elin och hennes två vänner Celeste (från Australien) och Emma (från Sverige) med bilen. Blev lite små stopp innan vi äntligen kom iväg. Resan in till Montréal tog endast 2 timmar, så det gick rätt snabbt!

På kvällen gick vi ut först till en bar med bra musik och fria drinkar. Sedan drog vi oss vidare till en club. Jätte mycket folk, ännu mera fria drinkar och ännu bättre musik. Grym kväll alltså. 

Lördagen tog vi det ganska lungt. Gick till ett super bra diner place och åt lite mat. Sedan tillbaka till hotellet för att vila lite. Vi tog sedan tag i oss själva och försökte leta oss till Down Town. Alla var super trötta så inte mycket blev inhandlat. 
Kvällen blev det utgång igen. Denna gång stannade vi kvar på baren hela kvällen istället. Men vi hade så sjukt kul! 
Vi bestämde oss för att gå hem denna kväll istället för taxi. Riktigt bra beslut då vi skrattade så mycket och spelade in jätte många videos. Kanske vågar lägga upp någon senare haha!

Söndagen gick åt att packa iordning, äta lunch och åka hem. 

Så för att sammanfatta våran helg var den riktigt grym! 
Dit kan jag absolut åka tillbaka!

 
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0