Sunday, December 2

Vaknade upp hemma hos Jennifer och vi började genast att fixa i ordning oss. Vi körde sedan till New Canaan för att ta ett tåg där ifrån in till NYC. 
Där träffade vi Lina, Tove, Jonna och Paulina. Vi allihopa vandrade till 8th Ave där vi stannade till på ett lunch ställe. Var riktigt fräsht faktiskt och väldigt väldigt gott!
Där efter vandrade vi till 5th Ave och Macys. Har aldrig varit där inne förut, och herregud, det var hur stort som helst. Jätte fina julpyntningar och alldeles för dyra (men fina) saker. Ett lite större NK om man säger så!

Vi vandrade sedan hela 5th Ave uppåt med ett stopp på Bryant Park där de hade julmarknad. Och när jag menar julmarknad här är det inte små stånd på gatan vi pratar om. Nej detta var små hus runt om i hela parken och en skridskobana i mitten! Jätte mysigt och väldigt annorlunda!
Stannade kvar där ett tag för att möta upp två trevliga killar!
Där efter tog vi oss till Rockefell Center för att se julgranen och skridskobanan. Men ingen orkade riktigt gå närmare så vi såg bara granen på långt avstånd. 
Middagen blev på ett jätte mysigt ställe längre upp på 5th som jag inte kommer ihåg namnet på. Det var väldigt gott och väldigt mysigt i vilket fall som helst!

Har med andra ord haft en toppen helg med så himla fina brudar! TACK tjejer, ni är så jäkla bra! 

Nu ska jag sova, jobb imorgon igen!
PUSS och KRAM
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0