Day 4 in Miami

Vaknade upp lite efter åtta och packade ihop det sista vi hade. Alla förutom Kajsa skulle åka till Sea Aqarium under dagen. Vid nio kom våran taxi och det tog endast 20 minuter dit.
Väl där inne så gick vi runt och kollade på massor djur. Hajar, delifiner, klumpar som flöt, fiskar med mer fanns det att kolla på.
Vid 11:15 hade vi bokat delfin simning så då gick vi tre iväg medans Amanda stannade kvar ute i parken.
Vi fick sätta på oss våra våtdräkter och stänga in våra saker innan vi fick instruktioner om vad som kommer hända, hur man ska bete sig med mera.
Till slut fick vi äntligen gå ner i vattnet och det började med att bara klappa på delfinerna och för att sedan ta kort. Mot slutet fick vi även simma med delfinen. Himla häftigt faktiskt!

När vi var klara gick vi för att hitta Amanda och för att se "The Killer Whale Show" som var riktigt häftigt. Så sjukt stort djur som även lyssnar och är tränad. Riktigt häftigt!

När vi kom tillbaka till hostlet gick vi alla ner till stranden för att ta ett sista farväl (haha!) och ta lite kort. Jag och Jennifer tog sedan bussen till våran flygplats.
Planet blev försenad i 50 minuter så vi bestämde oss för att ta car service hem istället för att åka tåg, buss och taxi. Gick fort och smidigt men kom ändå hem runt två på natten.

Vilken bra resa vi hade! Kan ha varit den bästa helgen hitills i USA. Och oj vad jag är glad att jag har träffat dessa brudar! Ni är himla bra ni! <3


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0