Monday

Måndag är dagen idag. Och ja, jag mår inte bra idag heller.
Sjuk är fortfarande de mest använda ordet jag har sagt idag.

Dock var jag tvungen att ha barngympa. Tycker det är så tråkigt att jag ska lämna de små om bara några veckor. Kommer nog inte se dom mera faktiskt. Men får ta tillvara på de sista veckorna nu!

Annars har jag landat i pappas soffa. Har precis kollat klart Big Brother och ska nog ta mig en dusch innan jag somnar sött i min säng.

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Bea.



Du undrade lite om vad jag har läst för kurser på college här i USA. Jag har valt att läsa helgkurser då jag jobbar hela dagar med mig småkottar. Det finns jättemånga olika ställen som har helgkurser. Jag har just nu vart iväg på en i Boston. Nästa jag ska läsa är här i NY, där jag bor. Vet du vart du ska bo ännu?



Man kan ju också välja att gå vanliga dgaskurser eller kvällkurser. Det beror ju på om du kommer ha gamla eller unga barn. Sen så brukar man få en hel del information av sin LCC också. Eller asså jag antar att du ska åka som au pair?:D



Fråga gärna vad du vill om au pairandet. Brukar finns mycket frågor som snurrar omkring innan man åker iväg, eller innan man bestämt sig! :)



Anna

2011-03-15 @ 04:58:28
URL: http://annapannaekelund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0