Helgen

Min fredag kväll spenderades hemma hos Jennifer med alla andra tjejor där vi "kollade" på en film. Tror inte någon förstod vad den filmen handlade om dock. Men kul hade vi iallafall!

Lördag dag spenderades med Jennifer och Lina på en liten strand vid en sjö i närheten av Ridgefield. Vi hade med oss lunch och frukt så vi blev kvar där från klockan 11 till 4. Kändes lite svenskt faktiskt att det var vid en sjö. Det var mysigt helt enkelt!

Jennifer kom över till mig efter hon hade duschat, packat osv. Vi lagade mat: steaks, grönsaker och beasås. MUMSfullibiibblan! Satt ute och bara njöt av värmen och maten.
Sedan fick vi brått med att fixa oss och sedan packa ihop för att åka till Darien.
Vi hämtade upp Ida för att sedan åka till Amandas hus. Vi satt nere i hennes rum i källarn och pratade och förberedde oss innan vi skulle ta tåget in till City.
Kvällen var riktigt awesome. Hade så himla kul med brudarna. Tyckte stället vi var på var skit häftigt också eftersom vi dansade under bar himmel hela natten lång. AWESOME helt enkelt!

Vi satte oss på ett diner för att beställa in lite frukost innan vårat tåg skulle gå vid 5:30. Var hemma runt 7 då Amandas värdfamilj redan var på väg att gå upp. Haha!

Vi vaknade upp efter fyra timmar och begav oss sedan till en strand i Darien där vi spenderade några timmar innan vi åkte hem.
Åkte hem till Jennifer på kvällen där det blev färgning av hår (mitt) och massor med prat som vanligt.

Tack alla brudar som har varit inblandade i min helg. Den var riktigt bra! Och tack igen Jennifer för hår färgningen! ;)























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0